Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

Λοιπόν:

3 φλ τσαγιού αλεύρι (εγώ έβαλα "που φουσκώνει μόνο του")

1/2 φλ. τσ. ζάχαρη

1 αυγό

1 κουτ.γλ. μπεικιν

1 ποτηράκι κονιάκ

ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού

1 φλ και 1/4 βούτυρο

Τα ανακατεύεις όλα να γίνουν ζύμη που πλάθεται...(μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπανω αλεύρι, το ελέγχεις)στρώνεις περισσότερη από τη μισή στο ταψί (όχι πολύ μεγάλο, το μέγεθος της τάρτας), στρώνεις ότι μαρμελάδα έχεις και από πάνω και κάνεις λωριδίτσες με το υπόλοιπο ζυμάρι και κάνεις τα σχέδια (μην ξεχάσεις να βάλεις λωριδίτσα και γύρω γύρω για να μη τρέξει η μαρμελάδα έξω... στους 180 περίπου 1 ώρα και καλή σας όρεξη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλέ κορίτσια τί ψωμιά,κοκορα με χυλοπίτες,πάστα φλώρα εζαλίστηκα και ξεκίνησα και δίαιτα από χθες... :S

χαλάλι τουλάχιστον χορταίνει το μάτι!

τέλειααα εγώ θα την φτιάξω πριν τη 2η προσπάθεια ναχω να τρώω και το γλυκάκι μου μιας και θαχω χάσει και κάνα κιλό(ελπίζω)!γιαμ γιαμ..

Κοκορα με χυλοπιτεεεεςςςς;;;;;;!!!!! λιποθυμαω.... :side: πως δε εχω σκεφτει να το φτιαξω που τρελαινομαι;;!!!! :woohoo:

Κταραμενη αποσταση!!!!! :S

Δε μου λες Τζωρτζινακι αληθεια,γιατι εσυ δε θελεις παστα φλωρα;;δε σου αρεσει ή εχει βαλει η irene τιποτα ληγμενα και θες να μας ξετιναξεις;;!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Crazy κι εδω εχει μαζεψει πολλα συννεφα αλλα δε λεει να βρεξει... :( και μ'αρεεεεεσει η βροχηηηη!! :cheer:

tonia mou kati ligmenes marmelades evale mesa.oute afti thimate apo pote tis exi.xa xa xa.tin zaza skeftome pou ti ligoureftike kiolas.

o kokoras ine katapliktikos ton vrazo me krasi kai freskia ntomata.ton exo pari kai apo to xorio.viologikos veveos veveos na min ksexniomaste.

VOYLA έγραψε:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ.....ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ.....

an ine gia tin pethera mou ti thelo kai ego xi xi xi ix

Εεεεε τι να σας πώ τώρα, κουτσομπόλες...

Οι μαρμελάδες μου ήταν σπιτικές...απλά δεν τις τρώμε αλλιώς και τις έβαλα στην πάστα φλώρα γιατί αλλιώς θα τις πέταγα...

Τόνια βοήθειαααααααα!!!!!!!

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΑΙ!!!! Θελω ολοκληρο το ταψι τοτε!!!! :woohoo: :woohoo:

Το μαγουλιο τι κανει συμπεθερουλα;;επεσε ο πυρετος; :dry:

Κοκορα χωριατικο(και βιολογικο πανω απολα!! :laugh: :laugh: ),φρεσκια ντοματουλα...ταμπουρλο παιζει το στομαχι μου καλεεεε!!! :silly: :P

Ζοζα ποια διαιτα καλε;;;!!!φαε εκει περα να στανιαρεις κι οταν ερθει το μπεμπακι το ξαναβλεπεις! ;)

Irene1 έγραψε:

Εεεεε τι να σας πώ τώρα, κουτσομπόλες...

Οι μαρμελάδες μου ήταν σπιτικές...απλά δεν τις τρώμε αλλιώς και τις έβαλα στην πάστα φλώρα γιατί αλλιώς θα τις πέταγα...

Τόνια βοήθειαααααααα!!!!!!!

Irenaki αστα μας εβαλαν στο στοχαστρο σημερα οι κακουργεεεεςςςςς!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΤΗΣ ΒΑΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ 1 ΩΡΑ Κ ΗΤΑΝ 39,2....

ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΝΤΕΠΟΝ,ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ 37,8....

Irene1 έγραψε:

Πάντως δοκίμασα και κάπως αισθάνομαι...τρέχω για τουαλέταααααααααα!!!!!!!

ax vre mpoumpou me to 1 kai me to alo tin psilofagame ti mera.ales 6.30 ores mexri na erthi kai o kalis mou.me perni sinexia tilefonaki.ta pites ta farmaka,efages,min skeptese arnitika,ego pistevo pos tha tse egios.afta mou lei sinexia.kai ego mporo na skefto tin zoimas na ime egios.ton agapao poli ton antra mou.den mporo na fantasto ti tha gini an den ime kai afti ti fora.fovame.

VOYLA έγραψε:

GORGINA ΜΟΥ,ΠΑΡΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ....

DSC06401 DSC06401.JPG

magoulitsa mou? ides pou stenaxoriomoun kai irthsa xaroula mou?na to paro ego mia agalitsa pou moukane piretouli?kouklaki mou zografia mou.

matakia mou omorfa.

Α το καλο μου μαγουλιο.... :( συμπεθερα δωστου χυμο πορτοκαλι και βρασε κοτοπουλακι να πιει ζουμακι! ενας ντοκτορ ελεγε οτι κοτοζουμο εχει κατι(δε θυμαμαι τι..) που βοηθαει πολυ! ;)

Irene εισαι καλααααααα;;;!!!!να σου κανουμε κι εσενα σουπιτσα;; :laugh: :laugh:

Αχουουου έχει πυρετούλι η μαγουλίτσα, δεν το ήξερα....Περαστικά σας Voulitsa μου...δεν μπορώ να φανταστώ αυτά τα ματάκια να υποφέρουν...

Georgina, τι είναι αυτά που λές, θα χαρίσεις στον άντρούλη σου παιδάκι που θα του μοιάζει κιόλας...απλώς πρέπει μερικοί να ταλαιπωρηθούμε λίγο πιο πολύ από άλλους!!! Δεν ξέρω αν στο έχω πει αλλά η φαρμοκοποιός που πήρα τα φάρμακά μου μου είπε: "Δεν ξέρω το πότε αλλά να ξέρεις και να θυμάσαι πάντα ότι κάποτε θα πετύχει"...Εεεεεε εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι "η" φορά για σένα!!!! Να μην φοβάσαι τίποτα!!!!

Δεν μπορώ και να σε ρωτήσω για συμπτώματα γιατί από τον φόβο σου έχεις παραλήσει και δεν αισθάνεσαι τίποτα...είναι έτσι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...