Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τώρα αρνείτε τη φρουτόκρεμα!..

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Ο μπέμπης αισίως φτάνει τους 5 μήνες. Ο παιδίατρος που είχα (γιατί σκέφτομαι νατον αλλάξω) καλώς ή κακώς του ξεκίνησε τη φρουτόκρεμα πό 19 εβδομάδων (4μηνών και κάτι). Ο μικρός στην αρχή την έτρωγε μια χαρά, σχεδον άδειαζε το πιάτο, τις τελευταίες όμως 3-4 μέρες τρώει καμιά 10αρια κουταλιές και κλαίει απορηγόρητος! Μετά πέφτει στο στήθος μου και τρώει μέχρι που τον παίρνει ο ύπνος..Το γεύμα βέβαια δεν του το είχα αντικαταστήσει, πάντα μετά το συμπλήρωνα με θηλασμό. Γιατί πιστεύετε οτι άλλεξε στάση τώρα; Τι να κάνω; Εγώ πάντως δεν τον πιέζω γιατί είναι και μικρό.. και έχω και πρόβλημα με το γάλα που δεν πίνει ούτε το κατεψυγμένο..πολύ κλάμα...Θα με διώξουν στο τέλος από τη δουλειά!... :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovi ισως περναει φαση...

κ μενα δε τρωει παντα...ιδια ποσοτητα..

λαχανικα με το ζορι 3 κουταλιες.. :dry:

πως συνδιαζεις θηλασμο κ δουλεια μιας κ δε ενατικατεστησες τα γευματα κ δε πινει κ κατεψυγμενο/.???? :blink::P

thouli μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αυτή η φάση ανάπτυξης πόσες μέρες μπορεί να κρατήσει;; Ευτυχώς στη δουλειά δεν χρειάζεται να πηγαίνω κάθε μέρα. Συνήθως 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Αυτές τις μέρες του μεταφέρω τη φρουτόκρεμα απόγευμα και βγάζω ένα γεύμα φρέσκο και το έχω στο ψυγείο..Άσε πρόβλημα γενικά..

δε ξερω μακαρι αν κρατησει λιγο..

εμενα ας πουμε εδω κ 1,5 μηνα που αρχισα λαχανικα δε τα τρωει :blink::blink::blink::blink:

ενω φρουτα τρωει..

μη μασας ολα θα φτιαξουν.. :P:P

Καλημέρα Ιωάννα, τι κάνετε?

Τι έπαθε ο μπέμπης σου άρχισε να μην τρώει την φρουτόκρεμα?

Νομίζω ότι είναι μικρούλης ακόμα Ιωάννα γιαυτό, δώστου λίγο χρόνο, τα παιδιά όπως γράφει και η Μάρθα παιρνάνε διάφορες φάσεις και φυσικά δεν μπορεί να τρώει πάντα την ίδια ποσότητα.

Η δικιά μου όταν την ξεκίνησα με φρούτα ενθουσιάστηκε και έτρωγε ολόκληρο πιάτο. Πριν μία βδομάδα την ξεκίνησα και λαχάνικα. Τώρα τρώει όλο το πιάτο τα λαχανικά και δεν τρώει τα φρούτα. Πάνω που έλεγα θα μειώσω τις αντλήσεις στην δουλειά συνεχίζω κανονικά γιατί μετά το φρούτο θέλει 150ml γάλα. Δεν την πιέζω όμως για περισσότερο φρούτο γιατί νομίζω ότι θα έχει χειρότερα αποτελέσματα. Κάποια στιγμή πιστεύω να τα τρώνε όλα.

Ξέρω ότι έχεις πρόβλημα με την δουλειά αλλά εκτός από υπομονή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Μήπως να του δοκιμάσεις κανέναν άλλο συνδιασμό φρούτων? Τι φρούτα του δίνεις τώρα?

κοριτσια κμενα κατι τετοια μου κανει κ πολυ αγχωθηκα.Την περασμενη παρασκευη αρχισαμε λιγο λιγο την κρεμα βανιλια ρυζαλευρο,κ ενω την ετρωγε εδειχνε με ευχαριστηση τις 2 τελευταιες μερες κλαιει κ δεν την θελει προτιμα μπιμπερο.Αγχωνομαι μηπως δεν συνηθισει κ θελει ολο γαλα.Κ απο αυριο αρχιζουμε τα φρεσκα φρουτα,για να δουμε..

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Σήμερα έφαγε περισσότερο.Νατάσα μου μήλο και αχλάδι του δίνω ακόμα γιατι δεν ξέρω τι θα μου πει ο καινούριος παιδίατρος που θα τον πάω..Του έχω δώσει και μπανάνα 2-3 φορές..Φάνηκε οτι του άρεσε..

jovi μου εγώ του φτιάχνω φρουτόκρεμα με μήλο, αχλάδι, μπανάνα και πορτοκάλι για να γίνεται πιο αραιή. Του τα βάζω όλα από μισά. Έτσι δηλαδή μου είπε και ο παιδίατρος και είναι πολύ νόστιμη. Δοκίμασέ το, μπορεί να του αρέσει.

Φιλάκια!!!

Συνήθως η μπανάνα τους αρέσει πιο πολύ γιατί είναι πιο γλυκιά και με την μπανάνα έχει και πιο ωραία υφή φρουτόκρεμα. Πότε θα πάς στην καινούργια παιδίατρο?

Τη Τρίτη θα πάω. Μου είπε να πάω αύριο, αλλά έχω ιατρείο. Άντρας είναι και αυτός, αλλά πιο νέος και μου φάνηκε πιο πρόσχαρος στο τηλέφωνο και έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια...Υπάρχει περίπτωση η μπανάνα να κάνει καμιά αλλεργία ή διάρροια;; Η Ελένη τι κάνει;;

Έγώ με μπανάνα ξεκίνησα σαν πρώτο φρούτο και μετά αχλάδι μήλο. Δεν νομίζω να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Η Ελένη μια χαρά είναι. Εχθές δεν της βάλανε αχλάδι και έφαγε περισσότερο. Να δώ σήμερα τι έκανε, τώρα θα πάω να την πάρω. Μόλις σχόλασα. Φιλιά καλό απόγευμα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ JOVI!!!

ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ?ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΕΣ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ 6 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.

Νατάσα καλή ξεκούραση και φιλιά στο Λενάκι.

Βούλα μου ναι, νωρίς ξεκινήσαμε και ήταν θέμα παιδιάτρου και γι'αυτό θα τον αλλάξω. Ηταν μεγάλος σε ηλικία και της παλιάς σχολής...Ίσως να το έκανε και γιατί το μωρό δεν έπινε εύκολα ούτε το κατεψυγμένο γάλα που έβγαζα, ούτε καποια φόρμουλα και έχω πρόβλημα με τη δουλειά, δεν ξέρω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...