Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tί καλό θα φάμε σήμερα μανούλααααααα????

Recommended Posts

Εμενα για τη φετα μου ειπε πως μπορω να του δωσω οταν κλεισει τον 8ο μηνα αλλα μονο μαζι με το φαγητο, ποτε σκετο. Επειδη λεει ειναι πολυ αλμυρη θα του αρεσει πολυ κ θα θελει να την τρωει συνεχεια. Αν κ δε θελω να του τη βαλω μαζι με πρωτεινη, δεν ειναι καλος συνδυασμος.. Και λεω να την καθυστερησω τη φετα, οταν ειναι να ξεκινησω να ξεκινησω με ανθοτυρο καλυτερα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

efi21 έγραψε:

γεια σας κοριτσια

εγω θα ηθελα να ρωτησω για τα φρουτα

τι δινετε στα μικρα σας

εμεις τρωμε μπανανα, μηλο, και αχλαδι

μια μερα της εβαλα και μια βανιλια

αυτη την εποχη δεν υπαρχουν αλλα φρουτα ομως για ποικιλια

ακτινιδιο, μαγκο,και αβοκαντο μπορω να της δωσω??

τα ειδα στο σουπερ μαρκετ και σκεφτηκα μηπως τα δοκιμαζα αλλα....δε ξερω :dry:

πορτολακι και μανταρινι μου ειπε η παιδιατρος μετα τον ογδοο.

ΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (15 ΜΗΝΩΝ) ΜΑΝΓΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ) ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΜΑΝΓΚΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!

sweetmammy έγραψε:

Εμεις σημερα θα φαμε κοφτο μακαρονακι με κοκκινη σαλτσουλα απο φρεσκια ντοματα και τυρακι απο πανω...!!!

Χεχε... Κι εμείς φιλενάδα! Κοφτό μακαρονάκι, αλλά με κιμά μοσχαρίσιο!

Εγω του βάζω μήλο , αχλάδι,μπανάνα,βανίλια.

Ακτινίδιο και ο,τι έχει σποράκια ( πχ φράουλα ) μου είχε πει μετά το χρόνο ,όπως και το πορτοκάλι.

Πάντα με τις οδηγίες των παιδιάτρων να πηγαίνουμε αν και διαφέρουν από γιατρό σε γιατρο!!!

Μη με παρεξηγήτε :blush: απάντησα 10 ερωτήσεις πίσω! :P

Σήμερα θα φάει κοτοπουλάκι με σπανάκι , ρυζάκι και καροτάκι....

Για να δούμε!!!

Ifigeneia έγραψε:

sweetmammy έγραψε:

Χεχε... Κι εμείς φιλενάδα! Κοφτό μακαρονάκι, αλλά με κιμά μοσχαρίσιο![/quote:22mlkdu5]

Ειδες φιλεναδα; τρωμε πια κανονικα και η μαμα μας πρεπει καθε μερα να σπαει το κεφαλι της να βρει τι να μαγειρεψει...!!!

γεια σασ κοριτσια ναμαι και γω στο θεμα σασ πια....αρχισαμε τα μαμ και μεισ...εγω δεν εχω χυτρα αλλα εχω παρει ενα δυχτακι που το βαζω πανω απο την κατσαρολα του μικρου για να τα κανω στον ατομο....πωσ διατηει το κρεασ και τα λαχανικα τισ βιταμινεσ τους?

καλε κοριτσια τα φρουτακια τα βραζουμε στην κρεμα?ovie moy εκει που λεσ για τα φρουτακια ειναι για φρουτοκρεμα η σα σνακ το απογετυμα?βασικα εγω του δινω το πρωι φρουτοκρεμα αλλα δεν εβρασα τα φρουτα....μπορω να δινω και το απογευμα η θα τον πιασει may-day?de uelv natoy dinv kremes banilia etoimes αι ψαχνω κατι αλλο και το ρυζαλευρο δε του αρεσει...ειναι 5,5 μηνων...

antroula έγραψε:

καλε κοριτσια τα φρουτακια τα βραζουμε στην κρεμα?ovie moy εκει που λεσ για τα φρουτακια ειναι για φρουτοκρεμα η σα σνακ το απογετυμα?βασικα εγω του δινω το πρωι φρουτοκρεμα αλλα δεν εβρασα τα φρουτα....μπορω να δινω και το απογευμα η θα τον πιασει may-day?de uelv natoy dinv kremes banilia etoimes αι ψαχνω κατι αλλο και το ρυζαλευρο δε του αρεσει...ειναι 5,5 μηνων...

Δεν χρειάζεται να τα βράζεις.Έκτος αν δεν τα τρώει και χρειαστεί να κάνεις πειράματα αλλά και πάλι καλό είναι να μάθει στην αυθεντική γεύση του φρούτου.

Για απογευματινό αντί για κρέμες μπορείς αν θέλεις μνα δίνεις και λαχανικά από το μεσημέρι.

Προσωπικά της δίνω τα φρούτα το απόγευμα γιατί δεν τα τρώει με τίποτα το πρωί.

μαγειρευω για αυριο,τωρα βραζω το μοσχαρι ,να της το κανω με φασολακια κ ντοματα (ντοματα δεν δοκιμασε ακομα)κ πατατα ή με κριθαρακι κ ντοματα (ουτε αυτο το εχει δοκιμασει) ,επειδη θα φαει στον σταθμο φοβαμαι μη μεινει νηστικια

Γιώτα θα νοστιμίνει αμέσως...

Να καθαρίσεις τα σπόρια πριν, γιατί έπειτα δύσκολο...

Εμείς αύριο κοτόπουλο με φασολάκι, πατάτα και καροτάκι...

Κριθαράκι μόνο με ντομάτα παίζει θεωρώ, αλλιώς άνοστο, και κρέας φυσικά...

Όλα θα τα φάει...η εναλλαγή γεύσεων είναι καλή και τρώνε!

Σήμερα λαχανικά, τουρλού...

lovie έγραψε:

Καθε φορα να βλεπετε τι υπαρχει και αν θελετε να προσθεσετε κατι κανετε παραθεση και το γραφετε!

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

πατατα-καροτο-κολοκυθι

οποιοδηποτε λαχανικο +ριζυ

Πρασο-καροτο-πιπερια φλωρινης-πατατα

ριζυ ολων των ειδων

μπαμιες-κρεμμυδι-ντοματα

φασολακια-πατατα-καροτο-κρεμμυδι-ντοματα

αρακα-ανηθο-καροτο-ντοματα-κρεμμυδι

φακη-κρεμμυδι

σπανακι-ρυζι-καροτο

τραχανα (ξυνο,γλυκο,λαχανικων)

σπανακι-σεσκουλα-καροτο

αντιδια καροτο πατατα

αντιδια καροτο ρυζι

ΜΟΣΧΑΡΙ

φασολακια-ντοματα -μαιντανο

αρακα-ανηθο-καροτο

πρασο-αρακα

πατατα-μπροκολο -κολοκυθι

σπανακι-πιπερια-πατατα

κριθαρακι-ντοματα-κρεμμυδι-κοκκινη πιπερια

αρακα-καροτο-ρυζι

ΚΟΥΝΕΛΙ

καροτο-κολοκυθι-πατατα-κρεμμυδι-μαιντανο

ΨΑΡΙ

πατατα-καροτο-σεληνο-ρυζι

ΟΣΠΡΙΑ

ρεβυθια-καροτο-κρεμμυδι

φακες ολων των ειδων-πατατα-καροτο-κρεμμυδι

φαβα-ντοματα-πατατα-κρεμυδι

ΡΥΖΙ

σπανακι-κρεμμυδι

πρασο-σεληνο-καροτο

λαχανο-τοματα-κρεμμυδι

σεσκουλα-ντοματα-κρεμμυδι

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

σπανακι-τυρι

σαλτσα φρεσκιας ντοματας -τυρι

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

μηλο-αχλαδι-καροτο(βρασμενα)

κολοκυθα-μηλο-αχλαδι(βρασμενα)+τριμμενο παιδικο μπισκοτο

ανθοτυρο-πατατα-αυγο

γιαουρτι με φρουτα

γιαουρτι με μελι (μετα το 1ο ετος)

ταχινι με μελι

κομματια τυρι κιτρινο σε κυβακια και φρυγανιτσες

katrina έγραψε:

Εμείς σήμερα τραχανά γλυκό με κοτοπουλάκι!

Μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο;;;;;;

Γιατί δεν βάζεις και κάτι σε λαχανικό?

Κανένα καροτάκι ίσως?

Αφροδίτη πολλά μπιζέλια;;;

Εκτός της φακής εμάς μας είπε τα υπόλοιπα όσπρια 3 σε αριθμό με ψωμάκι και ζωμό, γιατί είναι δυσκολοχώνευτα!

νυφικό;;;; :):):)

Πότε με το καλό;;; :cheer:

natasoula έγραψε:

katrina έγραψε:

Γιατί δεν βάζεις και κάτι σε λαχανικό?

Κανένα καροτάκι ίσως?[/quote:2q760r4f]

Λες;;;

Θα το δοκιμάσω... :);)

Πολύ καρότο πάντως!

Μπαγκς-Μπάνυ η Άλεξ!!!!!! :laugh:

Κατερινα λιγη ντοματα και κρεμμυδι ισως???

Εμεις σημερα φαγαμε μοσχαρι με κριθαρακι ολικης και πρασο.

Μια χαρα το εφαγε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...