Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΣΥΓΚΗΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ

ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΖΩΗ ΠΑΛΕΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΙΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ

ΜΑΜΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

Δημοσίευση

Με τη μαμα μου ποτε δεν ημασταν.... κολλητες. Ημασταν διαφορετικοι χαρακτηρες... Στην αρχη ημουνα μικρη και θυμωνα με τα οχι που μου ελεγε... οσο μεγαλωνα και εβλεπα τι καναν οι αλλες μαμαδες, συνειδητοποιουσα ποσο καλη και φανταστικη ηταν η μαμα μου....

Οταν αρρωστησε και ηταν ετοιμοθανατη στο κρεβατι και γω ημουν εγκυος με ειχε τοση ενοια που ειχε ταυτιστει μαζι μου και ρωτουσε τον μπαμπα μου ποτε θα γεννουσε η ιδια το παιδακι της....και της ελεγε ο μπαμπας μου οτι δε θα γεννησεις εσυ αλλα η νικη....

και κρατιοταν και κρατιοταν χωρις να μπορει να φαει ή να πιει μεχρι που ακουσε και ειδε στο κινητο τη φωτογραφια της μαργαριτας... εκει απλα χαμογελασε και μετα μια βδομαδα πεθανε :(

οταν ημουν στο νοσοκομειο ολες ηταν διπλα με τις μαμαδες τους που τους διναν συμβουλες για το πως θα πιασουν το παιδι, πως θα το θηλασουν.... και οι λεχωνες παραπονιοντουσαν γιατι τις "επρηζαν " οι μαμαδες τους

ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μακαρι να μπορεσω να γινω εστω και στο μισο τοσο καλη μαμα οσο ησουν εσυ για μας!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Η Μητέρα είναι οτι πιο Ιερό υπάρχει επάνω στη γή!!

Δεν είμαι μανούλα , ακόμα, και έχασα νωρίς τη δική μου μαμάκα. Κάθε μέρα λοιπόν της λέω "ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΝΟΥΛΑ" και με ακούει το ξέρω.

Πονάω οταν σκέφτομαι οτι μπορεί να έφυγε έστω και με το παραμικρό παράπονο απο εμένα.

Σε ευχαριστώ Μάνα για όσα μου έμαθες..

Σε ευχαριστώ Μητέρα που με προστάτεψες...

Σε ευχαριστώ Μανούλα που με φρόντισες...

Σε ευχαριστώ Μαμά που με δημιούργησες και μου έδωσες στοργή, φροντίδα και αγάπη!!

Μπράβο antroula για το θέμα σου.

Αντε βρε πάλι συγκινήθηκα :blush:

Δημοσίευση

η μαμα μου...ηταν παντα καπως ψυχρη! μεγαλωσε δυσκολα,επρεπε να φερνει φαγητο στο σπιτι της απο μικρη!ηταν η μεγαλυτερη απο τα 4παιδια.

πιστευε οτι με το να ειναι σκληρη θα γινομασταν δυνατοι! αυτο ηταν το μεγαλο της λαθος!

οταν εμεινα εγκυος τρελαθηκε απο την χαρα της κ αρχισε να γινετε πιο μαλακη κ απο βουτυρο!

οταν ημουν 4μηνων περιπου ανακαλυψε πως εχει καρκινο. η δυναμη της ηταν το παιδι που μεγαλωνε μεσα μου,αυτο την κρατουσε ζωντανη!

το παιδι μου ομως γεννηθηκε νεκρο κ μαζι του πεθαναν οι χαρες κ τα ονειρα της.

ξερω οτι δεν θα την εχω για πολυ ακομη μαζι μου,ελπιζω ομως να βγει νικητρια απο ολο αυτο...

τωρα μου μενει να της δωσω μονο χαρες και πολυ πολυ αγαπη!

αυτο ειναι που θελει μια μαμα!αγαπη

μερικες φορες ειμαστε σκληρες μαζι τους τωρα που ισως την χασω ξερω ποσο χαζη ειμαι οταν της φωναζω κ γκρινιαζω για τα λαθη της

κοριτσαρα μου σε ευχαριστω που με γεννησες!

Δημοσίευση

....ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΥΤΩ...ΟΥΤΕ Η ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ....ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...!!!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΦΕΡΜΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 14...ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ.

ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ.....ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ 36 ΧΡΟΝΩΝ.....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.....?????

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ....

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ....

Δημοσίευση

ΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ Η ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ-ΜΟΝΟ ΜΙΑ-ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ-ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ-Η ΜΑΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ-ΓΕΝΝΑΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΑΜΕ-ΚΛΑΙΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΤΗ ΛΥΠΗ Η ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΝΑΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΚΛΩΣΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ..ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΤΙΣ ΚΑΚΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΕΣ..ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΦΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝ ΚΑΤΩ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ

Δημοσίευση

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΜΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΓΙΣΑΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΣΟΥ (ΜΠΑΜΠΑΣ=ΝΑΥΤΙΚΟΣ) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΨΥΧΡΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ...

ΥΓ: ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ) ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ.ΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ OBATSAN TOY.

Δημοσίευση

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΙΔΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.....

ΜΑΝΑ ΜΟΥ

ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΗΤΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΑΣ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΜΑΝΑ ΜΟΥ

ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΡΕΣ ΜΟΥ

ΜΑΝΑ ΜΟΥ

ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΜΟΥ ΜΑΝΑ

ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ...........

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΛΑΙΩ(ΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ?????)

Δημοσίευση

Η μαμά μου είναι γκρινιάρα, φωνακλού και πολύ πολύ παραπονιάρα....

Αλλά την αγαπάω πολύ! Μας έχει στηρίξει όλους πάρα πολύ και παρόλα τα προβλήματα υγειας που έχει, κάνει τα πάντα για μένα και τα άλλα 3 αδερφια μου!

Μανουλίτσα... σε λατρεύω!

(και ας σε σκάω καμια φορά...)

Δημοσίευση

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!ΤΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ!!!ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ..ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ!!!ΣΑΓΑΠΑΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑ!!!!

Δημοσίευση

Μανουλα μου σε ευχαριστω πολύ που παρατησεσ τη δικη σου δουλεια για να βοηθησεις εμενα να παω στη δικη μου δουλεια.

Σε ευχαριστω που στερηθηκες τοσα πολλά για να μου δωσεις τα εφοδια να ζησω μια αξιοπρεπη ζωη. Και που καθε καυγας μασ τελειωνει με εναν διπλο Ελληνικο με σοκολατακια.

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ...ΟΣΕΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΝ...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ........

ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ,ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ,ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ...ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩ Κ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ...

ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΤΑΝΕΙ ΙΣΑ ΙΣΑ...

ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΧΑΜΩ!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ.......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ,ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΤΙΠΟΤΑ...ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ,ΤΑ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ...

ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ..........

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ....Σ΄ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ,ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ,ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ(ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ..)ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ....

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Κ Σ΄ΑΓΑΠΩ....

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΓΤΑΝΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΣΩ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΟΣΟ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ !!!!!!!

Σ΄Α Γ Α Π Α ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ

Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Δ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ Κ ΦΙΛΑΚΙΑ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΦΙΛΑΓΕ Κ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΛΕ??????

Δ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΓΑΠΩ ΑΝ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ

Δ ΕΔΕΙΧΝΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ

....ΕΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΨΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :P :p

:P:D:D:D:D ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ

ΜΕΓΑΛΩΣΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Κ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ ...(ΕΙΝΑΙ 46)

ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ???? Η ΕΧΟΥΜΕ ΞΗΡΑΣΙΕΣ

Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ Δ ΝΤΡΕΠΕΣΕ?????

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΠΤ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΠΡΟΣ ΜΑΝΑ ... ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ Κ ΑΜΥΑΛΗ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΠΤ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦ....ΚΟ :P :p :P:D :D :D

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ Δ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

MA PREPEI NA SE ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ ΤΗΣ ΛΕΩ

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δημοσίευση

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ <<ΠΑΝΑΓΙΑ>>ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑΤΑΝ ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ

Δημοσίευση

Δεν μπορώ να διαβάζω όλα τα ποστ γιατι θα πλαντάψω στο κλάμα.

Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μια τεράστια ΑΓΚΑΛΙΑ στην μάνα που με έκανε άνθρωπο.

Την λατρεύω, είναι ο πρώτος άνθρωπος που λάτρεψα και εύχομαι και προσεύχομαι να είναι πάντα καλά!

Δημοσίευση

Κατασυγκινήθηκα...

Μανούλα μου σε ευχαριστώ για τις υπέροχες αδερφές που μου έχεις χαρίσει μαζί με τον μπαμπακα μου!

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου που με έκαναν ΑΝΘΡΩΠΟ...

Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!

Εάν δεν ακούσω την μανούλα μου έστω και για λίγο καθε μέρα αρρωσταίνω...οπως καταλαβαίνετε το τηλ παίρνει φωτιαααα!

Το ρητό της μαμας που με ακολουθεί πάντα "Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό" και "Χαμογέλα...Δεν πειράζει"

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΑΜΑΑΑΑΑ!

Δημοσίευση

και εγω την αγαπαω τρελα

εχει κανει τοσα για μενα και ακομα κανει

το λιγοτερο που μπορουσα να κανω ηταν να δωσω το ονομα της στο κοριτσακι μου.και το εκανα την ονομασα γεωργια.

ελπιζω να με αξιωσει ο θεος να καταφερω να γινω και εγω μια μαμα για την οποια θα αξιζει να καμαρωνει η κορη μου

Δημοσίευση

H MANOULA MOU ME EXEI STHRIKSEI PARA POLU STHN ZVH MOU EINAI KATI IERO GIA EMENA EXOUME MIA YPEROXH SXESH MAKARI NA THS MIASV KAI NA MEGALVSV KAI EGV ETSI TO PAIDI MOU!!!OTAN EMEINA EGKYOS EIXA 2 APOKOLLHSEIS KAI ANAGKASTIKA NA KATSV 2 MHNES KAI KATI KSAPLA STO KREBATI SHKVNOMOUNA MONO GIA TOUALETA AMA DEN EIXA THN MAMA MOU NA MOU FTIAXNEI FAGHTO NA ME TAIZEI DEN EKANE KATHOLOU NA EINAI ORTHIA OUTE KAN KATHISTEI NA ME PLENEI NA ME EXEI PENTAKATHARH DEN THA EIXA KATAFEREI NA KRATHSV STHN KOILITSA MOU TO AGORAKI MOU!

MANOULA MOU SAGAPAV POLU POLY SE EYXARISTV POU ME GENNHSES ESY KAI ESY EISAI H KALH MOU MHTEROULA KAI EIMAI BLAMENH POU KAMIA FORA NEYRIAZV MAZI SOU SE LATREYV MANOULITSA MOU GLYKIA PERNAV TELEIA OPOTE EIMASTE MAZI!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...