Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Λοιπόν θα σου πώ την άποψη μου. Λένε οτι οι μεγάλοι έρωτες κ οι παράνομοι "δεν φοράνε νυφικό".

Το "γιατί" όμως δεν είναι επειδή δεν τυχαίνει αλλά γιατί γι'αυτο είναι έρωτες τρελοί κ απερίγραπτοι. Αν οι άντρες μας δεν μας είχαν δεί ποτέ με τα πυζαμάκια μας, δεν μας είχανε δεί ποτέ με το ξεσκονόπανο ή με τη παντόφλα και επίσης και εμείς αν δεν τους βλέπαμε να ρεύονται, να ξύνονται και να κρατάνε ρεζερβε τη λεκάνη της τουαλέτας για ώρες :silly: τότε σίγουρα κανένα πάθος δεν θα είχε φύγει, κανένας άλλος δεν θα μας ξεσήκωνε. Αν θέλεις λοιπόν να τον ξεχάσεις , σκέψου οτι κάποια γυναίκα τον έχει βαρεθεί και οτι αυτός τη γυναίκα του την εχει δεδομένη. Όλοι το ίδιο είναι , το περιτύλιγμα αλλάζει. Εγω οταν πρωτο γνώρισα τον αντρούλη μου , έλεγε οτι αθλητικά δεν βλέπει ποτέ , μόνο τον ΠΑΟΚ. Τωρα και χοκευ επι πάγου να έχει , θα το δεί :angry:

Και με τον άντρα σου αν δεν καταλήγατε μαζί θα τον θεωρούσες ίσως τον μεγάλο έρωτα και θα σου έμενε απωθημένο.

:kiss::kiss:

Δεν αμφιβαλλω καθολου πως υποσυνειδητα το μυαλο μας μπορει να μαγειρευει οτι θελει.Στην αρχη ειχα κολησει και ρωτουσα και ξαναρωτουσα τον εαυτο μου πως ειναι δυαντον εμενα κατι τετοιο να μου συμβαινει.Διοτι παντα ειχα τρελο κολημα με τον αντρα μου, τον ζηλευα παρανοικα και ενιωθα μετα απο τοοοοοσα χρονια ερωτευμενη μαζι του.Κι ας διανυκτερευε πανω στη λεκανη, ασ με ζαλιζε με τα ποδοσφαιρικα καθε μερα ολη μερα, ας ειχαμε να βγουμε για ενα ποτο μονοι μας χροοοοοοοονια..ας ας ας...

Το θεμα λοιπον ειναι οτι προφανως ο ενθουσιασμος αυτος δε με ρωτησε καθολου οταν με επισκεφτηκε αλλα και εγω εχω ευθυνη επειδη δεν τον αρνηθηκα!

Το μονο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι σε λιγες μερες , προκειται να παραστω σε μια εκδηλωση που κατα 99% θα ειναι και εκεινος...Και θελω να τον δω..και τρεμω απο τον φοβο μου!

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΗ ΑΛΞΗ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ?

Δημοσίευση

anthoula έγραψε:

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΗ ΑΛΞΗ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ?

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΑΦΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ - ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ- ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝΗ ΟΠΟΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΕΚΟΨΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ,ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΕΤΗ ΟΤΙ Η ΟΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΠΡΙΝ ΧΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΠΕΙΑ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ.

Δημοσίευση

Δεν χρειάζεται να σε φοβίζει..μας φοβίζει κάτι που δεν μπορουμε να ελέγξουμε..κι εσύ τον εαυτό σου τον ελέγχεις.Ότι και να έχει ο άλλος στο μυαλό του εσυ ξέρεις τι θα κάνεις..αν τώρα ξεφύγεις λίγο..φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στα φυσιολογικά σου για να μην ξεφύγεις κάποια άλλη στιγμη περισσότερο..και εκεί..αρχίζουν τα δύσκολα!!!

Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι τον έχω ξεχάσει..απωθημένο είναι αυτό αλλά κι έτσι θα μεινει...αν η ζωή μας ήθελε μαζί θα φρόντιζε να μου τον έφερνε στα πόδια μου όταν έπρεπε..όχι τώρα. Τώρα μου φέρνει άλλα και μου δειχνει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσω.Είμαι σίγουρη ότι πηγαίνω στην σωστή κατευθυνση!!:) Κι εσύ το ίδιο..Η ζωή σας έφερε μαζί για ένα σκοπό..και οτιδήποτε εμφανίζεται στο δρόμο σας είναι για να σας παραπλανήσει και μόνο..

Δημοσίευση

ΕΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΟΙΟΠΟΝ ΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

SUNSHINE ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ: ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ...ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΦΛΕΡΤ,ΕΦΟΣΟΝ & ΟΙ 2 ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ..ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΜΗ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ, ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ,ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΈΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ-ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΣ-ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ & ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ & ΚΑΛΟ!!!! ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ...ΚΟΚΟ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ..ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ..& ΘΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ & ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..

ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...& ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΓΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ & ΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΒΛΕΜΜΑ,ΜΗΝΥΜΑ & ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ..

ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΝΟΠΗΔΑΝΕ, ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ..ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ!!

Δημοσίευση

ΕΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΟΙΟΠΟΝ ΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

SUNSHINE ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ: ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ...ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΦΛΕΡΤ,ΕΦΟΣΟΝ & ΟΙ 2 ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ..ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΜΗ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ, ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ,ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΈΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ-ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΣ-ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ & ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ & ΚΑΛΟ!!!! ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ...ΚΟΚΟ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ..ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ..& ΘΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ & ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..

ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...& ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΓΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ & ΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΒΛΕΜΜΑ,ΜΗΝΥΜΑ & ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ..

ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΝΟΠΗΔΑΝΕ, ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ..ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ!!

καλυψω εχω βασανισει το μυαλο μου τοσο πολυ που τα εχω σκεφτει αυτα που μου γραφεις! τι μπορει δηλαδη να γινει σε περιπτωση που συναντηθω μονη μαζι του! εχω σκεφτει οτι θα μπει αναμεσα σε μενα και στον αντρα μου ενα τετοιο μυστικο...που ισως αυτο πιο πολυ απο ολα να με κανει να τρεμω για την πορεια του γαμου, την ευτυχια μας. Αλλιως δε θα ειχα διστασει τοσο καιρο που με πολιορκει να τον συναντησω...

Ευτυχως, οι αναστολες μου με εσωσαν!

Δημοσίευση

ΟΣΑ & ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ!!!!ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ...ΟΛΑ & ΟΛΟΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!!ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ Ο,ΤΙ & ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ....

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

ΟΣΑ & ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ!!!!ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ...ΟΛΑ & ΟΛΟΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!!ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ Ο,ΤΙ & ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ....

Σε ευχαριστω πολυ! Σημαινει πολλα για μενα η συμπαρασταση σας!

Δημοσίευση

sunshine mou...den exw ton xrono na diabasw oles tis apantiseis...alla isws eisai ligo kourasmeni apo tin routina tis kathimerinotitas.............fige pare ton antra kai ta paidia sou kai fige..pate mia ekdromi...prospathise na min ton sinantas ayton ton antropo!!!oti kai na sou poume emeis einai poli diskolo!!!den se katigorw pou aisthanesai etsi...gia ayto iparxei kai i frasi pote min les pote!!!!!!!!aisthanomaste oti kapoia pragmata emas den tha mas tixoun pote alla na pou erxetai i stigmi na biwsoume katastaseis taineias!!!!!ti na pw/????ipomoni kai prospatheia

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ......

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΉΔΗ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ?ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ?

ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ,ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ.....

Δημοσίευση

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα αλλά δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο να σου γράψω.Είμαι εκπαιδευτικός και πολλές φορές το ομολογώ ότι τα παιδιά με φέρνουν στα οριά μου.Μου έρχεται να εκραγώ.Τότε σκέφτομαι αυτό:"Πως θα αντιδρούσα αν με έβλεπε η μητέρα του παιδιού;;;".Εννοείται ότι δεν θα του φώναζα ,αντιθέτως θα προσπαθούσα με πολύ καλό τρόπο να του εξηγήσω.Σκέψου λοιπόν και εσύ πως θα ένιωθες αν θα σε έβλεπα ο άντρας σου με τον τυπά.Μάλλον θα ένιωθες απαίσια.Θες να νοιώσεις έτσι;;;Και σκέψου και το άλλο.Ότι όλα μαθαίνονται.

Δημοσίευση

SUNSHINE....ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!!!ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ...ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ!!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ....ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΨΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ....Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ!!!!

ΑΠΕΥΦΕΥΓΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ....ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ????

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δημοσίευση

Δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αλλά προσπάθησε να μην έρχεσαι καθόλου σε επαφή μαζί του. Αν γίνεται πάρε και τον αντρούλη σου και πηγαίνετε κανένα ταξιδάκι για να ανανεωθεί λίγο η σχέση σας. Η απόσταση θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πιο ήρεμα. Δεν αξίζει να χαλάσεις το γάμο σου για μια τρέλα της στιγμής.

Δημοσίευση

kyriaki78 έγραψε:

Δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αλλά προσπάθησε να μην έρχεσαι καθόλου σε επαφή μαζί του. Αν γίνεται πάρε και τον αντρούλη σου και πηγαίνετε κανένα ταξιδάκι για να ανανεωθεί λίγο η σχέση σας. Η απόσταση θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πιο ήρεμα. Δεν αξίζει να χαλάσεις το γάμο σου για μια τρέλα της στιγμής.

κυριακη μου εχει απολυτο δικιο...εχει αρχισει και γινεται δυστυχια πλεον αυτο το συναισθημα.Δε σου κρυβω οτι ειμαι διαρκως κακοδιαθετη ,κλαιω συχνα οταν ειμαι μονη μου, δεν εχω διαεση να δω κανεναν, να κανω τιποτα...μακαρι να περασει...γρηγορα...

Δημοσίευση

Sunshine1973, το ίδιο ακριβώς είχε πάθει πριν λίγα χρόνια και η μικρότερη αδερφή μου. Ήταν αρραβωνιασμένη με ένα πάρα πολύ καλό παιδί, συμμαθητές από το λύκειο. Όλα τα είχαν περάσει μαζί. Ενώ βρίσκονταν σε πορεία γάμου, ερωτεύεται ένας συνάδελφό της. Αυτός ήταν όμορφος, πλούσιος και χήρος, πατέρας 2 μικρών παιδιών. Ήθελε πολύ να παντρευτεί κυρίως λόγω των παιδιών του. Η αδερφή μου είχε χάσει το μυαλό της.

Εγώ ήμουν αντίθετη, γιατί πίστευα πως αυτός έψαχνε ως επί το πλείστον για νταντά για τα παιδιά του. Επίσης φοβόμουν μήπως δεν θα ήθελε να γίνει πατέρας για τρίτη φορά κι έτσι η αδερφή μου δεν θα γευόταν την μητρότητα. Όλα αυτά της τα είπα. Αφού πέρασε ένα χρονικό διάστημα 4 μηνών όπου υπέφερε πολύ, κάτι γίνεται και της βγαίνουν τα ροζ γυαλιά. Είδε την πραγματικότητα και κατάλαβε πως το συμφέρον της είναι να απομακρυνθεί από αυτόν τον άνθρωπο. Παντρεύτηκε τον συμμαθητή της, έκανε ένα αγοράκι και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Πιστεύω πως και συ κάποια στιγμή θα βγάλεις τα ροζ γυαλιά του έρωτα. Και τότε θα δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όπως, πχ, τους πραγματικούς λόγους που ο συγκεκριμμένος κύριος σου ρίχνεται ή τα άπειρα ψέμματα που σου λέει. (οι παντρεμένοι λένε και τάζουν τα πάντα προκειμένου να γίνει η "δουλειά" τους)

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα, κοριτσακι μου δεν πιστευω οτι υπαρχει γυναικα(και ειδικα γυανικες που εχουν ζησει σχεδον ολη τους τη ζωη με εναν αντρα) που να μην ερωτευτουν.. το θεμα ειναι αν ειναι πρταγματικος ερωτας ή ισως παιχνιδακια και ενθουσιασμοι, ακομα και ψευτικο απο μερους του.. σκεψου λιγακι τη ζωη σου με τον αντρουλη σου,ποσο ευτυχισμενοι ειστε τοσα χρονια παρεουλα τα ζησατε ολα... αυτο ειναι πανω και απο ερωτες και απο παθη και απο λαθη....

ξερεις κατι???? μπες λιγο στη θεση του αντρα σου...σε αγαπαει σε λατρευει και εχει χτισει μια ζωη παρεουλα με εσενα....σου εχει εμπιστοσυνη,σεβασμο και αγαπη... σκεψου να καταλαβενε τι νιωθεις για τον αλλον αντρα.. σκεψου ποσο θα τον κομματιασει αυτο.... ή σκεψου να ησουν εσυ στη θεση εκεινου και να καταλαβενες οτι ο αντρας σου ειχε ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ εναν αλλον... ξερεις καμια φορα εχει διαφορα ο ερωτας απο την σαρκικη επιθυμια...... πριν λιγες μερες ειχα ενα θεματακι με τον δικο μου αντρα.......ειχα καποιες ενδειξεις.......τελοσπαντων το αποτελεσμα ειναι οτι οταν μπαινεις στη διαδικασια του προδωμενου, το μονο που σε νοιαζει ξερεις ποιο ειναι???? το να παρακαλας ο αντρας σου( ή η γυναικα σου αντιστοιχα), να μην εχει ερωτευτει........ στη δικη μου περιπτωση δεν κοιταξα να μαθω (αρχικα) ααν οντως εχει κανει καποια κουτσουκελα ο αντρας μου, κοιταξα να μαθω αν εχει ερωτευτει!!!!!!! αυτο ειναι που ποναει αληθινα....... το σωμα ειναι αλλο πραγμα.......λειτουργει με αλλους κανονες.....

ρε αγαπη να σου πω κατι??..δεν θελω να σου κρυφτω,διαβασα το πρωτο σου μηνυμα που ειπες οτι και εκεινος ειναι παντρεμενος με παιδια... αλλα οτι εσυ δεν εισαι απο εκεινες που κλεβουν αντρες κτλ... εγω θα σου πω μια κουβεντα..... δεν υπαρχει ''δεν μπορω..'' ,υπαρχει ''δεν θελω''...

ολες γυναικες ημαστε..ολες ισως ποθησαμε αντρες..αντρες ελευθερους,αντρες καποιας αλλης... ομως δεν ειναι εντιμο να προχωρησεις με καποιον που ειναι αλλης. ακομα και αν σου λεει οτι η γυανικα του ειναι κακια,οτι δεν περναει καλα,οτι ειναι ανεραστη κτλ.... εχει τυχει να την πεσει μια γυναικα πολυ χοντρα στον αντρα μου, ηταν ερωτευμενη....δεν ηταν απλα ενα καπριτσιο....τον αγαπουσε ΠΟΛΛΑ χρονια...ηταν και μαζι ενα διασστημα πριν γνωρισω εγω τον αντρα μου. ε και τι εγινε??? πως μπαινει μια γυναικα στη διαδικασια να πληγωσει μια αλλη γυναικα????? γιατι εκεινη δεν πληγωσε κανεναν αλλον......μονο εμενα........ο αντρας μου ουτε που νοιαστηκε,την ειχε ως ακομη εναν αριθμο γυναικας που ειχε ριξει στο κρεβατι. εκεινη ομως εμενα πληγωνε οταν του εστελνε μηνυματα...οταν ελεγε σε φιλους να του πουν οτι ''η γυναικα σου δεν θα σε αγαπησει ποτε οσο εγω....'' ,οταν με αγριοκοιτουσε οταν περνουσε και με ειχε αγκαλια ο αντρας μου (λες και εφταιγα εγω...που εγω οταν ηξερα οτι θα ειναι στον ιδιο χωρο,ειχα πει στον αντρα μου να μην ειναι διαχυτικος μαζι μου για να μην νοιωσει ασχημα η κοπελα....). εμενα πληγωνε......και εσυ εκεινη θα πληγωσεις αν συνεχισεις και το μαθει...ακομη και να μην ξερει ποια εισαι ,δεν εχει σημασια,...δεν θα ηθελες με τιποτα να ησουν στη θεση της,πιστεψε με..

ελπιζω να μην με παρεξηγησες,σου ειπα αακριβως αυτα που αιστανθηκα οταν διαβασα το ππρωτο σου μηνυμα... επειση και η δικη σου κατυασταση θελει δυναμη...μ σου ευχομαι καλη δυναμη και οτι θελεις εδω ειμαι και εγω και ολες μας.....

Δημοσίευση

κοριτσια συμφωνω απολυτα με τις δημοσιευσεις σας. θεωρω οτι στα περισοτερα εχετε δικιο.δυστυχως ομωσ δε μιλαμε για λογικη- μιλαμε για μια τρελα πο με εχει πιασει και δε μπορω να την ελεξω..δεν ειναι οτι δε θελω! παρακαλω να σταματησω να τον θελω..αυτο σκεφοτμαι συνεχεια- ποσο δυνατον ειναι κρατησει ενας ερωτας? 1, 2 , 3 μηνες????ευχομαι συντομα να τελειωνει για να συνελθω και εγω και η ζωη μου... αλλα οταν ειναι διπλα μου...νιωθω οτι δεν ξερω αν εχω νιωσει ποτε! ολες τς τρελες σκεψεις κανω..ντρεπομαι να σας τις πω....με κανει και γινομαι παραλογη και αρνουμαι να σκεφτω τον αντρα μου, τη γυναικα του τα παιδια του....

αχ, με συγχωρειτε που σας βαζω να τα διαβαζετε ολα αυτα...με συγχωρειτε...

Δημοσίευση

και ξερετε ποιο ειναι το πιο παλαβο μεσα σε ολα? παρολα οσα εχουμε μοιραστει σε αυτες τις σελιδες..παρολες τις συμβουλες σας, τισ ντροπες ,τις ενοχες μου, τισ ιστοριες και την καθοδηγηση σας,αχ ξερετε τι πιο πολυ ειχα αναγκη να σας πω....?πιστεψε με κλαιω με λυγμους τωρα που σας γραφω.. . ηθελα να μοιραστω με εσας , τις φιλεναδες μου...ποσο πολυ ερωτευμενη ειμαι..πως οτι εχω νιωσει εξατιας του..δε θυμαμαι να εχω νιωσει ποτε...κια πως οση ντροπη κια αν νιωθω...ειναι τοσο δυνατο αυτο που με εδεσε μαζι του που λεω και χαλαλι του....και η δυστυχια μου ....ολα...

Δημοσίευση

sunshine μου νομιζω οτι τελικα δεν θα μπορεσεις να αντισταθεις, γιατι εχεις δικιο νοιωθεις ερωτευμενη και λογικη δεν χωραει σε αυτο, το κακο ειναι οτι μετα θα καταλαβεις το λαθος σου οταν θα επανελθει η λογικη στο μυαλουδακι σου και τοτε θα ειναι αργα!Δυστιχως μαθαινουμε μεσα απο τα λαθη μας, θα το ζησεις θα το χαρεις για καποιους μηνες αλλα μετα θα το σκυλομετανιωσεις, ελπιζω να μην πληγωθεις πολυ, αλλα αυτο ειναι δικια σου επιλογη, αυτο που ευχομαι ειναι να μην πληγωσεις ανθρωπους που σε αγαπουν!! δυστιχως ολα εχουν το τιμημα τους το θεμα ειναι εσυ τι θα θυσιασεις απο ολα, ελπιζω στο τελος να μην εχεις θυσιασει την ιδια σου την ψυχη και τον εαυτο σου, γιατι αν πληγωσεις τον αντρα σου, εσυ που τωρα κλαις και μονο στην ιδεα δεν θα εισαι πια ο ιδιος ανθρωπος στα ματια σου, θα εισαι μια γυναικα που αντιπαθεις και εσυ η ιδια και οταν συμβαινει αυτο ειναι το χειροτερο τιμημα!

Δημοσίευση

απο οτι καταλαβα σκεφτεσαι να ενδωσεις αν δεν εχει γινει τιποτα ακομα ετσι;;

ειναι κριμα γιατι απο το να μην αφησεις ενα απωθημενο σου θα καταστρεψεις τισ ζωες 4 ατομων για ενα καπριτσιο σας,γιατι για μενα συγνωμη για την εκφραση ειναι καπριτσιο να παιζετε τα μαθητουδια οταν εχετε πλεον φτιαξει μια ζωη και οι δυο σας με τριτους..

εσυ εχεις ελαφρυτικο οτι δεν εχεις παιδια αυτος με τι κεφαλι σκεφτεται;;

ειστε ενηλικες και οι δυο και αξιοι τησ μοιρας μασ..

τα παιδια ομως να ξερεις δεν φταινε σε τιποτα να πληρωνουν τισ μ...ιες των γονιων..κριμα που θα γινεις η γυναικα που θα βοηθησει στο να καταστραφει μια οικογενεια..

σορι αν φανηκα σκληρη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου ελπιζω στο οτι κανεις απο εδω και περα να μην ερθει μια μερα που θα το μετανοιωσεις πικρα γιατι ο χρονος πισω γλυκια μου δεν γυρναει οτι και να κανουμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...