Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ καλη μου καταλαβαινω πως νιωθεις και σιγουρα δε πρεπει να αισθανεσαι ντροπη για τον εαυτο σου!να νιωθεις περιφανη που το παλευεις και δεν εχεις ενδωσει.. ;)

Ξερεις οταν εισαι πολλα χρονια με ενα ανθρωπο εχεις μοιραστει τα παντα,ξερεις τις συνηθειες του,πως σκεφτεται,ενεργει..κοινως εχει περασει αυτη η μαγικη περιοδος που ανακαλυπτεις τον αλλο(ψυχικα και σωματικα)και εχετε μπει σε μια ρουτινα..

Ειναι λογικο λοιπον να κολακευτεις απο καποιον που σου δειχνει ενδιαφερον,που σε φλερταρει...που δεν τον ξερεις και σε γοητευει η προοπτικη να τον "ανακαλυψεις"!!

Αν ομως τον γνωρισεις κι αυτον,ζησεις μαζι του και μπεις στην ιδια ρουτινα(δουλεια-σπιτι-λογαριασμοι-υποχρεωσεις κτλ)θα δεις οτι θα χαθει η μαγεια και το πιο πιθανο να αποδειχτει μια τεεεεραααστια φουσκα!!

Αξιζει να ρισκαρεις να χασεις εναν αντρα που αποδεδειγμενα εχει σταθει στο πλευρο σου σε καθε καλη και κακη στιγμη,που ξερεις οτι σε λατρευει,που σου εχει προσφερει τοσα;...και που απλως ακριβως επειδη ξερεις οτι παντα θα ειναι εκει κι εκεινος οτι παντα θα εισαι εκει,εχετε σταματησει να προσπαθειτε να κατακτηθειτε...

Οπως λοιπον σου ειπαν και τα αλλα κοριτσια,αρχιστε να κανετε πραγματα που κανατε παλια..βολτες,εκδρομες,ραντεβου,παιχνιδια...

Εισαι δυνατη και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!! ;):kiss:

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θα συμφωνησω και εγω με τις αλλες κοπελες και ειδικα με τη Μαρινα.

Κανεις δεν μπορει ουτε να σε κρινει, ουτε να σε κατακρινει. Αυτο μολις το βαλεις καλα στο μυαλο σου, ειμαι σιγουρη οτι θα αισθανθεις πολυ καλυτερα. Δεν το εκανες επιτηδες, δεν το προκαλεσες, δεν το ηθελες.... Απλα συνεβη, ετσι οπως θα μπορουσε να συμβει στον καθενα. Δυστυχως τα συναισθηματα μας δεν μπορουμε παντα να τα ελεγξουμε οσο και αν θελουμε κατι τετοιο, διαφορετικα δεν θα ειμαστε ανθρωποι, αλλα αψυχα αντικειμενα.

Το γεγονος οτι μιλας για τον αντρα σου με τα καλυτερα λογια δειχνει τι ανθρωπος εισαι. Και εγω με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο το σχολειο σχεδον... Εχουμε περασει παρα πολλα μαζι. Ευχαριστα και δυσαρεστα, καλα και κακα. Συνεχιζουμε να ειμαστε μαζι,ο ενθουσιασμος ισως να μην ειναι τοσο εντονος (οπως σε μια καινουρια γνωριμια) ομως μας συνδεουν τοσα πολλα, η αγαπη, ο σεβασμος, η εκτιμηση, η κατανοηση, ολες οι καταστασεις που εχουμε περασει μαζι, 15 χρονια κοινης πορειας και ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.

Σου τα λεω ολα αυτα γιατι μπορω να καταλαβω τη θεση σου. Καπου οι σχεσεις ρουτινιαζουν, φθειρονται λιγο, ισως υπαρξουν και καποια μικροπροβληματα που αφηνουν μια μικρη εισοδο για κατι αλλο. Καταλαβαινεις τι εννοω...Ισως κολακευτηκες απο το ενδιαφερον ενος αλλου αντρα, ενιωσες ξανα ζωντανη και γυναικα, μπηκες παλι στη διαδικασια του φλερτ και του παιχνιδιου, ενιωσες αναζωογονημενη. Το ξαναλεω, χωρις να επεδιωξες κατι... και στο μυαλο σου αυτο πηρε μεγαλυτερες διαστασεις.

Το θεμα ειναι τι κανεις απο εδω και περα. Ισως σου φαινεται δυσκολο αλλα πρεπει να τον βγαλεις εντελως απο το μυαλο σου. Αφου εισαι τοσο καλα με τον αντρα σου κανεις δεν μπορει να μπει αναμεσα σας... Δεν αξιζει να γκρεμισεις οτι εκτιζες μια ζωη με αυτον τον ανθρωπο απλα και μονο για μια παρορμηση, που οχι απλα δεν ξερεις που θα καταληξει, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει καταστροφικες συνεπειες για ολους...

Ασε το χρονο να περασει. Σε λιγο δεν θα θυμασαι τιποτα απο ολα αυτα, θα κοιτας μονο τον αντρα σου βαθια μεσα στα ματια, θα του λες ποσο τον αγαπας και θα αισθανεσαι απιστευτα τυχερη που τον εχεις στη ζωη σου....

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙς ΑΛΛΕς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Σ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..

ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,ΟΧΙ ΓΙΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ,Η ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΛΠ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΗ..ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ..

ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ!!!!!!ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ!!ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ!!!ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΟΜΗΣΑ..ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΩΣΕΙΣ..ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

Tονια , Μαννουλα και Ακοστακι μου σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα και τη συμπαρασταση σας.Ισως ολες, καπου να αναφερατε μια πιθανη αιτια...ισως παλι και να μην ειναι τιποτα απο ολα αυτα..Δεν ξερω, πραγματικα δεν ξερω για ποιο λογο μπορει να μου συνεβη αυτο.Ουτε το επιδιωξα..δυστυχως ομως ουτε το απεφυγα.Το αποτελεσμα ειναι ενα και αυτο πρεπει να αντιμετωπισω εφοσον πηρα την αποφαση να το τελειωσω με καθε τροπο.Και χαιρομαι που δεν με κατακρινετε- οχι επεδη θελω και περιμενω να μου χαιδεψετε τα αυτακια, αλλα επειδη ξερω οτι τα λαθη και τα παθη ειναι ανθρωπινα.Ολα αυτα τα χρονια ημουν κυρια διπλα στον αντρα μου, και παλι ετσι θα ξαναγινω στα ματια μου...

Μακαρι να με εκπληξει και να ειναι ευκολο τελικα να βγαλω απο το μυαλο μου αυτην την τρελα! δεν μπορω αλλιως να την περιγραψω..Μονο τρελα!

Σας ευχαριστω!

Δημοσίευση

οοοολα αυτα που ειπαν παραπανω τα κοριτσια θα σου λεγα και γω ,μεσες ακρες δλδ,αλλα περα απο τους ερωτες (που δεν τους υποτιμω καθολου,ισα ισα σε ανανεωνουν) εδω υπαρχουν και παιδακια στη μεση... και με αυτα καλο θα ηταν να μην παιζει κανεις. Φανταζεσαι αν ηταν τα δικα σου παιδια? Για σκεψου το. Νομιζω ολοι οσοι ειμαστε σε μακροχρονιες σχεσεις και ειδικα οταν ειμαστε απο παιδια μαζι καποια στιγμη θα κοιταξουμε κι αλλου,αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτα ειναι περαστικα ή ετσι θα πρεπε να ναι...μην τον τσακισεις τον αντρα σου αν τον αγαπας οπως λες,γιατι θα τον τσακισεις αν το μαθει,και οσο για τον αλλο αφου ο ιδιος δεν υπολογιζει γυναικα κ παιδια....τι σοι ανθρωπος ειναι? πως θα τον χαρακτηριζες εσυ?αληθεια,θα θελα να μου πεις.

Δημοσίευση

Καλησπέρα...το θεωρώ τελείως ανθρώπινο και φυσιολογικό αυτό που σου συνέβη...ναι ..μου έχει συμβεί..αλλά διαπίστωσα στην πορεία, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να πληγώσω τον άντρα μου γιατί δεν έκανα κάτι, πως τελικά η επιλογή μου ήταν η καλύτερη..πίστεψέ με κάτι ξέρεις και είσαι μαζί του!! Κι είναι τόσο διαφορετικός από μένα..ποτέ μα ποτέ όμως δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος ούτε σαν σύζηγος απέναντί μου , ούτε σαν πατέρας..και ξέρω πως όσο ερωτεύτηκα εγώ άλλο τόσο μπορεί να ερωτευτεί κι εκείνος και ενώ ξέρω πως είναι μέσα στη ζωή δε θα ήθελα να συμβεί ποτέ..και θα ήθελα να προφτάσει να το σκεφτεί διπλά όπως έκανα κι εγώ.

Βέβαια εγώ είμαι παντρεμένη και με παιδί και ακόμη κι αν διαπίστωνα ότι ο άλλος ίσως είναι το άλλο μου μισό δεν επρόκειτο ποτέ να χαλάσω την οικογένειά μου, στη θέση σου, που είσαι ελεύθερη ...ίσως να έδινα μια δευτερη ευκαιρία αλλά με προσοχή γιατί δεν θες να χάσεις αυτό που έχεις..για να μην παρεξηγηθώ και φανώ πω δίνω άσχημες συμβουλες, θα σου πρότεινα να τον γνωρίσεις λίγο..να δεις αν εγκεφαλικά πρώτα ταιριάζεις με αυτόν τον άνθρωπο..το να κάνεις κάτι ερωτικό μαζί του φυσικά και θα σου αρέσει γιατί θα είναι κάτι το καινουριο αλλά και απωθημένο..το θέμα είναι ότι μετά από κάποιον καιρό φεύγουν αυτά και μένει ο άλλος στην καθημερινή του απλότητα..τότε θα θες να είσαι μαζί του;; Πιστεύεις ότι θα μπορουσε να σου δώσει αυτά που θέλει η ψυχή σου ή είναι απλά μια έξαψη της στιγμής;; Γιατί κακά τα ψέματα βλέπεις τώρα μέσα από τα γυαλιά του έρωτα και όλα πάνω του σου φαίνονται τόσο όμορφα και λαμπερά και ο αγαπημένος σου δείχνει λιγακι να υστερεί γιατί πολύ απλά έχει φύγει από τα μάτια σου όλο το παραμύθι που στήνουμε όταν είμαστε ερωτευμένοι...άρα και χωρίς να ισχύει είναι σε μειονεκτηκότερη θέση έτσι και αλλιώς..ο νέος είναι ωραίος πάντα στα μάτια μας..είναι όμως και στην πραγματικότητα;;; Πρόσεχε γιατί μπορεί να χάσεις αυτό που έχεις στα χέρια μόλις διαπιστώσεις την αξία του και θα είναι αργά...άκουσέ με στο θέμα της προσοχής..σκέψου κάθε κίνηση διπλά και τριπλά γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή..να ξέρεις πως μετά από αυτό, αν τελικά αποφασίσεις να μείνεις με το σύντροφο που έχεις, θα δεις πως κανείς δε θα μπορέσει να πάρει τη θέση του...ποτέ!!!!!:) Ίσως μας χρέιάζεται που και που κάτι τέτοιο για να μπορούμε να μην υποτιμούμε αυτό που έχει πραγματική αξία και να μην την δίνουμε σε άτομα που κατα κάποιο τρόπο μας παραπλανουν..:) Σου εύχομαι να κάνεις σωστή επιλογή μα πάνω από όλα να κινηθείς σωστά και έξυπνα...και όχι με το συναίσθημα!!Η απόφαση να είναι προιον σωστής και ώριμης επιλογης...:)

Δημοσίευση

Καλησπέρα...το θεωρώ τελείως ανθρώπινο και φυσιολογικό αυτό που σου συνέβη...ναι ..μου έχει συμβεί..αλλά διαπίστωσα στην πορεία, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να πληγώσω τον άντρα μου γιατί δεν έκανα κάτι, πως τελικά η επιλογή μου ήταν η καλύτερη..πίστεψέ με κάτι ξέρεις και είσαι μαζί του!! Κι είναι τόσο διαφορετικός από μένα..ποτέ μα ποτέ όμως δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος ούτε σαν σύζηγος απέναντί μου , ούτε σαν πατέρας..και ξέρω πως όσο ερωτεύτηκα εγώ άλλο τόσο μπορεί να ερωτευτεί κι εκείνος και ενώ ξέρω πως είναι μέσα στη ζωή δε θα ήθελα να συμβεί ποτέ..και θα ήθελα να προφτάσει να το σκεφτεί διπλά όπως έκανα κι εγώ.

Βέβαια εγώ είμαι παντρεμένη και με παιδί και ακόμη κι αν διαπίστωνα ότι ο άλλος ίσως είναι το άλλο μου μισό δεν επρόκειτο ποτέ να χαλάσω την οικογένειά μου, στη θέση σου, που είσαι ελεύθερη ...ίσως να έδινα μια δευτερη ευκαιρία αλλά με προσοχή γιατί δεν θες να χάσεις αυτό που έχεις..για να μην παρεξηγηθώ και φανώ πω δίνω άσχημες συμβουλες, θα σου πρότεινα να τον γνωρίσεις λίγο..να δεις αν εγκεφαλικά πρώτα ταιριάζεις με αυτόν τον άνθρωπο..το να κάνεις κάτι ερωτικό μαζί του φυσικά και θα σου αρέσει γιατί θα είναι κάτι το καινουριο αλλά και απωθημένο..το θέμα είναι ότι μετά από κάποιον καιρό φεύγουν αυτά και μένει ο άλλος στην καθημερινή του απλότητα..τότε θα θες να είσαι μαζί του;; Πιστεύεις ότι θα μπορουσε να σου δώσει αυτά που θέλει η ψυχή σου ή είναι απλά μια έξαψη της στιγμής;; Γιατί κακά τα ψέματα βλέπεις τώρα μέσα από τα γυαλιά του έρωτα και όλα πάνω του σου φαίνονται τόσο όμορφα και λαμπερά και ο αγαπημένος σου δείχνει λιγακι να υστερεί γιατί πολύ απλά έχει φύγει από τα μάτια σου όλο το παραμύθι που στήνουμε όταν είμαστε ερωτευμένοι...άρα και χωρίς να ισχύει είναι σε μειονεκτηκότερη θέση έτσι και αλλιώς..ο νέος είναι ωραίος πάντα στα μάτια μας..είναι όμως και στην πραγματικότητα;;; Πρόσεχε γιατί μπορεί να χάσεις αυτό που έχεις στα χέρια μόλις διαπιστώσεις την αξία του και θα είναι αργά...άκουσέ με στο θέμα της προσοχής..σκέψου κάθε κίνηση διπλά και τριπλά γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή..να ξέρεις πως μετά από αυτό, αν τελικά αποφασίσεις να μείνεις με το σύντροφο που έχεις, θα δεις πως κανείς δε θα μπορέσει να πάρει τη θέση του...ποτέ!!!!!:) Ίσως μας χρέιάζεται που και που κάτι τέτοιο για να μπορούμε να μην υποτιμούμε αυτό που έχει πραγματική αξία και να μην την δίνουμε σε άτομα που κατα κάποιο τρόπο μας παραπλανουν..:) Σου εύχομαι να κάνεις σωστή επιλογή μα πάνω από όλα να κινηθείς σωστά και έξυπνα...και όχι με το συναίσθημα!!Η απόφαση να είναι προιον σωστής και ώριμης σκέψης

...:)

Δημοσίευση

Tyrrogaridaki moy σε ευχαριστω πολυ για την κατανοηση και τις συμβουλες.

Χαιρομαι πολυ που ολα τα κοριτσια με αγκαλιασαν σε μια τοσο δυσκολη στιγμη ετσι,ζεστα.

Τη συσταση σου,σχετικα με τη λογικη και ωριμη επεγεργασια των δεδομενων προσπαθω να την ακολουθησω ολο αυτον τον καιρο.Νιωθω βεβαια αρκετα ευαλωτη οταν ειναι εκεινος τριγυρω αλλα το παλευω.Τι ανοητη που νιωθω οταν σκεφτομαι πως ξεκινησε!Νομιζα οτι θα εμενε παντα φιλικο και αθωο εκεινο το φλερτ που ξεκινησε...και ομως δυστυχως μεταλλαχτηκε σε μια εμμονη απεριγραπτη...Ξερω οτι εαν δεν προσεξω τις επιλογες μου μπορει η εξελιξη να ειναι επικινδυνη.Το ξερω και το φοβαμαι καπου καπου.Αλλα οπως ηδη εχω πει - προσπαθω και θα καταφερω να ξεφυγω.Πρεπει....

Δημοσίευση

ΕleNitSa έγραψε:

καλή μου φίλη...

σε καταλαβαίνω απόλυτα, και πιστεύω πως αυτό που περνάς είναι

μέσα στο μυαλό σου....

ίσως να λες τώρα, τι λέει αυτή ρε, αλλά...

κι εμένα μου έχει συμβεί να πάθω πλάκα με κάποιον άλλον...

αλλά... δεν ήταν παρά μόνο μέσα στο μυαλό μου.

ποτέ δεν τον είχα ερωτευτεί, παρά μόνο μ άρεσε σαν παρουσία.

ήταν πολύ εντυωσιακός σαν μορφή και μ άρεσε πολύ η παρέα του...

κάθησα και έβαλα σε τάξη τις σκέψεις μου και τη ζωή μου με τον άντρα μου, και χαμογέλασα όταν σκέφτηκα τις τόσες όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει σαν ζευγάρι και γέλασα με τα αστεία μας.

δια μαγείας... τον ξέχασα και όταν κάποιες φορές τον θυμάμαι, λέω... τι χαζά κάνουμε μερικές φορές.... ίσως είναι η ρουτίνα...

αλλά όλα ανθρώπινα είναι.

αυτό θα σου έλεγα κι εσένα, φέρε στο μυαλό σου στιγμές με τον άντρα σου, απομακρύνσου απ τον άλλον και μη του δίνεις θάρρος...

θα συμφωνήσω και με τη φίλη anthoula, αγνόησέ τον και ποτέ μη του δοθείς...

και να ξέρεις πως κανένας άντρας δεν αφήνει τη γυναίκα του για να πάρει μια άλλη γυναίκα, που την είχε ερωμένη (για να το πω κομψά)...

Θα συμφωνησω με την Ελενιτσα! Οσο κι αν

ακουγεται ακομψο, ο κυριος αυτος γυναικα εχει,

ερωμενη δεν εχει!

Δημοσίευση

bell έγραψε:

ΕleNitSa έγραψε:

Θα συμφωνησω με την Ελενιτσα! Οσο κι αν

ακουγεται ακομψο, ο κυριος αυτος γυναικα εχει,

ερωμενη δεν εχει![/quote:2g6e3v0w]

οχι δεν το ειπες ακομψα...δικιο μαλλον εχεις! απλα στα προβληματικα για την ωρα ματια μου του αναγνωριζω το ιδιο ελαφρυντικο που αναγνωριζω σε μενα....

γιωτα πιστεψε με, δε χρειαζεται να εισαι καχυποπτη μαζι μου!Ξερω οτι κατα περιοδους εχουν μπει ατομα στο μαμμυ ισα ισα για να μας αναστατωσουν -κοροιδεψουν αλλα ο δικος μου λογος ειναι προφανης νομιζω.Οσο για το chat, τον τελευταιο καιρο εχει προβλημα κ δεν εμφανιζεται στην οθονη μου τουλαχιστο.

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ με την Ελενίτσα ;)

Πολλές φορές η ρουτίνα μας κάνει να αναζητάμε κάτι διαφορετικό,έχουμε την ανάγκη να ''ξεβαλτώσουμε''. ;)

Το έχω πάθει κι εγώ ,να νομίζω πως είμαι ερωτευμένη ενώ απλά μου άρεσε σαν εμφάνιση και δεν γνώριζα τον χαρακτήρα του :)

ΔΕν νομίζω πως η ιστορία είναι πλαστή.Ελπίζω να μην είναι,και να βοηθάμε πραγματικά την sunshine :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟιταξε...΄δεν είναι κακό καθώς δεν είστε παντρεμένοι, να αξιολογήσεις την ήδη επιλογή σου μέσα από μια δοκιμασία. Μέσα από αυτή την κατάσταση θα διαπιστώσεις αν πραγματικά αξίζει να μείνεις με το ταίρι σου ή όχι. Απαραίτητη και φυσιολογική διαδικασία!!Μην κρυβόμαστε!! θες ο σύντροφός σου να είναι το άλλο σου μισό και να περνάς καταπληκτικά το υπολοιπο της ζωής σου..θα σου στην περίπτωσή μου τι υπερίσχυσε..ο ειλικρινής , αυθεντικός και παράλληλα πως να το πω...σωστός σύντροφός και άντρας μου!!Και όταν λέω σωστός εννοώ ότι εκείνος δε θα φλέρταρε μια κοπέλα δεσμευμένη...και συγκεκριμένα ούτε όσο εκείνος είναι δεσμευμένος θα έκανε κάτι τέτοιο εύκολα..μου έφτανε αυτό!!!Ξέρεις τι έιναι να διαπιστώνεις ότι ο σύντροφος που έχες δίπλα σου σου δείχνει απόλυτο σεβασμό; Και μάλιστα όχι μόνο σε μένα αλλά και την κάθε κοπέλα που θα ήταν δεσμευμένη και θα εκδήλωνε συμπαθεια γι αυτόν θα σεβόταν τόσο εκείνην όσο και τον σύντροφό της..δεν ξέρω αν με καταλαβες..και έτσι μέσα μου είχε τελειώσει πριν καν γίνει πολύ πιεστικό..αν και για μένα είχε γίνει πιεστικό μέσα μου..όσα νιώθεις εσύ τα ένιωσα κι εγώ..όμως δεν είμαστε μπεμπουλες να κάνουμε ανώριμες κινήσεις..αν θες να δεις πως είναι ο άλλος, κάνε το ..γνώρισέ τον από την καλή! Κουβεντιάστε τα πάντα..εκεί θα δεις , μέσα από τα λόγια του τι μηνυματα περνάει..θα συγκρίνεις και θα αρχίζεις σιγά σιγά να σχηματίζεις άποψη΄..επίσης πρόσεξε πόσο πολύ σέβεται το γεγονός ότι έχεις σύντροφο..αν σε πιέζει..και επιμένει..πρόσεξε γιατί αυτά είναι δείγματα ότι δύσκολα θα είναι και πιστός αργότερα σε σένα..φαίνεται ο άνθρωπος από πολλες συμπεριφορες ..δεν χρειάζεται να μας συμβεί για να το καταλάουμε..το δείχνει...κόψε κίνηση...πως θα λειτουργούσε ο σύντροφός σου σε ανάλοες καταστάσεις; πως λειτουργεί εκείνος;; Και δε μιλάμε για καταστάσεις..πχ ποιος συνηθιζει να κερνάει τον καφε..αλλά σε πιο σοβαρες καταστάσεις..ελπίζω και πάλι να με καταλαβαίνεις..

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Συμφωνώ κι εγώ με την Ελενίτσα ;)

Πολλές φορές η ρουτίνα μας κάνει να αναζητάμε κάτι διαφορετικό,έχουμε την ανάγκη να ''ξεβαλτώσουμε''. ;)

Το έχω πάθει κι εγώ ,να νομίζω πως είμαι ερωτευμένη ενώ απλά μου άρεσε σαν εμφάνιση και δεν γνώριζα τον χαρακτήρα του :)

ΔΕν νομίζω πως η ιστορία είναι πλαστή.Ελπίζω να μην είναι,και να βοηθάμε πραγματικά την sunshine :kiss:

Νελλη σε ευχαριστω!

Χαιρομαι που ειστε ειλικρινεις και δεν εχετε ταμπου να παραδεχτειται οτι συνεβη και σε εσας καποια στγμη.Δυστυχως πολες φορες ,ξεχναμε τα δικα μας και γινομαστε φοβερα επικριτικες με τους υπολοιπους ...Παρολα αυτα δεν με ενδιαφρει να μου πειτε μπραβο που ερωτευτηκα η που νομιζω τελοςπαντων οτι ερωτευτηκα καποιον αλλον αντρα...κατανοηση θελω και τις φιλες μου να μοιραστω ενα τοσο σοβαρο μυστικο !!!

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Γιώτα μου δεν το συζητώ ;) Εξάλλου έχουμε δει τόσα πολλά που πρεέπι να είμαστε καχύποπτες ;)

:kiss:

Συμφωνω μαζι σας κοριτσια.Απλα εγω δε σας ειπα οτι τα ειχα στο χωριο μου με δεκαπεντε αντρες και εκανα παιδι με δυο τρεις...εναν αντρα ομολο :laugh: :laugh: γησα οτι ερωτευτηκα!!!!!! :laugh: (μη με παρεξηγησετε ! αστειευομαι! )

Δημοσίευση

Γεια σου και απο εμενα!

Ειμαι η ελενη και δεν εχω αλλαξει το ψευδονυμο μου! :laugh:

Θα σου πω την δικια μου ιστορια χωρις να αισθανομαι ασχημα!

Αρραβωνιασμενη με τον αντρα μου, μου την εδωσε να παω να παρω το χαρτι στα αγγλικα, να αισθανθω λιγο μαθητρια ξανα, να μπω σε ταξη!

Πηαγα!

οι ωρες που πηγαινα ηταν βραδυνες!

Δεν ημουνα μονη μου.

Ηταν πολλα παιδια απο το χωριο μου και ενας στρατιωτικος!

Ομορφος δεν ηταν αλλα μια ματια του μονο φτανει αεροπλανο να με κανει!

Τον ειδα που με κοιτουσε επιμωνα!Λεω η ιδεα μου ηταν! Καθε μερα τον εκοβε το ματι μου να με κοιταει!Εγω να θελω σαν τρελη πλεον να πηγαινω στο μαθημα και να μην κανω κοπανες! :P Ηρθε και εκατσε μαζι μου!

Με πειραζε συνεχεια, Μου αφιερωσε και ενα τραγουδι"Τα βεγγαλικα σου ματια!"

Κοριτσι μου τρελαθηκα!

Τον σκεφτομουν συνεχεια!

Να μην σε κουρασω, μια μερα με συνοδευε στο σπιτι μου, ηταν και ο δρομος του!

Πηγε να κανει κινηση να με φιλησει και τοτε...

κατι εσπασε!Μια απογοητευση, μια ντροπη να το πω, μια ηλιθια ενοιωσα και καταλαβα πως αυτος, ενω ειχε σχεση(μακρια του ηταν), ηταν στρατιωτικος, και τι αλλο ηθελε απο εμενα?

Αφου αρνηθηκα και εφυγα, την επομενη, εψαχνε να βρει αλλο θυμα να περασει την ωρα του!

Μου ζητησε προξενιο απο μια γνωστη μου! :S

Ασ'το κοπελα μου, ολλοι οι αντρες(εκτος απο αυτους που διαλεξαμε για συντροφους) ειναι Μ@@@κες!

Δεν θελουν τιποτα αλλο απο το να περασουν την ωρα τους!

Δεν νομιζω να θελει να χαλασει την οικογενεια του, απλα ειναι της μοδας να εχουνε εξωσυζηγηκη σχεση!

Ετσι, για να αποκτησει και ενδιαφερον η δουλεια του!

Παντοςντροπη του που ενω ειναι παντρεμενος με παιδι, ξεφτυλιζεται!

Δημοσίευση

καντινου σεευχαριστω και εσενα που μοιραστηκες την ιστορια σου μαζι μας! εγω ειμαι πολυ δειλη για να σας μιλησω με το ονομα μου...συγχωρεστε με αλλα ντρεπομαι πολυ!

σχετικα ομως με αυτα που μου ειπες ..ξεεις τι μπορω ΔΥΣΤΥΧΩΣ να σκεφτω..?η ανοητη..η τρελαμενη? οτι δεν τον ξερετε- και για αυτον τον κατηγορειτε, οτι δεν φταιει και εκεινος...και εκεινος ερωτευμενος ειναι...αχ μακαρι να σταματουσα να τον δικαιολογω και να εβλεπα αυτο που μου λετε εσεις....

Δημοσίευση

Να πω μακαρι να ειναι ερωτευμενος και να μην σε περναει για χαζη?

Αν αυτο σε ευχαριστει...μακαρι τοτε!

Αλλα το κακο γι'αυτον θα ητανε να μην ηταν πιστηκος!

Φυσικα και δεν τον ξερουμε και γι'αυτο μιλαμε ετσι, αλλα θα χοριζε για σενα?

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Να πω μακαρι να ειναι ερωτευμενος και να μην σε περναει για χαζη?

Αν αυτο σε ευχαριστει...μακαρι τοτε!

Αλλα το κακο γι'αυτον θα ητανε να μην ηταν πιστηκος!

Φυσικα και δεν τον ξερουμε και γι'αυτο μιλαμε ετσι, αλλα θα χοριζε για σενα?

καντινου μου δεν εχω κανει απολυτως τιποτα μαζι του! Μονο ποy εχουμε μιλησε ωρες μονοι μας...2 φορες εχουμε πιει καφε και ποσες φορες εχουμε μιλησει στο facebook ...μονο αυτο! οποτε δεν φτασαμε ποτε σε σημειο να θεσουμε θεμα χωρισμου..εδω ουτε καν σχεση δεν εχω επιτρεψει να γινει....

Δημοσίευση

Δεν ειναι απραιτητο να ολοκληρωθει μια σχεση για να λεγεται σχεση!

Αυτο που κανετε ειναι κατι!

Ξερει πως νοιωθεις, γιατι αν δεν ηξερε, δεν θα επερνε το θαρρος να σου μιλησει για τα αισθηματα του.

Εγω θα σου ελεγα να απομακρυνθεις για λιγο, μονο να δωκιμασεις τον εαυτο σου αλλα να δεις και τι κανει και ο ιδιος!

Τωρα για τον χωρισμο που εθεσα, τι στο καλο!

Ειναι ερωτευμενος μονο για τι?

Μεχρι που μπορει να φτασει η αγαπη του?

Δημοσίευση

sunshine1973 έγραψε:

hope_89 έγραψε:

Συμφωνω μαζι σας κοριτσια.Απλα εγω δε σας ειπα οτι τα ειχα στο χωριο μου με δεκαπεντε αντρες και εκανα παιδι με δυο τρεις...εναν αντρα ομολο :laugh: :laugh: γησα οτι ερωτευτηκα!!!!!! :laugh: (μη με παρεξηγησετε ! αστειευομαι! )[/quote:2a6c1nf5]

Ε,ναι!Δεν είσαι και Μαργιάννα :P Καμία απολύτως σχέση,για αυτό και δεν αμφέβαλλα απο την αρχή για την ιστορία σου :kiss:

Νομίζω συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους ;)

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Δεν ειναι απραιτητο να ολοκληρωθει μια σχεση για να λεγεται σχεση!

Αυτο που κανετε ειναι κατι!

Ξερει πως νοιωθεις, γιατι αν δεν ηξερε, δεν θα επερνε το θαρρος να σου μιλησει για τα αισθηματα του.

Εγω θα σου ελεγα να απομακρυνθεις για λιγο, μονο να δωκιμασεις τον εαυτο σου αλλα να δεις και τι κανει και ο ιδιος!

Τωρα για τον χωρισμο που εθεσα, τι στο καλο!

Ειναι ερωτευμενος μονο για τι?

Μεχρι που μπορει να φτασει η αγαπη του?

Δεν εχω ιδεα...εγω εκεινο που φροντιζα να του λεω παντα ειναι δε μπορυμε να κανουμε εκεινα που μου προτεινε (εκδρομες η δειπνα),οτι δε μπορουμε να υπαρξουμε ωσ κατι αλλο περα απο φιλοι..οτι δεν δεν δεν...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...