Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκι συγχαρητήρια. Χάρηκα πολύ όταν το διάβασα.

Οσο για την χοριακή, θα σου πώ πως όταν έμεινα έγκυος στον Κωνσταντίνο, και το κατάλαβα και σχετικά νωρίς, η χοριακή έδειξε 145 μονάδες.

Θα σε πάρω και τηλέφωνο να τα πούμε.

Αντε, με το καλό κούκλα μου.

• Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρουμπελιτσα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!

το ειπες στο γιατρο σου;;;;;;;

χωρις να θελω να πω καποια βλακεια η να σου στερησω τη χαρα...οταν κανεις εξωσωματικη δεν παιρνεις ορμονες;;;;;μηπως δεν επρεπε να κανεις τοσο νωρις το τεστ και γι αυτο λενε χοριακη το σαββατο;;;;

δεν ρωτας καλυτερα το γιατρο σου;;; :blush:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα χαρηκα γιατι παρακολουθουσα τις αγωνιες σου απο αυτα που εγραφες στα θεματα.τελεια τωρα μην αγχωνεσαι και ολα θα μπουν στον αυτοματο....φιλακια πολλα και να προσεχεις!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου,μακαρι σε λιγες μερες η γραμμουλα σου να γινει τοσο εντονη που να μην μπορεις ουτε να την κοιταξεις B)B)B)

και για να μην παει και χαμενη ολη αυτη η ταλαιπωρια σου ευχομαι τουλαχιστον διδυμα!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ρουμπελακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ηταν αυτο???????????? δεν κρατηθηκες βρε θηριο και το εκανες το τεστακι ε????? ατιμουτσικο !!!!!!!!!!

ηδες βρε τι σου ειπα εγω το πρωι????????????????? ε????? αχχχ τα ρουμπελακια μεγαλωνουν μπραβοοοοοο

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ......ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχχχχχχχχχχχχχχ τι υπεροχο συναισθημα!!!!!Και να σου πω???Θελω και εγω να ζησω αυτη την σκηνη......Μπραβο μελλουσα μανουλα!!!Αχ,ποσο χαρηκα!!

Λοιπον πες στον πελαργο να ερθει μετα κ απο δω......ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

:woohoo: RUBELA,ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ.... ;) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ......ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΥΜΟΜΑΜΑ!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss: ...

ΚΑΙ ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...