Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!!!

Recommended Posts

καταρχήν μην απελπίζεσαι, ξέρω ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο αυτό που πάθατε αλλά κ εγώ ξέρω για γυναίκα που έμαθε τυχαία σε μεγάλη ηλικία ότι είχε ένα νεφρό. Αν ήμουν στη θέση σας δεν θα έκανα διακοπή, ρωτήστε κ ειδικό γιατρό νεφρολόγο, συζητήστε πάλι κ με τον γυναικολόγο σας, θα ξέρει να σας πει λίγα περισσότερα πράγματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΩΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΙΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. :kiss::kiss::kiss:

Θα συμφωνήσω με όλες τις κοπέλες! Δεν είναι λόγος να διακόψεις την κύηση! Άνθρωποι ζουν κανονικότατα μ'ένα νεφρό! Μην στενοχωριέσαι! Μόλις πάρεις αγκαλιά το αγκελούδι σου.. θα τρελαθείς!! Εγώ άκουγα που λέγανε και δεν το καταλάβαινα μέχρι που γεννήθηκε ο μπεμπάκος μου!! Όπως λέει κι η marianda έχουμε πάθει τρελή ζημιά με τα μπεμπάκια μας!! :P

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟ 2 1/2 ΜΗΝΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ. ΘΑ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΙ??ΘΕΟΣ??ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΕΤΣΙ??ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ?ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ??ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ?

ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ?ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ.

ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΣΤΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ, ΕΝΑ ΠΟΔΙ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ 50 ΚΟΛΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Ή ΝΑ ΣΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

ΟΚ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ. ΚΑΙ??? ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ 2 ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ.

ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΔΙΑΝΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΜΒΡΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ.ΟΛΟΙ ΜΩΛΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΑΝ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΕΦΡΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?????ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.....

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

Κ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ.

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Κ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΣΟΥ

Κ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ

Κατερινα δεν υπαρχει λογος να διακοψεις την κυηση.Ανθρωποι με ενα νεφρο ζουν φυσιολογικοτατα. :) Μην ανησυχεις καλη μου.Με το καλο το μωρακι σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...