Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλευει για τη ζωουλα του..

Recommended Posts

• Απαντήσεις 145
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

MAKARI NA PANE OLA KALA GIA TO MVRAKI TI FTAIEI TO MIKROULI NA TA PERNAEI TVRA OLA AYTA!!!OSO GIA THN MAMA TOU MVROU RE PAIDIA POU ZOUME HTHELE NA GENNHSDEI KAI STO SPITI LES OTI HMASTE SE KANENA KATSIKOXVRI MIA STRABEI NA GINEI DHL OPOVS EGINE EINAI NA KOPANAS TO KEFALI SOU STO TOIXO!EDV KATHE MHNA MOU LEI O GIATRO MOU NA ME BLEPEI KAI EGV PAV KATHE 15 GIATI THELV NA DV AMA EINAI KALA TO MVRAKI MOY!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MAKARI NAPANE OLA KALA GIA TO AGELOUDAKI .

MAKARI KAI OI GONEIS NA SINXORISOUN TON EAUTO TOUS KAI NA KSEPERASOUN GRIGORA TIS TIPSEISPOU EXOUN .

OLA NA PANE KALA KAI NA GINEI ENA MAKRINOS EFIALTHS POU THA TO THIMOUNTE POLAXRONIA ARGOTERA EXONTAS TO MWRAKI TOUS KALA.

Αχ κοριτσια οπως τα λετε ειναι, τι αξια εχει ο παραδοσιακος η εστω ο φυσιολογικος τοκετος αν το μωρακι σου δεν ειναι καλα... Το μπεμπακι ειναι στην ιδια κατασταση, δε βελτιωθηκε προς το παρον, ελπιζω και παρακαλαω να γινει γρηγορα καλα και να παει σπιτακι του.. Αν υπαρξει κατι νεοτερο θα σας πω.

Αυτο εκριβως το προβληαμ ειχαμε και εμεις. και γεννησαμε 10 ημερες πριν την ωρα μας. Και εγω και ο γιατρος μου ημασταν υπερ του φυσιολογικου τοκετου. μερα παρα μερα στο γεννεσησ ημουνα μπας και χαλαρωσει και γλυτοσω την καισαρικά. Μολισ ομως σφυξανε τα πραγματα μπηκαμε εσπευσμενα μεσα.

μακαρι να πανε ολα καλα και για το μικρο αγγελούδι -αχ ψυχουλα μου κανε κουραγιο, θα τα καταφερεις- και για την κοπελα γιατι φανταζομαι απο τισ τυψεις δεν βρισκει μερος να σταθει

Μα καλά βρε Λενα μου. Αυτή η μαια δεν τις εξυγησε οτι τοτεκος στο σπιτι γυνεται μονο σε περιπτωσεις που ολα βαινουν φυσιολογηκα...να ελπιζω οτι δεν ηταν καμια απο αυτες τις μουρλες του "ευτοκια" γιατι εχει και φυσιολογηκες και μαλιστα πολυ καλες μαιες. Αυτο μας ελειπε...μηπος μετα τη γενα να ρηγουμε και καμια φασηνα στο σπιτι η να παμε να μαζεψουμε πατατες.

Ζωουλα μου τι τραβας και εσυ το καημενο. Ο θεος να σε εχει καλα και να σε φυλαει

Lena_thess έγραψε:

Κοριτσια πριν μια βδομαδα γεννησε μια φιλη του αντρα μου ενα πανεμορφο γαλανοματικο αγορακι. Σημερα η κοπελα βγηκε απο το νοσοκομειο αλλα το μωρακι το κρατησαν μεσα... Εχει υπερβολικα χαμηλους παλμους και δεν ξερουν καν αν θα επιβιωσει.. Και ολο αυτο γιατι αυτη ειναι πολυ του φυσιολογικου τοκετου κλπ αλλα σε υπερβολικο βαθμο. Ειχε κανονισει να γεννησει σπιτι με τη βοηθεια μαιας, αλλα δεν την παρακολουθουσε γυναικολογος, μονο η μαια και φυσικα δεν ειχε κανει καμια εξεταση.. Προσπαθησαν πολυ ωρα στο σπιτι με τη μαια κ οταν πηγαν στο νοσοκομειο ειδαν οτι το μωρο ειχε τυλιχτει 3 φορες με το λωρο και το προλαβαν στο τσακ με καισαρικη. Οι γιατροι της ειπαν οτι αν ειχε κανει την β επιπεδου θα φαινοταν αυτη η ανωμαλια που εχει στην καρδουλα του και με μια ενεσουλα μετα τη γεννα του θα ηταν μια χαρα. Η κοπελα ειναι πολυ χαλια και τα εχει βαλει με τον εαυτο της που δεν εκανε τις εξετασεις.. Κριμα.... Μακαρι ολα να πανε καλα

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το αγοράκι!Θα μου επιτρέψετε να θεωρήσω τους γονείς αρκετά ανεύθυνους που δεν παρακολουθούσαν την εξέλιξη της κύησης. :blink:

Βασουλα και για μενα προσωπικα ειναι "ανευθυνοι", γιατι πιστευω πως απο τη στιγμη που εχει προχωρησει τοσο πολυ η επιστημη, ειναι χαζο να μην κανεις τουλαχιστον τις βασικες εξετασεις, τα τυπικα. Εστω τα υπερηχογραφηματα. Απλα ειναι η φιλοσοφια τους τετοια, σα ζευγαρι, ολα με τη φυση κλπ κλπ. Ενταξει, δεν το θεωρω κακο, το βλεπω ομως καπως υπερβολικο. Θα πεις τη γνωμη σου πανω στη συζητηση σαν τριτο προσωπο, δε μπορεις να επιμενεις ομως γιατι δεν ειναι παιδια και εχουν τη δικη τους κριση και ευχεσαι μεσα σου να πανε ολα καλα. Αλλα μια φορα γινεται η στραβη... Η καημενη η κοπελα ειναι στα μαυρα της τα χαλια, ειναι γεματη τυψεις και ολη μερα αυτο σκεφτεται... Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και να κερδισει τη μαχη του το μικρο αυτο πλασματακι. Ευχαριστω για τις ευχες σας καντε μια ακομα προσευχουλα σας παρακαλω..

ευχομαι οτι καλυτερο για το μωράκι και να ξεπεράσει γρηγορα τον κίνδυνο!!οσο για την μητέρα του εγω αυτο το αποκαλω ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!!!τίποτα παραπάνω...

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ... :)

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΛΑ...

ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ

ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ :huh: ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ

ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΝΗΣ... :blink:

ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ? ... ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ...

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ;) ΚΑΙ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ

ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ;)

Εύχομαι το μωράκι να τα καταφέρει και να γίνει καλά.

Δυστυχώς πολλές φορές τα παιδιά πληρώνουν τη στενοκεφαλιά και τον εγωισμό των γονιών τους.. :(

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ!!!!!!

Lena_thess έγραψε:

Βασουλα και για μενα προσωπικα ειναι "ανευθυνοι", γιατι πιστευω πως απο τη στιγμη που εχει προχωρησει τοσο πολυ η επιστημη, ειναι χαζο να μην κανεις τουλαχιστον τις βασικες εξετασεις, τα τυπικα. Εστω τα υπερηχογραφηματα. Απλα ειναι η φιλοσοφια τους τετοια, σα ζευγαρι, ολα με τη φυση κλπ κλπ. Ενταξει, δεν το θεωρω κακο, το βλεπω ομως καπως υπερβολικο. Θα πεις τη γνωμη σου πανω στη συζητηση σαν τριτο προσωπο, δε μπορεις να επιμενεις ομως γιατι δεν ειναι παιδια και εχουν τη δικη τους κριση και ευχεσαι μεσα σου να πανε ολα καλα. Αλλα μια φορα γινεται η στραβη... Η καημενη η κοπελα ειναι στα μαυρα της τα χαλια, ειναι γεματη τυψεις και ολη μερα αυτο σκεφτεται... Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και να κερδισει τη μαχη του το μικρο αυτο πλασματακι. Ευχαριστω για τις ευχες σας καντε μια ακομα προσευχουλα σας παρακαλω..

Λένα μου θα μου επιτρέψεις να επιμείνω λίγο ακόμα.Είμαι απο τα άτομα που ασχολούνται ιδιαίτερα με το περιβάλλον και υποστηρίζω τις φυσικές μεθόδους,όσο αυτό δεν βάζει σε κίνδυνο ζωές(όχι μόνο ανθρώπινες)και ταυτόχρονα προσφέρει έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.

Θα μπορούσε να γεννήσει με όποιο τρόπο ήθελε αλλά οι εξετάσεις θα πρέπει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εγκυμοσύνης.Δεν νομίζω οτι επηρρεάζουν το πόσο οικολόγος είσαι ή το πόσο υποστηρίζεις τις φυσικές διαδικασίες(πχ θηλασμός,φυσικός τοκετός).

Τέλος πάντων ,ενήλικοι είναι κάνουν τις επιλογές τους.Μπράβο σου που δημοσίευσες το γεγονός γιατι σίγουρα θα βοηθήσει μέλλοντες γονείς που έχουν παρόμοιες σκέψεις.

Οι εξετάσεις γίνονται για το καλό των παιδιών μας. :)

theorw oti einai polu asximo na milame etsi gia goneis pou pernane tora enan golgotha .oloi mas kanoumeepiloges gia alous sostes gia alous lathos ,den tha krinw thn epilogh tous apo thn stigmh pou ponane para polu gia thn ekseliksh ths .aytoi ponane gia to paiditous kai gia thn epilogh tous oxi emeis ,giayto as eimaste anthropinoi kai na mhn mhlame ek tou asfalous ,einai na mhn sou tixei .

to mono pou prepei na kanoume einai naeuxithoume na paneola kala ola ta ala periseuoun .aythn einai h gnomh mou kai den apeuthinome se kanenan sigekrimena .

Συμφωνώ Αφροδίτη μου..είμαι σίγουρη ότι αυτή η μάνα καταριέται την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να γεννήσει με αυτόν τον τρόπο...Ευχομαι να γίνει καλά ο μικρούλης μαχητης και να βγει νικητής...

Κοριτσάκια μου νομίζω ότι ήδη οι γονείς υποφέρουν τρελά...χρειάζονται και αυτοί στήριξη τώρα και ειδικά αυτή η μανούλα...πήρε το μάθημά της...ας μην το κάνουμε χειρότερο...πίστευε ότι ότι έκανε θα ήταν για καλό...

Μακάρι η Παναγία να βοηθήσει τον μικρό άγγελο, παλεύει όμως έτσι;;; Και μόνο γι αυτό αξίζει μία 2η ευκαιρία στη ζωή!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΧΥΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ?ΚΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΚΑΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ???ΑΦΟΥΟΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ????ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ?????ΟΑΝ ΠΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΠΡΙΜΕΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ????ΕΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Η ΗΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ?????ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΣΩΝΟΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ.ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑΝΕ

antroula ηρεμησε κοπελα μου!Πολυ προσωπικα το πηρες! Μην τα μπλεκεις ολα μαζι! Η μέθοδος αυτη μπορει να μην χρησιμοποιείτε την "σήμερον ημερα" αλλα δεν σημαίνει οτι ειναι λανθασμένη. Μάλιστα η γέννα στο σπίτι αρχίσει παλι να παίρνει τα πανω της. Οπως ολες οι μέθοδοι εχουν κάποια ποσοστά επιπλοκών ετυχε αυτη η κοπελα να πεσει σ αυτο το ποσοστό. Η επιστημη μπορει να προχωράει αλλα τον να εισαι και με ενα υπέρηχο αγκαλιά ακομα και αυτο ειναι βλαβερό. Εχετε διαβάσει τις παρενέργειες απο τους υπερήχους. Τις βλαβες και τις επιπτωσεις που μπορει να εχουν. Αν λοιπον μια μανουλα χασει το μωρο της απο αμνιοπαρακεντηση θα την στησουμε στον τοιχο? Θα της πουμε γιατι εκανες αμνιοπαρακεντηση? Αρκεστείτε λοιπον στο να πουμε μια ευχουλα για το παιδακι και αφηστε την μανουλα στην ησυχια της. Σ αυτη τη ζωη μονο κρητικη ξερουμε να κανουμε. Θελω να πω κι αλλα αλλα ας στο αφησω καλυτερα! :P :laugh: Με καλυψε η Αφροδιτη!

kai katialopou to ksexasa prin .exw poles periptoseis giro mou stooikogeneiako mou ki filiko peribalon pou xasane ta mwrakiaapoperitiliksh kai as kanane oles tis eksetaseis ,posesfores kai edwmesaden eidame teteies periptoseis.

an einai naginei tha ginei oses eksetaseis kai na kanei to thema einai na mhn peritilixtei toso kai na bohthiseis otheos na pane ola kala.

otan einai h prwth egumosinh den gnorizeis tous kindinous ,otan matheneish thn patheneis tote ksereis oti tipota den einai sigouro uparxoun panta pithanotites gia ta panta oso kai na profilagese .ayto mou eixaipei kai ogiatros mou oti oses eksetaseis kai na kaneis panta uparxei h pithanothta epiplokhs.

ασφαλως και αυτη η μητερα δεν ηθελε το κακο του παιδιου της,ισα ισα για καλυτερα πηγαινε η καημενουλα..δεν ειναι δεδομενο οτι το παιδακι αυτο αν ειχαν γινει ολες οι εξετασεις,θα ηταν απολυτα υγιες???το εγγυαται κανεις αυτο???μπορει να συμβει κατι απροοπτο εκει που ολα πανε καλα,δεν ειμαστε τιποτα κοριτσια..

ολα ειναι θελημα Θεου και δεν μπορουμε εμεις να κανουμε τιποτα μπροστα σ αυτο γιαυτο ας μην ξεχναμε να τον ευχαριστουμε για ολα οσα μας χαριζει καθημερινα..

αληθεια,εχουμε κανενα νεο απο το μωρακι???μακαρι να πανε ολα καλα...

Πω πω... Τώρα το είδα το ποστ...

Τι έγινε με το μωράκι; Βελτιώθηκε η κατάσταση; :(

Κι εγώ είμαι λίγο κατά των φαρμάκων, π.χ. και πυρετό να έχω δε θα πάρω τίποτα, περιμένω να μου πέσει. Αλλά ρε παιδί μου, στην εγκυμοσύνη πρόκειται για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, αλλά και για τη δική μου. Αφού υπάρχουν κάποιες επιστημονικές μέθοδοι, γιατί να μην τις εκμεταλλευτούμε; Παλιά που οι γυναίκες γεννούσανε στο σπίτι, πόσες μητέρες και πόσα νεογέννητα πέθαιναν και μάλιστα με φρικτό τρόπο;

Φυσικά και χίλιες εξετάσεις να κάνει κανείς και να πάει στους καλύτερους γιατρούς, κίνδυνος πάντοτε υπάρχει. Οπότε, ένας λόγος παραπάνω να το ψάχνουμε...

Ελπίζω το μωράκι να γίνει γρήγορα καλά...

ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 29 ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΩΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ....ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ....ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΩ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩΩΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΣΤΟ 2009 ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ...ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ 2 ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...