Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Είπα να ανοιξω αυτο το θεματακι για να γραφουμε καθημερινα τι καλο φτιαχνουμε για τα μικρουλια μας.

Μπορουμε να βαζουμε συνταγες για να βοηθαμε η μια την αλλη!

Ετσι λοιπον κανω την αρχη και σας λεω οτι σημερα εφτιαξα για τη μπουμπουκα:

φιλετο κοτοπουλο με πατατα κολοκυθακι καροτο και 3-4 μπαμιες στον ατμο

Εχω πολλες ιδεες και συνταγες τις οποιες θελω να μοιραστω μαζι σας!

Φιλια!!!

• Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμείς θα ξεκινήσουμε το φαγητάκι στον 7ο μήνα.Έχουμε καιρό ακόμα,δηλαδή ;)

Αλλά μερικές ιδέες δεν βλάπτουν! :P

Lovie,της δίνεις ό,τι λαχανικά θέλεις εσύ ,μόλις εξοικειωθεί με την στερεά τροφή;Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξανακούσει για μπάμιες... :blush: Μόνο τα κλασσικά(καρότο-κολοκύθι κτλ) :cheer:

Δημοσίευση

Της εδωσα ενα την πρωτη μερα και καθε επομενη της προσεθετα και αλλο.Επειτα αρχισα να κανω συνδυασμους.Οι μπαμιες βοηθουν πολυ στη δυσκοιλιοτητα γιαυτο και τις βαζω στο φαγητο της μικρης.

Δημοσίευση

Lovie,η αλήθεια είναι πως δεν το έχω ψάξει ακόμα το θέμα :blush: Αλλά θέλω κι εγώ να της κάνω διάφορους συνδιασμούς ;) 1)Για να μάθει να τρώει όλα τα λαχανικά απο μικρή,2)Για να μην βαριέται την ίδια γεύση,3)Για την θρεπτική τους αξία...

Για να δούμε...θα τα καταφέρουμε(; ) ;)

Δημοσίευση

εμεις σημερα φάγαμε την πρώτη μας χορτόσουπα!!πατατα-καροτο-κολοκύθι και ενα κομματι ντομάτα χωρις τα σπόρια..σε λιγο θα προσθέσουμε και κρεατακι και θα αλλάξουμε το κολοκυθι με μπρόκολο,κουνουπίδι κ.τ.λ

Δημοσίευση

Ααα πολυ ωραι ιδεα Lovie!!!! ;)

Eγω σημερα του εκανα μοσχαρακι με οτι λαχανικο ειχα στο ψυγειο και χθες γιουβαρλακια χωρις ομως αυγο και αλατοπιπερα εννοειται.. :P

Απο λαχανικα παντως του δινω τα παντα!!τη ξετιναζω τη λαικη καθε εβδομαδα!!! :silly: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ,

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ?

ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ...

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... :woohoo:

ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ...

ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!!! ;)

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ

ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ;)

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Καλησπερα!!!

Είπα να ανοιξω αυτο το θεματακι για να γραφουμε καθημερινα τι καλο φτιαχνουμε για τα μικρουλια μας.

Μπορουμε να βαζουμε συνταγες για να βοηθαμε η μια την αλλη!

Ετσι λοιπον κανω την αρχη και σας λεω οτι σημερα εφτιαξα για τη μπουμπουκα:

φιλετο κοτοπουλο με πατατα κολοκυθακι καροτο και 3-4 μπαμιες στον ατμο

Εχω πολλες ιδεες και συνταγες τις οποιες θελω να μοιραστω μαζι σας!

Φιλια!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ..ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ,ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ Κ ΚΑΡΟΤΑΚΙ Κ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ... :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

αχ πολυ ωραιο θεματακι μπραβο lovie

εμενα σημερα θα φαει μοσχαρακι με λαχανικα, καροτο, κολοκυθι, πατατα, σελινο και ντοματα...

βρε κοριτσια για βοηθηστε με

οταν βαζετε μακαρονακι τι αλλο προσθετετε δηλ.μοσχαρακι με πεπονακι(μακαρονακι)και τι αλλο μεσα?????????

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι και γω η άσχετη? Τα λαχανικά με το κρεατάκι τα βράζετε όλα μαζί ή ξεχωριστά? Για πόση ώρα και τι ποσότητα πρέπει να έχει το κρεατάκι? Μη γελάτε, είμαι άσχετη :woohoo:

Δημοσίευση

Sakoulina μου εγω αν ειναι μοσχαρακι,επειδη θελει παραπανω ψησιμο το βαζω για 40' περιπου και βραζει και μετα βαζω τα λαχανικα γιατι αλλιως θα χασουν τις βιταμινες τους..αν ειναι κοτοπουλο το βραζω γυρω στα 15 λεπτα πριν... ;)

Ζουζου αυτο με το κουνελακι πολυ μου αρεσε!!!! :woohoo: θα του το κανω!!! ;):kiss:

Μιτση εγω του βαζω και ντοματα μαζι με το κρεας και το αστρακι και γινετε μουρλιααα!!! :P επισης αντι αστρακι του βαζω καμια φορα πληγουρι...

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

Σημερα ολα τα μωρουλια μοσχαρακι τρωνε!!!!!!

Το μενου εχει μοσχαρακι βιολογικο με φασολακια απο μπαξε,ντοματουλα, μαιντανο και λιγο κρεμμυδακι!Ολα στον ατμο!!!

Xρυσακι ωραιο μου ακουγεται αυτο με το κουνελι!!!

Μιαμ μιαμ...Μου τρεχουν τα σαλια πρωι πρωι!!!

Δημοσίευση

LUCKY! έγραψε:

αχ lovie τι καταπληκτικό θέμα!!μπράβο,μπράβο,μπράβο!!πάρε ενα καρμάκι κ από εμένα!!αν κ σε 2 μήνες κ κάτι ξεκινάμε στερεές τροφές,ανυπομονώ!!ως τότε,θα παίρνω ιδέες!!φιλάκια!! :):kiss:

Ευχαριστω πολυ!!!!!!

Φυσικα και το πρωτο καρματακι σου θα ειναι απο μενα!!

Αντε και καλη αρχη!!

Δημοσίευση

LUCKY! έγραψε:

αχ lovie τι καταπληκτικό θέμα!!μπράβο,μπράβο,μπράβο!!πάρε ενα καρμάκι κ από εμένα!!αν κ σε 2 μήνες κ κάτι ξεκινάμε στερεές τροφές,ανυπομονώ!!ως τότε,θα παίρνω ιδέες!!φιλάκια!! :):kiss:

Ευχαριστω πολυ!!!!!!

Φυσικα και το πρωτο καρματακι σου θα ειναι απο μενα!!

Αντε και καλη αρχη!!

Δημοσίευση

SAKOULINA έγραψε:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΗΣ ΜΑΜΑΣ Νο2:

Τι κομμάτι παίρνετε για το μοσχαράκι και τι για το κοτόπουλο? Νόμιζα οτι βάζουμε στήθος και τώρα διαβάζω για μπουτάκια.

Και γω ποντικι παιρνω απο το μοσχαρι και φιλετο απο το κοτοπουλο.

Το μπουτι του κοτοπουλου ειναι πιο λιπαρο συγκριτικα με το στηθος και γινεται πιο ζουμερο και νοστιμο.

Ομως αποφευγω να επιλεγω τα ακρα στα πουλερικα (μπουτια-φτερουγες)γιατι ακουγονται πολλα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...