Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ?


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εχει χρονισει ο μικρος μου και ελεγα σιγα σιγα να του αρχισω το ποτηρακι αντι για μπιμπερο.Καπου διαβασα οτι 12-15 μηνων μαθαινουμε στα παιδια το ποτηρι αντι για το μπιμπερο. Εχω παρει κανα 2 ποτηρια με μαλακο καπακι της Nuby,βαζω και μια φωτο(οχι σαν τα παλια που ειχαμε εμεις,που ηταν σκληρα),στην αρχη επινε νερακι απο εκει,αλλα τωρα βλεπω οτι ειναι ικανος να μην πιει νερο απο εκει ολη μερα :dry: μεχρι να του δωσω νερο στο μπιμπερο.Εχετε καμια συμβουλη για το πως να του το μαθω? Με την πιπιλα να συμπληρωσω δεν εχουμε κολλημα,μονο για νανουρισμα το βραδυ την θελει.

Τι κολπακια να κανω???

post-8052-13873934736277_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eμενα ο μεγαλος δεν τα ηθελε κ ετσι του εδινα σε πλαστικο κανονικο ποτηρι.Να φανταστεις ακομα αθικτα ειναι..Απ οτι φαινεται κ ο μικρος μια απο τα ιδια.Του δινω σιγα σιγα με κανονικο ποτηρακι κ το πινει μια χαρα.

Δοκιμασε το, μη φοβασαι δεν πνιγεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λες ε?καλα θα το δοκιμασω κανονικα χωρις το καλυμα.Ασε που τελικα απλως μασαει το καπακι της σιλικονης και νερο δεν πινει :( Να σε ρωτησω και κατι αλλο?Οταν το μαθε εσενα το ποτηρι,συνεχισες να του δινεις γαλα απο μπιμπερο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι το μπιμπερο δυστυχως κοπηκε μαζι με το γαλα λιγο πριν τα 2.

Πριν λιγο που το ξαναρχισε το θελει σε ποτηρι με καλαμακι :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ "ΠΑΡΑΚΑΤΩ".

ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΠΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ Π[ΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΑ ΣΙΓΑ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΆΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

meis neraki (oso pinei gt genika den pinei) pinei me ena pagourino tis nuk me kati podosfairistes ao ekso(kori exo entometaksu) pou apo pano exei malako stomio k roufaei,exo k ena allo tis nuk me pio skliro alla me ekeino den pinei apla anakoufizei ta oula tis masontas to!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

molly δεν παω by the book που λενε,εγω εκοψα πολυ αργα το μπιμπερο 5 ή 6 χρονων),επισης αφου το εκοψα μετα βυζαινα τον αντιχειρα,αποτελεσμα τα δοντια μου ηταν...για κλαματα :dry: σιδερακια 3 χρονια φορουσα.Αυτο με το καλαμακι που λες το εχω παρει,αυτα τα ποτηρακια που εχω στη φωτο συνοδευονται απο καλαμακι και θηλη.Του χω αρχισει εδω και κανενα μηνα το ποτηρακι με θηλη και αυτο το καπακι σιλικονης.Αυτο με τα πειραματα κ τις δοκιμες που λες ειναι ο μονος τροπος απο οτι βλεπω,περιμενα οτι θα το δεχτει γρηγορα γιατι γενικα ειναι θετικος στις αλλαγες.Αλλα οχι εδω :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο με τους ποδοσφαιριστες δεν το χω βρει!θα του αρεσει,χοροπηδαει για ποδοσφαιρο και για οτι εχει σχεση με αυτο :) θα το ψαξω sav.!

υγ και ειναι και κοριτσι ε?!χεχε!μ αρεσει αυτη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

DrBrowns ειναι τα μπιμπερο του,αλλα το ποτηρακι δεν το βρηκα στο mothercare,μηπως μπορεις να μου πεις που το βρηκες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

NAI EINAI SPECIAL EDITION TIS NUK AFTO TO SXEDIO,AMA DEN TO VREIS THA ROTISO APO KEI POU IRA TO DIKO MOU KA THA STO PARO OK?

sav. μου!σ ευχαριστω :):) θα το ψαξω και θα σου πω αν δεν το βρω!καλε εσυ δε βαφτιζεις σημερα????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ του δίνω απο τώρα νεράκι με εκπαιδευτικό ποτήρι και μια χαρά τα πάει...φυσικα τις πιο πολλες φορες το πιανει και το παιζει.. :dry: αλλα με εχει βολέψει πολυ.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμας η γιατρος μας ειπε οτι και το γαλα σιγα σιγα πρεπει να του το δινουμε με το κυπελακι (ο μικροσ ειναι 1 ετουσ)!αλλα σε αυτο δεν την ακουσα ακομα γιατι στο νερο καποιες φορες πνιγεται...

αυτο που εχω εγω ειναι τησ nuby και ειναι τριων σταδιων!

μας εχει βολεψει πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το Dr Browns το πηρα για το λόγο ότι λειτουργει όπως τα μπιμπερό. Δηλ δεν αφήνει να περάσει αέρας και βοηθα το μωρό να πιεί πιο εύκολα χωρίς να καταπινει αέρα μαζί.

Εγώ του έχω ξεκινήσει από 8 μηνών και δεν δυσκολεύτηκε καθολου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προς το παρον δοκιμασα αυτο που μου πε η xntou,του δινω απο το ποτηρι χωρις καπακια,οπως πινουμε εμεις,πινω και γω απο το ποτηρι μου για αν με βλεπει και το χει δει σαν παιχνιδι,πινει,τρεχουν τα νερα βεβαια :P γινεται και λιγο λουτσα αλλα μου φαινεται μεσω παιχνιδιου τελικα θα μαθει.

Mina77 γι αυτο το λογο του ειχα παρει τα μπιμπερο αυτα εξ αρχης,γιατι πινει χωρις να καταπινει αερα και δεν πνιγοταν,ειχα προβλημα με τα chicco οταν ηταν μικρουλης,πνιγοταν και ετρωγε μεσα σε 5'...ενω μου ειχαν πει μαιες κ παιδιατρος οτι ο χρονος που θα ηταν καλο να τρωει το γαλα ηταν 12-15 λεπτα,κατι που πετυχαμε με τα DrBrowns.Για τωρα θα το παω ετσι κ αν το βαρεθει κι αυτο θα δοκιμασω αυτο το nuk της sav.,που θα παει,θα μαθει. :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια καλημέρα....να ρωτήσω και εγώ κάτι;;;να μου πείτε τι πιστεύετε;;;; Λοιπόν εγώ είχα πονακια από νωρίς στο κύκλο μου σαν ωορρηξίας σχεδόν μόλις τελείωσε η περίοδος...αλλά δεν τα έδωσα σημασία γιατί είναι πολύ νωρίς για μένα...καθώς ο κύκλος μου κυμαίνεται από 26 έως 30 ημέρες....ξεκίνησα τα τεστ την 11η ημέρα...και τώρα είμαι 18η ημέρα...ακόμα δεν μου χαμογέλασε...ΑΛΛΑ μέσα η ταινία όσο πάει και φαίνεται πιο σκούρη η γραμμή... στο σχεδόν θετικό αλλά δεν χαμογελάει ακόμα!!τώρα οι μέρες φύγανε πολύ....έχω άλλα 4 τεστ... Τώρα η ερώτηση ... Λέτε να έγινε καμία σύλληψη πριν αρχίσω τα τεστ και τώρα για αυτό φαίνεται σκούρη η γραμμή στο τεστ ωορρηξίας;;;;🤔και εχθές και προχθές είχα πάλι πόνους και έλεγα να ωορρηξία αλλά δεν χαμογέλασε ποτέ.... Υπάρχει περίπτωση να έγινε ωορρηξία 7η με 10η ημέρα?🤔  
    • Ε δεν πειράζει…θα κάνετε μετά με τη Μπέμπα μια και καλή! 
    • Λεγαμε να κάνουμε κ εμεις φωτογράφιση αλλά με την αβεβαιότητα  το αφήσαμε  
    • Κορίτσια μου πήγα γιατρο το χθες το πρωι. Έπεσε από την καμπύλη στο 1% είμαστε ατα κατώτερα. Το βρήκε 1911 Παρολαυτα οι ροές ήταν αρκετά καλές φυσιολογικές, το αμνιακό μειώθηκε ομως φυσιολογικό. Μόνο το ποδι έμεινε στάσιμο στην ανάπτυξη…συνέστησε να κάνουμε CTG παρακολούθηση κ μπορούμε να το αφήσουμε μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.    μετα πήγα στην γιατρο μου, έκανα μόνιτορ βγήκε καλό είχα συσπάσεις η καρδιά μια χαρά κινήσεις μια χαρά. Κ μετά μιλησαμε λίγο για τον τοκετό. Το πλάνο μας είναι να πάω ξανά την Κυριακή για μόνιτορ, μετά ξανά μόνιτορ την Τετάρτη κ μετά θα με ελέγξει κολπικά αν έχω διαστολή κ μαλακό τράχηλο θα το προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεδομένου τον πρώτο μ τοκετό π ήταν πολύ εύκολος χωρις πολλά φάρμακα. Π κ τώρα πρόκληση θα κάνω αλλά με ελάχιστο φάρμακο για να αντέξει το μικρούλη. Σε περίπτωση π δεν έχω τίποτα ανοικτό εκεί κάτω θα πάμε καισαρικη την Πέμπτη.    μια εβδομάδα να περάσουμε οι 3 μας 💕 μετά θα γίνουμε 4
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...