Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

marsoraki na ipotheso pos ise kai sxetika mikri kopela.

den vlepo na exis provlima opote xalara.tora oso gia tis meres.

organothite vre pedi mou organothite.an to kanete mera para mera eeeeeeeeeeeeeeeee den mpori tha to petixete.xi xi xi xi???????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitroula29 έγραψε:

Κοριτσακι μου καλημερα!Σου ευχομαι καλη επιτυχια! ;) Μια ζεστη αγκαλίτσα μιας και έπεσε και η θερμοκρασία! :P :laugh:

dimitroula mou efxaristo poli.simera mpika sto thema me tis foto apo ta mora sas kai ida kai to gio sou.antraki EEEEEEEE????

gorgina μου καταρχήν συγγνώμη που σου απαντώ με καθυστέρηση. Την προσπάθεια την έκανα με τον Ξydi@ που είναι ο γιατρός μου έτσι κ αλλιώς. Προσπάθησα σε φυσικό κύκλο, οπότε μου πήραν ένα ωάριο μόνο. Όλα ξεκίνησαν καλά, αλλά το έμβρυο παλλινδρόμησε 8η εβδομάδα.. Πάντως κ εγώ τη 12η μέρα απ'την εμβρυομεταφορά είχα κάνει τεστ κ είχε δείξει θετικό.Καλή επιτυχία μέσα απ'την καρδιά μου, νομίζω ότι φτάνει η ταλαιπωρία σου ως εδώ..

ευχομαι να εισαι εγκυούλα....

μη σκέφτεσαι αρνητικά...και μη στεναχωριέσαι...,μια φίλη μου εδω στη δουλειά τα κατάφερε στην 8 προσπάθεια και τώρα έχει 2πανέμορφα παιδάκια 7χρονών.Βεβαια πέρασε πολλά αλλά τα κατάφερε!!!ετσι και εσυ αυτο το μήνα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα.χωρίς να ξέρω το γιατρό σου ή τα απότελεσματα των εξετάσεων που έχετε κάνει σαν ζευγάρι ,το ιστορικό,άν και αυτή τη φορά (που το απέυχομαι)δε δεις το ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΟ αποτέλεσμα θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς και κάποιον άλλον.ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!! :P ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΣΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ- ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ -ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ....ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ!! ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΡΟ- ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΠΕΡΜ.ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. :silly:

argiro mou exoume ton idio giatro.se efxaristo kai pali.

na efxaristiso kai esena xara kai na exis kai esi oti epithimis.

fotini mou nomizo ime kala? gia to test akoma den ksero.

esi pos ta pas 5 meres diafora??????? toso liges? toso poles?.

mia stigmi xriazomaste gia na alaksi i zoi mas.

esi poses meres emines ksaplomeni.kai apo diathesi elpizo kala.

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ GORGINA MOY!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ????

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gia sou voulaki mou. afti i magoulitsa ti na sou po????poli to agapo to koritsaki sou.na to exi o theos panta sto vlema tou.o antras mou genika den asxolite.omos ti magoulitsa tin kseri.tou ediksa ti foto kai lei.i magoulitsa me gialia e?

i psixologia mou ine kali.eksalou den mporo na skefto tipota arnitiko.

ime esiodoksi kai elpizo.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ

ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 26 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΕΣΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

:cheer::cheer::cheer::cheer::):):)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ GORGINAKI ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

marsoraki mou mikroula iese(gia mena)afou to thes omos na vris to dromo pou tha se odigisi eki.efkola kai grigora.

kona mou kai marouli sas efxaristo para poli exo toso megali anagi tis efxesas.

voula mou.min efxaristis,i magoulitsa sou ine latremeno pedi.

FOTINI76 έγραψε:

GORGINA MOU kai egw apo diathesi mia xara eimai!!! ksaplomeni eimai akoma!!! anamenoume o 8eos kai h panagia mazi mas

ego se oles tis prospathies imouna ksapla.afti ti fora sikothika tin 5 mera kai exo vgi kai 3 fores ekso apo to spiti poli prosextia omos.

sto spiti den kano tipota fagito exo se taper apo prin gia 15 meres.ime sxedon panta ksaplomeni i kathisti.

mou arxisan pali ta ponaki periodou prin ligo.kali dinami.

Κοριτσάκι μου ευετυχώς που η ψυχούλα σου είναι γελαστή και ανοιχτή! Και η αγκαλιά σου το ίδιο. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είναι η τυχερή σου φορά αυτή!!! :)

Κορίτσι μου, τα πονάκια που έχουμε χαμηλά στη μήτρα μοιάζουν πολύ με πονάκια περιόδου οπότε μην στεναχωριέσαι για αυτά..δεν είναι ενδείξεις για τίποτα αρνητικό! Ολα καλά θα πάνε και θα γελάμε όλες μαζί με τα νέα σου..αυτό να σκέφτεσαι όσο πιό συχνά μπορείς! ΧΧΧ

kalimera kales mou.exo ksipnisi apo tis 6 kai xazevo ti vroxi.

antriani mou kseris oso nane mia anisixia tin exo.

to stithis mou isa isa pou niotho kati.vevea ksero pos kai afto den pezi rolo.thimame pos panta aftes i 3 teleftees meses itan i pio diskoleperimenoume ti na kano?????????????

korinaki kalimera ti kanoun ta ninakia?exoun arxisi to pexnidi??????????

gorgina καλημέρα κι από μένα. Εύχομαι να περάσουν γρήγορα αυτές οι τελευταίες μέρες αναμονής, κοπέλα μου. Αλήθεια πότε κάνεις τη χοριακή;

Μιας κ έχουμε τον ίδιο γιατρό, πες μου τις εντυπώσεις σου. Εμένα μου φαίνεται αρκετά λιγομίλητος, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ μεθοδικός σ'αυτό που κάνει.Βέβαια εγώ με τη βοήθειά του απέκτησα το αγοράκι μου και είναι λογικό να τον εμπιστεύομαι, πες μου όμως κ εσύ τη γνώμη σου. Σε φιλώ!

kalimera argiro mou.ontos ine ligomilitos vevea ti ligomilitos olo sto tilefono milai.san tipos me eknevrizi.omos pragmatika san epistimona ton empistevome niotho kai ego pos kseri ti kani.malista tin teleftea fora tou topa pos ton empistevome.axxxxxx makari na mou dosi kai mena pedaki.

Καλημέρα!!!!!!

Μιλάτε για τον γιατρό

στην Κηφισιας κ Πανόρμου;;;;;;;;

Αν ναι, gorgina μου

να είσαι σίγουρη πως θα αποκτήσεις μωρό...

Είναι κ δικός μου γιατρός , εδώ κ 7,5 χρόνια

κ οοοολες οι εμπειρίες (φίλες, ξαδέρφες κτλ)

είχαν μόνο ΘΕΤΙΚΑ αποτελέσματα!!!

Είναι πολύ ξυνός αλλά ...καλός!

Και εγώ του χρωσταω ...πολλά!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GORGINA ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ...ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΑΝΤΡΙΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ Κ ΟΧΙ ΠΟΛΥ....

Gorginaki καλημέεεεραααααα!!!!!!

Λίγο στενάχωρη η μέρα λόγω βροχής αλλά και πόσο ευλογημένη...

Είμαστε και σήμερα εδώ μαζί σου, όλες μαζί την ουρά του γαιδάρου θα την φάμε και θα την χωνέψουμε πιο γρήγορα...θα περάσουν και αυτές οι τρείς μέρες αλλά που να δεις και πόσο γρήγορα θα περάσουν και οι 9 υπέροχοι μήνες που ακολουθούν!!!!

magimari mou kalimera milame gia ton ksidia.den nomizo pos ine kako na sxoliazoume thetika i arnitika tous giatrous mas eksalou afta krinonte apo tin empiria tis kathemias ksexorista simfonis vevea.elpizo na les ton idio.to zouzounaki sou mosxovolai galataki?xaidepse ligo patousitses apo ti thia gorgina.

voulamou anisixo oso pata i gata gia to stithos mou giati stin proti pou ixa mini ixe pristi poli.

opos kseris ime kai moni mou ala entaksi milao kai mazisas sto tilefono perna i mera.dosi apo magoulitsa thelo panta afta den ta rotane.den nomizo pos pezi atomo pou na mi theli.pola filia koritsia mou kai efxaristo gia tin parea.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...