Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ

ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :cheer::cheer::cheer::cheer:;);););););):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Είδες κοριτσάκι που αμφισβήτησες τον κο Πελαργό και νόμιζες ότι μου είπε ψέμματα, όταν έλεγε ότι από σένα έχει ήδη περάσει;;;;;; Ευτυχώς δεν σου κράτησε κακία!!!!

Τώρα τον ετοιμάζω να πάει σε mouritsa, Kleoxx...

Δημοσίευση

ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............ΑΟΥΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΙΧΙΧΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια :woohoo: ειμαι νεα στο forum σαν μελος δλδ,γιατι σαν επισκεπτης παρακολουθω το mammyland εδω και καιρο απο τοτε δλδ που μαθαμε οτι θα χρειαστει να κανουμε εξωσωματικη.Ο λογος που γραφω εδω πρωτη φορα ειναι γιατι θελω να στειλω τη θετικη μου ενεργεια και τη σκεψη μου στην rubela ευχομαι ολα να πανε καλα και μια τεραστια χοριακη :woohoo: ξερω τι σημαινει να περιμενεις και να αγωνιας .Και απο μενα λοιπον σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν με οποιοδηποτε τροπο να παρουν το μωρακι τους αγκαλια πολλα φιλια και ευχες να μας συμβαινουν μονο ομορφα πραγματα.

Δημοσίευση

αχ βρε ρουμπη μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!! μου εφτιαξες το βραδυ χτες και σημερα ξυπνησα μεσα στη τρελη χαρα!!!!!! εισαι μια εγλυουλα με ενα μικρο ρουμπακι στη κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι η χοριακες που θα κανεις να φτασουν 7986766875646455678987654 μοναδες!!!!!!! εεεεετσι εεετσι!!!!!!!!

εγω ειναι να αδιαθετησω σημερα,αλλα καμια ενοχληση δεν εχω προστοπαρων!!! ηρθε το πρωι η αδερφη του χρηστου να μου παρει αιμα για γενικες εξετασουλες και της ειπα να βαλει και ενα τεστακι εργαστηριου για εγκυμοσυνη!!!! και την πηρα τηλ για να τηη ρωτησω και της λεω ''τονιτσα μου τι εγινε με το τεστ??? αρνητικο ε?? θα αδιαθετησω ε??? ξερω ξερω μη μου πεις ...θα ξενερωσω παλι..'' και τι μου απανταει..........???????????????????? ''εεεε ασε τωρα εχω δουλιτσα,θα τα πουμε απο κοντα πιο μετα!!!!!!!!''

οταν εμεινε εγκυος η κολητη μας,δεν της το ειπε απο το τηλεφωνο και της το ειπε το μεσημερι μολις σχολασε για να μπορει να την αγγαλιασει κτλ... λετε ρε παιδια να εχει γινει το θαυμα?????? αλλα και να μην εχει γινει, τωρα εχω την ευχουολα της ρουμπιτσας μου!!!!!!! οποτε θα γινει!!!!!!

Δημοσίευση

Μικρούλααααααααααααα!!!!!!!!!!!! Τι είπες τώρα;;;; θα μας τρελάνει τελείως η κουνιάδα;;;;;;;;;; Μακάρι κοριτσάρα μου!!!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να με πάρεις τηλ. ή να μου στείλεις μήνυμα εεεε;;;;;;; :P :woohoo:

Ρούμπη μου καλημέρα!!!! :) :)

Φρόνιμα τώρα εεεε;;; ;) ;)

Φιλάκια στην κοιλίτσα και στα μαγουλάκια σου!!!! :):kiss:

Δημοσίευση

θειουλινα μου καλημερα!!!!!!!!!!!! δεν ειναι μια απιστευτη μερα η σημερινη??????? :)

η ρουμπη μας τα καταφερε!!!!!!!!!!!! και κρυβει στη κοιλιτσα της το ρουμπακι μας!!!!!! απο τωρα σκεφτομαι ποσο πολυ θα το κακομαθουμε αυτο το παιδι!!!!!! ιχιχιχιχιιχχιχιιχ

ασε εγω δεν πιστευω οτι θα ειναι θετικο,γιατι θα απογοητευτω μετα....αλλα τουλαχιστον εχω την ελπιδα!!! ιχιχιχιχιχιχχι και να μην ειμαι τωρα,θα ειμαι τον αλλο μηνα!!!! :) μετα απο χτες βραδυ που εκλαιγα μονη μου σαν την μουρλη απο τη χαρα μου με τη ρουμπη μας, εχω γεμισει αισιοδοξια!!!!!!!!!!! ολες μας θα τα καταφερουμε!!!!! θα το δειτε!!!! θα δειτε που αυτο τον χειμωνα θα ημαστε ολες με κατι κοιλιεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! τερααααααααααστιες!!!!!!!!!!

καλα η κουνιαδα θα μας στειλει αδιαβαστες!!!!!! χιχιχιχιχιχιχι την ξαναπηρα τηλεφωνο και μου ελεγε κατι κουλα, οτι εβαλε το τεστακι και βγηκε αρνητικο ΑΛΛΑ περιμενει κι αλλο(εντομεταξυ με τα εργαστηριακα τεστ δεν περιμενεις ποτε,δειχνουν στο δευτερολεπτο!!)

Δημοσίευση

SINXARITIRIAAAAAAAAAAAAAA RUBELA MOU NA EXEIS MAI TELEIA EGIMOSINH KALI MOU !!!!

OSO GIA SENA MIKROULAXRISTOS SOU EFXOMAI OLOPSIXAAAAAAAAAAAA NA SOU FEREI MONO 8ETIKA NEA I KOUNIADA SOU AN MALON K APO SEN APERASE O PELARGOS XIXIXIXI K APLA DEN TO KSEREIS AKOMI XIXIXIXI!!!!!

ADE K STA DIKA MAS KORITSIA !!!!!!!!!!!!!

PITE KALE TOU PELARGOU NA ER8EI K APO EDO MI MAS KSEXASEI MAI K EINAI STIN PERIOXI MIN APOMAKRIN8EI XIXIXIXI!!!!!!!!! FILIA SE OLES

Δημοσίευση

ran έγραψε:

πολλα συγχαρητηρια ρουμπι με το καλοοοοοο....τελικα η χοριακη μου και μενα θετικηηηηη.με το καλο τα νινακια μας!!!

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΕΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;););););););)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :cheer::cheer::cheer::cheer:

ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 ναι ο ήχος απο τ νερο τα νανουριζει. Και οι πισινες κ η θάλασσα. Έτσι και η 2η μ π ήταν ακριβώς 3 μηνων τετοιο καιρο στη θάλασσα κοιμοταν με τις ώρες. Σήμερα έγινε 3ων και η δικιά μου. Δευτέρα εχω νυχια κ καπακι παιδίατρο για εμβόλιο και Τρίτη επιτέλους πάμε θάλασσα κ μεις. Ειναι καλύτερα τα πράγματα δηλαδή? Γτ στα σοσιαλ διαβαζω οτι καίγεται ολη η Πάτρα. 
    • @Diwni η μπεμπα καλοπερναει βλεπω πρεπει να της αρεσουν πολυ οι νεροτουληθρες λες να πιανονται για λευκος ηχος🤣🤣. Κοριτσια αμα βγαινουν εξω ειναι τρισευτυχισμενα τελικα πλεον δεν εχω αμφιβολια. 
    • Καλησπερα τι ωραια που περνατε χαιρομαι παρα πολυ. Εμεις εδω λιγο καλυτερα σημερα, περιοριστηκαν αρκετα οι φωτιες και φαινεται πιο καθαρη η ατμοσφαιρα. Χθες δεν ειχαμε ουτε νερο σημερα επανηλθε και αυτο. Τα μπαλκονια ειναι γεματα σταχτες. Πηγαμε τροφιμα για τους πυροπληκτους αλλα ο μπεμπεκος καθεται σπιτι μη τυχον και δυσφορησει. Ειδα στο ινσταγκραμ που ζητουσαν και pampers γιατι καποιοι εχουν και μωρακια και στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το βραδυ τον παμε στη θαλασσα που ειναι προς Αιγιο για να καθεται λιγο εξω να δροσιζεται και εμεις να ανασαινουμε λιγο γιατι σπιτι ακομα δεν ανοιγουμε παραθυρα.  
    • Για το γενεσις γνωρίζω ότι τα πληρώνεις εσύ ,απλά σε κάνουν μια έκπτωση ! 
    • Ξημερώνει της Παναγίας εύχομαι να μας βοηθήσει όλες μας να είμαστε καλά να κρατήσουμε υγιή μωράκια !!!  Ναι κ εγώ κάθε δύο βδομάδες έχω υπέρηχο για να μετράμε τον  τράχηλο ,δεν μου είπε ακινησία βέβαια μου είπε απλά προσοχή και να ακούω το σώμα μου ! Τώρα θα με δει ο δικός  μου γιατρός πάλι να δούμε τι γίνεται με αυτόν τον τράχηλο ΠΧΙΑ 🙄  Τουλάχιστον νιώθω το μπεμπινι μου πλέον και με κάνει αισιόδοξη! ❤️ Το έχεις ακούσει;  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...