Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

gia sas koritsia mou.ime idi stin 8 mera anamonis.se 6 meres tha kano ti xoriaki.den to mirastika amesos mazisas.giati den ithela na to sizitao katholou.eksalou sigoura katalavenete oti meta apo 6 prospathies ti na po??????

mexri kai tin 4 prospathia imoun enthousiasmeni poli.meta nomizo pos ta pragmata ginonte pio diskola.fisika kai ime esiodoksi kai elpizo na ine i teleftea.i alithia ine pos genika den milao efkola gia ta provlimata mou.eksalou den ine tixeo pos den exoume pi se kanenan tipota.oute kan stis aderfes mou pou me latrevoun.den thelo na tis stenaxoro.

glikes mou. afta ine ta nea mou.pola pola filia se olesas.

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειά σου gorgina είμαι η Βασιλική, δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά ο τίτλος του θέματός μου τράβηξε την προσοχή! Σου στέλνω όλες μου τις ευχές για αυτή σου την προσπάθεια, μακάρι να είναι τυχερή. Το αξίζεις για την αποφασιστικότητά και το κουράγιο σου να κρατήσεις το μωράκι ή τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου! Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα από σένα!

Δημοσίευση

gorgina μου ευχομαι απο την καρδια μου αυτη η φορα να ειναι η τυχερη κ να εισαι εγκυουλα :kiss: εγω εχω κανει 2 προσπαθεις κ αποκτησα τον μπεμπη δε σου κρυβω ομως πως ειναι πολυ ψυχοθφορα η ολη κατασταση κ δεν θα ειχα το κουραγιο για τοσες προσπαθειες, γι'αυτο κ σε συνχερω θελη μεγαλη δυναμη κ μπραβο σου ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου προσπαθεια :kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ!ΞΑΦΝΙΚΑ!ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ,ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ!

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!

Δημοσίευση

GORGINA MOY!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ( ΕΝΑ Η ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ) ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ-ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΟ-Α.!!!!! :):):) ΜΑΚΑΡΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ!!! ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ;);););) ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Δημοσίευση

nemi.julie.biki.vassiliki.triseftixismeni.ninina.sas efxaristo pragmatika pou stirizete amesos tin prospathia mou.

voula mou glikia .stoxo ksanapi foto ti magoulitsa thelo na aneveni i psixologia mou.anastasia mou.isouna panta toso kali sa efxaristo.

katerina mou nomizo kai esi ksekinas se ligo E??? o theos mazimas.

neli mou mia xara ta les kai mou ta lene oli omos palios gaidaros perpatisia den alazi xa xax xa .

Δημοσίευση

DORA1 έγραψε:

GORGINA MOY!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ( ΕΝΑ Η ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ) ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ-ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΟ-Α.!!!!! :):):) ΜΑΚΑΡΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ!!! ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ;);););) ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

dimetri kouklara se efxaristo para poli.........

pola filakia sto pedaki sou.

Δημοσίευση

Gorginaki μου γλυκοοοοοο!!!!! εγω σου ξαναειπα οτι αυτη η φορα θα πετυχει!! Στον Αλχημιστη λεει ο Coelho πως οταν θελεις κατι παρα πολυ ολοκληρο το συμπαν συννομοτει υπερ σου ωστε να γινει πραγματικοτητα..ποσο μαλλον οταν το θελω σου ειναι και δικο μας!! ;)

Περιμενω με αγωνια τα καλα νεα!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτη η φορα να ειναι η τυχερη για σενα και σε εννεα μηνες να εισαι μια περηφανη μανουλα....Ο θεος θα ανταμειψει τις προσπαθειες σου, θα το δεις :)

Αναμενω με αγωνια τα ευχαριστα νεα σου ;)

Φιλια!!!

Δημοσίευση

Τζωρτζίνα μου, στην έκτη προσπάθεια έμεινα κι εγώ έγκυος και έχει αλλάξει η ζωή μου όλη..κι εγώ σαν κι εσένα, κουβέντα σε κανέναν και την ανηφόρα οι δυό μας με τον άντρα μου, τί χαστούκια, τί απογοητεύσεις δεν λέγονται. Οι άλλοι θαυμάζουν την υπομονή και την επιμονή μας αλλά εγώ πίστευα ακράδαντα ότι ήταν ο μόνος δρόμος..μαζεύαμε τα κομμάτια μος κάθε φορά και πάλι απ'την αρχή! Και να που είχαμε δίκιο..τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας και όλα αυτά τα έχουμε θάψει στο παρελθόν. Σού εύχομαι ολόψυχα η ιστορία μου να γίνει και δικιά σου και να είναι αυτή η φορά που θα γίνεις ευτυχισμένη. Περιμένω νέα σου με αγωνία.

Δημοσίευση

voulaki thathela poli na tin exo edo ti magoulitsa na tin kaitazo mono??????????????efxaristoooooooooooo

roumpi mou makari koukla mou na trelatho mazi sou.

aaaaaxx omorfi mou tonia .to simpan???? kai i dinami tis skepsis???

ti na po........den exo kan ti dinami na skefto arnitika...

an simvi afto mporostamou orthonete to TIPOTA.den vrisko ali leksi na sou perigrapso...

Δημοσίευση

....Δεν ορθόνεται το τίποτα,

μην σκέφτεσαι έτσι!

Αγαπημένη μου gorgina

σου εύχομαι να είναι κ η τελευταία προσπάθεια!

Για κάποιον λόγο που μόνο Αυτός ξέρει

το μωρό σου (ή τα μωρά σου) καθυστερούν

να έρθουν στην ζωή σας..... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ όμως,

θα έρθουν κ θα γίνει πολύ ευτυχισμένη!!!

Ποτέ μην χάσεις αυτήν την επιμονή

κ αυτήν την αισιοδοξία που έχεις....

Συντομα θα τα καταφέρεις κορίτσι μου!!!!!!!!!

Σου αξίζει....... κάθε καλό!

Η Παναγιά μαζί σου

κ αναμένω κ εγώ τα ευχάριστα νέα σου.....!

Ο σποράκος μου σου στέλνει φιλιά

μαζί με όλα τα mammo-μωράκια,

για καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ κ εγώ κ να ελπίζεις πάντα....

...ο δρόμος σου είναι δύσκολος

αλλά σε περιμένουν τα καλύτερα, στο τέλος του!

Αξίζει...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...