Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα τη γνώμη σας αν και έχω απλά ακούσει την ιστορία που θα σας πω και πραγματικά δεν θα μπορούσα να έκανα κάτι..

Λοιπόν γνωστή γνωστής τα έφτιαξε μ έναν τύπο ενώ εκείνος τα είχε με μια άλλη...παράλληλη σχέση... Η σχέση με την άλλη κοπέλα ήταν "σοβαρή" (χμχμ) ενώ με την γνωστή γνωστής τίποτα το ιδιαίτερο..

Ο καιρός κύλησε και παντρεύτηκε ο τύπος την επίσημη αγαπημένη του , έκαναν ένα γάμο πανάκριβο (μόνο το νυφικό έκανε 8000!!!!) και πήγαν ταξίδι του "μέλιτος" κρουαζιέρα σε διάφορα μέρη... ο τύπος , δεν ξέρω πως τα κατάφερε, σε κάθε μέρος που κατέβαιναν από το καράβι αγόραζε στην γκόμενα πλέον και από ένα δώρο και τηλέφωνα μηνύματα συνέχεια..Η γυναίκα του απορώ ακόμα που δεν κατάλαβε τίποτα..

Η γυναίκα του μένει έγκυος και όλη την εγκυμοσύνη την πέρασε με την γκόμενα , έλεγε στην γυναίκα ότι έχει δουλειά και το κέρατο πήγαινε σύννεφο.. Γεννήθηκε και το μωράκι τους και ο τύπος συνεχίζει τα ίδια...

Η γνωστή γνωστής από ότι έχω μάθει τα έχει παίξει..ζηλεύει αφάνταστα και προσπαθεί να μαθαίνει νέα του ζευγαριού για να ξέρει τι κάνουν κτλ κτλ... κάνει όνειρα ότι θα την χωρίσει και θα μεγαλώνει αυτή το μωρό και άλλα τέτοια κουφά που τα ακούς στην τηλεόραση και λες δεν παίζει πλάκα είναι....αλλά είναι αλήθεια!!!!!!

Προσωπικά είπα στην γνωστή μου να κάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην γυναίκα του και να της τα πει αλλά η γνωστή μου δεν θέλει να ασχοληθεί.. Τι μπορείς να κάνεις σε μια ανάλογη ιστορία τα λες όλα στην γυναίκα , δέρνεις τον άντρα..ή τους αφήνεις στην πλασματική τους ευτυχία; Το μωράκι τους είναι περίπου 3-4 μηνών...πραγματικά έχω φρικάρει σκέφτομαι αυτή την γυναίκα και το ότι δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα και μου ρχεται πραγματικά να τον κάνω τόπι στο ξύλο και αυτόν κ την γκόμενα..

Δημοσίευση

Κοίτα, αν μπορείς, δώσε μου σε πμ το τηλέφωνο του τύπου, γιατί φαίνεται ματσό και είναι κρίμα να χάσω την ευκαιρία.

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Χωρίς πλάκα, μην ανακατευτείς. Άσε τους να τα βρουν μόνοι τους. Όλο και κάτι θα προκύψει και θα φανερωθούν όλα.

Δημοσίευση

Κορίτσια και να ήθελα να ανακατευτώ δεν μπορώ δεν το ξέρω το ζευγάρι καν, ξέρω μόνο την γνωστή της γκόμενας...... όσο για τον τύπο η γυναίκα του είναι ματσό αυτός δεν έχει τίποτα...μόνο @@@@@######%%%%%%%&&%$#%$#$##%@@

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ.ΠΟΛΥ Μ@##$$%@! ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η' ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η' ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΥΟΜΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΕ.

Δημοσίευση

Julie έγραψε:

κοριτσια δεν σας κοροιδευω ειναι πραγματικη η ιστορια... γιατι σας κανει τοσο εντυπωση δεν εχετε ξανακουσει για κερατα??

πως αμε! καλα αυτος με τα φραγκα της γυναικας του κανει τον γκομενο? τι ξεφτιλας αντρας θεε μου!

Δημοσίευση

Κοιτα υπάεχει και η εξής λύση!!! Και ο τυπος και η γνωστη γνωσης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και θελουν ενα γερο ξεμπροστιασμα. Θυμασαι στα φιλαρακια πως εμαθε η Ρειτσελ οταν ο Ροσ κοιμηθηκε με την κοπέλα απο τοπ φωτοτυπαδικο!!! Το πε ο συναδελφος στον φίλο κλπ κλπ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...