Μετάβαση σε περιεχόμενο

οιστραδιολη μετα απο arvekap??

Recommended Posts

Κοριτσακια μου μηπως μπορει καποια να με βοηθησει με τις τιμες οιστραδιολης?

Πρεπει να αυξανεται ή να μειωνεται?

Σημερα που εκανα την εξεταση ηταν 41,82.Επρεπε να την κανω στην 10η arvekap αλλα λογω σαβ/κου την εκανα σημερα.Ο γιατρος μου ειπε να την συνεχισω ακομα 3 μερες μαζι με gonal.Ετσι μου ειχαν πει και απο το κεντρο.Εδω ομως βλεπω οτι μιλατε για τιμες ...τετραψηφιες!!!

Ας μου εξηγησει καποια τι γινεται με αυτη την οιστραδιολη!!!!!!!

:side::side::side::side::side::side::side::side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα γεια σου εκανα και εγω αυτες τις ενεσεις που κανεις και εσυ.ναι πρεπει η τιμη της οιστραδιολης να ειναι σε χαμηλα επιπεδα για να ελεγχετε με φαρμακευτικη αγωγη..ειναι τωρα για να σου δωσω να καταλαβεις οι ωοθυκες σου σε καταστολη..καλη επιτυχια...ειμαι και εγω σε αυτο το προγραμμα αυτο τον μηνα...ευχομαι να εχουμε καλη επιτυχια :):(

Κουκλιτσα για πες μου σε ποιο κεντρο πας?Σε τι φαση βρισκεσαι εσυ?

Εγω ειμαι στην 6η gonal και την Δευτερα θα ξανακανω οιστραδιολη και υπερηχο!!!Ελπιζω να μου πει περιπου ποτε θα γινει η ωοληψια!!!

Περιμενω νεα σου!!!

εγω παω σε ενα κεντρο που εχει καιγεννετιστη μεσα λεγετε locus medicous ειναι στους αμπελοκηπους τωρα κανω ενα σπρευ απο τη μυτη για να μην τρυπιεμαι..αυτιο θα παω να κανω οιστραδιολη και lg ορμονες και θα μου πει ποτε θα ξεκινησω τις gonal εκανα και την τριτη ενα εμβολιο για το ενδομητριο εχω τα νκ ειναι γεννετικα κυταρα και εχω δηλαδη αντισωματα στη μητρα μου και δεν αφηνω να γινει καλα η εμφυτευση..εχει ερπη ο αντρας μου και τον εχω παρει εγω απο το σαλιο του

ολα καλα θα σου πανε μαλλον μεσα στην εβδομαδα αθα σου κανει ωολυψια..καλη επιτυχιαααααααααααααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...