Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τους πρωτους μηνες και μεχρι να μαθει να γυριζει μονος του τον εβαζα στο πλαι και σε καθε γευμα του αλλαζα πλευρο(επειδη το σφηνακι δεν το ηθελε του εβαζα μια πετσετα τυλιγμενη σε ρολο)

οσο για την θερμοκρασια και απο το νοσοκομειο και η παιδιατρος μας ειχαν πει 25 βαθμους

ακομη και τωρα αυτην την θερμοκρασια εχω αλλα στασεις υπνου εχει δικιες του χεχεχε

Δημοσίευση

ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙ Η ΠΕΤΣΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ Η ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ...

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ (Κ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ)

ΚΑΙ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΓΥΜΝΟΥΛΙ(ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ)

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΘ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΤΑΝ 8Α ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 24 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!!ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!

Δημοσίευση

Η παγκόσμια θεση υπνου των βρεφών ειναι η ΥΠΤΙΑ (ΑΝΑΣΚΕΛΑ) . Στην Ελλάδα βεβαια μέεεεεχρι να φτασει στα αυτια των γιατρων/μαιων θα περασει ακομα καμια δεκαετία . :S

Το δώμάτιο στους 18-20 βαθμους (τα βρέφη ζεσταινονται πολυ ευκολα) και σκεπασμα με ενα ελαφρύ υπνόσακο ή κουβερτουλα .

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΡΕ ΖΟΥΖΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ??? ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 37.4 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ??? :ohmy:

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ... :huh:

Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? :huh:

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΠΤΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ :)

ΕΧΟΥΜΕΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΞΙΑ :P

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΜΕ

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΕΙ ΓΥΡΩ

ΣΤΟΥΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ;)

Δημοσίευση

ποτε δε μ αρεζε η ιδεα του σφηνακι :dry:

εγω στη αρχη το εβαζα στο πλαι γιατι ετσι εμ ειπαν στι κλινικη κ σα πρωταρα... :huh: ...τα εκανα.,.,

αλλα μετα ξεψαρωσα κ σχεδον στο μηνα το εβαλα ανασκελα...

το μωρο αν ειναι να βγαλει κ το εχεις ανασκελα απο ενστικτο κ μονο θα γυρισει στο πλαι ..

δε υπαρχει φοβος.. ;)

Δημοσίευση

Η ιδανική θερμοκρασία δωματίου είναι 20-22 βαθμούς κελσίου και το μωρό πρέπει να έχει ελαφρύ ντύσιμο. Για το χειμώνα το καλύτερο είναι να το κοιμίζεις μέσα σε υπνόσακο και χωρίς κάποιο άλλο σκέπασμα γιατί τα σκεπάσματα (όπως και τα μαξιλαράκια, κουκλάκια κ.λ.π. που βάζουμε στις κούνιες)είναι επικίνδυνα καθώς μπορεί να καλύψουν το κεφαλάκι του μωρού με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία. Όσον αφορά τη στάση ύπνου, ως ασφαλέστερη τα τελευταία χρόνια θεωρείται η ύπτια (ανάσκελα). :)

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Η παγκόσμια θεση υπνου των βρεφών ειναι η ΥΠΤΙΑ (ΑΝΑΣΚΕΛΑ) . Στην Ελλάδα βεβαια μέεεεεχρι να φτασει στα αυτια των γιατρων/μαιων θα περασει ακομα καμια δεκαετία . :S

Το δώμάτιο στους 18-20 βαθμους (τα βρέφη ζεσταινονται πολυ ευκολα) και σκεπασμα με ενα ελαφρύ υπνόσακο ή κουβερτουλα .

Lala κι εμένα ανάσκελα κοιμάται! Στην αρχή φοβόμουν με αυτά που μου λέγανε ότι πρέπει να κοιμούνται μπρούμητα ή πλάι! Το σφηνάκι το έβαλα μια φορά και δεν κοιμόταν! Τον βάζω πλέον χωρίς τίποτα στο πλάι κι εκείνος αμέσως γυρίζει ανάσκελα! Δεν έχει φόβο λες;

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια ειστε σιγουρες? Τι 25 βαθμους? θα καει το βρεφακι!!!! 18-21 το πολυ! Τον πρωτο μηνα πρεπει προσεχεις να μην κρυωνει που δεν εχει ρυθμιστει ακομα το εσωτερικο του θερμομετρο μετα σε ο,τι θερμοκρασια αισθανεσαι καλα εσυ αυτη και λιγο παρακατω ειναι για το μωρο..Αν το δεις ιδρωμενο ειναι σημαδι οτι πρεπει να κατεβασεις τη θερμοκρασια (γιατι αλλιως θα γκινιαζει και δεν θα ναι απο πεινα) και επισης ακομα και χειμωνας να ναι, τα παραθυρα να τα ανοιγεις συχνα..Στην κλινικη που γεννησα Ιανουαριο ειχανε στην αιθουσα των νεογνων ΟΛΑ τα παραθυρα ανοιχτα και τα καλοριφερ σε σταθερη θερμοκρασια..Ο παιδιατρος ειπε οτι αν το παιδι παιρνει φρεσκο οξυγονο απο την πρωτη μερα (οχι στα 40 που περιμενουν καποιοι) και δεν το ντυνετε σαν κρεμμυδι θα αποφυγετε τον παιδιατρο για πολυ καιρο..Το εφαρμοσα και ειμαστε σχεδον 9 μηνων και δεν αρρωστησαμε ακομα δοξα το θεω..

Δημοσίευση

Κι εγώ έτσι διάβασα κι έτσι μου είπε και μια μαία... γ΄θρω στους 22 την ημέρα και το βράδυ 18-22.Στο μπάνιο το ανεβάζεις λίγο.Κι εγω μάλλον αυτό θα κάνω. Σας ευχαριστω όλες σας για τις συμβουλές σας κορίτσια! Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...