Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι κάνετε κουκλίτσες μου? Όλες καλά?????

Εγώ λέω να "εξαφανιστώ" για λίγες μέρες….. όχι…. Δε φεύγω εκτός Αθηνών….. φεύγω εκτός Mammy…. Μη με παρεξηγείτε….. για αποτοξίνωση!!!! Πλέον…. έχω κουραστεί πολύ….. "μ’ έχει πάρει πολύ από κάτω"….. με το θέμα του παιδιού….. προχθές….. εκεί που παίζαμε και γελάγαμε με την ανηψιά μας….. έβαλα τα κλάματα στα καλά καθούμενα!!!!! Μ’ έχει τρελάνει το ΑΓΧΟΣ και δεν αντέχω άλλο…. Πονάω και λόγω περιόδου, αν και πολύ νωρίς, αφού δεν περιμένω πριν τις 20 του μηνός…. αλλά…..Δεν θέλω να κλείσουμε χρόνο και να τρέχουμε στους γιατρούς….. δεν το θέλω….. φοβάμαι….

Λέω να απέχω λιγάκι….. συνειδητά….. για να "ξεκολλήσω"….. πέφτω με τα μούτρα στο διάβασμα για το Proficiency…. ψάχνω επειγόντως για δουλειά….. 1ον για να ξεχαστώ, γιατί όλη μέρα στο σπίτι….. δε σκέφτομαι τίποτε άλλο….. 2ον για να "ανεβεί" λιγάκι η ψυχολογία μου…… και 3ον για να έχω τη γέννα που θέλω, όταν με το καλό έρθει το μωρό, στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο που θέλω, με την Γυναικολόγο που έχω, κοινώς….. να "βάλω κανένα φράγκο στην άκρη"!!!!

Σας φιλώ όλες….. να μου προσέχετε…… ελπίζω όποτε ξαναμπώ….. δεν ξέρω πότε….. να μάθω και γι’ άλλες εγκυμονούλες!!!!! Εύχομαι να μπορέσω κι εγώ κι όλες μας όσες προσπαθούμε….. να ξεκολλήσουμε….. να χαλαρώσουμε….. και να στείλουμε το ΑΓΧΟΣ….. στον αγύριστο!!!!!

Να μου προσέχετε όλες…… θα σας σκέφτομαι…… και κάποια στιγμή….. λογικά θα τα ξαναπούμε!!!!!!!

Δημοσίευση

Βρε Πιπιτσακι θα μας λειψεις πολυ!!!!!! :(

Μας ελεγες αυτα τα ωραια σου και μας εφτιαχνες το κεφι.... :silly:

Αλλα αν νομιζεις οτι αυτο θα σου κανει καλο,εμεις μαζι σου!!!! ;)

Εδω θα ειμαστε να περιμενουμε νεα σου!

Τις καλυτερες και θερμοτερες ευχες μου για οτι ποθεις!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Όντως θα μας λείψεις....

Σεβόμαστε όμως αυτή την επιλογή σου γιατί καταλαβαίνουμε οτι γίνεται για καλο!

Σου ευχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι ασχοληθείς και όταν ξαναμπείς στο mammy να έχεις και κάτι νέο να μας πεις ;)

Πολλά πολλά φιλιά και καλή τύχη Πιπιτσοζουζούνα μου!

Δημοσίευση

Πηνελοπίτσα μου...θα μας λέιψεις! :(

Αλλά έχεις δίκιο στο θέμα της ''αποτοξίνωσης'' :) Και εγώ είχα ''εθιστεί''στο mammy και τώρα κάθομαι όσο λιγότερο μπορώ στον υπολογιστή! :)

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις με το Proficiency(αχ τι διάβασμα τράβηξα κάαααποτε :laugh: ),να βρεις μια δουλίτσα και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου! :laugh:

...Και να μπεις πολύ πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!! :laugh:

Να είσαι καλά γλυκιά μου!!!

Πολλά φιλάκια και καλά να περνάς! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ, Ποπη μου, σε ειχα στο μυαλο μου κοπελα μου!

Κανε την αποτοξηνωση σου, ηρεμησε, χαλαρωσε!

Κοιτα τον εαυτο σου και μην μου στεναχωριεσαι!

Θα ερθει και η δικια σου η σειρα!

Βρε Ποπακι μου, με στεναχωρησες τωρα!

Μακαρι, και στο ευχομαι μεσα απο την καρδια ου, οταν μπεις να ανακοινωσεις τα ευχαρηστα!

Αν διαβασεις το ποστ σου, Παρε τηλ, αν μπορεις!

Θα ηθελα να σε ακουσω!

Φιλακια και να περασεις καλα!

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA MOY ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΒΡΕ?ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ :) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑ :P

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ

ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΝΩΜΟΥΝ

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ......ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ .ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΛΙΓΟ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ .

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ !!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Πηνελόπη μου θα μας λείψεις πάρα πολύ!! Σε νιώθω απόλυτα όμως γιατί κάποια στιγμή ένιωσα κι εγώ την ανάγκη να το κάνω. Να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις και είμαι σίγουρη πως θα γίνουν ΟΛΑ!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα σχέδιά σου και με το καλό να γυρίσεις!!

Θα σε περιμένουμε!!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ juliana

ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! :)

ΕΛΠΙΖΩ Η "ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ" ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ!!! ;) ΤΟ ΑΓΧΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ :angry: ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ

ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ! :kiss:

Δημοσίευση

Ουφ…… σας ευχαριστώ πολύ αγαπούλες μου….. που με καταλαβαίνετε!!!! Αισθάνομαι…… πνιγμένη….. δεν ξέρω…… μου αρέσει πάρα πολύ η παρεούλα στο Mammy…… αλλά ίσως τελικά….. να με φορτώνει περισσότερο άγχος…… δεν ξέρω….. τι να πω…… Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τα κορίτσια που μου έστειλαν π.μ. είσαστε όλες σας πάρα πολύ καλές…..

Να ξέρετε πως θα σας σκέφτομαι όλες……. εύχομαι να σας έχω γρήγορα ευχάριστα νέα…… αχ….. ανυπομονώ τόσο πολύ ρε γμτ……. Γιατί αργεί έτσι????? Γιατί να μη χαρώ κι εγώ λιγουλάκι παραπάνω??????

Μακάρι όταν ξαναμπώ για δικά μου ευχάριστα…… να μάθω κι άλλα….. πολλά-πολλά ευχάριστα….. ειλικρινά το εύχομαι!!!!!!

Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου σε όλες σας!!!!! Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!!!!!

Δημοσίευση

Πιπιτσαζουζούνα, είσαι από τα πιο γλυκά κορίτσια του Mammy και σου αξίζει το καλύτερο...αφού λοιπόν αποφάσισες και θεωρείς ότι είναι για το καλό σου, μία αποχή...θα σε στηρίξουμε, αλλά μην νομίζεις ότι δεν θα σε ψάχνουμε...Από τώρα θα ανοίξω ένα θέμα "Που είναι η ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ οεοοο;"...

Και κάτι άλλο, ξεπέρασε το φόβο σου με τις εξετάσεις...και βάλτα όλα σε μία σειρά...δεν έγινε και τίποτα, όλος ο κόσμος ψάχνεται...κάθε μία που θα βγαίνει φυσιολογική θα ξεπερνάς το άγχος σου και αν κάτι προκύψει θα αντιμετωπιστεί (αν και σου εύχομαι να μείνεις έγκυος πριν από όλα αυτά)...Θυμίσου ο χρόνος που περνά πριν την αντιμετώπιση του προβλήματος (αν υπάρχει) είναι πεταμένος χρόνος και τσάμπα άγχος!!! Ξεκαθάρισε το τοπίο, είναι ευκαιρία τώρα που θα αποτοξινωθείς να ξεκινήσεις...Εεελααα εσύ είσαι φύση θετικός άνθρωπος, δεν θέλω φοβίες, γροθιά στο μαχαίρι!!! Αρπαξε τη ζωή από τα μαλλιάαααααα!!!!!

Θέλω να γυρίσεις αποφασισμένη και με τα καλύτερα νέα!!!

Δημοσίευση

Καταρχήν σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, κοριτσάκι μου, για τα πολύ καλά σου λογάκια…… ερώτηση κρίσεως….. πού το είδες βρε πουλάκι μου…… πως εγώ είμαι φύση θετικός άνθρωπος?????? Εγώ μια ζωή απαισιόδοξη με θυμάμαι καλέ…… Μισοάδειο το βλέπω το γ……νο το ποτήρι….. ανάθεμά το!!!!!!!

Anyway…… θα το παλέψω….. απλά μωρέ….. ζηλεύω….. φοβάμαι….. είμαι πάάάάρα πολύ αγχωμένη κι ανυπόμονη……. θέλω κι εγώ…… αλλά ξέρεις τι?????? Θα στρωθώ στα Αγγλικά μου…… που ούτως ή άλλως τα λατρεύω…… είμαι ικανή να μένω ώρες κολλημένη επάνω στα βιβλία μου…… θα βρω και δουλειά…… ας είναι και του κ…. λου….. ας είναι και part-time….. δε με νοιάζει….. να βγω απ’ το σπίτι….. και κάποια στιγμή…… πού θα πάει?????? Θα σκάσει μύτη….. το σκατούλι……

Πάντως…… μ’ έκανες και γέλασα…… με τον τίτλο του post……

--------------------------------------------------------------------

Gioulaki μου…… σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου για την κατανόηση!!!!! Κάποια στιγμή θα έχω κι εγώ ευχάριστα….. δε μπορεί…. Θα το δείτε αυτό το άτιμο το post….. αφού μου βγάλει τη ψυχή πρώτα……

Δημοσίευση

ΠΙΠΙΤΣΑΚΙ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ, ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ!!!!ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! :kiss: :kiss: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κάνεις λάθος για τον εαυτό σου, τον υποτιμάς! Είσαι αισιόδοξη και δυνατή και το καταλαβαίνω από τις απαντήσεις σου σε όλα τα κορίτσια που είχαν κάποια στιγμή πρόβλημα, απλά το προσωπικό σου θέμα σε απασχολεί πάρα πολύ και δεν είσαι αντικειμενική πια!!!

Ενδεχομένως από τον φόβο σου (μήπως και έχετε κάποιο πρόβλημα) να αισθάνεσαι ανασφάλεια...γι' αυτό σου λέω κάνε ότι μπορείς για να εξαφανίσεις τον φόβο σου!!! Μην τον κουκουλώνεις, στα σκοτεινά και ζεστά θεριεύει !!!!

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΠΙΠΙΤΣΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΕΕΕΕ??????

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΑ...."ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ...ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... Κ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ... " ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ...

ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...