Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναμαι και γω γύρισα πάλι...gorgina πολύ καλή παρέα δν το συζητώ...έπρεπε να γραφτώ πιο νωρίς στο mammy που καθόμουν και χολόσκαγα μονάχη μου...όσο για τα δαμάσκηνα,δεν τοχα σκεφτεί,το κρατώ στα υπόψιν ;) εγώ θα ακολουθήσω και τη συμβουλή της gοrgina(νομίζω εσύ τοχες πει)για τα ταπεράκια στην κατάψυξη,γιατί την τελευταία φορά μαγείρευε ο καλός μου...το αγαπάκι μου αξιόλογες προσπάθειες έκανε δε λέω αλλά πολύ μακαρόνι+ρύζι ρε παιδάκι μου και με τα φάρμακα είναι κακός συνδυασμός :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zaza mou ego exo taperakia pou xorane i merida.epidi troo pio ligo apo ton antra mou,grafo apekso me aftokolito ta onomata mas.se 1 mplok grafo to menou . poses merides exo,kai se pio sirtari ston katapsixti ine.kathe fora pou perni kati to zvini kai kseroume ti exoume.emena den tha magireve o dikos mou doulevi kai poles ores.malon tha fonaze tin manatou.aaaaaaapapapapapa.

και μένα δουλεύει όλη μέρα και τα μαγείρευε από το βράδυ ή νωρίς το πρωί

πιέστηκε και κείνος πολύ και γιαυτό θα δουλέψει τάπερ τώρα.πολύ σύστημα μιλάμε θα το κάνω οπωσδήποτε!!!!να ρωτήσω και κάτι άλλο όλα τα φαγητά κάνουν για κατάψυξη;δλδ περίπου τί φαγητά μπορώ να φτιάξω πχ μπιφτέκια,κοκκινιστό κτλ.

Κοριτσάκια μου πετάχτηκα για μια δουλίτσα εκτός και πως μου ήρθε... κοίταξα τον εαυτό μου στα τζάμια των εισόδων των πολυκατοικιών...Παναγιά μου...τι κοιλιά είναι αυτή...τι πρήξιμο...είμαι όπως πριν 2 μήνες που ξεκίνησα δίαιτα και έχασα 5 κιλά!!!!! Θα φύγει κορίτσια; η ωοληψία θα γίνει ή Σαββατο ή δευτέρα, δηλ. έχω ακόμα μπροστά μου ενέσεις...

gorgina mou kali epityxia ki apo mena!euxomai ola na pane kala!oso gia to predictor,ego to ekana mia ebdomada meta tin kathisterisi kai itan arnitiko eno imoun eguos..eytuxos kai me piese o antras mou na pame gia xoriaki!eyxomai na exeis mia megali megali xoriaki kali epityxia!i xsaderfi mou eixe kanei 6 apotyxumenes kai epiase stin ebdomi!tora eimaste sxedon mazi!o epimenon panta nika!eyxomai na einai i seira sou!filakia ;)

zoza2 έγραψε:

και μένα δουλεύει όλη μέρα και τα μαγείρευε από το βράδυ ή νωρίς το πρωί

πιέστηκε και κείνος πολύ και γιαυτό θα δουλέψει τάπερ τώρα.πολύ σύστημα μιλάμε θα το κάνω οπωσδήποτε!!!!να ρωτήσω και κάτι άλλο όλα τα φαγητά κάνουν για κατάψυξη;δλδ περίπου τί φαγητά μπορώ να φτιάξω πχ μπιφτέκια,κοκκινιστό κτλ.

Καλά οργάνωση η Gorgina έτσι!!!!! Νοικοκυρά όχι αστεία....και όχι σε απόγνωση!!!!

Ως προς το τι καταψύχεται, τα πάντα εκτός από πατάτες, ρύζι, μακαρόνια που όταν θα τα αποψύξεις θα γίνουν νιανια...

ta mpiftekia stegnonoun ligo ala trogonte.ola ta kokinista anepifilakta.px kreas me penes.(apexto)gemista min valis xanoun oli tin ousia tous.psita opos kotopoulo mprizoles.aneta.ospria aneta.

ladera episis.

ego prota magireva gia 14 meres se 3.4 meres.tora pou ematha otan ksekino tis enesis kathe mera pou magirevo na fame eftiaxna kai 2 merides parapano gia tin katapsiksi.etsi oute pou to katalaveno gia pote ta etimazo.aaa????to taperaki to vgazoume apo to vradi gia na ksepagosi.kala laka afto to kseris xa xa xa

vasoula mou se efxaristo poli.gai mou ides ti travame?ti na kanoume omos afou den iparxi ali lisi.se efxaristo poli gia to test simera ime sti 12 mera omos den nomizo na to kano.an vgi arnitiko den tha to antekso.efxaristo gia tis efxe sou.

irene min anisixis to priksimo tha figi se 9 mines.

σωστή thanks όχι τπτ άλλο μην τα μαγειρέψω και μετά δν τρώγονται...όσο για το πρήξιμο είχα και γω ειδικά μετά την ωοληψία τούμπανο η κοιλιά...μιλάμε για πολύ όμως...να φανταστείς ξεκινούσε το πρήξιμο από το ύψος του στήθους και μέχρι κάτω,αφού οι γνωστοί με κοιτάγανε επίμονα στην κοιλιά και τους απαντούσα από μόνη μου όχι δν είμαι έγκυος!αλλά μετά άρχισε σιγά σιγά να ηρεμεί και να ξεπρήζεται,μουχαν πεί ακόμα ότι το πρήξιμο είναι φυσιολογικό,οπότε μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!

Ααααααχχχχ βρε gorgia αυτό ήλπιζα να μου απαντήσεις!!!!

Αλλη ερώτηση: κάνεις ενέση με τα οιστρογόνα, μετά σταματάς για πόσες μέρες και κάνεις την Pregnyl;

Irene1 έγραψε:

Ααααααχχχχ βρε gorgia αυτό ήλπιζα να μου απαντήσεις!!!!

Αλλη ερώτηση: κάνεις ενέση με τα οιστρογόνα, μετά σταματάς για πόσες μέρες και κάνεις την Pregnyl;[/quote

ekana olipsia stis 5 tou mina.rreghyl ekana stis 8 sts 11 stis 14tou mina.o alos giatros pou pigena mou elege na kano 2 mazi to proigoumevo vradi tis olipsias.gia afto min mperdevese me oti akous.oti sou pi o giatro sou.o kathenas akolouthi ti diki tou methodo.

:laugh: :laugh: :laugh: Ζουμπεραααααα!!!!εχω λιωσει στο γελιοοοο!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Βρε δε ντρεπεστε να με ξεκατινιαζετε κι εγω να λειπω να μη μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου;;;;!!! :laugh: :laugh:

Και τωρα που το λεμε για φερτε ολες απο ενα 50ευρω για ψυχικη οδυνη!!!!! B) :laugh: :laugh: :laugh:

Βρε τι πειραζει που πρηζεται η κοιλια σας;...αφου ουτως η αλλιως θα πρειστει ποοοολυυυυυ τους επομενους 9 μηνες!!! ;):P

gorgina έγραψε:

zaza mou ego exo taperakia pou xorane i merida.epidi troo pio ligo apo ton antra mou,grafo apekso me aftokolito ta onomata mas.se 1 mplok grafo to menou . poses merides exo,kai se pio sirtari ston katapsixti ine.kathe fora pou perni kati to zvini kai kseroume ti exoume.emena den tha magireve o dikos mou doulevi kai poles ores.malon tha fonaze tin manatou.aaaaaaapapapapapa.

Gorginaki μπηκα να δω την διαθεση κ τα νεα σας αλλα....

Εσυ εισαι πολυυυυυυ μπροστα φιλεναδα!!!!Ωραια ιδεα για οταν δεν προλαβαινω!!!!Και θα λεω στον αντρα μου: Βγαζεις μια "Αναστασια" απτην καταψυξη???!!!!!!!!! :P:P :laugh: :laugh:

Να δω σε λιγα χρονια ποοοοοοοσα ταπερακια θα ετοιμαζεις κ ποσα ονοματα θα γραφουν απ'εξω!!!!!!!!! ;););););):):):):)

Irene1 έγραψε:

Ααααα εγώ δεν ξέρω τίποτα...κε Γερολαδά...η συμπεθέρα σας κάτι έλεγε...να σας τρατάρω λίγη πάστα φλώρα;;;;;;[/quot

oooooooooooooooooxxxxxxxxxxxxxxiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ναι Τζωρτζινακι μου, οπως λεμε "δε κουτσομπολευω...κανω κοινονικο σχολιασμο"!!!! :whistle: :laugh: :laugh:

Για φερε λιγη παστα φλωρα να γλυκανω το πονο μου Irinaki!!γιαμ γιαμ!!!! :P

Η συμπεθερουλα μου μου ειχε πει οτι ειμαι ομορφη και αντι να της πω "οταν συναντηθουμε θα σου δωσω 50ε" της ειπα "θα μου δωσεις"!!!!!

Απο τοτε εχει γινει σλογκαν!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

anastasiaaaaaaaaaa mou glikia ti kani i tsaxpinoula sou(mpoukles)xi xi xi.ides ti kala pou pername me ta koritsia.imouna xalia simera apo ta xaramata nane kala omos mou ftiaksan oles ti diathesi.ti kalo afto me ta taperakia?as kano ego pedakia kai oli mera stin kouzina......

tonia mou? agapi mou ?ise thea?????????????????????????????????????? min dinis eksigisis.

irene oli tin pasta flora stin tonia sti tonia min sas tin steriso

gorgina έγραψε:

irene oli tin pasta flora stin tonia sti tonia min sas tin steriso

Οταν θα χεις λιγούρες και θα με παρακαλάς για λίγη θα σου δείξω εγώ.....

Anastasia υπέροχο αυτό που έγραψες για τα ταπεράκια...Θα θέλουν 2ο καταψύκτη...χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

Tζωρτζινάκι μου!!!! :) :)

Τι κάνεις κοριτσάκι μου;; Έχεις καλή παρεούλα βλέπω!! :)

Κάτι είδα και για πάστα φλώρα κι έτρεξα να δηλώσω συμμετοχή!! :P :laugh: :silly:

Πολλή βροχή βρε κορίτσια... μου φαίνεται αντί να πάω να βάλω μπουγάδα που δε θα στεγνώσει ποτέ, θα πάω να βάλω καμιά πάστα φλώρα να ψήνεται! :laugh: :P Για στείλτε καμιά συνταγή!!!

crazy έγραψε:

Tζωρτζινάκι μου!!!! :) :)

Τι κάνεις κοριτσάκι μου;; Έχεις καλή παρεούλα βλέπω!! :)

Κάτι είδα και για πάστα φλώρα κι έτρεξα να δηλώσω συμμετοχή!! :P :laugh: :silly:

Πολλή βροχή βρε κορίτσια... μου φαίνεται αντί να πάω να βάλω μπουγάδα που δε θα στεγνώσει ποτέ, θα πάω να βάλω καμιά πάστα φλώρα να ψήνεται! :laugh: :P Για στείλτε καμιά συνταγή!!!

axx vre roulaki den ta skeftikes kala.simera ine gia spiti.eprepe na kanonisis sinantisi lipon sto spiti mou.eeeeeeeeeee ksaplomeni gineka ime kapia tha filotimiotan na mas ftiaksi kanena glikaki.ime kai monaxouli mou.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...