Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

koukla mou o aleksantros apla theli na kani esthiti tin parousia tou eeeeeeeeeeeee zilepse ton zalisame me ti magoulitsamas.

ftou sto morimas axx me anevase pali

koritsi asxeto to mammy ta exi peksi kai simera

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

tonia28 έγραψε:

Δε φταις εσυ gorginaki μου! :laugh: :laugh: η μανουλα3 σε παραπλανησε!!! :P Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Ο Αλεξανδρος σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!!

P7310173-973f935b30201992b362faad57ce2f71.JPG

kaleeeeeeeee mou egrapse kai afierosi to asteraki mas.

tonia mou asxeto exis vapsi pote ta malia sou flogero kokino nomizo

tha skotonis i gia afto den to kanis.

nomizo tha sou pai.

koritsia mexri tora kala tin evgala mexri tis 10.30 omos ine 1 thema.ala as min to skeftome.eeeeeeee?

a re tonia na min ise konta na mou kanis episkepsi.thaxe poli gelio.

:laugh: :laugh: φλογερο κοκκινο;; θα με χωριζε μετα ο αντρας μου δε του αρεσει!!!! :laugh: :laugh:

Αν ειμασταν κοντα θα σου κατσικωνομουν οοοοληηηηη μερα με τον Αλεξανδρο και δε θα ειχες χρονο να σκεφτεσαι τιποτα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: (θα πηγαιναμε και στο παρκο να ταιζαμε τα παπακια!!! :silly: :laugh: :laugh: )

tonia28 έγραψε:

:laugh: :laugh: φλογερο κοκκινο;; θα με χωριζε μετα ο αντρας μου δε του αρεσει!!!! :laugh: :laugh:

Αν ειμασταν κοντα θα σου κατσικωνομουν οοοοληηηηη μερα με τον Αλεξανδρο και δε θα ειχες χρονο να σκεφτεσαι τιποτα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: (θα πηγαιναμε και στο παρκο να ταιζαμε τα παπακια!!! :silly: :laugh: :laugh: )

tin exis di tin diafimisi katseli me to koritsaki pou rixni psomi stis papies????????????xa xa xa xa.na sou po esena mou thimizi.

gorgina έγραψε:

tin exis di tin diafimisi katseli me to koritsaki pou rixni psomi stis papies????????????xa xa xa xa.na sou po esena mou thimizi.

Καλά...πάνω που διάβαζα το μήνυμα και αναρωτιόμουν ποια να είναι αυτή η διαφήμιση...γυρνώ το βλέμμα μου στην τηλεόραση και την έπαιζε...αυτό θα πει συντονισμός!!!!

Δηλαδή έχουμε και celebrities στην παρεούλα μας....Τόνια...ένα αυτόγραφο;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GORGINAKIIIIIIII....!!!!

Τι κάνει το κοριτσάκι μας σήμερα; Πως πάνε τα κέφια; Εδώ είμαστε και σήμερα και θα περάσουμε ζάχαρηηηηη!!!!!

Χθές μαρτύρησα με το mammy, ελπίζω σήμερα να ναι καλύτερα....

Χμμμμ.....είπες ότι είμαι τρελοκομείο;;;;;; Που είπες ότι μένεις;; Να ξέρω που θα κάνουμε πάρτι μετά τα αποτελέσματά σου!!!!

καλημέρα και από μένα!!!!!!τζορτζινάκι τί κάνεις;όπως είπε και η irene ζάχαρη και σήμερααααααα :)

irene καλημέρα!ορεξάτη πάλι σήμερα ε;χαίρομαι να σε διαβάζω,μου ανεβάζεις τη διάθεση πάντα ,να'σαι καλά!!!!!!όντως χθές βγάλαμε ταλαιπωρία με το mammy σήμερα φαίνεται καλύτερα προς το παρόν!φιλιά σε όλες :kiss:

Αυτογραφο;; ευχαριστως!! μπορει να ειμαι μια σταρ B) αλλα δε την εχω ψωνισει!! :silly: :laugh: :laugh:

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ!!!! :woohoo: :woohoo:

(βλεπω τον αντρουλη της με εγκαφαλικο μετα... :S :laugh: )

Καλημερα zozoula!

καλημέρα και από μένα tonia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτά είναι...και μάνα και σταρ και μετά σου λένε δν συνδυάζονται...τελικά σταρ δεν γίνεσαι ,γεννιέσαι :lol::lol::lol: (καλέ τί φωτο με το κινητό!)σαν να λέει μαμά μην γελάς θα στο πάρω σε ανύποπτο χρόνο και θα τρέχεις... :kiss:

Το gorginaki μας κοιμάται ακόμα, καλό σημάδι αυτό!!!!!

Μόλις έκανα μία πάστα φλώρα με κάτι ξεχασμένες μαρμελάδες που χα στο ψυγείο και θα τις πέταγα...αν βγεί καλή κορίτσια θα σας δώσω την συνταγή!

Το πάρτυ θα ναι ρεφενέ όπως τον παλιό καλό καιρό...τι ωραία!!!!

kalimeraaaaaaaaaaaa vre me tetia parea pos na min ime kala?eeeeeeeeee ne.molis ksipnisa.arxika ksipnisa stis 5 to proi garida to mati mou anisixia treli.sikothike kai o antras mou pirame proino pareoula 9.15 efige gia doulia ego ixa pari kai to outrotsestan teza.me to tilefono me ksipnise na paro kai ta ala farmaka.kai eki pou imoun psilo xalia sas diadasa.eeeeeeeee exo liosi sto gelio.

ala vre koritsia tis zitate kai aftografo???????? pai tha mas kouzoulani.

irene epidi pragmati mou ftiaxnis to kefi tha sou doso mia simvouli.

tin pasta flora na tin kratisis gia tin eksosomatiki.pathenoume diskilia apo ta farmaka.mia xara tha ine.

zaza mou ti kali parea pou exoume??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GORGINA MOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ.....

ΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...........

Εεεεεε τότε (σιγά μη φυλλάξω αυτή...θα χει γίνει ...χμμμ...ξέρετε...)θα μας φτιάξω πάστα φλώρα με μαρμελάδα δαμάσκηνο...να ναι και αποτελεσματική!!!!

Κανένα άλλο tip για τις δύσκολες μέρες που έρχονται...όχι τίποτα άλλο για να οργανωθώ!!!

Irene1 έγραψε:

Εεεεεε τότε (σιγά μη φυλλάξω αυτή...θα χει γίνει ...χμμμ...ξέρετε...)θα μας φτιάξω πάστα φλώρα με μαρμελάδα δαμάσκηνο...να ναι και αποτελεσματική!!!!

Κανένα άλλο tip για τις δύσκολες μέρες που έρχονται...όχι τίποτα άλλο για να οργανωθώ!!!

xa xa xa xa kale ego sou protina afti me ti skepsi pos tha ine xalia (gia na se pai.....kseris)xa xa xa xax

gorgina έγραψε:

kalimera voula mou.malon den katalaves kala.afti opos to pai tha mas zita na tis to plironoume to aftografo.

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ GORGINA.....ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ!!!!

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ......ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΤΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ....Κ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ 50 ΕΥΡΩ :blink::S:huh::dry::ohmy:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ IRENE!!!!!! :kiss:

Κορίτσια αν είναι να βγάλουμε κανένα φραγκάκι να ανεβάσω και φωτο και βίντεο...έχουμε έξοδα...

Καλά...βρε Βούλα, της είπες ότι είναι όμορφη και αντί να σου δώσει σου ζήτησε κιόλας;;;; Σκάνδαλο!!!! Τόνια είσαι ο Γερολαδάς του mammy!!!!

Κορίτσια δεν πιστεύω να παρεξηγείται...

Irene1 έγραψε:

Κορίτσια αν είναι να βγάλουμε κανένα φραγκάκι να ανεβάσω και φωτο και βίντεο...έχουμε έξοδα...

Καλά...βρε Βούλα, της είπες ότι είναι όμορφη και αντί να σου δώσει σου ζήτησε κιόλας;;;; Σκάνδαλο!!!! Τόνια είσαι ο Γερολαδάς του mammy!!!!

Κορίτσια δεν πιστεύω να παρεξηγείται...

ax ne vre koritsia na pareksigithoume???????tha anevi kai i akroamatikotita mas.den vlepete.kathe fora pou ginete mia pareksigisi sto mammy oles idikes na apantisoun.xa xa xa xa

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...