Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα σε όλες, χαιρομαι πολυ ποθ ολον αυτον τον καιρο μου κρατήσατε συντροφιά, αν και δεν εχω γραψει ποτέ μέχρι τώρα. μόλις προχτές διαπίστωσα ότι είμαι έγκυος μετά από 8 μήνες προσπαθειών.είμαι 29 χρονών παντρεμένη 9 μήνες. με εχετε βοηθήσει πάρα πολύ ολους αυτούς τουσ μήνες που σας διαβάζω.Κάθε μήνα που προσπαθούσαμε με τον αντρα μου καθε μηνα νομιζα οτι ειχα μεινει εγκυος, είχα δηλαδή κατα φαντασίαν συμπτώματα. είχα ζαλάδες τάση για εμετό κτλ. Αυτό το μήνα που έμεινα έγκυος προσπάθησα μόνο μία μέρα λόγω ένος άσχημου γεγονότος που συνέβει στην οικογένειά μου και τελικά έμεινα.θέλω να προσθέσω επίσης ότι είχα πολύ άγχος το οποίο δεν απέβαλλα ούτε αυτόν το μήνα.

όσον αφορά τα συμπτώματα εγω είχα λιγα καφέ μία ημέρα πριν μου έρθει η περίοδος και μετά τιποτα. κατά τα άλλα πρησμένο στήθος όπως στην περίοδο και πονους χαμηλα (λίγο διαφορετικούς)

εύχομαι σε ολές καλή επιτυχία!!

΄

Δημοσίευση

femme καλως μας ηρθες στην τρελοπαρεα μας.Χαιρωμε που σε βοηθησαμε ολον αυτον τον καιρο!!Θα δεις απο εδω και περα ποιο πολυ βοηθεια απο εμας!!Σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσινη χωρις ανχος!!Εγω ειμαι η Παναγιωτα και εχω το πρωτο μου παιδακι απο εξωσωματικη και ειναι 3.5 μηνων η μπουμπου μας!!

Δημοσίευση

femme καλως μας ηρθες στην τρελοπαρεα μας.Χαιρωμε που σε βοηθησαμε ολον αυτον τον καιρο!!Θα δεις απο εδω και περα ποιο πολυ βοηθεια απο εμας!!Σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσινη χωρις ανχος!!Εγω ειμαι η Παναγιωτα και εχω το πρωτο μου παιδακι απο εξωσωματικη και ειναι 3.5 μηνων η μπουμπου μας!!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΧΧαχχαχα ναι άσε θέλει μονίμως να είναι όρθια και αν δεν είναι κλαίει ή τσιρίζει….🤣  πω πω 9.5 κιλά πήγατε καλέ;;;; Φτου φτου ζωή να χει, ολόκληρος γίγαντας!!!  αυτό το ψεύτικο κλάμα το κάνει και εμάς 🤣🤣 από φωνούλες τελευταία κάνει κάτι δικά της αλλά δεν καταλαβαίνω τι συλλαβή λέει ακριβώς 🤣🤣 και φυσικά τσιρίζει όλη μέρα και ώρες ώρες η τσιρίδα της τρυπάει εγκέφαλο 🤣 με το φαγητό εμάς τρώει νορμαλ. Υπάρχουν φυσικά πολλές φορές που δεν θέλει αλλά γενικά τρώει κάπως και δοκιμάζει.. αν και αν μας δει να τρώμε κάτι μπροστά της πχ σνακ το ζητάει… εμείς παιδίατρο τώρα έχουμε τον άλλο μήνα, 2 μήνες μας είπε εφόσον δεν έχουμε εμβόλιο δεν χρειάζεται να πάμε, και θα πάμε Ιουλίο να δούμε που βρισκόμαστε και πως πάει η ανάπτυξη της. Εσάς σας είπε κάτι τέτοιο; Γιατί μίλησα με μια φίλη που έχει ένα κοριτσάκι 1 μήνα μεγαλύτερο και μου είπε ότι πάνε κάθε μήνα παιδίατρο και προβληματίστηκα 😕 ωστόσο έμαθα ότι άλλαξε το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού και το εμβόλιο που γινόταν στον 12 μήνα, τώρα γίνεται στον 10… μπορείς βέβαια και λίγο πιο μετά αλλά εμάς δεν μας είπε κάτι ο παιδίατρος, μήπως μας το πει τον Ιούλιο που θα πάμε..
    • Επιπλέον για σύντομες βόλτες το β΄άζεις και στο αυγό εφόσον κουμπώνει πάνω στο καρότσι. Απλά αν κατάλαβα καλά δεν κάνει να μένει το βρεφάκι για πολλή ώρα εκεί μέσα. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου! Σωστά, αυτή είναι η τριάδα. Απλώς αν το καρότσι ξαπλώνει τελείως και έχει μαξιλαράκια γύρω γύρω είναι κατάλληλο για νεογ΄΄εννητο. Επίσης υπάρχουν μειωτήρες χώρου (κάτι σαν φω΄λίτσα) αν το βρεφάκι είναι πολ΄ύ μικρό, οπότε για τη βόλτα δε χρειάζεται η καλαθούνα. Αυτ΄ά κατάλαβα εγώ απ το ψάξιμο που κάναμε. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...