Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά και μπορεί και να μην έχει και καθόλου συμπτώματα (βλ. Βούλα)...Εγώ πάντως και τις 2 φορές (που έμεινα έγκυος και τα 2 εξωμήτρια) είχα πόνο στη μέση, έντονες φλέβες στο στήθος, πονάκια και μουδιάσματα κάτω (όχι συνέχεια) και υγρά...πιστεύω ότι είσαι σε καλό δρόμο!!!! Μέτρησες καθόλου την θερμοκρασία σου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγω λεω να μοιαζει της Τζωρτζινας γιατι ειναι μια κουκλα ξανθια γαλανοματα! :P Βεβαια δεν εχω δει και τον αντρουλη της... ;)

Τζωρτζινακι σου ειπα ουτε εγω ειχα κανενα συμπτωμα! ;) οι ανακατοσουρες(τραγικες! :S )αρχισαν πολυ αργοτερα..

Το μαγουλιο θα γινει πολυ γρηγορα καλα γιατι την αλλη βδομαδα θα συναντηθει με τον ερωτα της!! :P

:woohoo: :woohoo: :woohoo: 37.2!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ανατριχιασα!!!!σημαινει οτι πολυ πιθανο να εισαι εγκυουουουουλαααα!!!!! :woohoo: :woohoo:

Αν ηταν να αδιαθετησεις θα επρεπε να ειναι γυρω στο 36 δηλαδη λιγο πιο χαμηλα αποτι συνηθως!!ενω αν εχει γινει συληψη ανεβαινει γυρω στο 37.1!!!!

εγω ετσι καταλαβα οτι κατι τρεχει τοτε που ειχα μεγαλη καθυστερηση! ;)

Φυσικα δεν ειναι απολυτο αν δεν εχεις οτι δεν εισαι, οπως η Βουλιτσα, αλλα υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να εισαι αν εχεις! ;)

tonia28 έγραψε:

Φυσικα δεν ειναι απολυτο αν δεν εχεις οτι δεν εισαι, οπως η Βουλιτσα, αλλα υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να εισαι αν εχεις! ;)

tonia mou katalaveno ti mou les kai ksero tis prothesi sou.

min anisixis kouventa kanoume.irene .psixremia.

makari na ine etsi.tha doume.efxaristoooooooooooooooo.

iste?iste? ides gia megala sinesthimata.poso mikres ine i leksis.efxaristo.

GORGINA MOY ΤΟ 37,2 ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ????Η' ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ?

VOYLA έγραψε:

GORGINA MOY ΤΟ 37,2 ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ????Η' ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ?

pantos tora exo 36 .9 oso gia pote tin metrane den exo idea.

Ναι συμπεθερουλα καλα τα λες αλλα η Τζωρτζινα ειναι ολη μερα στο κρεβατι!!! :laugh: :laugh:

Αααααχχχχχ ποσο χαρηκαααααα με αυτη τη προοπτικη!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Τωρα θα σκασω εγω μεχρι να περασουν οι μερες!!!!! :silly: :P

Βαλε και το πρωι παντως να δουμε αν υπαρχει διαφορα! ;)

Irene μ'αρεσει που εψαχνες το τροπο κι εγω η γκαβη το ειπα μπαμ και κατω!... :S ειμαι παρορμητικη τι να κανω... :blush:

Καλά έκανες Τόνια μου! Είμαι σίγουρη πως κ το πρωί με το που θα ανοίξει το μάτι της (κυριολεκτικά) και θα το βάλει....το θερμόμετρο εννοώ (ακούς gorgina;) θα έχει 37+

tonia voula irene.min anxoneste oles i prothesis ine gia kalo.

eksalou kseroume oles para poli kala oti an den vgi i xoriaki mono ipothesis tha kanoume.entaksi kai ego min anisixite opos kai naxi tha ta katafero.

pantos avrio to proi tha valo thermometro pali.

Εννοειτε οτι θα τα καταφερεις!!αφου εισαι power εσυ!! ;)

Α Τζωρτζινακι αν πατησεις ctr+alt δε θα γραφει Ελληνικα το p/c σου;;

Ετσι για να σε διαβαζουμε καλυτερα!! :silly:

tonia28 έγραψε:

Δε πειραζει τοτε! ;)

Ηρακλειο μενω Τζωρτζινακι γιατι;

apla. rotisa maresi poli to rethimno.sto tsalikaki meni kai o kouniados mou.to rethimno ine gia mena apo tis pio omorfes polis pou exoume stin elada.

Ναι ειναι πολυ ομορφη πολη!Τα Χανια ομως νομιζω οτι ειναι ακομη πιο ομορφα! ;)

Για το Ηρακλειο δε το συζητω...μεγαλο χαλι!!! :(

Λοιπον παω για μπανακι να ξεεβρωμισω ο βρωμικουλας κι επιστρεφω!! :silly: :kiss::kiss:

kala enoite pos kai ta xania ine apexta.omos stin palia poli.

to rethimno kati mou kani.telos panton.

ante na plithis kai elega ti mirizi.

isouna katapliktiki parea simera perasa ontos zaxari.efxaristooooooooo.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...