Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3-4 ΜΕΡΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ 5 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑ 2 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕ (ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΑΙΟ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ HUMANA AR. ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΗ, ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΝΕ FRISOLAC 210ml ΝΕΡΟ, 7 ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΣΚΟΝΗ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΤΑ 4 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 5ο.

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ? ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ?

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ?

line_flow_blue_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1004068800_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δημοσίευση

Καλημέρα και να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Καταρχήν , μη στεναχωριέσαι , θα δοκιμάσετε κάποια γαλατάκια και στο τέλος θα βρείτε τη φορμουλά σας!

Προσωπική εμπειρία με αναγωγές δεν έχω για να σε βοηθήσω απλα έχω δώσει στον γιό μου το humana το κανονικό όμως και ήθελα να σου πω πως θεωρείται από τα πολύ καλά γάλατα που πλησιάζουν κατά πολύ το μητρικό.

Το θέμα δεν είναι αν μας έκανε , ούτε πόσο έχει.Εμάς δεν μας βόλεψε για παράδειγμα ενώ είναι καλό γάλα.

Δοκίμασέ το και μακάρι να τον ηρεμήσει το μικρό σου (αυτό που σας εδωσε ο γιατρός υποθέτω έχει ειδική σύνθεση - μεγαλύτερη πυκτικότητα - για τις αναγωγές).Το θέμα είναι να βοηθηθεί το μωράκι σου.

Πάντως μην ανησυχείς , το μωράκι δεν παθαίνει κάτι!

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ (ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ) 15 ΕΥΡΩ ΤΑ 400 ML.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ... ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΔΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.

ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ...

line_flow_blue_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1004068800_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δημοσίευση

Και εμεις δοκιμασαμε το HUMANA αλλά το κανονικό. Δοκιμασαμε γιατι θηλαζουμε αποκλειστικά. Το Φροσολακ μας το δοσανε στο μαιευτηριο και το επινε για δυο ευδομαδες σαν συμπληρωμα ο μικρός παρουσιαζοντας κολικούς, αερια, και αλλεργια. Ειναι αναλογα στο μωρακι, ποιο γαλα θα του ταιριαξει.

Τωρα για τις αναγωγες, προσπαθησε να μην τρωει ολο το γαλα μεμιασ. Ασ φαει το μισο, ασ ρευτει , και μετα κρατα τον ορθιο για κανενα 20 λεπτο χωρισ κουνηματα, καντε ξερω γω καμια βολτα στο σπιτι. Ελλατωνει το προβλημα αρκετα!!!. Οταν επινε συμπληρωμα ο μικρός μας ετσι του καναμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...