Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

crazy έγραψε:

Τζωρτζίνα, αν πάρεις τεστ, πάρε αυτά που δείχνουν από 10 μονάδες χοριακής και πάνω. Αυτό που ξέρω σ'αυτήν την κατηγορία είναι το self-clear.

Μακάρι να δείξει θετικοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Αλλά μήπως είναι νωρίς;; :unsure:

roulaki ilikrina den ksero den ixa kani kai tis epomenes fores.exo akousi omos pos meta tin 12 mera dixni ego leo na kano ti 13.pira to proi pou piga sto farmakio 1 to predictor.afto mou sistise o farmakopios.etsi mourthe flasia kai pira den ksero kan an to xrisimopiiso

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ κι εσύ... βιάστηκες! Το predictor δείχνει από τις 25 μονάδες απ' ότι ξέρω. Τπ... λοιπόν άκου, μην το κάνεις με την ροή, κάν'το αλλιώς. θα συλλέξεις τα πρώτα πρωινά ούρα σε έναν ουροσυλλέκτη ή σε ένα καθαρό πλαστικό κουπάκι. Θα "βαφτίσεις" το τεστ μέσα για όσο λέει στις οδηγίες (σίγουρα το λέει στις οδηγίες αυτό που σου περιγράφω - αυτό που είχα κάνει εγώ τότε έλεγε για 20 δευτερόλεπτα), μετά θα κλείσεις το καπάκι και θα το αφήσεις πάνω σε μια επιφάνεια οριζοντίως, να κοιτάνε τα παραθυράκια του προς τα πάνω. Και στο χρόνο που λέει.. κοίτα το... και καλά αποτελέσματα!!! :)

Πότε θα'σαι 13η ημέρα;

gorgina έγραψε:

to savato roulaki mou gliko, omorfo.kai trisxaritomeno.

:blush::blush:

Εσένα πρέπει να παίρνω τηλέφωνο να μου ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση!!! :laugh: :P :silly:

Λοιπόν, βρήκα το site του predictor κι έχει πληροφορίες διάφορες γι'αυτά που λέγαμε πριν. Μπες και διάβασε το! :)

http://www.predictor.be/gr/pregnancy/faq/index.asp

kali mou roula ine sa na se exo mprosta mou me to malaki piasmeno to mikro glikitato prosopaki sou.to entono vlema sou.na kitiese pio sixna ston kathrefti na aneveni i psixologia sou.ise koukla etsi kai alios.

oso gia to test ta diavasa.ti na sou po panta exis na mou dosis egires plirofories.sou stelno pola filia.

giorgina μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε τέλεια,αυτή τη φορά να υπάρχει μια τεράστια χοριακή!είμαστε μαζί σου στον αγώνα σου..πότε θα κάνεις τελικά το τεστ;;;;;;φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Βρε σταμάτα!! Κοκκινίζω!!! :blush::blush:

Άσε που ψάχνω να δω που 'χεις βάλει την κρυφή κάμερα!!! :unsure::ohmy: Μαζεμένα τα'χω τα μαλλιά μου!! :huh::P :silly:

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!! :kiss::kiss:

Gorginaki δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις πόσο πολύ σου εύχομαι να είναι ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ το τέστ...πάρα πολύ όμως!!!

Θέλω τριψήφια χοριακή δεν δέχομαι τίποτα πιο λίγο!!!

Φιλάκια και μια τεράστια αγκαλιά!

zoza2 έγραψε:

giorgina μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε τέλεια,αυτή τη φορά να υπάρχει μια τεράστια χοριακή!είμαστε μαζί σου στον αγώνα σου..πότε θα κάνεις τελικά το τεστ;;;;;;φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά

:kiss::kiss::kiss::kiss:

xoriaki mou ipe o giatros na kano tin deftera.elega ?leo?na kano to savato to test.

se efxaristo gia tis efxesou kai efxome kai se sena na pane ola kala kai sintoma na exis to moro sou.

Τζωρτζίνα, κοριτσάκι μου γλυκό, μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ σού εύχομαι απο τα βάθη της καρδιά μου!!!!!! Ανυπομονώ για τα νέα σου! Σου στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη! Να είσαι αισιόδοξη!

Σε φιλώ γλυκά-γλυκά!!!!

kali mou korina se efxaristo poli.ime thetiki den mpori na peksi tipota alo sto mialo mou.stamatai eki kai to diko mou kai tou antramou.

esi pos ta pas exis iremisi me tis nafties?fantazome katalavenes pos kai ego mola afta traviomoun.xriazome tin kali sou skepsi kai to kseris.

irene efxome kai stis diomas sintoma san tin korinanas.didimakiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gorgina έγραψε:

kali mou korina se efxaristo poli.ime thetiki den mpori na peksi tipota alo sto mialo mou.stamatai eki kai to diko mou kai tou antramou.

esi pos ta pas exis iremisi me tis nafties?fantazome katalavenes pos kai ego mola afta traviomoun.xriazome tin kali sou skepsi kai to kseris.

irene efxome kai stis diomas sintoma san tin korinanas.didimakiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Τζωρτζίνα μου εξακολουθώ να έχω ναυτίες -δυστυχώς-. Είμαι καλύτερα, αλλά όχι καλά. Περιμένω να κλείσει το τρίμηνο μπας και δω μια ... άσπρη μέρα!!!!!

Την καλή μου σκέψη το ξέρεις ότι την έχεις. Ανυπομονώ για τα νέα σου κοριτσάκι μου!!

Σας τα εύχομαι τα διδυμάκια κορίτσια, σας τα εύχομαι ολόψυχα!!!!

GORGINAKI ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????????????????

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΑ.....

ΓΙΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.....

voulamou kano ipomoni simera kai avrio tha ine edo o anyras mou. paraskebi kai savato frvgi 9.30 kai girizi 10.30 to vravi tin kiriaki tha lipi oli mera.aftes i meres tha ine pio diskoles pou thame kai moni.elpizo na na mou stelnis magoulitaaaaaaaaaaaaaa.

RUBELA έγραψε:

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ... ;);)

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ.... :cheer::cheer::cheer: :woohoo:

mama roumpi esi se pia mera to ekanes? i alithia ine pos akoma den exo apofasisi ti tha kano?

kai den mou les ti simptomata ixes?filakia stin kilitsa sou.

gorgina έγραψε:

Αχχχχχ από το στόμα σου και στου θεού το αυτί, μάτι (ότι...τέλοσπάντων)...Ξέρω ότι θα υπάρχουν στιγμές που θα βρίζουμε (με τα δίδυμα εννοώ) αλλά τιιιι ευτυχία ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!! Τρελαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι....

Gorginaki, τι συμπτώματα έχεις πές μας;;;;;

gorgina μου ο ανθρωπος ππροσπαθει για να κανι τα ονειρα του πραγματικοτητα , παλευει και συνηθως οσοι παλευουν δικαιωνονται .Ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχει το θετικοτατο αποτελεσμα και ειμαι σιγουρη οτι μετα τη Ρουμπιμας θα εσια εσυ καιμετα το Ρουλακι και θα ακολουθουν όλες .Εχω δει πως συμπεριφερεστε στο Σταυρο μου βλεπω την Στοργη σας και την αγαπησας και δεν μπορει α με αφησει ασυγκινητη .εΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΕΙς ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ;

Βανια έγραψε:

gorgina μου ο ανθρωπος ππροσπαθει για να κανι τα ονειρα του πραγματικοτητα , παλευει και συνηθως οσοι παλευουν δικαιωνονται .Ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχει το θετικοτατο αποτελεσμα και ειμαι σιγουρη οτι μετα τη Ρουμπιμας θα εσια εσυ καιμετα το Ρουλακι και θα ακολουθουν όλες .Εχω δει πως συμπεριφερεστε στο Σταυρο μου βλεπω την Στοργη σας και την αγαπησας και δεν μπορει α με αφησει ασυγκινητη .εΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΕΙς ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ;

me siginise poli to minimasou.pragmatika etsi ine.se efxaristo poli glikia mou vania me ta omorfa melanxolika sou matia.

Irene1 έγραψε:

gorgina έγραψε:

Αχχχχχ από το στόμα σου και στου θεού το αυτί, μάτι (ότι...τέλοσπάντων)...Ξέρω ότι θα υπάρχουν στιγμές που θα βρίζουμε (με τα δίδυμα εννοώ) αλλά τιιιι ευτυχία ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!! Τρελαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι....

Gorginaki, τι συμπτώματα έχεις πές μας;;;;;[/quote:32887pjq]

kalimera koritsaki makari na pragmatopiithoun i efxesmas. ides kai mono sti skepsi na kanoume pedakia mas pian trela............

oles tis meres ixa ponakia sxedon sinexia opos stin periodo.apo xtes omos stamatisan.kai to stithos mou mono otan to piano niotho mia mikri piesi.tin proti fora pou imoun egios(to exasa)to stithos mou itan toumpano.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΖΩΡΤΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ????????????

ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΘΑ

ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ :):):)

σου ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου ..ενα θαυματακι αυτη την στιγμη να αναπτυσεται μεσα σου..με ολη μου την καρδια!!!μην το βαζεις κατω!!!λιγη ακομη υπομονουλα...σε λιγες μερες θα ξερεις..ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ..

matakiaefi me toso glikia efxi pos na min niotho kala.se efxaristo kai sou efxome kali mera simera kai panta.

marsoraki se efxaristo poli pou me stirizis kai sou efxome ta kalitera.

thimise mou esi se ti fasi vriskese tora.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Κ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ

ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ :S:S

ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28-31 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ)

ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΕΚΕΝΑ ΩΡΜΟΝΕΣ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ

ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ Κ ΛΙΓΟ Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΟΤΑΝ Κ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΓΜΕΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΠΕΡΝΩ ΜΙΣΩ ΧΑΠΑΚΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΥΤΕ ΓΩΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Κ ΑΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ :cheer::cheer::cheer:

ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ :angry::angry::angry:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ :blush::blush::blush::blush:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...