Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tί καλό θα φάμε σήμερα μανούλααααααα????

Recommended Posts

AFRODITH έγραψε:

exw tha epixirisw na kanw glukopatata me kreataki malon tha balw kai selino ......na doume an tha faei .....pou den to pisteuw pali sta skoupidia to blepw na paei . :(

Aφροδιτη γιατι δεν το τρως εσυ?????

Εγω οτι αφηνει η Ειρηνη το τσακιζω!!!!

Και κατι αλλο...Τρωτε γιαουρτι?Απο τωρα?Η δικια μας παιδιατρος μας το δινει στους 10 μηνες!

Σημερα η μικρη θα φαει ρεβυθια με λιγο καροτο και κρεμμυδι.

Πρωτη φορα...Ελπιζω να της αρεσουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα σήμερα θα φάει μοσχαράκι με φασολάκια..

Αυριο λέω να του κάνω κοτοπουλο με κριθαράκι.

Όσο αφορά το γιαουρτάκι εμείς το ξεκινήσαμε από πέντε μηνών...

Lovie , είναι θέμα παιδιάτρου , οτι σου λέει θα κάνεις!!! ;)

lovie, καλή όρεξη με τα ρεβύθια ελπίζω να της αρέσουν.

Θέλω να σε ρωτήσω όταν μαγειρεύεις στον ατμό και περισσέψει για την επόμενη μέρα πως το αποθηκεύεις για να μπορείς να το ζεστάνεις την επόμενη?

lovie έγραψε:

AFRODITH έγραψε:

Aφροδιτη γιατι δεν το τρως εσυ?????

Εγω οτι αφηνει η Ειρηνη το τσακιζω!!!!

Και κατι αλλο...Τρωτε γιαουρτι?Απο τωρα?Η δικια μας παιδιατρος μας το δινει στους 10 μηνες!

Σημερα η μικρη θα φαει ρεβυθια με λιγο καροτο και κρεμμυδι.

Πρωτη φορα...Ελπιζω να της αρεσουν![/quote:33gawurr]

oso kai na sou fanei priergo ...sixenome to niania ...mpiax pos to trwei den kserw :laugh: :laugh: :laugh:

eftixos shmera efage frouta !!!

tha doume gia to mesimeri .

h dikh mou mou eipai apo ton 8 mhna ....tora ti perimeneis o kathe pediatros ta dika tou .eutixos pou den parousiase alergia kai to dextike polu kala ...trelente gia giaourtaki .

Ευη εχεις δικιο!Ο καθενας τα δικα του λεει!

Νατασα οπως ειναι κομματακια τα βαζεις στο ταπερ.Την επομενη τα ξαναβαζεις στον ατμομαγειρα με λιγο νερακι ισα ισα για να ζεσταθουν και μετα τα αλεθεις!

Αφροδιτη δεν ξερεις τι χανεις!!!

:P:P:P:P

Ευχαριστώ Νατάσα, δεν είχα σκεφτεί να τα ξαναβάλω στον ατμό για να τα ζεστάνω.

Ευη εγώ δεν ρώτησα την παιδίστρο για τον ατμό αλλά γιατί να μην κάνει?

Ίσα ίσα που είναι πιο υγιεινά και δεν φευγουν οι βιταμίνες. Για χύτρα όμως που ρώτησα για το κρέας μου είπε όχι.

Το ζωμο εγω τον βαζω σε ταπερ στην καταψυξη.

Μια χαρα διατηρειται!

Απλα δεν τον αφηνω και πολυ...

Μεσα σε ενα μηνα το πολυ τον καταναλωνω!

Αυτους του κυβους που κυκλοφορουν δεν τους χωνευω καθολου...

Η γλυκοπατα μπαινει στο φαγητο?

Δεν θα ειναι μπλιαξ?

Καλυτερα δεν θα ηταν (δεν ξερω πως) για απογευμα σκετη?

Θελω και εγω να της κανω και δεν ξερω πως!

Γιαουρτακι και μας στον 8ο μας ειπε!

Τωρα μας ειπε και κροκο αυγου!

Να δωσω η να περιμενω μετα τον χρονο?

Μου ειπε και ψαρι!

Εσεις τι λετε?

Τα μωρά που θηλάζουν δεν χρειαζονται γιαουρτι ειδικά αγελαδινο . Οτι μπορει να δωσει το γιαουρτι το παιρνει απο το μητρικό γαλα , καλο ειναι να αναζητήσουμε τροφες με σιδηρο και βιταμίνες .

Καντινου ψαρι καλύτερα μετα τον χρονο ! Δοκιμασε με το αυγο και αν δεις οτι την πειράζει ο κόβεις . Η γλυκοπατάτα δινει γλυκια γευση στο φαγητο που αρεσει σε πολλά μωράκια . Εμενα την ετρωγε σκέτη .

Σκετη βρε LaLa, οταν λες, την εψηνες στον φουρνο η την εβραζες?

Απο οτι ξερω την ψυνουνε!

Με την φλουδα?

Δεν εχω φαει ουτε εγω!

efage kai to mesimeriano tou!!!!

na sas pw kai ena kolpo pou anakalipsa shmera .

ton ebala mprosta apo ton kaureuth kai ton taiza ....eblepe to mwraki na trwei kai etroge kai ekeinos .!!!!

auto to eixa diapistosei tora stis diakopes otan eblepe thn filh tou na trwei hthele kai ekeinos kai to antistrofo otan ton eblepe ekeinh etroge kai auth .

telika thelei na blepei mwrakia na trone!!!!!

AFRODITH έγραψε:

efage kai to mesimeriano tou!!!!

na sas pw kai ena kolpo pou anakalipsa shmera .

ton ebala mprosta apo ton kaureuth kai ton taiza ....eblepe to mwraki na trwei kai etroge kai ekeinos .!!!!

auto to eixa diapistosei tora stis diakopes otan eblepe thn filh tou na trwei hthele kai ekeinos kai to antistrofo otan ton eblepe ekeinh etroge kai auth .

telika thelei na blepei mwrakia na trone!!!!!

χαχα Αφροδιτη!!!!!!

Ωραιοπαθης ο μπεμπης ε??????

Σημερα φαγαμε κοτοπουλο με σεληνο καροτο πρασο

Και χθες ρεβυθια με λιγο κρεμμυδι τα οποια της αρεσαν πολυ!!!

Μες την επομενη εβδομαδα θα της δωσω και φαβα....

liontarina έγραψε:

Κ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ..... ΤΡΩΕΙ 5-6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ! :(

Ασε... τις τελευταιες μερες δεν τρωει ουτε τα φρουτα του... αρχισα να του δινω τωρα ψωμακι με τυρακι... νομιζω πως απλα βαριεται να τρωει τα ιδια καθε μερα... αλλα τι αλλο φρουτο να του δωσω; μηλο φοβαμαι ακομα...!!!

natasoula έγραψε:

Σήμερα θα δοκιμάσουμε για πρώτη μέρα κοτοπουλο και μαζί θα βάλω πατάτα καρότο κολοκυθάκι και πιπεριά φλωρίνης

Μια χαρα θα το φαεο το κοτοπουλο η ζουζουνα!

Συνηθως αρεσει περισσοτερο σε σχεση με το μοσχαρι!

Αντε καλη αρχη!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!! :):):)

ΑΧΛΑΔΑΚΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΕΙ 12 Η ΩΡΑ... :laugh:

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

lovie έγραψε:

natasoula έγραψε:

Μια χαρα θα το φαεο το κοτοπουλο η ζουζουνα!

Συνηθως αρεσει περοσσοτερο σε σχεση με το μοσχαρι!

Αντε καλη αρχη!!![/quote:1p6dyykf]

Αν της αρέσει περισσότερο από το μοσχάρι μάλλον θα φάει 2 πιάτα. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εμεις τρωμε μοσχαρι,κοτοπουλο,ψαρι,αυγο με εναλλαγες λαχανικων και ζυμαρικων ειναι πολλες φορες ομως που του εχω δωσει και φακες και ρεβυθια και του αρεσουν πολυ

τρωμε και τα φρουτακια μας

ολα ομως αλεσμενα λογω ευαισθητου στομαχιου

το απογευμα τρωει οτι και το μεσημερι αλλα τωρα τελευταια που περπατησε θελει να τρωει ορθιος!!!

καθομαι στην καρεκλα πηγαινει περα δωθε και τρωει γιατι αν τον καθησω στο καρεκλακι του στις τελευταιες κουταλιες σφραγιζει το στομα του

νατασουλα την πιπερια φλωρινης μπορω να του την αλεσω? εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

εμεις τρωμε μοσχαρι,κοτοπουλο,ψαρι,αυγο με εναλλαγες λαχανικων νατασουλα την πιπερια φλωρινης μπορω να του την αλεσω? εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ!!!

Εγώ την βάζω κανονικά στο Multi μαζί με τα υπόλοιπα.

Πράσινη μου είπε η παιδίατρος να μην δώσω αλλά φλωρίνης που είναι γλυκιά μου είπε ότι μπορώ να την αλέθω κανονικά

ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!! :dry::ohmy:

ΕΧΘΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΡΟΤΟ ΠΑΤΑΤΑ ANΙΘΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΛΕΜΟΝΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...