Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007 ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ.ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΩΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΖΕΣΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΕΡΓΑ!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ!!!!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ;)

Δημοσίευση

Εγώ ανακάλυψα το mammyland στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου (στην πρώτη δεν πρέπει να υπήρχε) ψάχνοντας πληροφορίες για τον θηλασμό. Επειδή το πρώτο μου παιδάκι δεν κατάφερα να το θηλάσω στο δεύτερο ήθελα οπωσδήποτε να τα καταφέρω. Έτσι από την αρχή της εγκυμοσύνης άρχισα να ψάχνω πληροφορίες στο Internet για οτιδήποτε αφορούσε τον θηλασμό. Και φυσικά έπεφτα πάντα πάνω στο mammyland. Τους πρώτους μήνες απλά διάβαζα τα ποστ αλλά λίγο πριν γεννήσω έγινα μέλος. Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που με βοήθησαν με το θηλασμό γιατί χωρίς την βοήθειά τους δεν θα τα είχα καταφέρει. :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γεία σας κορίτσια!!!

Τον Απρίλιο 2009 αποφασισα με τον αγαπημένο μου να ξεκινήσουμε προσπάθειες για μωράκι μιας που τέλος Οκτώβρη παντρευόμαστε! Λέγαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές και όποτε προκύψει. Λέμε και εμείς, ας ξεκινήσουμε από τώρα και ας είμαι στο γάμο 2-3 μηνών έγκυος. Όμως φοβόμουν πως δεν θα μπορέσω να γίνω σύντομα μανούλα γιατί τον Μάιο αδιαθέτησα παρόλο που είχαμε ελεύθερες επαφές. Δεν ήξερα όμως λεπτομέρειες για τις γονιμότερες μέρες του κύκλου μας. Είχα πολύ αγχος και έψαχνα στο ιντερνετ πληροφορίες για εγκυμοσύνη και συμπτώματα. Το μαμμυ μου κίνησε το ενδιαφέρον και μετά από κάποιες μέρες που το επισκεπτόμουν έγινα μέλος. Μετά από την ενημέρωση που είχα από φίλες του μαμμυ και κατάλαβα οτι δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες να μείνω έγκυος 3-4 μέρες πριν την περίοδό μου (όπως έκανα τον Απρίλιο), τον Μάιο έβαλα μπροστά το "σχέδιο δράσης"!!! Ξεζούμησα τον καλό μου τις σωστές μέρες και φύτρωσε στην κοιλίτσα μου ο καρπός του έρωτά μας!!! :)

Σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι εξαιρετικά γλυκιές και βοηθούν όσο μπορούν!

Δεν γράφω συχνά ποστάκια γιατί, παρόλο που μπαίνω καθημερινά στο μαμμυ, καλύπτομαι από απαντήσεις άλλων κοριτσιών.

Είστε η συντροφιά μου κάθε πρωι και δεν νομίζω να σας αποχωρηστώ σύντομα!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑΑ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!Η ΑΡΧΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ,ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

Δημοσίευση

Σαν απλή επισκέπτης έμπαινα όταν προσπαθούσα για παιδάκι αλλά ντρεπόμουν να γίνω μέλος.Δεν ξέρω γιατί!!!Είχα πει στον εαυτό μου ότι θα γραφτώ όταν θα είμαι μαμά.Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ενώ έψαχνα για επιπλοκές κύησης έπασα πάνω στην ιστορία της κοπελιάς από το Βόλο που είχε πάθει προεκλαμψία.Καλά, έκλαιγα μια βδομάδα. :( Για πολύ καιρό δεν έμπαινα.Με το που γέννησα όμως γράφτηκα κατευθείαν.Με βοήθησαν πάρα πολύ τα κορίτσια.Ειδικά με το θηλασμό πραγματικά τους το χρωστάω. :lol: Τώρα μπαίνω όποτε προλαβαίνω.Διαβάζω σχεδόν όλα τα θέματα αλλά απαντάω σε όσα μπορώ.Είναι πολύ καλό που υπάρχουν τέτοιοι διαδικτυακοί τόποι για ανταλλαγή απόψεων.

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΩ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ. ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΠΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΝ. ΕΙΠΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!!!!!!! ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...