Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το μονο που σου μενει ειναι να βαρεθεις αυτο που κανετε!

Θα το βαρεθεις γιατι δεν σε δενει τιποτα με αυτον τον ανθρωπο, μονο ο ενθουσιασμος και λογια ισως που εχεις καιρο να τα ακουσεις!

Μηπως καπου φταιει και ο αντρας σου, που βρισκεις αδιεξοδο εκει?

Γιατι αυτα π[ου ονειρευεσαι με εκεινον, δεν προσπαθεις να τα ζησεις με τον ανθρωπο σου?

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

συγνωμη κοπελα μου αλλα τι στιγμη που εισαι παντρεμενη και σου εχει πει πως νιωθει και εσυ εχεις μιλησει ωρες μαζι του εχεις παει για καφε και εχεις μιλησει και στο facebook λογικο ειναι να εχει παρει θαρρος τι αναρωτιεσαι και λες οτι δεν του εδωσες μια παντρεμενη γυναικα που δεν θα ενδιαφεροταν θα του ελεγε οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο και να μην την ξαναενοχλησει οταν βλεπει οτι εσυ εστω και ετσι ανταποκρινεσαι πως να μην παρει θαρρος

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

αφιέρωμένο!!!!χεχεχεχεχεχε....:) έτσι για να μην είμαστε μονίμως μέσα στη σοβαρότητα..ας το πάρουμε λιγο πιο χαλαρά το θέμα!!!:)

ΤΥΡΙΓΑΡΙΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!τελειοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

ελιωσα στο γελιοοοοο!!!!!!!!!!! εισαι απιστευτη!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αχ αναγκη το ειχα να γελασω τοσο!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

συγνωμη κοπελα μου αλλα τι στιγμη που εισαι παντρεμενη και σου εχει πει πως νιωθει και εσυ εχεις μιλησει ωρες μαζι του εχεις παει για καφε και εχεις μιλησει και στο facebook λογικο ειναι να εχει παρει θαρρος τι αναρωτιεσαι και λες οτι δεν του εδωσες μια παντρεμενη γυναικα που δεν θα ενδιαφεροταν θα του ελεγε οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο και να μην την ξαναενοχλησει οταν βλεπει οτι εσυ εστω και ετσι ανταποκρινεσαι πως να μην παρει θαρρος

Δεν αρνουμαι αυτο που λες.Δικιο εχεις.Απλα τις συζητησεις μας τις καναμε σε εντελως φιλικο επιπεδο επειδη μας ενωνει ενα κοινο ενδιαφερον....

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου καλησπερα. Καταρχας να σου πω οτι συμφωνω με ολα τα κοριτσια. Θα σταθω ομως ομως στο εξης:

Στον περίγυρό μου τον τελευταιο καιρο βλεπω ζευγαρια που ειναι χρονια παντρεμενα με παιδια, ζευγαρια που εχουν παντρευτεί απο αγαπη, παντρεμένοι απο μικρη ηλικια κτλ να χωρίζουν. Στεναχωριέμαι πραγματικα που το βλεπω. Απο την αλλη ομως τους δικαιολογώ. Και ο λογος δεν ηταν τριτο προσωπο το ξερω καλα.Δεν θελω να αναλωθούμε στους λογους το αποτελεσμα μετραει. Μηπως ηρθε η στιγμη λοιπον να αναλογιστείς αν θελεις να ζεις αλλο με αυτον τον άνθρωπο? Δεν ειναι καλυτερα να το δεις τωρα πριν φτασεις στο σημειο να κανετε οικογενεια? Εστω και αν κρατηθεις αυτη την φορα εισαι σιγουρη οτι δεν θα σου ξανασυμβεί? Καλώς ή κακώς δεν εχεις την εμπειρία απο σχέσεις. Μηπως λοιπον εχεις απωθημένα και απλα δεν το ξερεις? Μηπως λοιπον πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να ζησεις αυτα τα απωθημενα ετσι ωστε να μη σου βγουν μετα απο καποια χρονια έχοντας ισως οικογένεια και παιδια. Θελω να μου απαντήσεις σ αυτα τα ερωτήματα. Συγχωρέστε με οι υπόλοιπες αλλα ειναι καποιες σκεψεις που εκανα. Αν ηταν παντρεμένη και ειχε παιδια δεν θα της έλεγα τα ιδια γιατι θα ηταν αλλα τα δεδομενα. Εφοσον δεν υπαρχουν παιδια πρεπει να ακουμε και τα καμπανακια που μας χτυπανε οταν πρόκειται για την ζωη μας. Ισως αυτος ο τριτος ανθρωπος να ειναι η αφορμη για να δοκιμάσεις τον εαυτο σου. Οτι και αν κανεις παντως εγω θα σου ελεγα μακρυά απ τον παντρεμενο. Βρες κατι αλλο. Οχι αυτον. Αν τελικα αυτο που σου λειπει ειναι αλλα πραγματα απ τη ζωη θα βρει καποιον αλλον. Το θεμα ειναι να δεις τι ειναι αυτο που σου συμβαίνει!

Δημοσίευση

Δημητρουλα το κακο ειναι οτι με αυτον ειναι ερωτευμενη.. με τον παντρεμενο..και δυστυχως τα συναισθηματα δεν εχουν λογικη..και η sunshine να ειχε παιδια,παλι θα τον ερωτευοταν απλως τα παιδια ισως να γινοταν ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας..

Sunshine oυτε κι αυτον κατηγορω..μπορει να θελει απλως να ξενοπηδηξει(ε..εχει περασε τις 12:00 οποτε δε θα με κοψει το ραδιοτηλεοπτικο.. :silly: ) μπορει ομως και ειναι οντως ερωτευμενος και να μη το ελεγχει οπως κι εσυ..

Το θεμα ειναι οτι αυτος το πιο πιθανο να μην αφησει ποτε την οικογενεια του(και καλα θα κανει) αλλα και να την αφησει πως θα ζησεις με τις τυψεις οτι εγκατελειψε τα παιδια του,πως θα ζησεις με την αμφιβολια οτι μπορει να κανει και σε σενα το ιδιο αργοτερα οταν κι εσεις με τη σειρα σας ρουτινιασετε και βρεθει μια αλλη sunshine στο δρομο του;...και πως θα νιωσεις μεθαυριο αν ο τυπος αποδειχτει φολα και εσυ εχεις αφησει για χαρη του ενα θαυμασιο ανθρωπο;

Οσο για το οτι ντρεπεσαι και αλλαξες ονομα...γιατι μωρε; ισα ισα θα σε νιωθαμε πιο πολυ ως παλια φιλη.. ;) Το πολυ πολυ να σε ξεχεζαμε πιο ανετα!!! :laugh: :laugh:

πλακα κανω...

Δημοσίευση

κι εγώ θα σε συμβουλευα με τη σειρά μου να απομακρυνθείς όσο το δυνατον περισσοτερο και να αρχισεις να κάνεις πράγματα με τον άντρα σου,όπως το να πατε ένα ταξίδι,να του κάνεις έναν δείπνο,να πάτε μια βόλτα στη θάλασσα ,να κάνετε έρωτα ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο δηλ όσα κάνουν τα ερωτευμένα ζευγάρια μαζι.Χρειάζεστε μια ανανέωση και σε αυτή την φάση είναι τελειως μα τελειως στο χέρι σου.

Μην χαλάσεις ότι χτίσατε τοσα χρόνια μαζί με τοσο κόπο και μάλιστα για κάτι που για μενα είναι αρρωστο δηλ τον άντρα μιας άλλης και πατερα κάποιων παιδιών.Αν συναχίσεις μόνο πόνο θα σου φέρει αυτή η ιστορία.Μην ντρέπεσαι και μην κλαις για τίποτα,όλα είναι ανθρώπινα και δυστυχλως πολλες φορές δεν επιλέγουμε αυτον που θα ερωτευτουμε αλλά σε τετοιες καταστάσεις πρέπει να υπερισχύει η λογική αλλά και η αγαπη κι όχι ο εφήμερος έρωτας.

Καλή δύναμη κούκλα μου.

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;; ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ;; ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.....ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ..ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΡΩΤΕΣ..ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα!

Σας γραφω απο τη δουλεια καθως εχτες ηταν αδυνατο να μπω στο μαμμυ!Σας ευχαριστω και παλι ολες για το ενδιαφερον και την υποστηριξη που μου δινετε!

Ειναι μια καινουρια ημερα σημερα, προσπαθω να κανω μια καινουρια αρχη με το μυαλο μου και να ξεπερασω την εμμονη μου.Οσο δυσκολο και αν ειναι ,αυτη εινια η αποφαση μου.

Κοριτσια , δε σας διευκρινησα νομιζω το εξης.Ποτε δε σκεφτηκα να χαλασω την οικογενεια μου, μα ποτε και καποια αλλη.Απλα σας εκμυστηρευτηκα τον καημο μου...Δεν ειναι ευκολο καθολου μα καθολου να βρισκω δυναμη και να αντιστεκομαι σε εκεινον...Χτες μαλιστα τα ειχα ολα κλειστα, ολους τους τροπους τελοσπαντων που επικοινωνουμε στο νετ και δε μιλησαμε καθολου που συνηθως καθε βραδυ το συνηθιζαμε.Ε, κατι ειναι και αυτο.Σημερα θα δουλευω ολη μερα ,το απογευμα εχω μαθηματα οποτε θα απασχολησω αρκετα τον εαυτο μου...

κοριτσια στειλτε μου τη θετικη σας ενεργεια!!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπω ολες πολυ!!!!!!!

Δημοσίευση

Έχεις όλη τη δική μου θετική ενέργεια...αν και στο φεισ μου βγήκε μονο 11%....χάλια..αλλά πάρτην ολη δική σου..την έχεις ανάγκη..σε καταλαβαίνω όμως είναι κάτι αδιέξοδο...όπως και να το δεις..όποια και να είναι η απόφασή σου να ξέρεις ποτέ δε θα νιώσεις απόλυτα ευτυχισμένη..γιατί πολύ απλά δεν σας ήρθε όταν έπρεπε αλλά όταν οι καταστάσεις δε βοηθούσαν καθόλου..οπότε μάλλον δεν ήταν γραμμένο να είστε μαζί...αφιερωμένο το τραγουδάκι..λεει πολλά...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ!! ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΛΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ.ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ. ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙΣ?

Δημοσίευση

Φανη για αλλη μια φορα η αφιερωση τα εσπασε!!!!! :):):):)

ανθουλα καλημερα και σε σενα! οχι, δυστυχως παιδακι δεν εχω ακομη.στο παρελθον ειχα χασει ενα ...ειμαστε βεβαια σε εποχη που προσπαθουμε....μακαρι να εμενα εγκυος...!

ελενιτσα σε ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΦΦΩΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΙΩΘΕΣ ΕΤΣΙ!! ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

ΑΝΘΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ , ΠΟΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΝΟΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΛΘΩ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ...."ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ" (ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ).

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 1 ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ.ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΑΣΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΡΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΕ ΤΟΣΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΙΓΙΣΜΟ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

όντως... αν είχε έρθει πιο νωρίς... ίσως η ζωή σου

να ήταν διαφορετική.... ίσως καλύτερη, ίσως χειρότερη... και

φαντάσου να ήσουν μαζί του και να ερωτευόσουν παράνομα

τον άντρα σου...

βρήκες και μόνη σου την απάντηση...

το παράνομο είναι και γοητευτικο, έχει άλλη γλύκα...

μη το σκέφτεσαι, όλα στο μυαλό μας είναι....

κι εγώ όταν σκεφτομαι αυτόν που μ άρεσε, και συγκρίνω τον

τρόπο ζωής μου με τον δικό του... λέω με τίποτα δε θα άντεχα μαζί του.

επειδή είμαι κάπως τσαμπουκάς και δυναμικός χαρακτήρας (κι εκείνος το ίδιο)... μια φορά σε μια κουβέντα που είχαμε, μου χε πει μισοαστεία, μισοσοβαρά,

"αν ήμασταν μαζί, θα παίζαμε κάθε μέρα ξύλο"

συν ότι εγώ δε θα δεχόμουν τα λοξοκοιτάγματά του γιατί είναι λίγο...

"ο καλός ο μύλος"...

οπότε, λέω...άντε γεια φιλαράκι!!! προτιμώ την υγειή σχέση που έχω με τον αντρούλη μου.

κι εγώ τον νιώθω αυτόν σαν αποθημένο, (πάντα όποιον ήθελα τον είχα B), μόνο αυτός μου ξέφυγε, ίσως και να ήθελα να ξεφύγει γιατί ήμουν ήδη παντρεμένη) αλλά τι να γίνει, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας ;)

Δημοσίευση

anthoula έγραψε:

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 1 ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ.ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΑΣΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΡΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΕ ΤΟΣΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΙΓΙΣΜΟ ΣΟΥ!

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ....

Δημοσίευση

ΕleNitSa έγραψε:

όντως... αν είχε έρθει πιο νωρίς... ίσως η ζωή σου

να ήταν διαφορετική.... ίσως καλύτερη, ίσως χειρότερη... και

φαντάσου να ήσουν μαζί του και να ερωτευόσουν παράνομα

τον άντρα σου...

βρήκες και μόνη σου την απάντηση...

το παράνομο είναι και γοητευτικο, έχει άλλη γλύκα...

μη το σκέφτεσαι, όλα στο μυαλό μας είναι....

κι εγώ όταν σκεφτομαι αυτόν που μ άρεσε, και συγκρίνω τον

τρόπο ζωής μου με τον δικό του... λέω με τίποτα δε θα άντεχα μαζί του.

επειδή είμαι κάπως τσαμπουκάς και δυναμικός χαρακτήρας (κι εκείνος το ίδιο)... μια φορά σε μια κουβέντα που είχαμε, μου χε πει μισοαστεία, μισοσοβαρά,

"αν ήμασταν μαζί, θα παίζαμε κάθε μέρα ξύλο"

συν ότι εγώ δε θα δεχόμουν τα λοξοκοιτάγματά του γιατί είναι λίγο...

"ο καλός ο μύλος"...

οπότε, λέω...άντε γεια φιλαράκι!!! προτιμώ την υγειή σχέση που έχω με τον αντρούλη μου.

κι εγώ τον νιώθω αυτόν σαν αποθημένο, (πάντα όποιον ήθελα τον είχα B), μόνο αυτός μου ξέφυγε, ίσως και να ήθελα να ξεφύγει γιατί ήμουν ήδη παντρεμένη) αλλά τι να γίνει, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας ;)

Eλενιτσα μου εσυ τελικα εισαι πολυ ψαγμενο ατομο...!!! Μου αρεσει πολυ που μιλας ακομπλεξαριστα και λογικα! Με βοηθησες πολυ! Οπως βεβαια και ολα τα κοριτσια!

:cheer:

Δημοσίευση

πιστεύω πως... όλα για εμάς είναι...

να κομπλάρω να πω ότι γούσταρα κάποτε κάποιον?

μπα όχι...

όλες μας έχουμε περάσει ανάλογες φάσεις, φταίει

η ρουτίνα, η κούραση και δημιουργούμε/πλάθουμε κάτι διαφορετικό με

το μυαλό μας... (φτερνίστηκα μόλις και λέω κι αλήθεια :P )

αλλά ας μιλήσω για μένα

μόνο... εγω

πιστεύω πως είναι ενθουσιασμός, και τίποτε άλλο.

να δεις τι καλά που θα νιώθεις σε λίγο καιρό...

μόνο εσύ μπορείς να το διακόψεις.

στην αρχή φαίνεται εύκολο, αλλά είναι τρελό ζόρι...

Δημοσίευση

Λοιπόν θα σου πώ την άποψη μου. Λένε οτι οι μεγάλοι έρωτες κ οι παράνομοι "δεν φοράνε νυφικό".

Το "γιατί" όμως δεν είναι επειδή δεν τυχαίνει αλλά γιατί γι'αυτο είναι έρωτες τρελοί κ απερίγραπτοι. Αν οι άντρες μας δεν μας είχαν δεί ποτέ με τα πυζαμάκια μας, δεν μας είχανε δεί ποτέ με το ξεσκονόπανο ή με τη παντόφλα και επίσης και εμείς αν δεν τους βλέπαμε να ρεύονται, να ξύνονται και να κρατάνε ρεζερβε τη λεκάνη της τουαλέτας για ώρες :silly: τότε σίγουρα κανένα πάθος δεν θα είχε φύγει, κανένας άλλος δεν θα μας ξεσήκωνε. Αν θέλεις λοιπόν να τον ξεχάσεις , σκέψου οτι κάποια γυναίκα τον έχει βαρεθεί και οτι αυτός τη γυναίκα του την εχει δεδομένη. Όλοι το ίδιο είναι , το περιτύλιγμα αλλάζει. Εγω οταν πρωτο γνώρισα τον αντρούλη μου , έλεγε οτι αθλητικά δεν βλέπει ποτέ , μόνο τον ΠΑΟΚ. Τωρα και χοκευ επι πάγου να έχει , θα το δεί :angry:

Και με τον άντρα σου αν δεν καταλήγατε μαζί θα τον θεωρούσες ίσως τον μεγάλο έρωτα και θα σου έμενε απωθημένο.

:kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...