Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

milina έγραψε:

Εγώ στην αρχή (πριν το γάμο) τους αποκαλούσα κυρία τάδε κύριο τάδε. Ο πεθερός μου δεν μου είπε ποτέ τίποτα γιατί δεν τον νοιάζει. Της πεθεράς μου δεν της άρεσε αλλά δεν μπορούσε να πει και κάτι.

Όταν γεννήθηκε η ανηψιά μας από τον αδερφό του άντρα μου και αφού έγινε και ο γάμος μας, μου ζήτησε να την φωνάζω γιαγιά και τον πεθερό μου παππού. Και αυτό το κάνουν και πολλοί άλλοι απ' ό,τι ακούω...

Άντε βγάλε άκρη!!!

Μιλινακι αυτο πραγματικα δεν το εχω ξανακουσει χαχαχαχα

γελασα μ την ψυχη μου :laugh:

Εγω τους αποκαλω μπαμπα και μαμα ομως πιστεψτε με αυτο ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απολυτως ΤΙΠΟΤΑ....Ειμαι λιγο παραδοσιακη και για ναμαι τυπικη τους ελεγα ετσι απο αρραβωνιασμενη,παρολα αυτα μανα εχω 1 και πατερα επισης 1 !!!!και ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!!!!

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΜΑ ΜΑ Κ ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ.. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δημοσίευση

Δε σας είπα και το πιο κουλό: η πρώην νύφη τους, που έχει χωρίσει τώρα με το γιό τους, τους αποκαλεί "μητέρα" και "πατέρα", επειδή άρχισε να τους λέει έτσι και συνήθισε!!!!!!! Χα χα!!! Καμιά φορά η πεθερά μου το λέει, μισοαστεία-μισό-κι-εσύ-δε-με-λες-έτσι, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση!!! Φαντάζομαι και η καινούρια τους νύφη, που έχουν γίνει κολλητάρια, μαμά και μπαμπά θα τους λέει, οπότε, ας τους αποκαλεί και κάποιος αλλιώς!!!

Δημοσίευση

κορίτσια αυτό το θέμα με ενοχλεί πολύ και με κάνει να αισθάνονομαι άβολα. Όταν ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε ευθέςω ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να τους αποκαλώ "μητέρα και πατέρα" και μου είπε όχι. Προτιμά το κυρία και το κύριος. Έτσι τους μιλώ στον πληθ. και μέ το κύριος και κυρία πάντα. Με ενοχλέι αυτό το τόσο τυπικό αλλά τι να κάνω; Ο άντρας μου μιλά στη μαμά μου στον ενικό και στον μπαμπά μου στον πληθ. αλλά καμιά φορά και στους δύο στον ενικό. Όταν μιλά με τη μαμά μου στο τηλ. ρωτά "ο μπαμπάς τι κάνει" ενω εγω δεν τολμώ.

Με κρατάνε σε απόσταση αλλά η πεθερά μου παρόλ' αυτά τις μπιχτές συχνότατα για διάφορα θέματα ξέρει να τις ρίχνει. :(

Δημοσίευση

kaili έγραψε:

κορίτσια αυτό το θέμα με ενοχλεί πολύ και με κάνει να αισθάνονομαι άβολα. Όταν ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε ευθέςω ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να τους αποκαλώ "μητέρα και πατέρα" και μου είπε όχι. Προτιμά το κυρία και το κύριος. Έτσι τους μιλώ στον πληθ. και μέ το κύριος και κυρία πάντα. Με ενοχλέι αυτό το τόσο τυπικό αλλά τι να κάνω; Ο άντρας μου μιλά στη μαμά μου στον ενικό και στον μπαμπά μου στον πληθ. αλλά καμιά φορά και στους δύο στον ενικό. Όταν μιλά με τη μαμά μου στο τηλ. ρωτά "ο μπαμπάς τι κάνει" ενω εγω δεν τολμώ.

Με κρατάνε σε απόσταση αλλά η πεθερά μου παρόλ' αυτά τις μπιχτές συχνότατα για διάφορα θέματα ξέρει να τις ρίχνει. :(

Kaili, εσένα η πεθερά σου ανήκει σε άλλη κατηγορία: συνήθως σκίζονται να τους λες μαμά και μπαμπά, όχι ότι σε λατρεύουν, αλλά γιατί το θεωρούν τρόπαιο! Τώρα εσένα, αφού θέλει να κρατήσει αποστάσεις, και σου ζήτησε να την αποκαλείς κυρία τάδε, αυτό να κάνεις, και κράτα κι εσύ τις δικές σου αποστάσεις, χωρίς να της δίνεις και πολλά πολλά δικαιώματα.

Δημοσίευση

benediktos έγραψε:

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΜΑ ΜΑ Κ ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ.. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Απο μία άποψη έχεις δίκαιο. Και εγω τους ευχαριστώ πολυ που φέρανε στη ζωή τον αντρούλη μου, αλλά τον πατέρα του ποτέ δεν θα του μιλήσω στον ενικό. Είχα όλη τη καλή διάθεση αλλά αυτός τις μισές φορές που με βλέπει με φωνάζει με το ονομα της πρώην αρραβωνιαστικιάς του άντρα μου. :huh:

Οπότε πως να τους νιώσω οικογένεια οταν αυτός δεν λέει να απομνυμονεύσει το ονομά μου B) ?

Δημοσίευση

ego δεν θα αποκαλουσα μαμα μπαμπα ποτε τα πεθερικα μου οσο κ καλη ανθρωποι να ειναι στο πληθυντικο μονο.γιατι κανενασ δεν μπορει να παρει το ρολο τησ πραγματικησ μανας.οτι κ να ειναι οι μανεσ μασ μανα ειναι μονο μια.δοξα το θεο εχω μια υπεροχη οικογενεια αλλα δυστηχως ασχημη πεθερα,αυτο δεν σημαινει το οτι κ να ηταν ολλα οκ θα την ελεγα μαμα γιατι μαμα ειναι μονο μια.

Δημοσίευση

Κορίτσια αν κι εγώ έχω απίστευτες σχέσεις με τα πεθερικά μου και με αγαπάνε και τους αγαπώ πολύ, τους είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι εγώ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα τους αποκαλούσα μαμά και μπαμπα....Η μαμά και ο μπαμπάς είναι μοναδικοί και αναντικατάστατοι..'Ετσι τους αποκαλώ με τα μικρά τους ονόματα και πάντα στον ενικό...Το βρίσκω πολύ δήθεν να τους μιλώ στον πληθυντικό...Βέβαια εξαρτάται από τη σχέση που έχεις με τα πεθερικά...Και προς Θεού ο σεβασμός δε φαίνεται από τον πληθυντικό...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΠΩΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΕΔΕ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. :angry:

Δημοσίευση

ο πεθερός μου δυστυχώς πέθανε πριν παντρευτούμε με τον άντρα μου,αλλά την πεθερά μου την αποκαλώ κυρία + το όναμά της.όταν παντρευτήκαμε μου είπε πως θέλει να της μιλάω στον ενικό κ όταν τη ρώτησα πως να την αποκαλώ μου είπε "πεθερά δεν είμαι;;ε,πεθερά να με λες!"κορίτσια εμενα αυτό μου φαίνεται πολύ γελοίο και λοιπόν εξακολουθώ να της μιλώ στον πληθυντικό,όπως πάντα!το μαμά ,παρολο που εχουμε καλές σχέσεις,δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ,έχω μανούλα!

Δημοσίευση

ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗ.......ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ...ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.........ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΑΝΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ.....ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ.......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ Ι ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΩ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΩ Μ ΕΝΟΧΛΙΣΕ ΑΥΤΟ Ι ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ........ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..........ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ........ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΑΠΑ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ...

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ ΜΑΜΑ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟΝ "ΤΙΤΛΟ" ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ "ΜΠΑΜΠΑ" ΚΑΙ "ΜΑΜΑ" ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ(ΕΙΝΑΙ 70 ΕΤΩΝ).ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ"ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΛΕΣ?"ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ "ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΛΕΩ:ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?"ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΕΕΙ"ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!" ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΓΙΩΡΓΟ,ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΦΕ??"ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!!!

Δημοσίευση

Θα συμφωνησω και εγώ με πολλές κοπέλες ότι μαμά κ μπαμπάς είναι μοναδικοί. Τους γονείς του άντρα μου τους αποκαλώ με τα μικρ΄;α τους ονόματα κ τους μιλάω στον ενικό. έτσι κάναι κ ο αντρας μου στους γονεις μου.

:)

Δημοσίευση

Molly, καλό το Γιωργάρας! Το μικρό όνομα+πληθυντικός, έπαιζε κάποτε, και είναι τρομερά γελοίο! Π.χ. "Δημήτρη, θα θέλατε ένα τσάι;". "Μαρία, θα σας πείραζε να περάσετε στο σαλόνι;" Χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο πεθερός μου τη δικιά του πεθερά, τη λέει Γιωργούλα και εναλλακτικά και Γιώργο, και πέφτει πολύ γέλιο!!!

Δημοσίευση

maryloo28 έγραψε:

Βάνια μου, συμφωνώ μαζί σου!!!! :lol:

Μπράβο σου που αναγνωρίζεις και σέβεσε! Είμαι και εγώ της ίδιας γνώμης.

Ναι μεν μανα είναι μόνο μία, αλλά από την στιγμή που αγαπάμε τον άντρα μας αγαπάμε και σεβόμαστε και την δική του οικογένεια.

Και αναρωτιέμαι που οι περισσότερες φίλες εδώ λένε κατηγορηματικά ΟΧΙ στο να αποκαλούν τα πεθερικά τους μαμα-μπαμπά. Γιατί ρε κορίτσια;;;; :angry:

Οι γονείς σας και οι θείοι σας μιλάνε στον πληθυντικό στα πεθερικά τους;;;;;; Η μαμά σας δηλαδή, μιλάει στον παππου σας και τον αποκαλεί Κο Τάδε;;;;; :blink: δεν το νομίζω.... απλά υπάρχει μάλλον προκατάληψη από μέρους σας ή τι να πώ; όλες έχετε κακιές πεθερές;;;;;

Εγω πιστευω πως σωστο ειναι να τους αποκαλεις με το ονομα τους, δλδ κο Ταδε και κα Ταδε, γιατι ουτε γονεις μας ειναι ουτε εχουμε την ιδια ηλικια για να τους μιλαμε στον ενικο... τωρα αυτο που λενε καποια κοριτσια οτι περιμενουν να γυρισουν να τους κοιταξουν πρωτα για να τους απευθυνουν το λογο, δεν το καταλαβαινω...!!!

Δημοσίευση

Pw pw koritsia einai ena thema pou to skeftomai kai egw kairo.

Sthn arxh kai egw tous milousa kai tous 2 ston plythintiko. Mia

mera kai enw trwgame olh mazi se ena estiatorio mou leei h pethera mou:

Giati mas milas akoma ston plythintiko? ena xrono zoume mazi..mporeis na mas fwnazeis mama kai mpampa.Egw fysika den to perimena na mou

pei kati tetoio kai ths apanthsa hrema kai wraia pws den eimai etoimh

akoma gia kati tetoio.Opws kai etsi htan! Pote den me kanane na niwsw etsi.Syn tou oti mou eipe pws epeidh o petheros mou einai pontios an den ton fwnazw mpampa einai san na mhn ton sevomai!!! Etsi to exoun

leei oi pontioi!

Ti na pw koritsia..twra meta apo 9 xronia pou tous kserw tous milaw ston eniko kai tous fwnazw me ta onomata tous.Kai mono otan milaw giaytous ston antra mou tous apokalw mama kai mpampa.

Den mporw na katalavw giati prepei swni kai kala na tous fwnazoume etsi! Prwsopika mou fainetai adianohto na fwnaksw kapoion etsi ektos apo tous goneis mou.

Δημοσίευση

Sweetmammy, εγώ αναγκάζομαι να περιμένω να γυρίσουν για να τους μιλήσω, γιατί έτσι και τους πω κύριε και κυρία Τάδε, θ' αρχίσουν γκρίνια και μουρμούρα, ότι είναι πεθερικά μου, και δε γίνεται να τους αποκαλώ κύριο και κυρία. Πάλι, πεθερά και πεθερέ, μου φαίνεται λίγο αστείο να τους λέω. Μαμά και μπαμπά, με τί-πο-τα, οπότε, αναγκαστικά, δεν τους προσφωνώ τίποτα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...