Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ:ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ!!ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!!ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ-ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ-ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΖ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ-ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ!!!ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ???ΑΧ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!

Δημοσίευση

καλημέρα βίκυ μου! :)

ακριβώς το ίδιο εχω παρατηρήσει κ εγώ στον μπεμπούλη μου τις τελευταίες ημέρες!κόκινα μαγουλάκια όπως όταν βγαίνουμε στο κρύο!δεν ανησύχησα ιδιαίτερα η αλήθεια είναι,ούτε ρώτησα τον παιδιατρο.. :kiss: απλώς η μαμά μου που τον είδε χθες μου είπε πως είναι μάλλον από τον αέρα ή απο την εναλλαγη κρυου -ζέστης.είναι κ πολύ ασπρούλης,οπότε μάλλον είναι κ πιο ευαίσθητο το δερματάκι του.του έβαλα ενυδατική κρεμούλα κ σήμερα υποχώρησε η κοκκινίλα!δεν πιστευω να εχει σχέση με παιδικές ασθένειες,δε θα ειχε καποιο αλλο συμπτωμα το παιδί;;αν μαθεις κατι απο τον παιδιατρο ενημέρωσέ μας!φιλάκια!!

Δημοσίευση

Δεν ειναι συμπτομα παιδικης ασθενιας αλλά ατοπικης δερματιτιδας ή εκζεματος- πιθανη αλλεργια σε κάτι που εφαγε. Αν ειναι σε αρχικο σταδιο, πυθανον θα περασει μονο του αν εντοπισεις το αλλεργιογονο και το απομονοσεις απο την διατροφή του. Εμας ετσι ξεκινησε και κατληξε σε εκζεμα- ειχαμε αλλεργια στα ποσρτοκαλια που επινα- καθωτι θηλαζουμε αποκλειστικα και μεχρι να το εντοπησουμε χειροτερεψε και βαλαμε Fusidin H για 4 ημερες. Θα σου επει ο παιδιατρος ομως καλητερα. Δεν ειναι να ανυσηχεις δεν ειναι σηγουρα κατι σοβαρο!!!

Δημοσίευση

Cesilia ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η Fusidin H ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΑ ΕΓΩ Η ΝΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ!!ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΦΑΕΙ!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια τωρα ανησυχησα κ εγώ..ατοπική δερματίτιδα;;την αλλη εβδομαδα ειναι να παμε στον παιδιατρο,αλλά θα του τηλεφωνησω το απογευμα αν ειναι..θηλάζω αποκλειστικά,πως προκαλειται αυτη η δερματιτιδα; απο κατι που εφαγα; :(

Δημοσίευση

Μην αγχονεσαι απο τωρα καλε. Δεν ειναι τιποτα σοβαρο η δερματιτιδα. Απλά κάποια παιδια εχουν αλλεργια σε καποια τροφημα. Περνανε οι ουσιες μεσα σπο το γαλα. ΠΧ παλη με κοκκιησμα στα μαγουλα και αλλο ενα εκζεμα, ανακαλυψαμε την αλεργια του δικού μου στο αγελαδινο γαλα - καναμε ειδικες εξετασεις μετα. Καποιεσ αλλεργιες εντοπιζονατι καποιοες οχι. παντως δεν ειναι τιποτα το σοβαρο.

Βικη μη βαλεις Fusidin αν δε σου πει ο γιατρος γιατι ειναι αντιβιωση. Μπορει να ειναι ερεθησμος απο τα αξυριστα φιλακια του μπαμπα !!!! Η απο καποιο σαμπουαν

Δημοσίευση

αχ κορίτσια,τόση ωρα ψάχνω στο google κ λέει πως τα βρεφη με δερματιτιδα τριβονται συχνα στα κλινοσκεπασματα κ κάνουν ανήσυχο ύπνο γι αυτο το λογο..κ εμενα τον τελευταιο καιρο ο μικρούλης μου το κάνει αυτό,αλλα πιστευα οτι ειναι επειδη αρχισε να γυριζει κ ξεβολευεται..τωρα κυριολεκτικα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα,κ να φανταστειτε οτι τα εβρισκα κ χαριτωμένα τα κοκκινα μαγουλάκια του τρομαρα μου :blush::S:(

Δημοσίευση

Lucky μην ανησυχεις! Και μενα η δικια μου ειχε δερματιτιδα ατοπικη δεν ειναι τιποτα. Να συμβουλευτεις γιατρο. Της Mustela ειχα δωσει καποιο αφρολουτρο και ηταν παρα πολυ καλο.

Βικυ εδω και 2 μερες εχει και εμενα κοκκινα μαγουλα αλλα ειναι απο την αλλαγη του καιρου οπως ειπε και η thouli.

Επεσε η θερμοκρασια κι εσκασε το δερματακι τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...