Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

Irene1 έγραψε:

Gorginaki καλημέεεεραααααα!!!!!!

Λίγο στενάχωρη η μέρα λόγω βροχής αλλά και πόσο ευλογημένη...

Είμαστε και σήμερα εδώ μαζί σου, όλες μαζί την ουρά του γαιδάρου θα την φάμε και θα την χωνέψουμε πιο γρήγορα...θα περάσουν και αυτές οι τρείς μέρες αλλά που να δεις και πόσο γρήγορα θα περάσουν και οι 9 υπέροχοι μήνες που ακολουθούν!!!!

axxxx vre koritsaki mou ti kalo pou ise.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

gorgina έγραψε:

Irene1 έγραψε:

axxxx vre koritsaki mou ti kalo pou ise.[/quote:lkkpo3i6]

Αντε βρε που είμαι καλό.... Ξέρεις την παροιμία που λέει "σε πιάνω πόρτα για το χειμώνα"; Εεεεε ποια θα μου κρατάει παρέα εμένα τις 15 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά μου,εεεεεεεε;;;;;;;; :lol::lol::lol: Που δεν θα μπορώ και να καπνίσω...που το πάς αυτό;;;; :lol: :lol: :kiss::kiss::kiss:

Ναι τον ίδιο γιατρό έχουμε...!

Δεν κατάφερα ποτέ να τον συμπαθησω ιδιαίτερα

επειδή είναι ...λιγομίλητος, ξυνούλης κ «κάπως»

αλλά απ´την άλλη τον λατρεύω κιόλας!

2 φορές με κλειστά μάτια, χειρουργήθηκα

μαζί του κ πριν 8 εβδομάδες

φέραμε στον κόσμο κ τον σποράκο μας!!!!!!!!!!

Μόνο τα καλύτερα ακούω τοοοοσα χρόνια

ΔΕΝ θα είσαι η εξαίρεση!!!!!!! Θα τα καταφέρεις

σύντομα, θα δεις...!

(όλες οι προσπάθειες σου, μαζί του είναι;)

Ο μπεμπάκος σου στέλνει πολλά

φιλιά μεΓΆΛΑ κ ΜΕγάλα

κ οοοοοοολη μας την αγάπη στην κοιλίτσα σου...

Σε ευχαριστούμε για την ...συμπάθεια!

Σε σκεφτόμαστε..........

Όόόλα θα πανε καλά, πάντα θα ελπίζουμε....

Ο Θεός κοντά σου gorgina μου!

GORGINA MOY ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΠΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΧΙ????

DSC06456

Τζωτρτζινα μου πλησιαζει η μεγαλη μερα..η ωραιοτερη της ζωης σου ευχομαι να ναι αυτη η μερα κοπελα μου,και θα ειναι..ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!!!!

Σου στελνω ενα καρματακι για καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααα

Η μαγουλίτσα είναι τόόόόσο όμορφη!!!

Να την χαίρεσαι (κ´άλλο κ´άλλο!!!)

Voula μου........!!!

Ιrene με το καλό κ σε σένα...

Θα έχεις κ´αλλη «πόρτα»!!! Χαχαχαχα

irene sto logo mou.tha ta leme sigoura.kalo pedi omos ise asta afta.

oso gia to tsigaro kapnizo pano apo 20 xronia otan kano omos eksosomatiki maxeri.tha dis den tha se niazi.

marimari mou poli xara kai elpida mou edoses me to giatro.makari na piasi kai se mena i epistimi tou.afti ine i 2 prospathia pou kano sto giorgo.tin proigoumeni mou evale 1 emvrio kai afto den itan kalo.distixos itan i monadiki fora pou den evgala oaria.vevea ine kai logo ilikias.

an mporousate vre koritsia na me dite pos kano me ti magoulitsa??????????????den pezi sas leo.fonazo pedi mou tou milao kanonika.ase pou perno kai apantisis.

aaaaaxxx voulaki mou nase kala.

ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΕΙ......

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ;;;;;

Είναι FAME FATALE η μαγουλίτσα σου Voula μου, να την χαίρεστε....και να την καμαρώνετε...δεν έχω λόγια....αυτά τα μάτια τα αμυγδαλωτά θα κάψουν πολλές καρδιές...!!!!

Irene1 έγραψε:

ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΕΙ......

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ;;;;;

Είναι FAME FATALE η μαγουλίτσα σου Voula μου, να την χαίρεστε....και να την καμαρώνετε...δεν έχω λόγια....αυτά τα μάτια τα αμυγδαλωτά θα κάψουν πολλές καρδιές...!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

IRENE ΜΟΥ,Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ......

katerina mou idi sou estila kai ego karmaki.

kai i dike sou meres plisiazoun mesa apo tin kardia mou kali epitixia.

irene i voula lei pos ine psonio me tin koritis.eeeee kai liga den lei?

ine ageloudi exi kai toso kali manoulitsa.ola kala.ante makari na kanoume kai mis tetia koukla.katerina sigoura simfonis kai esi E???????

Τζωρτζινάκι μου δεν μπαίνω πολύ συχνά στο μάμμυ τώρα πια και μόλις έμαθα τα νέα σου αν και σε σκεφτόμουν συνέχεια και ρώταγα για σένα!

Θα συνεχίσω να σε σκέφτομαι καλή μου και θα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα και τον συμπαθέστατο συζυγό σου.

Μέσα απο την ψυχή μου σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και όλες μου τις ευχές και το εννοώ!!

Εύχομαι σύντομα να ακούσω τα πιο ευχάριστα νέα!

Πολλά πολλά φιλιά!

Gorginaki μου λιγες μερες εμειναν ε; σε σκεφτομαι και αγωνιω μαζι σου!!! :kiss::kiss:

Τα πονακια και το στηθος δεν ειναι τιποτα!κι εγω ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με της περιοδου + οτι ειχα δει και λιγο ροζ και νομιζα οτι θα αδιαθετησω.. ;)

Ειδατε τι νυφη(Μαγουλιτσα!) θα κανω;!!! :woohoo: και που να τη δειτε κι απο κοντα!!! :P

Gorgina έχεις πάθει ήττα με την μαγουλίτσα έτσι;;;;;

Αντε από τους γονείς της το καταλαβαίνω...αλλά εσύ από φωτογραφία;;;;

Με το δίκιο σου πάντως...είναι ένας άγγελος...ένας άγγελος που θα σου φέρει πολύ πολύ καλή τύχη...να το δείς...και επειδή θα σέρνεσαι στα πατώματα με τα δικά σου (το βλέπω εγώ)...θα σου φτιάξουμε ένα θέμα στο φόρουμ "περί υποστήριξης χαζομαμάδων...και πως να μην σας εκμεταλλεύονται οι πιο γλυκοί δυνάστες της ζωής σας"!!!!!

Καλό ....;;;;;;

aaaaaaaaxxxxxxxxx kali mou sia.den ta ipame kai sti sinantisi. mou edoses poli megali xara pola filakia kai se efxaristo.i simpathia sou

exi elpida kai ine esiodoksos.na doume.pragmatika exo anagi tin prosefxisou.

omorfi tonia mou na ise kala panta.kai o gio sou ine kouklos etsi tha sou to etaze to koritsitis i voula?

toniaaaaaaaa rezili egina extes (kardia mou)............

Irene1 έγραψε:

Gorgina έχεις πάθει ήττα με την μαγουλίτσα έτσι;;;;;

Αντε από τους γονείς της το καταλαβαίνω...αλλά εσύ από φωτογραφία;;;;

Με το δίκιο σου πάντως...είναι ένας άγγελος...ένας άγγελος που θα σου φέρει πολύ πολύ καλή τύχη...να το δείς...και επειδή θα σέρνεσαι στα πατώματα με τα δικά σου (το βλέπω εγώ)...θα σου φτιάξουμε ένα θέμα στο φόρουμ "περί υποστήριξης χαζομαμάδων...και πως να μην σας εκμεταλλεύονται οι πιο γλυκοί δυνάστες της ζωής σας"!!!!!

Καλό ....;;;;;;

exo megali adinamia sta pedia. ola ta pedia ton filon mas alithia mono spiti mou theloun na erxonte.sta parti tous ta rotane i fili tous klooin ine.ta anipsiamou otan itan mikra nomizan pos imoun plousia(kamia sxesi)grnika ine to evestito simio mou.

Δε φταις εσυ gorginaki μου! :laugh: :laugh: η μανουλα3 σε παραπλανησε!!! :P Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Ο Αλεξανδρος σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!!

Δε φταις εσυ gorginaki μου! :laugh: :laugh: η μανουλα3 σε παραπλανησε!!! :P Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...