Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έχασα τη γη κάτω από τα ποδια μου...

Recommended Posts

Φανούλα !

Mια φορά παραλίγο να το πάθουμε και εμείς...με το γύρω γυρω όλοι...χειροτερο ακόμη!!!!!!!!!ευτυχως το προλάβαμε ! :woohoo:αλλά τρομαξα πολύ και τα ακουσα και απο όλους (αυτο που το πας!!!)

Με τις κουνιες επειδή τον έχω το΄φόβο πάντα ...εχει συμβεί πολλές φορές και μπροστα μου προσεχω παντα...Αν θα το πάθω???ευχομαι όχι! ;)

Γενικά πρεπει οταν τα πηγαινουμε στην παιδικη χαρα να είμαστε 100% εκεί...μου εχει τυχει και εγω να μη μπορω να παρω τα πόδια μου και να μην εχω κουραγιο να τον κυνηγησω οποτε ειμαι ετσι απλα δεν πάμε...γιατι κανενα τετοιο θα γίνει...1 φορά ετρεχε τοσο πολύ που δεν τον προλαβα και επεσα στην προσπαθεια μου να τον φτασω...μιας και τον εβλεπα να απαπομακρυνεται αλλα το σωμα δεν ξεκουναγε να τρεξει χαχαχαχχα οταν ξεκουνησα επεσα! :S

Τώρα , Ο παππούς ή ο οποισδηποτε που φταιει????γιατι και εγω δεν καταλαβαινω... σε τετοιες περιπτωσεις την ευθυνη την εχουμε εμείς!!!οι κουνιες λεγονται κουνιες γιατι κουνιούνται...με δυναμη ή χωρίς καθε παιδακι οπως θέλει ...

Ενταξει εννοειται οταν κουναμε το παιδακι προσεχουμε μην περασει κανενα παιδάκι ΑΛΛΑ με τιποτα δε σωζεται ...σας το ορκίζομαι...

1, 5 χρονων ειναι ο Δημητρακης βρε κοριτσια μια χαρα ηλικια για παιδικη χαρα είναι ! εμείς απο 1 ετους πάμε σχεδον καθημερινα! :kiss:

Τέλος καλό ! όλα καλά!!!

ενα φιλί στο μικρό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια μου πόσο έυκολο είναι να εξηγήσεις στο Δημητράκη 1,5 χρόνου να μην πηγαίνει στις κουνιες; Λίγο δύσκολο..Όσο για τον παππού και τις κουνιες..παιδιά είμασταν σε περιοχή για 1-3 ετών..δεν ήμουν στις μεγάλες κουνιες για τα μεγάλα παιδια.Κι αυτός ο παππούς ηξερε ότι εκεί παιζουν μικρά παιδάκι.

Ουφ..... ευτυχώς είναι όλα καλά βρε κοριτσάκι μου..... τρόμαξα!!!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου..... δεν κάνει να ταράζεσαι..... :( και πιάσε μίλησε με το γιο σου..... δεν είναι και μωράκι..... άμα του τα πεις πολύ-πολύ απλά..... θα καταλάβει.... δε μπορεί..... Σας φιλώ :kiss: !!!!!

ουφ τρομαξα μεχρι να δω οτι ειναι καλα το μικρο σου!μεχρι να φτασω στις τελευταιες γραμμες πανικοβληθικα! κουραγιο !

ευχομαι να ειναι παντα δυνατος!

αχ αυτές οι κούνιες... και οι άλλοι που δε βλέπουν

ότι κυκλοφορούν και πιο μικρά παιδάκια...

έχω κάνει εγώ χτυπήματα στις κούνιες, όπως ό μικρούλης σου

(έτσι εξηγείται η κατάστασή μου :laugh: :P )

να τον προσέχεις πάντα και να είναι το τελευταίο αυτό

το χτύπημα :kiss:

Το είχα πάθει κι εγώ αυτό όταν ήμουν μωρό! Έτσι μου είπαν δηλαδή, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, λογικό, αφού ήμουν 2 χρονών.

Εντάξει, αφού είναι οκ το μικρό σου, όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...Ευτυχώς μέσα στην ατυχία ήταν τυχερός γιατί δεν έπαθε ουτε γρατσουνια..Πάντως για να μην παρεξηγηθώ..δεν ρίχνω τις ευθυνες στο γέρο..Τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχω εγω...δεν το μσυζητω...απλώς κι εκείνος που κουνάει τ παιδί του στην κουνια και ξέρει ότι μπορει να χτυπήσουν παιδια εκεί και μάλιστα μωρά..έπρεπε να έχει τα μάτια του 14!!Προσωπικά δεν κουνάω ποτέ το Δημητράκη δυνατά αν έχει και ά΄λλα παιδιά εκεί...ειδικά μωρά...

Πω πω ρε Φανη τρομαρα που πηρες στη κατασταση σου κοριτσι μου!!Ευτυχως ολα καλα..παντως καλο ειναι τωρα στην αρχη να μη προσεχεις μονη σου το παιδi...kisses!

Παντως αυτο που σου μενει απο ολο αυτο (αφου το παιδι δεν επαθε τιποτα) ειναι η αδιαφορια των αλλων μαμαδων παπουδων κτλ..που εβλεπαν μια μανα (που δειχνει και πολυ πιτσιρικα) σε κατασταση σοκ και δεν πλησιασαν λιγο να την ηρεμησουν..Αποξενωση..αλλοτριωση.. :dry:

Απις μου έχεις δίκιο..ενιωθα τέτοια αμηχανία..δεν ήξερα αν έπρεπε να τρέξω στο νοσοκομείο ή όχι...είχα τρομάξει τόσο πολύ που το μόνο που σκεφτόμουν είναι αν έπαθε τίποτε σοβαρό..ευτυχώς η μοναδική κυρία που έτρεξε δίπλα μου , με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι δεν χρειάζεται καιότι είναι μια χαρά..΄πάντωςε ακόμη δεν το έχω ξεχάσει...Όσο γιια την αποξένωση..είναι κρίμα σε μια μικρή χώρά όπως η δική μας, που μας ενώνουν τόσα πολλά, να είμαστε τόσο αδιάφοροι στον συνάνθρωπο..κρίμα,..κι ακόμη πιο κρίμα γιατί μας βλέπουν παιδιά..και μας μιμουνται....

Ετσι ειναι, την πρωτη φορα που πεφτουν τρως μεγαλη φρικη...ε μετα το συνηθιζεις :P

Εγω οταν ηταν μικροτερος παντα ημουν απο πανω του αλλα και μεγαλυτερος σε αποσταση ασφαλειας.Βεβαια εχει πεσει κ εγω ημουν σε λιγοτερο απο 1 μετρο απο διπλα του.Μαλιστα επεσε πανω του ενα μεγαλυτερο παιδακι που επαιζε κυνηγητο με καποιο αλλο.Βασικα δεν θελει πανικο, γιατι απ οτι καταλαβα αυτο περναει στο παιδι και δεν θελει να πηγαινει στις κουνιες(αυτο το περασα οταν ηταν κοντα στα 2).

Το θεμα ειναι οταν μεγαλωσει κ λιγο ο αλλος τι θα κανουμε..θα δουμε.

Καπου διαβασα οτι ειναι μικρος για κουνιες.Εγω τον Θανο τον εβαζα στις κουνιες(αυτες που ειναι για μωρα) απο 7 μηνων και τα χναρια αυτα ακολουθει και ο μικρος.Καλο τους κανει, εκτονωνουν την ενεργεια τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...