Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, μιας και σιγά-σιγά ακούω και πάλι μουσική (η ξαδέλφη μας…… όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό….. δεν πρόκειται να έρθει πίσω…….) μόλις άνοιξα το ραδιόφωνο κι άκουσα 2 αγαπημένα μου τραγουδάκια κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας…..

Το 1ο είναι το πολύύύύύύύύ παλιό "I’M A GENIE IN A BOTTLE" της Christina Aquillera (δεν ξέρω αν έγραψα σωστά τον τίτλο!) και σκέφτηκα….. μήπως να το αφιερώσουμε όόόόόόόλες μαζίίίίί…… στον Κύριο Πελαργούλη?????? Μήπως κάμει το θαματάκι του…… και γιομίσει το Mammy…… νινάκια?????? Να του δώσουμε να καταλάβει πως…… είναι το Τζίνι μας?????? Τι λέτε κορίτσια?????

Και το άλλο που άκουσα είναι το "HOT" από την Ina, ένα εξαιρετικά χορευτικό κομμάτι, που χθες…… κρατώντας τη μπεμπίτσα της κολλητής μου αγκαλιά…… το χορεύαμε παρεϊτσα…… κι είχε λιγωθεί στα γελάκια το μαναράκι μου!!!!!!

Ήθελα απλώς να μοιραστώ τα συναισθήματά μου μαζί σας, φιλεναδίτσες μου!!!! Σας φιλώ όόόόόόλες!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...