Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΛΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΡΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ (ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΣΧΕΣΗΣ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΛΙΚ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΓΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ). ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

Νανά, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ρωτάς. Εγώ δεν κατάλαβα αν είναι ο άνθρωπός μου, και δεν υπάρχουν φόρμουλες γι' αυτά τα πράγματα.

Λες διάφορα για τον σύντροφό σου, ότι περνάτε καλά, ότι σου φέρθηκε σωστά, ότι σε ποθεί, ότι γελάτε. Δε λες, όμως, αν τον αγαπάς.

Επίσης, γράφεις ότι έχει τα ελαττώματά του, κι ότι φοβάσαι ότι αυτά τα ελαττώματα θα δίνουν κακό παράδειγμα στα παιδιά που κάποια στιγμή θα κάνετε. Εσύ ελαττώματα δεν έχεις; Λες ότι εσύ είσαι υπερβολικά σχολαστική με τα θέματα του σπιτιού. Για κάποιους αυτό μπορεί να θεωρηθεί ελάττωμα, και μάλιστα πάρα πολύ μεγάλο. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα έναν αφηρημένο παρά έναν υστερικό, κι ας τσακωνόμασταν κάποτε.

Δεν κατάλαβα, προσπαθείς να βρεις κάποιον ίδιο με σένα, για να δίνει το καλό παράδειγμα στα παιδιά;

Συγγνώμη που είμαι κάπως απότομη, αλλά εκνευρίζομαι τρομερά όταν μπαίνουν τέτοιοι σχολαστικοί υπολογισμοί σε ένα γάμο.

Τον αγαπάς ή όχι, άλλο δεν έχει.

Δημοσίευση

Εγώ Νανά, κατάλαβα οτι τον αγαπάς και θέλεις να περάσεις τη ζωή σου μαζί του , απλά αυτό που αναφέρεις για το χαρακτήρα του , σε ενοχλέι γιατί είναι εντελώς αντίθετο με τη φύση σου και σε φοβίζει.

Προσωπικά νομίζω πως πρέπει να το δεις λίγο διαφορετικά και να σκεφτείς πως είναι προτιμότερο να είμαστε ΄΄αναίσθητοι΄΄ σε κάποια πράγματα παρά να τρελλαινόμαστε με το παραμικρό ( έχω τον ίδιο χαρακτήρα με εσένα)και όσο αφορά τα παιδια, που ξέρεις μπορεί να πάρουν την οργάνωση σου και την ψυχραιμία του μέλλοντα συζύγου ή και την αφηρημάδα του ακόμη - είναι τόσο ομορφο τα παιδιά να έχουν απελευθερωμένο μυαλό και να αντιμετωπίζουν τον κόσμο πιο αβίαστα.

Παράλληλα να σου πω πως κανένας μας δεν είναι τέλειος και το θεωρώ ασήμαντο λόγο για να ταλαντευεσαι.Εντάξει κάποιες φορές σε εκνευρίζει , το ξέρω όμως μπροστά σε άλλες καταστάσεις που ακούμε γύρω μας είναι πτέσμα...χαλάρωσε και προσπάθησε λιγααααααακι να του μοιάσεις!!Το λέω και για εμένα!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΛΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. :huh:

Δημοσίευση

Χαχα, μόνο κουτό δεν είναι! Αν δεν αγχωθούμε για το ποιον θα παντρευτούμε, για ποιο πράγμα θα αγχωθούμε; ;)

Αφού τον αγαπάς τρελά, τότε μη βασανίζεις τον εαυτό σου! Κι εγώ με τον άντρα μου είμαστε τελείως μα τελείως διαφορετικοί σχεδόν στα πάντα! Αλλά για σκέψου πόσο βαρετό είναι να είσαι ολόιδιος με το σύντροφό σου!!! Συμφωνώ με την evipapa: Χαλαρά!!!

Δημοσίευση

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΝΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ Η ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

Δημοσίευση

νανα μου καλησπερα εγω ειμαι 5 χρονια με το μωρο μου και φετος παντρευτηκαμε.ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι ειναι ο ανθρωπος μου παρολα τα καποια ελλατωματα του οχι πως εγω παω και πισω αλλα ποιος ειναι τελειος????εγω προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω την ζωη μου χωρις αυτον τον ανθρωπο, οι στιγμες και μονο που εχουμε ζησει αποδεικνυουν το ποσο σημαντικοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι στην ζωη μας.να σου πω κιολας οτι το θεμα δεν ειναι καθολου κουτο, ολοι εχουμε ανασφαλειες και πρεπει με καποιον να τις μοιραζομαστε.και εγω ειμαι τελειομανης ειδικα στα θεματα σπιτιου και το ζουζουνι μου το θεωρει αυτο υπερβολικο ( οχι πως δεν ειναι οταν π.χ. τον παραταω για να ξανασφουγγαρισω το πατωμα για τριτη φορα :woohoo: :woohoo: :woohoo: )νομιζω οτι αυτα τα μικρα "ελλατωματα" συντελουν στο να ερωτευτουμε τους ανθρωπους μας.οπως ειπε και η Θελω να γινω μαμα αυτο που μετραει ειναι αν τον αγαπας ή οχι :)

Δημοσίευση

Ε, οκ τότε! Δεν το είχες διατυπώσει και πολύ καλά, και μου έκανε λίγο σαν κάτι αμερικάνικα ριάλιτι που χωρίζουν τον πατέρα του παιδιού τους και τα φτιάχνουν με έναν γιάπη/ματσό/κοστουμαρισμένο/κύριο τέλειο, γιατί θα είναι καλύτερο πρότυπο για το παιδί! (ναι, οκ, έχω δει πολλή τηλεόραση στη ζωή μου!!!).

Τι να σου πω, προσπάθησε εσύ πιο πολύ να χαλαρώσεις. Αλλά για σκέψου: αν είστε και οι δύο υπερβολικα σχολαστικοί, θα τρελλαθείτε απ' τη μανία για τελειότητα. Επίσης, αν είστε και οι δύο υπερβολικά χαλαροί και αφηρημένοι, δε θα ανοίξετε σπίτι, αλλά χμ... μπ...λο (κάτι σαν το ελληνικό κράτος!).

Οπότε, προσπάθησε λίγο να χαλαρώσεις εσύ, να τον κάνεις αυτόν λίγο πιο υπεύθυνο, δώσε του π.χ. υπευθυνότητες, ας πούμε να πληρώσει τη ΔΕΗ. Ας σας το κόψουν! Τότε είναι που θα πάρει το μάθημά του (μου έχει τύχει, γι' αυτό το λέω :P ). Κι εσύ, ας πούμε, μη ξεσκονίσεις μια μέρα. Κι ας μην κοιμάσαι το βράδι (όπως η Μόνια απ' τα Φιλαράκια, χα χα).

Ρώτα τον τι τον ενοχλεί σε σένα. Ίσως να βοηθήσει κι αυτό! ;)

Δημοσίευση

Πωπω κορίτσια κι εγώ κάποιες φορές λέω κάτι στον άντρα μου , το ξαναλέω , βρε το ξαναλέω - παράλληλα αγχώνομαι , το ξαναματαλέω - και εκνευρίζομαι και τελικά , ΠΑΝΤΑ , το κάνει τη στιγμή που θέλει , μια χαρούλα και χωρίς να έχει συμβεί κάτι που δεν το έκανε οταν του το έλεγα.

Το αποτέλεσμα , το θέμα να έχει λυθεί ομαλά και να μένω πίσω εγώ ως ανώμαλη με τα άγχη και τη βιασύνη μου!!! :blink::blink:

Γι αυτό είπα εξ αρχής , άσε να είναι κάποιος χαλαρός αλλιώς θα είμασταν κάθε δευτερόλεπτο στην τσίτα!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. :)

georgiasamar ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ. :kiss:

Δημοσίευση

Χαχα, evipapa, μου θυμίζεις τη μάνα μου! Άντρα θέλω τώρα τον θέλω! "Σφουγγάρισε τώρα", "πλύνε τα πιάτα τώρα", "πέταξε τα σκουπίδια τώρα". Εγώ δεν μπορώ να μου λένε τι να κάνω και πότε. Βάζω το δικό μου πρόγραμμα, και τα κάνω όποτε θέλω. Έτσι, όμως, και δεν τα κάνουμε αμέσως μόλις το ζητήσει, πάει και τα κάνει μόνη της, και μετά παραπονιέται ότι κουράζεται. Μέχρι και στο νοσοκομείο κατέληξε, λόγω υπερβολικής καθαριότητας!!!!

Όντως, βέβαια, είναι εκνευριστικό να λες κάτι σε κάποιον και να το κάνει μετά από 5 μέρες, αλλά και τι έγινε; Κι εμένα ο άντρας μου, του λέω "πλύνε τα πιάτα" και μπορεί να τα πλύνει το βράδι, αντί για το πρωί! Και τι έγινε; Δεν πάθαμε τίποτα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...