Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Ευχαριστω κοριτσια!

Σημερα οπως ειπα θα της κανω το μπριαμ και το βραδυ το μοσχαρακι της σουπιτσα!

Το ζωμο με το μοσχαρι μεχρι 3 μερες αντεχει στο ψυγειο?

ζωμος με μοσχαρι ή κοτοπουλο το βαζεις καταψυξη αν ειναι για 3 μερες.Αλλιως στο 2μερο πρεπει να καταναλωθει. Κια γω κραταω βρασμενο κρεατακι στο ζουμι του στην καταψυξη.Ενα κολπο που μου πε η πεθερα μου (το παραδεχομαι λεει κ εξυπνα πραγματα :P ) ειναι να βαζω στις παγοθηκες το ζουμακι.ετσι εχω μπολικο,και υπολογιζω τις μεριδες πιο ευκολα.

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εκανα και το μπριαμ!

Τις σουπες δεν θα της την στερησω απλα λεω να της την δινω το απογευμα.

Απλα δεν θα την αλεθω!

Για να δουμε πως θα παει με το σημερινο φαγητο!

Το ξερω οτι θα ζητουσε απο εμας!

Δημοσίευση

κατητου μου εισαι τυχερη. Γλυτωνεις πολύ κοπο με το αλεσμα. Εγω περιμενω πως και πως να φτασει ο δικος μου σε αυτο το σταδιο. Χτες ετρωγε ο αδελφος μου γεμηστα και ξερογλειφοταν ο μικρός. Γουρλωσε και τα ματια και ηθελε να αρπαξει την ντοματα.

Δημοσίευση

Mπράβο στην κουκλιτσα σου!!

Από οτι διάβασα , τα πάτε πολύ πολύ καλα!!!

Είδες τι καλό παιδάκι έχεις?

Το παν είναι να βρούμε τι τα ικανοποιεί χωρίς να τα πιέζουμε...

Εγώ τι να πω που ενώ - ευτυχως προς το παρών - είναι βολικός με το φαγητό , μου κάνει κόλπα με το γάλα? Υπομονή..... ;)

Δημοσίευση

Αχ..... μπράβο βρε Ελενάκι μου!!!! Είναι πολύ καλή η μικρούλα σου!!! Θέλω να τη δαγκάσω...... Συνέχισε έτσι κορίτσι μου με το φαγάκι της μικρής κι όλα μια χαρά..... όταν τρώνε τα παιδάκια είναι καλό..... άλλα που τα παρακαλάς να φάνε?????? Όπως η ανηψιά μας π.χ. δώστης γλυκά..... πατατάκια..... πουράκια.... βλακειούλες...... αλλά στο φαγητό..... είναι ανένδοτη!!!!! Της βγάζει τη ψυχή της μανούλας της να φάει.....

Δημοσίευση

:laugh: Αμα τρωει μωρε βλακειουλες πως θα φαει το φαγητο της?

Κομμενα τα παντα!Αμα πινασει δεν θα φαει?

Παιδακια!

Θελουν και τις βλακειες τους!Να τρων ομως το φαγακι!

Αυτο ειναι νομς σε μενα!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

evipapa, ειναι οντως καλο παιδι!

Μονο του εχει μεγαλωσει!

Σε ευχαριστω!

Δημοσίευση

Κομμενα τα παντα!Αμα πινασει δεν θα φαει?

Παιδακια!

Θελουν και τις βλακειες τους!Να τρων ομως το φαγακι!

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου κοριτσάκι μου! Και μη με ευχαριστείς!!! Ακούς εκεί!!!! Γεια σου βρε Ροδίτισσα φιλεναδίτσα!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη μου!!! Μόλις σταματήσω να το σκέφτομαι..... θα έρθει.... είμαι σίγουρη....

Τώρα τι θες δηλαδή??? Να βάλω τα κλάμματα???? Παλιόπαιδο.... με συγκίνησες.... Να είσαι καλά..... κι εσύ και οι ζουζούνες σου οι κουκλάρες.....

Δημοσίευση

Μια χαρά απ ότι κατάλαβα τα πάτε!!!! :laugh: ;)

Δεν έχω να προσθέσω κάτι, μόνο που και μια γνωστή μου το ίδιο "έπαθε" με το παιδάκι της και την ίδια τακτική ακολούθησε με σένα.... ήταν αδιανόητο να κάτσουν στο τραπέζι όλοι μαζί και ο μπεμπάκος να φάει το φαγητάκι του.... έτρωγε μόνο από το φαγάκι της μαμας και του μπαμπα... λέμε για τρελή γκρίνια όμως.... :laugh: :P και την σουπίτσα την έτρωγε το απογευματάκι!

Φατσούλες πανέξυπνες τι να κάνεις!!!!!

Δημοσίευση

Η φαση ειναι οτι στα κακακια της βρηκα κολοκυθακι σε κοματακια :unsure: μαζι με ενα κομματακι χαρτι! :blink::S

Μηπως δεν κανει που αρκετο απο το φαγακι το καταπινει αμασητο?

Αληθεια το υπολοιπο το μασαει? :laugh: :blush:

Δημοσίευση

Ευχαριστω!

Πλακα εχει! :laugh:

Καλε χορταινει αυτο τωρα?

Θα μου πεις αφου παει στο στομαχι?

Μπας και δεν κανει?

Μα δεν πνιγεται!

Δηλ, σκεφτομαι τωρα, ενος χρονων που θα μας πει ο γιατρος να μην τα αλεθουμε θα τα μασαει? :dry:

Δημοσίευση

ΚΑΝΤΙΝΟΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ... Κ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.... ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ Κ ΘΕΛΕΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ...ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ...

ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ .... Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΩΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ! ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ.... ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ... :dry:

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Μα θα την σκοτωσω!

Μου φενεται οσο αδυνατο ειναι, αργοτερα θα της κανουμε διαιτα!

Αυτη σε λιγο θα περπατησει!

Ορθια ειναι συνεχεια!

Πιανει το τραπεζι τους καναπεδες και σηκωνεται!

Σκασαν και τα πανω δοντακια!

Ασχετα ολλα αυτα αλλα ηθελα να πω την χαρα μου! :P

γυναικα παιδι μου τι περιμενεις!!!σε ολα γρηγορες ειμαστε χαχα!μπραβο της και φτου της!

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρα...Η μικρούλα μου είναι ενός έτους και δεν τρώει τίποτε από φαγητό.Μόνο ψωμάκι θέλει και γάλα.Ευτυχώς τρώει και τα φρούτα.Απλά το βράδυ πολλές φορές ξυπνάει και ζητάει γάλα (λογικό μου φαίνεται αφού δεν χορταίνει).Προσπάθησα με 1000 τρόπους να την κάνω να φάει φαγητό, αλλά μάταια...έχετε καμία ιδέα?

Δημοσίευση

Καλημερα γλυκια μου!

Τι φαγακι της δινεις?

Μπορει να μην ειναι ετοιμο να φαει ακομη το παιδακι σου!

Μην στεναχωριεσαι και μην ανχωνεσαι!

Καλο ειναι (γνωμη) μου, να μην της δινεις ψωμακι στο ενδιαμεσο γιατι ετσι της κοβεις την ορεξη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...