Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ!!!ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!:

ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΥΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΛΠ....!!!

ΑΦΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ "ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ" ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!

ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΕΞΑ ΛΙΓΑΚΙ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ!!!

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ!

ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΕ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ,ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.... ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

MAMMYLAND RULES!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΙΣΟΒΙΟ ΜΕΛΟΣ!!!! :woohoo: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΒΟΥΜΑΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ Κ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΣΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΕΓΩ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΩ :P

Δημοσίευση

λοιπον ας πω και γω την ιστοριουλα μου!!!!!!αρχες του χρονου ειχα μια επιπλοκη με την περιοδο μου...30 μερες περιοδο.....εχω πολυκυστικες ωοθηκες....δεν ενδιαφερομασταν τοτε με τον αντρουλη μου να κανουμε παιδακια γιατι λεγαμε εχουμε καιρο μπροστα μας....ο τοτε γιατρος μου λοιπον αρχισε να μου λεει κατι κουλα οτι αν δεν κανω θεραπεια δεν θα μεινω ποτε εγκυος και κατι τετοια....ετσι αρχισα να το ψαχνω στο διαδικτυο και επεσα απανω στο μαμμυ...με διαφωτησαν οι συζητησεις και ετσι γραφτηκα....εντωμεταξυ με τον αντρουλη μου ειχαμε ελευθερες επαφες αφου μας ειπε ο γιατρος οτι αμα δεν κανω θεραπεια δεν θα κανουμε παιδακια και ετσι δεν προσεχαμε καθολου.....μετα εμαθα οτι ημουν εγκυος (εγω που ηθελα θεραπεια) και κολλησα γιατι τα κοριτσια μου ελυναν ολες μου τις αποριες....

αυτα.......... :)

Δημοσίευση

Παρ'οτι απο την πρωτη μερα που εμαθα οτι ημουν εγκυος εψαχνα διαφορες πληροφοριες στο ιντερνετ, δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου το mammyland... οταν ο γιος μου κοντευε τους 6 μηνες και ηταν ο καιρος να ξεκινησουμε κρεμουλες, εψαχνα να βρω πληροφοριες για τις κρεμες νουνου και τοτε μου εβγαλε το site... μπηκα μεσα, ειδα περι τινος προκειται, και μου κινησε πολυ το ενδιαφερον... εγινα αμεσως μελος και απο τοτε κολλησα...!!! :P

Δημοσίευση

Πολύ ενδιαφέρον θεματάκι, η αλήθεια είναι!!!!

Λοιπόν, για όσες ξέρετε (ή δεν ξέρετε) εμείς με τον αντρούλη μου βάλαμε μπροστά για νινάκι στις 25 Νοέμβρη. Από τότε….. κάθε τρεις και λίγο…… κυρίως όποτε είχα ελεύθερο χρόνο και διάθεση, αναζητούσα στο Διαδίκτυο forums και πληροφορίες γενικότερα….. που αφορούν σε ΣΥΛΛΗΨΗ-ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΤΟΚΕΤΟ…… όχι…. Δεν μου έχει γίνει ΕΜΜΟΝΗ!!!!!!! Μην το ξαναπείτε!!!!

Τυχαία λοιπόν….. έπεσα επάνω στο Mammy…… και παρακολουθούσα συζητήσεις μελών ως επισκέπτης (γι’ αυτό κι αισθάνομαι για κάποια κορίτσια πως τις γνωρίζω χρόνια……) κάποια στιγμή τέλη Μαρτίου έγινα μέλος! Έχω "πωρωθεί άσχημα"…… αισθάνομαι άνετα και βολικά να συζητάω τους προβληματισμούς μου με άλλα κορίτσια….. νιώθω πως μπορώ να διαχειρίζομαι λιγάκι καλύτερα το άγχος μου…… και το κυριότερο….. δεν πρήζω τον άντρα μου….. γιατί από το άγχος μου….. κόντεψα να τον "λωλάνω"!!!!!!

Έχω γραφτεί σε άλλα 2 forums, όπου μπαίνω στη χάση και στη φέξη….. καμμία σχέση με το Mammy!!!!! Μάλιστα, αρχές Σεπτέμβρη γνώρισα από κοντά την Ελένη την Καντινού, ένα πολύ αξιόλογο πλάσμα από τη Ρόδο, κι όποτε μπορέσω κι αισθανθώ έτοιμη…. Θα κοιτάξω να γνωρίσω κι άλλα κορίτσια…. .από Αθήνα!!!!!

Δημοσίευση

εμενα ο σπυρακος μου ηταν 7 μηνων οταν μετα απο μια επισκεψη μας στο παιδων μου ξαναανεφεραν το θεμα του εγγεφαλικου του μικρου με πολυ βαρβαρο τροπο...να μην σας τα πολυλογω γυρiσα σπιτι και πηγα σε ενα internet cafe να ψαξω λεπτομερειες...και τοτε ειδα το ΜΑΜΜΥ!!!!

εκατσα λιγο και διαβασα κατι θεματακια σαν επισκεπτης και μου αρεσε παρα πολυ :):) εεεεε μετα απο λιγο καιρο πηρα laptop και αμεσως εκανα εγραφη :laugh: :laugh:

να πω βεβαια οτι εκανα εγραφη και σε κανα δυο αλλα φορουμ αλλα δεν με καλοδεχτηκαν ουτε καν μου απαντησαν :angry::blush:

καλυτερα κιολας γιατι το μαμμυ δεν το αλλαζω με τιποτα τωρα για τις φιλες που εχω κανει....δεν μπορω να γραψω ονοματα γιατι ειναι πολλα και μπορει να ξεχασω και κανενα :laugh: πλακα κανω

Δημοσίευση

:)

Πέρσυ τον Αύγουστο θέλαμε με τον αντρούλ μου να ξεκινήσουμε για μωράκι και πήγα να κάνω έναν προληπτικο υπέρηχο (λόγο αφαίρεσης της μιας ωοθήκης κ σάπλιγγας πριν 15χρόνια) κ ο παθολόγος βρήκε μια κήστη στην ωοθήκη που έχω και με παρέπεμψε σε γυναικολόγο. Εκείνος μου έδωσε αντισυληπτικά - τα trigynera και κάνοντας αναζήτηση το google ειδα ενα post στο mammyland. Επειδή ήθελα να μείνω έγκυος το βρήκα πολύ χρησιμο να ενημερώνομαι από εδω. Ακολούθησαν 2 μήνες με αντισυληπτικά, μια λαπαροσκόπηση για την αφαίρεση της κύστης και 3 μήνες προσπαθειών για να μείνω έγκυος. Το μammyland έχει δώσει απαντήσεις σε πολλές απορίες μου κ σίγουρα ο γιατρός μου έχει γλιτώσει πολλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα.

Εννοείται ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω στις συζητήσεις γιατι έχω πολλά να μάθω ακόμα κ ίσως μπορέσω κ εγώ ν βοηθησω αλλες κοπέλες....

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ FORUM ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ (ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ. ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑ ΛΕΩ ΕΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΑΣ ΔΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ. ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΩΣΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ.

Δημοσίευση

Εμείς ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδί τον Ιούνιο. Μέσα Ιουλίου περίμενα περίοδο και δεν ήρθε. Περίμενα μία εβδομάδα, κι αφού δεν ερχόταν, έκανα τεστ. Βγήκε αχνά θετικό. Το βράδι έκανα ακόμα ένα και βγήκε πάλι αχνά θετικό, αλλά με μεγαλύτερη ευκρίνεια αυτή τη φορά. Την επόμενη μέρα έκανα αιματολογικές εξετάσεις και βγήκαν αρνητικές. Πήγαινα να τρελαθώ, κι άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ για τεστ εγκυμοσύνης. Πέφτω πάνω στο ποστ του mammy "Το τεστ είχε αχνή γραμμή"!!!!!!!!! Ε, αυτό ήταν!!! Έγινα αυτόματα μέλος, έγραψα τη δικιά μου ιστορία, και κάποια κορίτσια μου απάντησαν αμέσως!!! Λίγη ώρα μετά μου ήρθε η περίοδος. Παρ' όλ' αυτά, συνέχισα να μπαίνω στο mammy ανελλιπώς!

Είχα επισκεφθεί και κάποια άλλα φόρουμ στα οποία δεν έγινα μέλος και πραγματικά τρόμαξα με τον τρόπο και το ύφος που μιλούσαν! Π.χ. να ρωτάει μια κοπέλα αν υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει έγκυος (ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη) και να της λένε "Αφού δεν το θες, γιατί δεν προσέχατε, εφευρέθηκαν και τα προφυλακτικά ξέρεις" και τέτοια!

Οπότε, mammyland και πάλι mammyland!!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ-ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ-ΩΟΡΡΗΞΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΤΛ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ,ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!

ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ!ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ..........

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ.ΑΧ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!!

ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ! :kiss:

Δημοσίευση

τον περασμενο Μαιο αποφασισαμε με τον φιλο μου να μη φυλαγομαστε κι ο,τι προκυψει..μετα απο αρκετα χρονια μαζι και αφου ηδη μενουμε μαζι,ειπαμε τι στο καλο να περιμενουμε!!δεν ειμαστε ακομα παντρεμενοι,αλλα αυτο δε θα μας κρατουσε πισω..κι ετσι με την πρωτη φορα που καναμε ελευθερα-(δεν υπηρξε δευτερη)-εμεινα εγκυος...

μεχρι που μας συνεβη η παλινδρομη και μετα την αποξεση,οπως ημουν χαλια και δεν ηθελα να μιλαω με κανενα,εμπαινα στο internet και εψαχνα για αναλογα θεματα...πατωντας στο google την λεξη αποξεση μπηκα στο mammy κιεπεσε στο ματι μου μια ερωτηση μελους (ακομα θυμαμαι το ονομα της:koalalou..περι αποξεσης...

ετσι εγινα αμεσως μελος και της απαντησα,νιώθωντας οτι στο ελάχιστο θα μπορουσα να την βοηθησω..δε θα ξεχασω την χαρα μου οταν λάμβανα ενα-ενα τα μηνυματα απο εσας κοριτσια...αυτη η αμεση ανταποκριση κι η ζεστασια που ενιωθα ηταν απεριγραπτη..η αλληλεγγυη μεταξυ μας ειναι τρομερη...ενα ευχαριστω σε ολες σας κι απο μενα...

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΦΩΣ. Ε ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ.

ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΠΛΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ, ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ... :)

ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.... :kiss:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ(ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ).ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ...

Δημοσίευση

:):) .....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ.....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ....ΤΟ ΘΕΛΑΜΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ....ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ....ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΜΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ....ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΟΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ....ΜΕΧΡΙ ΤΩΤΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.....

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ....ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE....MAMMY....ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ SITE....ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!!!!!Ε....ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ.....

)ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ).....ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΠΑΡΕΑ..... :laugh: :laugh:

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙ.....ΟΛΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ;);) ΟΝΤΩΣ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ.....

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE......ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.....ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????

Δημοσίευση

Πολύ ενδιαφέρον θεματάκι!! Λοιπόν... εγώ έβαλα στην μηχανή αναζήτησης το γνωστό σε όλους πλέον google την λέξη καθυστέρηση και συμπτώματα! Μιας κι έπρεπε να περιμένω 40 μέρες από την τελευταία περίοδο να το λάβω σαν καθυστέρηση λόγω πολυκυστικών! Μου έβγαλε ένα ανάλογο θεματάκι και διάβασα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες! Είπα να το έχω υπ'όψιν μου το site .. Πέρασαν λοιπόν οι μέρες, έμαθα ότι είμαι έγκυος και μου δημιουργήθηκε απορία για το τοξόπλασμα μιας και στις εξετάσεις μου είχα βγει θετική στο παρελθόν! Διάβασα ένα ψιλοιατρικό φόρουμ και μου έβγαλε πάλι το mammyland! Ααα λέω... τώρα θα κάνω εγραφή! Το είχα ξεχάσει! Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που έγινα μέλος! Δέθηκα πολύ με αρκετές κοπέλες! Στις συναντήσεις μας περνάω τέλεια!!

Εκτός από ανάγκη μου είναι και εξάρτηση!! :P

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Λένα που έφτιαξε ένα τόσο ωραίο site και μας ένωσε!! Κι επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια για τις συμβουλές, την συμπαράσταση και την φιλία που απλόχερα μου έδωσαν όταν είχα μείνει μόνη για διάφορους λόγους!

Δημοσίευση

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΡΑΚΙ ΟΧΙ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ

ΚΟΥΡΑΣΗ....ΕΤΣΙ ΑΡΑΞΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ

ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΑΦΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! :blink:

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ...

ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΟΚ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ... :P ΤΗΝ 3ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΣΑ....

ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-ΓΡΑΦΕΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ

ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ :S ΕΠΑΘΑ ΣΥΓΚΟΠΗ!!!(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ

ΦΟΡΗΤΟ ΧΙ ΧΙ ΧΙ :P )

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ

ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ :kiss::kiss:

ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ,ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ,ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ.

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχχχ και γω περυσι τον Μαιο που ειχα μεινει εγκυος εψαχνα για τα σταδια της εγκυμοσυνης, για θηλασμο, για το παιδικο δωματιο, για θηλαστρα,για κλινικες για οτι θες τελοςπαντων και επεφτα συνεχεια πανω στο mammyland...φυσικα οσο προχωρουσε η εγκυμοσυνη τοσο να εχω αποριες και εννοειται οτι κολλησα. Εγινα μελος σχετικα γρηγορα και απο τοτε μπαινω οποτε εχω ευκαιρια.

Δημοσίευση

Τον Μάρτιο του ΄08 έκανα μια γυναικολογική επέμβαση και μετά είχα καθυστέρηση που αποδείχθηκε ανωμαλία του κύκλου μετά την επέμβαση.

Χάρηκα κι εγώ και έτρεξα να μάθω ποια είναι τα συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση. Είδα αρκετά αλλά άνοιξα μόνο το ΜΑΜΜΥ και αυτό γιατί με τράβηξε ο τίτλος. Έμπαινα ένα χρόνο σαν επισκέπτης και κάποιες κοπέλες νιώθω να τις ξέρω γιατί τις διαβάζω από τότε. Έννιωθα ότι ήταν μια ζεστή παρεούλα. Ένιωθα ότι όλες γνωρίζονταν μεταξύ τους και αυτό με κρατούσε μακριά από φόβο μήπως δεν με δεχτούν στην παρέα τους. :silly:

Τον Μάρτιο λοιπόν πήρα απόφαση να γίνω μέλος και το πρώτο μέλος που με καλοδέχτηκε ήταν η Aristina και ήταν τόσο γλυκιά μαζί μου!! Μετά όλα κύλησαν όμορφα και με τα υπόλοπα κορίτσια και έπαθα κι εγώ τη γνωστή σε όλες μας "εξάρτηση"! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Όταν πάντευτηκα τον Μαρτιο του 08 και ξεκινησαμε για το μωρό βρήκα το μαμυ απο το Google. Έμπαινα για πολύ σαν επισκεπτης και λίγω πρίν γεννησω οποτε και ειχα χρονο στο σπίτι άρχησα να συμμετεχω ενεργα στις συζητήσεις!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...