Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω διαβασει πως επιτρεπεται(ενας!) εκτος απο τον στιγμιαιο....

Ομως...

Πως εχουν αντιδρασει τα μωρακια σας οταν ηπιατε???

Τα ανησυχα....χειροτερεψαν???

Αυτα που δεν κοιμοντουσαν ετσι κι αλλιως πολυ???

Πειτε καμια ιδεα για "ελκυστικο" ροφημα(μη μου πειτε χαμομηλι κ μαραθο κ τετοια!!!) γτ κανει κρυο κ....νυστα και με τραβαει πολυ!!!

Εχω πανω απο 4 μηνες να πιω καφε...και πριν επινα λιγους κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...

Μηπως χωρις καφεινη?????Αλλα δεν εχει ιδια γευση...Για πειτε!

Δημοσίευση

Εμένα Αναστασία μου την ενοχλεί ο καφές που ήπια 1-2 φορές και έτσι τώρα πίνω μόνο υποκατάστατα απο τα βιολογικά. Επίσης καλός είναι και του ΚΟΡΕ και σου δίνει και ενέργεια. Όταν τώρα βγαίνω έξω πίνω φρεντο ντεκαφεινέ. Άσε και γω πεθύμησα εναν καφέ χωρίς τύψεις και ενοχές αλλά τι να κάνουμε....εμένα επίσης την ενοχλεί η σοκολάτα και τα γλυκά, οπότε...φαντάζεσαι τι τραβάω εδώ και 6 μήνες? Ευτυχως που τα ευχαριστήθηκα στην εγκυμοσύνη

Δημοσίευση

Εγω παλη πινω και δυο την ημερα. Ελληνκο ( διπλο) ομως και φιλτου. Αλλά εχω ποιει και εσπρεσο και καφε- ροφυμα απο τα starbucks. Εμενα ποτε δεν κοιμοτανε και παντα ηταν και ειναι υπερκινητικος. Οποτε πιες το καφεδακι σου χωρισ τυψεις- αλλά μην υπερβαλλεις...το πολυ πολυ να γινει λιγουλακι πιο νευρικο.

Δημοσίευση

Εγω τον αποφευγω γιατι διαπιστωσα πως την ενοχλει.

Οσες φορες πινω εχει φοβερη υπερενταση και γκρινια...

Δυσκολευεται να κοιμηθει και ειναι γενικα ανησυχη!

Να πινεις πολλους χυμους εναλλακτικα και καφε χωρις καφεινη!

Αν ερθω θα σου φερω και κατι να δοκιμασεις που εμενα μαρεσει πολυ..............

Εκπληξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Επισης εχει πλύ ωραια τσαι χωρησ καφεινη και τανινι. Τα αρωματικα με διαφορα φρουτα. Εγω τα αγοραζω απο το www.tsai.gr τα επαιρνα και πριν. Επισης αν καποιος φιλος η γνωστος παει Μόναχο ή Βιεννη να σου φερουν τσαγια απο το Haas & Haas η dalmair ειναι μακραν τα καλυτερα.

Δεν ειναι ακριβωσ τσαγια, ειναι μειγματα απο φρουτα και βοτανα και ειναι απλά γευστικα και υπεροχα ειτε σκετα ειτε με μελη ειτε με καστανη ζαχαρι...μνιαμ μου τρεχουν τα σαλι...παω να κανω κανενα...το σηκωνει ο καιρος

Δημοσίευση

Εγώ πίνω έναν ελληνικό πάαααρα πολύ ελαφρύ...

Δεν έχω διαπιστώσει οτι την ενοχλεί.

Δοκίμασε να πιείς έναν ελαφρύ και αν δείς οτι έχει νευρικότητα και δεν κοιμάται μην ξαναπίνεις.

Είναι απ' όσο ξέρω ανάλογα στο παιδί.

Δημοσίευση

Φανταζομαι να την ενοχλουσαν κ οι σοκολατες Σακουλινα....

Αυτο θα με πειραζε πραγματικα...Αν κ σημερα διαβασα ποσο "κακο" κανουν το βουτυρο κ η ασπρη ζαχαρη κατα τον θηλασμο....Αλλα εκλεισα γρηγορα το βιβλιο γτ αυτο δεν θα το αντεξω!!! :P:P:P

Cesilia δλδ "χειροτερευει" η κατασταση του με τον καφε???

Νατασακι...Δεν ερχεσαι τωρα να την πιουμε αυτη την εκπληξη???? :laugh:

Σημερα κοιμαται το 2ο 2ωρο της κ επειδη δεν το εχει ξανακανει δεν επεσα να κοιμηθω μαζι της....Νομιζα πως θα κοιμηθει το συνηθισμενο της 10λεπτο κ τωρα κουτουλαω.....

Λετε να μην κοιμηθει το βραδυ??? :woohoo:

Υγ.Αυτο που ειπα για τα παπουτσια δεν το εννοουσα!!!Για να σε πεισω το ειπα μονο!!!!!χαχαχαχαχαχα :P

Αντε κανονισε το!!!!

Δημοσίευση

Cesilia εχω αγορασει 3-4 ειδη αρωματικων(οχι συσκευασμενα αλλα φυσικα) που μυριζουν καταπληκτικα αλλα στο μαγαζι μου ειπαν πως ολα περιεχουν καφεινη...Το μονο που μου προτειναν ειναι να τα βραζω οσο πρεπει το καθενα,να τα αφηνω 3-4 λεπτα,μετα να τα σουρωνω κ να ξαναφτιαχνω τσαι...Ετσι λεει φευγει το 90% της καφεινης αλλα....Και η γευση κ το αρωμα! :woohoo: Τι να πω!?

Αμαντα μου ξερω πως το καθε παιδακι αντιδρα διαφορετικα απλα ηθελα να δω πως αντεδρασαν τα παιδακια που ειναι νευρικα κ κοιμουνται ηδη λιγο...Πριν δλδ δοκιμασω στη δικια μου!!! :P :silly:

Δημοσίευση

Οχι αυτα που σουλεω και που εχει στο σαιτ που σου ειπα, δεν εχουν φυλλα τσαγιου. Ειναι μειγματα απο φρουτα και βοτανα. Τα πρωτοαγωρασα στην Αυστρια και μετα βρηκα και στη γερμανια. Εχουν μεσα φλουδες μηλο, πορτοκαλη και φυλλα τριανταφυλλιας. Ψαξτο λιγο εχει και πραγματικα με λιγο μελι ειναι τελεια.

Ο δικός μου δεν αντεδρασε στον καφε. Η συμπαριφορα του ειναι ιδια. Ειτε πινω καφε ειτε δεν πινω- γιατι ειναι μερες που απλα δε με τραβαει ο καφες - ειναι το ιδιο υπερκινητικός, ανυσηχος και ζωηρός...αλλά ειπαμε καθε παιδι ειναι διαφορετικό

Δημοσίευση

Ώστε εσύ μπλοκάρεισ το mammy

κ αργεί ;;;;;;;; Ανοιγεις συνέχεια θέματα;;;;;

Αναστασία μου, εγώ από την εγκυμοσύνη

επινα καφέ κάθε μέρα (βαρύ κ σκέτο!)...

Δεν την άλλαξα αυτήν την συνήθεια ούτε τώρα

που θηλάζω (με την σύμφωνη γνώμη των γιατρών μου)...

Ο σποράκος όπως ξέρεις, δεν είναι νευρικός

κ δεν έχει δώσει κανένα δείγμα ότι μπορεί

να τον ενοχλεί....... Επίσης κοιμάται μια χαρά....

...καλύτερα δεν γινόταν!!!

Δεν είμαι της άποψης του πειράματος...

Ελάχιστα στην εγκυμοσύνη κ καθόλου 1,5 που θηλάζεις,

δεν ξέρω πως θα επιδράσει στην μπέμπα...

Επειδη καταλαβαίνω πως θα έχεις φρικάρει όμως

δοκίμασε έναν ελαφρύ για αρχή

κ με πολύ προσοχή «κοίτα» πως θα αντιδράσει

το μωρό........

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσουδια.......

Μαριμαρακι επιτελους σε συναντω!!ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΥΙΟ!

ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ!

Αναστασουκο εγω πινω μονο ντεκαφαινε και αυτο μονο πρωι και σπανια απογευμα γιατι η δικη μου ειναι μια αντιγραφη της τσαχπινας στις συνηθειες...μονο σημερα λογω εμβολιου που κοιμηθηκε παραπανω!

Μια φορα ηπια κανονικο και απογευμα και μαλλον την ξενυχτησε!

Οποτε δεν το διανυνδυνευω,αν και εγω οπως και το Μαρακι στην εγκυμοσυνη του δινα και καταλαβαινε απο ολων των ειδων και 2 φορες τη μερα!

Τα γλυκα τα εχωπεριορισει σε συροπιαστα μονο...δεν εχουν γαλα!

Αλλα αν το παρακανω η ζαχαρη την ξαγρυπναει

φιλακια παω νανι

Δημοσίευση

Αχ λίγο κακάο έβαζα στο γάλα μου η καημένη και μετά είχαμε πάρτυ. Που να πιω κανονικό καφέ. Ευτυχώς εδώ υπάρχει καφές από δημητριακά και σερβίρεται σε πολλά καφέ.

Εχω παρεα το κορίτσι μου που δεν λέει να κοιμηθεί και τον άντρα να με περιμένει στη γωνία... Φανταζεστε να πιω και καφέ τι έχει να γίνει;;;; Η μικρη θα σολάρει και το πιπίνι θα κοιμηθεί ...στη γωνία!

Δημοσίευση

παρε απο βιολογικο καταστημα τον organic no caf της whole earth με κριθαρι,βυνη,κιχωριο,σικαλη,συκα ευγευστοτατος τον πινω χρονια αν και νομιζω οτι ο ελληνικος απο καφεδες με καφεινη ειναι ο πιο ελαφρυς ,μην αρχιζεις συχνη χρηση ντεκαφεινε εχει σιγουρα μακροπροθεσμα παρενεργειες :)

Δημοσίευση

glayki έγραψε:

παρε απο βιολογικο καταστημα τον organic no caf της whole earth με κριθαρι,βυνη,κιχωριο,σικαλη,συκα ευγευστοτατος τον πινω χρονια αν και νομιζω οτι ο ελληνικος απο καφεδες με καφεινη ειναι ο πιο ελαφρυς ,μην αρχιζεις συχνη χρηση ντεκαφεινε εχει σιγουρα μακροπροθεσμα παρενεργειες :)

Ωραιο μου ακουγεται αυτο!

Θα το δοκιμασω!

Δημοσίευση

Μπορείς να πίνεις ένα καφεδάκι αμέσως μόλις τελιώσεις το θηλασμό ουτώς ώστε μέχρι τον επόμενο θηλασμό να έχει περάσει η επίδρασή του. Ο παιδίατρος μου έλεγε ότι είναι ασφαλές να πίνεις καφέ τρείς ώρες πρίν το θηλασμό. Εγώ στην εγκυμοσύνη μου αλλά και το διάστημα που θήλαζα έπινα το πρωί ένα καφεδάκι αλλά φρόντιζα να το κάνω ελαφρύτερο (πρόσθετα περισσότερο νερό και λιγότερη ποσότητα καφέ).

Δημοσίευση

βρε βρε το αναστασακι θελει καφεδακι!!

δυο παιδιατροι στην κλινικη στην ενημερωση...

Τεταρτη ο ενας: -Αν πιειτε κ κανα ντεκαφεινε καφεδακι δεν πειραζει..δεν κανει κακο!!

Πεμπτη ο αλλος..-Μακρια απο καφεδες!! φυσικα μακρια κ απο ντεκαφεινε!!

αχχχχχ Εχω πιει μονο ενα- δυο ντεκαφεινε..η αληθεια ειναι...με πολλα μπισκοτα..μιαμ μιαμ

τωρα συνεχιζω μονο με τα μπισκοτα!! :P

εσυ απ τη θεσσαλονικη ..μπορεις να πιεις ...σαλεπι!! :blink: :laugh:

Σημερα ηπια..χαμομηλι :S το κανα για το παιδακι μου..δεν τρελαινομαι!!

ενας ελληνικος,ενας ντεκαφεινε αραια κ που...ανθρωποι ειμαστε κ μεις!!

ενας light καφετιερας...

δεν κανει καφε,χυμο σοκολατα,τσιγαρο-ευτυχως δεν καπνιζα ποτε..γαλακτοκομικα....κ γω που πειναω κ διψαω συνεχεια?

Εκοψα την κοκα κολα..αλλα συνεχιζω τις σοκολατες!! :huh:

μαλλον εχω βγει εκτος θεματος ε? :S

Δημοσίευση

Μαριμαρακι εχεις δικιο πως δεν ειναι καιρος για δοκιμες...Αλλα....ουτε για κουτουλιες!!!!!

Κι εγω συχνα πυκνα (κ καμια φορα επιτηδες για να ξυπνησω) κουτουλαω το κεφαλι μου στους τοιχους,στην πορτα...... :laugh:

Κοριτσια (Λινα-Εφη) εγω χθες που το εψαξα λιγακι,διαβασα πως ο ντικαφ ειναι "χειροτερος" επειδη εχει υποστει επεξεργασια!Για ντικαφ-νες ΔΕΝ το συζηταω!!!!!!Το μωρο θα φρικαρει απτα χημικα περισσοτερο απτην καφεινη!

Γλαυκη πολυ ωραια η ιδεα σου οπως κ η προταση της cesilia αλλα...Μενω σε χωριο γμτ...

Ουτε βιολογικα ουτε εξεζητημενα!!!!!Που να τα βρω κ ποιον να στειλω...?

Επισης..Κυριακη μου...Οι δικοι μου θηλασμοι ειδικα τα πρωινα ειναι ανα 1-1,5 ωρα!!!!Οποτε μαλλον δε θα περασει η δραση της καφεινης!!!

ΣΑΛΕΠΙ????Δε μου φτανουν οι θερμδες απτις σοκολατες?χαχαχαχααχχα

ΑθηναΚ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Τετοιο προβλημα δεν εχουμε ακομη!!!!!!!!

Κοριτσια λεω να δοκιμασω με εναν ελαφρυ ελληνικο ή φιλτρου καποιο απογευμα νωρις....Και βλεπουμε!

Πανω απ'ολα η τσαχπινα!!!!!! :)

Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...