Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ;;;Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ;;;ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΟ 8ο ΕΤΟΣ :ohmy::ohmy::ohmy::blink: ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ(ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΛΠ)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΜΑΙ :dry::blink:

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.. ;)

Δημοσίευση

Κέλυ, εγώ όταν παντρεύτηκα τελείωνα το μεταπτυχιακό και έκανα το δεύτερο πτυχίο μου. Φυσικά, εμείς παντρευτήκαμε και συνεχίσαμε να μένουμε Θεσσαλονίκη, υπό καθεστώς φοιτητικής τρέλας!!!

Σε καμία περίπτωση δε ζούσαμε σαν κανονικό παντρεμένο ζευγάρι, αλλά σαν φοιτητές που συζούν. Στην αρχή μέναμε με τον αδελφό μου και έναν άλλο συγκάτοικο, και μετά όταν το παιδί αυτό έφυγε, ήρθε ένας άλλος!!! Μετά από ενάμιση χρόνο νομίζω μείναμε οι δυό μας!!! Τρώγαμε στη λέσχη, πηγαίναμε σε φοιτητικές καφετέριες, κ.λπ.!!! Για παιδιά-σκυλιά, ούτε λόγος! Ούτε θέλαμε, ούτε αγχωνόμασταν. Έπαιρνα άλλωστε και αντισυλληπτικά για άλλους λόγους πρωτίστως, και όχι για αντισύλληψη.

Τελείωσα, βέβαια, και το μεταπτυχιακό, και το πτυχίο, και άρχισα διδακτορικό. Καθίσαμε ενάμιση χρόνο ακόμα Θεσσαλονίκη, και μετά με κάλεσαν να κάνω το παιδαγωγικό (=επιμορφωτικά για υποψήφιους εκπαιδευτικούς, επί πληρωμή). Παράλληλα έγραφα και το διδακτορικό, και τον Ιούνιο το έστειλα! Φέτος διορίστηκα, και όταν με καλέσουν θα πάω να παρουσιάσω το διδακτορικό και να πάρω τον τίτλο.

Κι εμένα ιστορικό-αρχαιολογικό ήταν το πρώτο μου πτυχίο, αλλά Θεσσαλονίκη!

Τρία μαθήματα που έχεις δεν είναι τίποτα! Έφαγες το γάιδαρο, πήγαινε καλέ να τα δώσεις να τελειώνεις! Έτσι, για σένα κάνε το! Κρίμα να το αφήσεις τώρα που είσαι στο τέλος!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ;;;;;ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΡΛΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ!!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΑΜΕΝΕΣ!ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!! :P ΑΧ ΟΝΕΙΡΑ!ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ! ;)

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ!!!!

Δημοσίευση

Παρούσα!! :) Κλείνω αισίως το 9ο έτος φέτος στο τμήμα θεολογίας του Καποδιστριακού. Χρωστάω ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω απο τα μισά μαθήματα!

Ντρέπομαι και να το λέω πλέον...

Δε φταίει ο γάμος ούτε το παιδί μου, φταίω εγώ που εφησυχάστηκα με τη δουλειά μου (κλείνω φέτος στο δημόσιο 10 χρόνια) και δεν ενδαφέρθηκα για το μέλλον. Δε με τράβηξε και η σχολή... Αν όλοι μας έχουμε κάτι να μετανιώνουμε, εγώ έχω αυτό.

Καλή επιτυχία εύχομαι!! Για μένα πλέον είναι χαμένη υπόθεση.

Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΗΣΥΧΑΖΕΣΑΙ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ;;;ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΝΟΡΜΑΛ ΜΙΣΘΟ 800ΕΥΡΩ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ;;;ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ... :dry: ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΟΥΛΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΑ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!)ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΤΛΟ;;;ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ.ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ,ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΠΟΤΕ!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ! ;)

Δημοσίευση

Σισσιώ, κι εγώ Θεολογία σπούδασα, το δεύτερο πτυχίο μου! Αντίθετα με σένα τη λα-τρεύ-ω!!!!!!!!!!!! Εκεί κάνω τώρα διδακτορικό! Φαντάζομαι, αν δε σου αρέσει κάτι, δεν μπορείς να το ακολουθήσεις! Εδώ πέρα, 1-2 ώρες χημεία κάναμε στο σχολείο και παθαίναμε κρίση!!! Πόσο μάλλον να σπουδάζεις κάτι!

Κέλυ, πρέπει να σου πω, ότι, όσα πτυχία κι αν πάρεις, μην περιμένεις να διοριστείς, εκτός κι αν είσαι μία από τις κωλόφαρδες που περνάνε τον ΑΣΕΠ. Αφού, όμως, σου αρέσει τόσο πολύ να διδάσκεις, είναι κρίμα να μην πάρεις το πτυχίο!!

Όσο για την έτοιμη στρωμένη δουλειά, άκου αυτό: ο πατέρας μου είχε εξασφαλίσει θέση για να σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στη Βοστώνη. Ένα χρόνο πριν πάει, πέθανε ο πατέρας του, και η μητέρα του δεν τον άφησε να πάει, γιατί ήταν ο μεγάλος απ' τα παιδιά της (17 χρονών) και γιατί έπρεπε κάποιος να κρατάει το μαγαζί του πατέρα του. Ένα από τα επιχειρήματά της ήταν: "έχουμε στρωμένη δουλειά, έτοιμη, πού θα πας τώρα στην Αμερική;". Το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποιούσε και όταν ο πατέρας μου είχε ευκαιρίες να μπει στο δημόσιο. Το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποίησε και ο πατέρας μου στον αδελφό μου, που ήθελε να σπουδάσει νομική. Το αποτέλεσμα; Λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και επειδή η δουλειά αυτή (το εμπόριο) ούτε τους ταίριαζε ούτε τους άρεσε, καταστράφηκαν οικονομικά. Διατήρησαν τα μαγαζιά, τα οποία φυτοζωούν, και ο πατέρας μου στα 74 του είναι αναγκασμένος να δουλεύει ακόμα και να πνίγεται από το άγχος (είναι και καρδιακός) για τις δουλειές που δεν πάνε καλά. Τα ίδια κι ο αδελφός του που είναι 64...

Κι όλα αυτά επειδή τότε δεν σπούδασαν κι επειδή ακολούθησαν μια δουλειά στην οποία δεν είχαν καμία απολύτως κλίση.

Οπότε, δεν ακούμε τους άλλους τι λένε, και κάνουμε αυτό που θέλουμε. Κι ας τους να λένε... Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Γκρ!

Δημοσίευση

Να δωσω και γω λοιπον το παρον...

Ειμαι στο 7ο ετος στο τμημα Γεωλογιας του ΑΠΘ.

Χρωσταω ουτε ενα ουτε δυο αλλα........25 μαθηματα.

Εμαθα οτι ειμαι εγκυος περισυ το καλοκαιρι κατα τη διαρκεια της εξεταστικης.Απο τοτε εχω χασει 5 εξεταστικες απο βλακεια μου...

Τωρα πρεπει να βαλω το κεφαλι κατω και να τελειωσω μεσα στα επομενα 3 χρονια γιατι αλλιως θα με διωξουν λογω του αρθρου 16.

Πιστευω πως τωρα με τη μπεμπα και εφοσον λειτουργω υπο πιεση χρονου θα τα παω καλυτερα.

Τουλαχιστον εχω τελειωσει με τα εργαστηρια,την πρακτικη και τις ασκησεις υπαιθρου...Εχω ομως μια διπλωματικη να ξεκινησω....

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ 8ο ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΩΩΩΩΩ!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ Π Ο Τ Ε :blink: ΤΩΡΑ ΕΧΩ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ Κ..Ο ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΑΦΗΣΤΕ!ΒΕΒΑΙΑ LOVIE ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ(ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ..)ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕ!

ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ....ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!!!!! :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...