Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σας!

Να πώ τον πόνο μου, θα σκάσω....

Μετά από περίπου 1 χρόνο άκαρπων προσπαθειών, ο γυναικολόγος μου ζήτησε σπερμοδιάγραμμα απ' τον καλό μου.

Έχουμε στα χέρια μας λοιπόν τα αποτελέσματα κ παρόλο που δεν τα είδε γιατρός,δε μας φάνηκαν κ ιδιαίτερα καλά...

Ξέρετε να μου πείτε κανέναν καλό ανδρολόγο στη Θεσσαλονίκη?

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κ ελπίζω το καλύτερο για όλες σας.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Mary! Γνωρίζω κι΄εγώ έναν κορυφαίο ανδρολόγο. Τον είχα ακούσει σε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο εντελώς τυχαία και μου έκαναν φοβερή εντύπωση αυτά που έλεγε. Είναι κορυφή ο άνθρωπος μιλάμε όσοι τον ξέρουν αυτό λένε. Άν θες σου στέλνω Pm

  • 4 weeks later...
  • 7 months later...
Δημοσίευση

mary1976 έγραψε:

Κορίτσια καλημέρα σας!

Να πώ τον πόνο μου, θα σκάσω....

Μετά από περίπου 1 χρόνο άκαρπων προσπαθειών, ο γυναικολόγος μου ζήτησε σπερμοδιάγραμμα απ' τον καλό μου.

Έχουμε στα χέρια μας λοιπόν τα αποτελέσματα κ παρόλο που δεν τα είδε γιατρός,δε μας φάνηκαν κ ιδιαίτερα καλά...

Ξέρετε να μου πείτε κανέναν καλό ανδρολόγο στη Θεσσαλονίκη?

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κ ελπίζω το καλύτερο για όλες σας.

κορίτσια καλησπέρα!!!

είμαι νέο μέλος στο "κλαμπ" του mammyland και θα ήθελα και εγω την βοηθειά σας!!!

εδώ και ένα χρόνο περιπού με τον άντρα μου κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε και εμείς το δικό μας "φασολάκι" αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε αποτέλεσμα!!:(

πριν από μερικές μέρες έκανα σαλπιγγογραφία έπειτα από υπόδειξη του γυναικολόγου μου και ο άντρας μου έκανε σπερμοδιάγραμμα.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα για εκείνον δεν ήταν καλά.(ενώ ο αριθμός των σπερματοζ. ήταν σουπερ, έχει πολύ χαμηλή κινητικότητα 6%)

τώρα θα πρέπει να κάνει μία νέα εξέταση που λέγεται κατάτμηση DNA σπέρματος.

έχουμε αγχωθεί αρκετά γιατί ο γυναικολόγος μου έκανε λόγο για εξωσωματική!! θα ήθελα όμως πριν κάνουμε οτιδήποτε, να πάμε και σε έναν ανδρολόγο-ουρολόγο να πάρουμε και από εκεί μια γνώμη.

ξέρετε κάποιον καλό στην Θεσσαλονίκη που να είναι ειδικός σε αυτο το θέμα??

επίσης γνωρίζετε κάτι για το Embryolab? λέμε να κάνουμε εκεί τις νέες εξετάσεις! έιναι αξιόπιστο?

σας ευχαριστώ πολύ!!!

φιλιά :)

Δημοσίευση

ολγα καλησπερα,

δε γνωριζω για ποιον ανδρολογο λενε τακοριστσια. Θα σου στειλω σε πμ τον δικο μας ουρολογο ο οποιος παρακολουθει τον αντρα μου και ειναι καλος επιστημονας.

κατατμηση dna γιατι σας ζητησε ;; εχετε ασχημη μορφολογια;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...