Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορισακια αποψε θα ξερω!!


mom 3

Recommended Posts

Μην στενοχωριέσαι!! Ο επόμενος μήνας ίσως είναι πιο τυχερός!! Καλή επιτυχία λοιπόν και με το επιθυμητό απότελεσμα σύντομα!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

mam3 δεν πειραζει καλη μου ο αλλος μηνα θα ειναι

πιο τυχαιρος

κ εγω αυτο το μηνα νομιζα οτι εφτασα πολυ κοντα αλλα

τελικα οχι

δεν το βαζω κατω εχω ενα ολοκληρο μηνα μπροστα μου

για να προσπαθεισουμε

κοριτσια μου το ξαναειπα με υπομονη κ επιμονη ολα

θα πανε καλα για ολες μας :):):):)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mom3, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΙΑ, ΠΟΛΛΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ρε κοριτσια σας ευχαριστω ολες!!Την επομενη φορα δε θα κανω ποστ πριν μαθω τ αποτελεσματα γιατι σας αναστατωσα αδικα...

Το σπαστικο της υποθεσης ειναι οτι εγω που υπηρξα υπερμαχος του ρητου.."περιμενε να εχεις καθυστερηση πρωτα και μετα κανε χοριακη η τεστ "τελικα κατεληξα να κανω συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου μου παντα πριν τη καθυστερηση την εξεταση αφου επιβαλλεται να γνωριζω πριν ωστε να σταματησω τα χαπια και να μου ερθει η περιοδος...Παντως αυτη θα ειναι η δευτερη και τελευταια μου οργανωμενη προσπαθεια (με ορμονοθεραπεια και παρακολουθηση ωορηξιας με υπερηχο)ωστε να καταφερω να γεννησω καλοκαιρι ...Μετα θα το αφησω στη τυχη κι οποτε κατσει!!

Μασρορακι καλη επιτυχια κοπελα μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μοm3 σου αξιζουν πολλα μπραβο και μονο που προσπαθεις τοσο πολυ για 4ο μωρο!!! ;) δε πειραζει που δεν ετυχε αυτη τη φορα..θα ερθει σιγουρα τις επομενες!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΜ 3 ΜΠΡΑΒΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ.ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ.ΜΑΚΑΕ=ΡΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μομ 3 μη μου στεναχωριεσαι,θα ερθει συντομα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλωστε ειστε αποδεδειγμενα καρπεροι!!!!! ;) :woohoo:

αντε με το καλο το τεταρτο κουκλακι στην οικογενεια,σου ευχομαι τα καλυτερα!!να γινεις μια ευτυχισμενη πολυτεκνοι μανουλα!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γρήγορα θα έρθει και το 4ο, αφού τόσο το θέλετε...Μπράβο σας κι από μένα!!!

Κι εύχομαι το μωράκι αυτό να έρθει πάνω σε ροζ συννεφάκι και να έχει τους 3 σωματοφύλακές της!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μα βάλατε το παιδί με το ζόρι να κάνει β επιπέδου…αφού δεν ήθελε 🤣🤣🤣 Ευτυχώς όλα καλά και ας σας παίδεψε!!! Για τον τράχηλο τον θέλουν γενικά πάνω από 22χιλιοστα. Σου ανέφερε κάτι ο γιατρός σου ή από μόνη σου αγχώθηκες;  Εγώ εδώ στην αναμονή…έχει καθυστέρηση!!!!!
    • Κορίτσια μου τι κάνετε; Μπαίνω να σας γραψω τ νέα μου! @elbeμου νομίζω πως η @Girly είχε χαμηλα αιμοπετάλια στην πρώτη εγκυμοσύνη και όλα πήγαν μια χαρά!!! 🙏😍❤️ εγω τα δικά μου νέα είναι ότι σήμερα είχα το πρώτο ραντεβού με το γιατρό τ νοσοκομείου!!! Είναι φοβερός κορίτσια!!! Υπέροχος! Ήρεμος κατατοπιστικός αναλυτικός με κάθε λεπτομέρεια! Έφυγα κ δν είχα καμία απορία !!! Είμαι ηρεμη! Είμαι αισιόδοξη , είμαι καλά και ειδαμε το μωρακι μου 10εβδοναδων ανθρωπάκι ν έχει γίνει ! Μ έδειξε κ εικόνα από μέσα πως είναι στη φωλίτσα του και είναι έρωτας ❤️😍❤️🥹😍!!! Τρελάθηκα! Έχουμε 167 παλμούς! Μ είπε ότι όλα είναι τέλεια !!! Και όλα θ πάνε πολύ καλά! Μ είπε ν μειώσουμε τη προγεστερονη! Κόβω από σήμερα τη κολπική γελη , την άλλη βδομάδα τις ενέσεις και μετά την αυχενική διαφάνεια και τα ουτροτζεσταν !!!! Δν υπάσχει κανένας λόγος μ λέει ν παίρνεις προγεστερονη! Το μωρό είναι πολύ καλά δεμένο πάνω σου!!! Αχ κορίτσια μουυυυυυ είμαι τόσο χαρούμενη 😍😍 οσον αφορά τ συμπτώματα και γώ μπορώ ν πω πως μετά τις 3 4 η ώρα ξεκινάω ν μπαίνω σε καράβι! Ναυτία φουλ παρόλο που παίρνω κ το χάπι , ιδιαίτερα κατά τις 7 8 η ώρα και μέχρι 12 νιλα κακια είμαι!!! Ας ελπίσουμε ν σταματήσουμε σε δυο βδομαδες! Και τώρα που θ αρχίσω ν μειώνω κ την προγεστερονη να ελαττωθούν και τ συμπτώματα! Πάντως @Θέτις Κ. νυχτοπούλια τ βλέπω τ μωρά μας! Βραδινές ναυτίες!  θ κλείσω και αυχενική διαφάνεια μετά του Αγίου πνεύματος για ν είναι κ π άντρας μ εδώ!!!! Αύριο θ πάω ν κάνω τις εξετάσεις της αιματολόγου! 
    • Εμένα έχει αρκετές μερες που έχει αίμα η μύτη μου  αύριο γίνομαι 30 εβδ  δεν τρέχει το αίμα οπως λες εσυ αλλά όταν την φυσάω βγάζει συνέχεια αιμα  🤷‍♀️ οσο για τα αιμοπετάλια δεν μου έτυχε εμένα δέν γνωριζω 
    • @Kiddoμου τι ν πω γ σένα κορίτσι μ!!! Κάθε φορά που διαβάζω τ μνματα σου μου πιάνεται η καρδιά!!! Είσαι ηρωίδα και τέρας ψυχραιμίας !!! Ο θεός θα σε ανταμείψει και θ κρατήσεις το μωρακι σου τελειομηνο στην αγκαλιά σου αγάπη μου!!! ❤️❤️❤️ όλα θ πάνε ΚΑΤ ευχήν 🙏🙏 τα μικρόβια π είχες φύγανε μόνα τους η πήρες αντιβίωση; Κ μένα μ είπε δν παίρνουμε αντιβίωση τώρα και ξανακάνουμε στην 14 η εβδομάδα και βλέπουμε!!!  εγω τα δικά μου νέα είναι ότι σήμερα είχα το πρώτο ραντεβού με το γιατρό τ νοσοκομείου!!! Είναι φοβερός κορίτσια!!! Υπέροχος! Ήρεμος κατατοπιστικός αναλυτικός με κάθε λεπτομέρεια! Έφυγα κ δν είχα καμία απορία !!! Είμαι ηρεμη! Είμαι αισιόδοξη , είμαι καλά και ειδαμε το μωρακι μου 10εβδοναδων ανθρωπάκι ν έχει γίνει ! Μ έδειξε κ εικόνα από μέσα πως είναι στη φωλίτσα του και είναι έρωτας ❤️😍❤️🥹😍!!! Τρελάθηκα! Έχουμε 167 παλμούς! Μ είπε ότι όλα είναι τέλεια !!! Και όλα θ πάνε πολύ καλά! Μ είπε ν μειώσουμε τη προγεστερονη! Κόβω από σήμερα τη κολπική γελη , την άλλη βδομάδα τις ενέσεις και μετά την αυχενική διαφάνεια και τα ουτροτζεσταν !!!! Δν υπάσχει κανένας λόγος μ λέει ν παίρνεις προγεστερονη! Το μωρό είναι πολύ καλά δεμένο πάνω σου!!! Αχ κορίτσια μουυυυυυ είμαι τόσο χαρούμενη 😍😍 οσον αφορά τ συμπτώματα και γώ μπορώ ν πω πως μετά τις 3 4 η ώρα ξεκινάω ν μπαίνω σε καράβι! Ναυτία φουλ παρόλο που παίρνω κ το χάπι , ιδιαίτερα κατά τις 7 8 η ώρα και μέχρι 12 νιλα κακια είμαι!!! Ας ελπίσουμε ν σταματήσουμε σε δυο βδομαδες! Και τώρα που θ αρχίσω ν μειώνω κ την προγεστερονη να ελαττωθούν και τ συμπτώματα! Πάντως @Θέτις Κ. νυχτοπούλια τ βλέπω τ μωρά μας! Βραδινές ναυτίες!  θ κλείσω και αυχενική διαφάνεια μετά του Αγίου πνεύματος για ν είναι κ π άντρας μ εδώ!!!! Αύριο θ πάω ν κάνω τις εξετάσεις της αιματολόγου! 
    • Κορίτσια καλησπέρα!! @ΛΕΥΚΗσυγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Σου εύχομαι μια τελειομηνη κύηση και να την απολαύσεις!!!! Εγώ κορίτσια μου σήμερα 26 εβδομάδων ακριβώς κ η μύτη δύο μέρες τώρα ματώνει στον ύπνο μου από τη ζέστη...κ υποψιάζομαι ότι αν συνεχίσει έτσι η ζέστη θα έχω κάθε μέρα την ίδια κατάσταση... Επίσης, είναι κάποια κοπέλα που να έπεσαν τα αιμοπετάλια της κάτω από το όριο στην εγκυμοσύνη;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...