Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σκεφτηκα ν'ανοιξω αυτο το θεμα γιατι ολες μας σιγουρα εχουμε ακουσει τα παιδια μας η' αλλα παιδια γνωστων μας να ''πετανε'' τετοιες ατακες που δεν τις ξαναβρισκουμε πουθενα!κ φυσικα μας κανουν να γελαμε μεχρι δακρυων!οποιες λοιπον εχετε τετοιου ειδους παιδικα μαργαριταρια ξεδιπλωστε τα εδω να γελασουμε κ να τα σχολιασουμε!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα ο ανηψιός μου έχει πεί ένα πολύ ωραίο. Του διαβάζω τόν Πινόκιο και του λέω εσύ είσαι καλό παιδάκι, δεν λές ψέμματα? οοοχι μου λέει αλλά το πουλάκι μου όλο ψέμματα λέει!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Να σας γραψω και εγω λιγα του γιου μου.

Ενω μιλαει καθαρα απο μικρο καποιες εννοιες τις μπερδευει.Το αγαπημενο μας ειναι το καθω στη καρεκλα(ενω το καθομαι ησυχα το λεει σωστα), και το πιενω νερο.Το πιενω το λεμε και εμεις πλεον με τον αντρα μου και μια μερα ξεχαστηκα κ το ειπα στο la pasteria :)

Σημερα το πρωι γελασαμε με το εξης: Μπηκαμε στο δωματιο να τον ντυσω και μυριζε καπως.Του ειπα : τι εκανες και μυριζει??Εναν κλάνο!!!χαχαχαχα

Ακομα γελαμε!!!

Δημοσίευση

Είναι τέλεια τα μικρά.. Ο ανιψιός μου όταν προσπαθούσαμε να τον μάθουμε να λέει τα τσίσα του και να πηγαίνει στήν τουαλέτα, τον έχω στην τουαλέτα και περιμένουμε... μετά απο λίγη ώρα μου λέει πολύ φυσικά.. χάλασε σου λέω... δέν δουλεύει!!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Τελειο το θεματακι..Λοιπον εχω μια ανηψουλα και απο ατακες αλλο τιποτα..Νικολετα το ονοματακι της και την βλεπετε στη φωτο..

Απο το καλοκαιρι..

-Νικολετα μου πηγατε για μπανιο?τη ρωταω..

-Οοοχι ρε Κατεινα αφου η μαμα εχει περιδεροοο..

Της ειχε παρει η αδερφη μου ενα κουνελι..μια μερα λοιπον την ντυνει και της λεει παμε στη γιαγια..ολο χαρα ετοιμαζεται και της λεει ο μπαμπας της..

-Που πας?

-Στη γιαγια με τη μαμα απαντα

- Και εμενα θα με αφησετε μονο μου?

-Ε δεν εισαι μονος σου,εχεις παρεα το κουνελι..τον εστειλε..

Περυσι κατεβαινοντας απο τις σκαλες στο σπιτι τη κραταγα απο το χερι και παραπατησα και επεσα η μικρη τρομαξε φυσικα το μαναρι μου διοτι εγω δεν μπορουσα να μιλησω απο τους πονους..και μου λεγε..

Καινα μου,η επαθες πονααας..ε καινα μου τι επαθες..εγω εν τω μεταξυ με το ζορι μπορουσα να μιλησω ..ναι ποναω αγαπη μου της απαντω ..α πας στο γιατο?ναι οταν ερθει ο θειος..Καινα μου αν ο γιατρος σου κανει ενεση και πονεσεις εγω α τον κισω....

Παρολο τον πονο μου με εκανε και γελαγα ποση ωρα..Τελικα ειχα σπασει το ποδι μου..

Και αλλα πολλα συνεχεια..δεν σταματα να μιλα φθσικα καθολου και τωρα παει προνηπιο το μωρο μου..

Στην πορια θα σας πω κ αλλα..

Φιλακιααααα

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: πολυ γελιο ο "κλανος" :laugh: :laugh:

Εμενα ενα παιδακι στο παιδικο προσπαθουσε να μου πει κατι αλλα δε μπορουσα να καταλαβω τη λεξη που μου ελεγε..οποτε καποια στιγμη νευριασε και μου λεει "καγια δε καταβεβαινεις Εγιννικα;" οπου γ βαλτε λ.. :laugh: :laugh:

Ενα αλλο ερχεται ενα πρωι και μου λεει μπροστα στη μαμα του "Αντωνια(δε μου αρεσε να με λενε κυρια)ειπα στο μπαμπα μου να χωρισει τη μαμα μου και να παντρευτει εσενα"!!!!σεκος εγω! :S

Δημοσίευση

απο παιδικά μαργαριτάρια άλλο τίποτα...

Εχω τρομερή αδυναμία σε ένα απο τα παιδάκια της κουνιάδας μου...

Το παιδάκι αυτό πριν 2 χρόνια όταν ήταν 3,5 χρονων...

Το κρατούσα στην αγκαλιά μου,καθόμασταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και παίζαμε...Ξαφνικά αρχίζει να ακουμπά μια μια τις φακίδες μου στο πρόσωπο και να λέει:

"Βαθωωω θπυλάκι, θπυλάκι, θπυλάκι...Λατί έχεις τόθα θπυλάκια;" και εγώ του απαντώ "Δεν είναι σπυράκι αγάπη μου..." και μου λέει "και τι είναι τότε;"...

"Φακίδες είναι" λέω...

Τοτε ξαφνιάζεται το μικρό, κάνει μια φοβερή γκριμάτσα απορίας, μου σπρώχνει το κεφάλι με το χεράκι του και μου λέει με δυνατή φωνή "Λεεε Βάθωωωω...Ελικσες τη φακή θτο πλόθωπο;;;;"

Κορίτσια πέθανα στο γέλιοοοοο!

Τώρα πηγαίνει πρώτη δημοτικού...Τον έβαλε η πεθερά μου να γράφει την αλφαβήτα...Σε ένα σημείο έκανε λάθος...του το σβήνει η πεθερά μου, τσατίζεται ο μικρός και της λέει: " Λοιπόν γιαγιαααα...Τώρα τα έχω πάρει πολύ άσχημα...Μην τυχόν μου ξανασβήσεις την αλφαβήτα μου...Κατάλαβες;;;"

Τα χασε η πεθερά μου...

και πολλά ακόμα που δεν μου έρχονται τώρα...

Δημοσίευση

Αχαχα πολυ γελασα. Τι ειναι τα ατιμα ρεπαιδια!!!

Η μικρη μιας γειτονισσας...και ταδυο τα παιδια της σπιτι μας μεγαλωσαν...δεν χωνευε και πολύ μια άλλη γειτονισα. Μια μερα λεει η αλλη της μικρης " Κυριακη ασε τη μαμα σου να ποιουμε καφε υσηχα...και απανταει το μικρό 4 ετων παρακαλω..." θα σου δοσω μια θα πας μεχρη τον βεροπουλο" καγκελο ειχαμε μινει!!!

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...

ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ"ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Η ΚΕΛΛΥ?" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...." ΕΓΩ ΚΟΚΚΑΛΟ!ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ....!ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΒΕΒΑΙΑ,ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!ΧΙΧΙ!

Δημοσίευση

Αυτες τις μερες ειμαστε στη φαση που μαθαινουμε την ωρα στη μεγαλη μας.

Αρχιζω λοιπον να εξηγω τι μας δειχνει ο μεγαλος δεικτης, τι ο μικρος και γενικα πως διαβαζουμε την ωρα.

Ρωταω λοιπον καποια στιγμη και εχοντας το ρολοι της κρεβατοκαμαρας μας στα χερια μου (ο μικρος δεικτης ειναι στο 6 και ο μεγαλος στο 9)τι ωρα ειναι?

- 6 παρα τεταρτο

μου απανταει .

- Μπραβο!!!! της λεω!

Αν ο μικρος ηταν στο 8?

- παρα τριτο :huh: :silly:

μου απανταει!

Παντως αν το καλοσκεφτουμε εχει μια λογικη η απαντηση της! Αν χωρισουμε τα λεπτα της ωρας σε 3 20λεπτα :P

Δημοσίευση

Μια μερα ζωγραφίσαμε στο πινακακι και μου ζήτησε να του φτιάξω ενα αμαξι!Γυριζει και μου λεει:

Θα μπω μεσα!

Και κολλάει το κεφάλι του στο πινακακι για να μπει μέσα! :P :laugh: :P :laugh:

Δημοσίευση

Μαργαριταρια αλλο πραγμα απο αυτο συνεχεια .Λοιπον καποιες εχετε την τιμη να γνωρισετε το ΣταυροΝικολα απο κοντα , ξερετε οτι εχουμε ενα θεματακι με την ομιλια λεει λοιπον μια μερα που ειχα στρωσει τραπεζι ειχεερθει ο νονος του και θα τρωγαμε ολοιο μαζι .Ειχα βγαλει που λετε και ενα μπουκαλι κρασι και τι λεει :βρισκομαι εγω στο διαδρομο προς τη κουζινα και απευθυνετ στον αντρα μου :Μπαμπα θελω και εγω που..ο(αντρικο μοριο )ΚΟΚΑΛΟ εμεις , τι θελεις του λεει ο αντρας μου ; ξανα ο Σταυρος Που..ο , ο νονος του ειχε μεινει με το στομα ανοιχο , καθηγητης στο επαγγελμα (μαθηματικος )η κοπελα του νονου η οποια ειναι θεολογος ειχε παθει πλακα εμενα ειχαν πεσει τα μουτρα μου κατω .Τι εννοεις ; τι θελεις Σταυρο ; να αυτο που πινει και η μαμα του Μανου .Κοριτσια εννουσε το ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

Μολις το καταλαβαμε χτυπιομασταν απο τα γελια .

Περιστατικο δευτερο εχουν περασει πολλα χρονια ημουν νεα ομορφη και εργαζομουν γραμματεας σε ενα μεσιτικο γραφειο .Εχω παει λοιπον στην Εθνικη τραπεζα να βαλω κατο χρηματα μεσα του εργοδοτη και επιδη τα λεφτα ηταν πολλα ειχαν κανονισει και πηγαινα σε συγκεκριμενο ταμειο οπως πηγαιναν ολοι οι επειχηρηματιες της περιοχης .Μπροστα μου κανα δυο θεσεις ηταν μια κυρια η οποια ηταν η ιδιοκτητρια γνωστου χρυσωχωιου της περιοχης μαζι εμ τον 6 γιο της .Ο μικρος εκλαιγε και ζηταγε να του παρει παγωτο αυτη του λεει μετα , αυτος επεμενε καποια στιγμη τις εχει σπασει τα νευρα και γυρανει και του ριχνει αν χαστουκι εμεις μειναμε και τοτε ο καταπληκτικος πιτσιρικας της απαντα:καλα θα δεις και εγω θα μπω στο μπαμπα οτι βαζεις το πουλι του νονου στοστομα σου !

Εκεινη τη στιγμη σταματησε η οποιαδηποτε εργασια γινοταν στην τραπεζα αυτη τρελαθηκε πηρε το μικρο και εφυγε η πλακα ειανι οτι ο αντρας της ηταν γνωστος επειχηρηματιας στην περιοχη και ο νονος του μικρου φιλος του και επισης συναδερφος του .

Ελα μωρε αφου κανανε μαζι της δουλεις δεν πειραζει να μοιραζονατια και άλλα πραγματα .ε;

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

Μπροστα μου κανα δυο θεσεις ηταν μια κυρια η οποια ηταν η ιδιοκτητρια γνωστου χρυσωχωιου της περιοχης μαζι εμ τον 6 γιο της .Ο μικρος εκλαιγε και ζηταγε να του παρει παγωτο αυτη του λεει μετα , αυτος επεμενε καποια στιγμη τις εχει σπασει τα νευρα και γυρανει και του ριχνει αν χαστουκι εμεις μειναμε και τοτε ο καταπληκτικος πιτσιρικας της απαντα:καλα θα δεις και εγω θα μπω στο μπαμπα οτι βαζεις το πουλι του νονου στοστομα σου !

Εκεινη τη στιγμη σταματησε η οποιαδηποτε εργασια γινοταν στην τραπεζα αυτη τρελαθηκε πηρε το μικρο και εφυγε η πλακα ειανι οτι ο αντρας της ηταν γνωστος επειχηρηματιας στην περιοχη και ο νονος του μικρου φιλος του και επισης συναδερφος του .

Ελα μωρε αφου κανανε μαζι της δουλεις δεν πειραζει να μοιραζονατια και άλλα πραγματα .ε;

χαχαχαχαχαχα!!πολυ καλο το τελευταιο! :silly: απο μικρο κ απο τρελο μαθαινεις την αληθεια!!βρε τον μαρτυριαρη κ τον ''εκβιαστη''!χαχαχαχα!!! :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

Κορ'ιτσια γέλασ απάρα πολύ με τα παιδάκια σας...

Εμένα είναι μικρούλης και δεν μιλάει ακόμα , αλλά θα σας πω για τον γιο της νονάς μας...

Είναι οικογενειάκος στο αυτοκίνητο και οδηγάει ο κουμπάρος μου.

Του λέει ο μεγάλος - 5 ετών - : μπαμπά τι θα πει ΄΄ παπάρα ΄΄ ?

Του λέει και ο μπαμπάς του οτι είναι το γαλατάκι στο οποίο μουλιάζουμε μέσα ψωμι...

Τι λες ρε μπαμπα του λέει...

Τότε η μαμα όταν οδηγάει γιατί λέει : Άντε ρε παπάρα!!!!!!

Την έδωσε στεγνά τη νονά μας :lol:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου απίθανο θεματάκι!!!! Γελάω συνέχεια!!!!

Δεν έχω να σας πω για τα παιδάκια μου γιατί δεν έχω ακόμα αλλά αν πάρουν από την μαμά τους θα γίνω πολλές φορές ρεζίλι...και δείτε παρακαλώ τι εννοώ (όλη η ευρεία οικογένεια το έχει κάνει σλόγκαν):

Οταν ήμουνα μικρούλα, είχα μία εμμονή με την καθαριότητα, επίσης ήθελα να καθαρίζω και τα σπίτια των ανθρώπων -παντού όμως - που πηγαίναμε επίσκεψη....ήμουν και επίμονη...και ζήταγα "πατσούνια..να πατσουνιστώ" (= σαπούνια να σαπουνιστώ) και !!!!! "την π..τσα (ανδρικό μόριο)...να π..τσίσω" (= την σκούπα να σκουπίσω)...

Οι καημένοι οι γονείς μου!!!!

Είπατε τίποτα;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Τι να πούμε Ειρήνη....

Δεν βγαίνει φωνή με τόσο γέλιο..... :blush:

Μια φίλη είχε πάει το αγοράκι της σε ένα εμπορικό κέντρο όπου είχαν κρεμασει πλανήτες με θέμα το ηλιακό σύστημα.

Αρχίζει λοιπόν η μαμα να εξηγεί για το διάστημα και να ονομάζει τους πλανήτες...

Πέρασε η ώρα , επρεπε να φύγουν αλλά ο μικρός δεν ακολουθούσε..

Του λέει τότε , άντε ρε Βασίλη , πάμε θα αργήσουμε.

Της απαντάει : Καλά μαμα , έρχομαι , να μην χαιρετήσω τους κλανήτες??? :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...