Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αγγελικη μου τι να πω κοπελα μου δεν ηξερα καν τι περνας ειλικρινα μακαρι να μπορουσα να ειμαι πιο κοντα σου να σε βοηθησω σε οτι χρειαστεις απο το λιγο που σε γνωρισα ειδα ενα πολυ αξιολογο πλασμα μια πολυ δυνατη και αξια μανουλα που οχι προβληματα καταθλιψης δεν εχει αλλα ειναι υγιεστατη και σιγουρη για τον ευατο της

σου αξιζουν χίλια μπραβο και συγχαρητηρια που εχεις καταφερει ολα οσα εχεις καταφερει μα πιο πολυ το οτι εχεις το αγορακι σου και εισαι

καλα!!

να πας κοπελα μου εκει που η αγκαλια ειναι ανοιχτη για σενα εκει που σε αγαπουν και σε σεβονται δεν χρειαζεσαι αλλον εναν να σε κανει να γυρισεις στα παλια ε?

εχεις το παιδακι σου? τα εχεις ολα!!!!!!!!!!!

εμεις ειμαστε ομως εδω σε οτι χρειαστεις χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα

Δημοσίευση

Γεια σου Αγγελική..λυπάμαι πολύ για την κατάληξη της ιστορίας σου..και σίγουρα είναι οτι χειρότερο να βρεθείς χωρίς σύζηγο και κυρίως το παιδί σου χωρίς πατέρα..θα σου πω όμως κάτι..εμένα αυτό που με έβαλε κατευθείαν σε υποψίες και με προετοίμασε για την όλη ιστορία είναι το γεγονός ότι παντρεύτηκε και χώρισε την γυναίκα του. Δεν ξέρω πως σου παρουσίασε την ιστορία χωρισμού τους εκείνους όμως σιγουρα εμένα ένας άντρας που χωρίζει για τον οποιοδήποτε λόγο τη γυναίκα του δεν μου κάθεται καλα..ειδικά όταν κάνει παράλληλη σχέση ενω είναι στα χωρίσματα..τι πάει να πει χωρίσματα;΄Γενικά θεωρώ ότι όταν παντρεύεσαι έναν άνθρωπο υποτίθεται ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μείνεις με αυτον..ο μόνος λογος για να χωρίσει ένα ζευγάρι είναι ή το τρίτο πρόσωπο ή η βίαιη και άσχημη(από αδιαφορία πλήρης μέχρι έναν νευρικό άντρα που δέρνει και χτυπάει συστηματικά τη γυναίκα του) συμπεριφορά του ενός από τους δύο..Θέλω να πω ότι ο λόγος για να χωρίσει εκείνος από τη γυναίκα του θα πρέπει να ήταν πάρα πολύ σοβαρος..αλλά αν δεν ήταν είναι ευκόλως εννοουμενο ότι θα το επαναλάβει στο μέλλον και με κάποια άλλη γυναίκα..δηλαδή εσένα..Πιστεύω λοιπόν πως ήτανγια το καλό το δικό σου να μην είσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος δενμπορεί να συνειδητοποιήσει ότι πετάει στο δρόμο την κοπέλα που γέννησε το παιδί του αλλά και το ίδιο του το παιδί!!

Μην ανησυχείς τα ψυχολογκά σου δεν είναι πολύ πιθανόν να σε πιάσουν, αλλά ακομη και αν σε πιάσουν θα βρεις τη δύναμη να το αντιμετωπίσεις εκείνη την ώρα..όχι τώρα γιατί δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα. Σήκωσε το κεφάλι σου ψηλά και συνειδηποίησε ότι μόλις λυτρώθηκες από μια σχέση που δεν θα σου έκανε καλό σίγουρα..για φαντάσου να γινόταν στο μέλλον..!!!Μην το βάζεις κάτω..είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος!!!Εκείνος είναι ο δειλός και ο ευθυνοφοβος!!!! Εχεις κερδίσει πολλές μάζες στη ζωή σου και σου αξίζουν συγχαρητήρια..μπορείς και έχεις τα κότσια να κερδίσεις κι άλλες!!!Μπράβο!!!:)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου όλα αυτά που σκεφτόμουν τα έγραψε τελικά το Τυρογαριδάκι...

Εγώ σου εύχομαι απο καρδιάς να κάνεις αυτό που λέει η καρδούλα σου,να είσαι δυνατή κ χαρούμενη γιατι έτσι κ μόνο έτσι σε έχει ανάγκη το μωράκι σου!

Καλή συνέχεια κ καλή τύχη ότι κ αν κάνεις...

Κ μη χαθείς...

Εμείς θα είμαστε εδώ όπου κ να πας...

Φιλιά πολλά,να προσέχεις!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ!

ΝΑ ΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!

;):)

Δημοσίευση

Αγγελική μου καλημέρα. Κατ'αρχήν να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Όσον αφορά τον Γιώργο, έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις με ουσίες και άλλα χειρότερα με την διαφορά ότι εμένα προηγήθηκαν του παιδιού μας. Ακολούθησαν προγράμματα, ψυχολόγοι κτλ και μετά την γέννηση του παιδιού . Σ'αυτές τις περιπτώσεις κατ'εμέ υπάρχουν δύο λύσεις ή φεύγεις και ρίχνεις μαύρη πέτρα και ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ή το λύνεις είτε η λύση αυτή απαιτεί ψυχολόγο, είτε συζήτηση είτε κάτι άλλο που η συγκεκριμένη κατάσταση επιτάσει. Αν έχω καταλάβει ήταν και ο Γιώργος εξαρτημένος από ουσίες. Εγώ από προσωπική πείρα έχω διαπιστώσει ότι η απεξάρτηση έρχεται εύκολα και απλά, τα αίτια όμως που έχουν οδηγήσει στην χρήση(και είναι συνήθως ψυχολογικά από εμπειρίες που ξεκινούν από την οικογένεια) αφήνουν κατάλοιπα που θέλουν πολύ δουλειά για να φύγουν. (Εκτός εάν δεν έχω καταλάβει καλά το θέμα). Αν έχει εξαντληθεί η υπομονή σου, και νιώθεις ότι αυτό που είχατε τελείωσε και ότι δεν υπάρχουν περιθωρια βελτίωσης φύγε και μην κοιτάς πισω, αν όχι ξανασκέψου το. Πάντως οτι κι αν αποφασίσεις, βάλε γνώμονα το καλό του παιδιού σου. Καλή τύχη και καλή δύναμη.

Δημοσίευση

τι να πω ?????εχω παθει πλακα....οσο για συμβουλες τα εχουν πει ολα τα κοριτσια...εγω μονο τισ ευχεσ μου και την θετικη μου ενεργεια σου στελνω ωστε απο εδω και στο εξης ολα να πανε καλα

κουραγιο και δυναμη

Δημοσίευση

ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ... :unsure:

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΝΟΙΚΑΡΗΣΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΜΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21.10 ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΦΥΓΩ.

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

ΦΙΛΙΑ... :kiss::kiss::kiss:

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Δημοσίευση

Αγγελική μου δεν ήξερα οτι βιώνεις μια τέτοια κατάσταση :(

Θα σου πω πράγματα που πηγάζουν απο μέσα μου,πρ'άγματα που θα έλεγα στην αδερφή ή στην καλύτερη μου φίλη και θα προσπαθήσω να σου δείξω την θετική πλευρά που-ναι!!!-υπάρχει :)

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο να χωρίζεις.Έχεις ζήσει δύσκολες καταστάσεις απ'ότι μας είπες και όμως είσαι δυνατή,είσαι εδώ μετά απο τόσες ταλαιπωρίες και έχεις όλη την ζωή μπροστά σου!!! :laugh:

Ένας χωρισμός ναι μεν είναι κάτι δύσκολο αλλά η ζωή συνεχίζεται.Σας δένουν πολλά και κυρίως ένα παιδί.

Αυτό το παιδί είναι η ζωή σου.Για αυτό το παιδί θα μείνεις δυνατή και θα κάνεις τα πάντα για να το μεγαλώσεις σωστά.

Φαντάζομαι πως θα κρατήσει και ο Γιώργος επαφή με το μωρό που όπως μας λες το λατρευει,αλλά και αν δεν κρατήσει έχει εσένα!!! :)

Στο Μεσολόγγι σε περιμένουν άνθρωποι που σε αγαπούν και είναι έτοιμοι να σου συμπαρασταθούν σε κάθε δυσκολία και που σίγουρα λατρευουν το μικρό σου αστεράκι :P

Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά...

Μπορεί να σε δένουν πολλά με αυτό τον άνθρωπο αλλά δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να έχει ένα πιο φωτεινό και χαρούμενο μέλλον! :laugh:

Γιατι να ανέχεσαι να σε υποτιμά και να σου μιλά άσχημα κάποιος; :angry::dry:

Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε τέλεια για τους δυο σας!!! :laugh: Θα τα καταφέρετε περίφημα και θα είσαι περήφανη για το αντράκι σου :)

Άσε τον κύριο Γιώργο στην μοναξιά και την μιζέρια του και απόλαυσε όλα αυτά τα όμορφα που μπορείς να ζήσεις μακριά του!!!

Πάνω απ'όλα θετική σκέψη,Αγγελικούλα μου!!!

Όλα γίνονται με πολύ αγάπη και υπομονή!

Τουλάχιστον απο εδώ και πέρα θα έχεις μόνο χαμόγελα και όχι κατηγορίες και άσχημη συμπεριφορά! ;)

Θα τα καταφέρεις γιατι είσαι πολύ δυνατή,αρκεί να το πιστέψεις βαθιά μέσα σου!

Ο Ιασωνάκος θα έχει την καλύτερη μανούλα που θα τον αγαπά και θα κάνει τα πάντα για αυτόν!

Ήδη του δίνεις την ευκαιρία να μεγαλώσει σε ένα καλύτερο περιβάλλον στο οποίο δεν θα δει κανέναν να μειώνει την μαμά του... :dry:

Αν θέλεις μια ακόμη συμβουλή απο εμένα...Μην ξαναγυρίσεις σε αυτόν τον άνθρωπο.Μπορεί μένοντας μόνος να σας ξαναθέλει πίσω απλά για να γεμίσει το άδειο του σπίτι και ίσως συνεχίσει να σου φέρεται έτσι...Καλύτερα μακριά του!

Κάνε το καλύτερο για εσένα και το μωρό σου ;)

Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Περιμένουμε νέα σου και ελπίζω να μην σε χάσουμε απ'την παρεούλα μας! :kiss:

Δημοσίευση

Αγγελικουλα μου λυπαμαι πολυ,οχι τοσο για το οτι χωριζεις οσο για το οτι χαριστηκες τοσα χρονια σε ενα ανθρωπο που δεν του αξιζες!! :(

Θα συμφωνησω με τη Νελλη!!ακομη και να γυρισει αυτος,εσυ ΜΑΚΡΙΑ!!! να κρατησετε επαφες μονο για το μωρο γιατι σιγουρα χρειαζεται και το μπαμπα του!Αλλα σιγουρα δε χρειαζεται καποιον που θα προσβαλει και θα μειωνει οτι πολυτιμοτερο εχει στη ζωουλα του..τη ΜΑΜΑ του!!!

Εσενα δε σε φοβαμαι! Αποδειχτηκες μεγαλη αγωνιστρια και σιγουρα θα ξαναφτιαξεις τη ζωη σου και μαλιστα καλυτερα απο πριν!! ;)

Δημοσίευση

Μπράβο για το θάρρος και το κουράγιο σου!

Μπράβο για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την όλη κατάσταση!

Σίγουρα δεν δείχνεις για άνθρωπος που είχε ψυχολογικά προβλήματα καθώς τώρα που πραγματικά περνάς δύσκολα και που ο καθένας μας θα έπεφτε στη γη, εσύ προχωράς μπροστά γνωρίζοντας τί κάνεις και γιατί το κάνεις!

Μας έγραψες για να μιλήσεις σε κάποιον κι όχι για να ζητήσεις τις συμβουλές μας για το πως να χειριστείς την όλη κατάσταση. Και μόνο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο δυνατό.

Προχώρα έτσι και μην φοβάσαι τίποτα και κανέναν!

Πήγαινε στην αγκαλιά που σε περιμένει και που ξέρεις;

Κάποια μέρα θα χτυπήσει την πόρτα σου ο Γιώργος μετανιωμένος..

Ξέρεις..είμαι σίγουρη ότι δεν πιστεύει ότι είσαι τόσο δυνατή και όταν το διαπιστώσει θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του!

Και θα είναι μόνος του!

Εσύ και λίγο να λυγίσεις, έχεις την οικογενειά σου μα πάνω απ'όλα το μωράκι σου!!

Να είσαι πάντα καλά και όποτε μπορείς να μας γράφεις τα νέα σου.

Είσαι αξιόλογο άτομο και θα είναι κρίμα να σε χάσουμε.

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

Πω πω κοριτσάκι μου τι γολγοθάς ήταν αυτός που πέρασες;;;Μου φαίνεται ότι ο χωριμός είναι το κερασάκι στην τούρτα.Πολλές ευχές να σου δώσω για δύναμη και ψυχική ανάταση και από εκεί και πέρα να χαίρεσαι το γλυκύτατο παιδάκι σου.Πολλά φιλιά.

Δημοσίευση

Το μόνο που θα σου πω είναι να έχεις κουράγιο και δύναμη.....

Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά....

Επίσης να πω ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ?????????

Δημοσίευση

Νομίζω ότι η καλύτερη εποχή στην ζωή σου ξεκίνησε από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το αγγελούδι σου.

Κατάφερες να ξεπεράσεις τόσα πολλά σοβαρά προβλήματα ... που ειλικρινά το πρόβλημα με τον καλό σου μου φαίνεται αστείο. Τα ψυχοσωματικά σου ήταν πολύ πιο σοβαρα και σημαντικά και ναι ... τα κατάφερες χάρη στο μωράκι σου.

Κοίτα λοιπόν μπροστά ... και ότι νομίζεις ότι σε χαλάει και ότι υπάρχει πιθανότητα να σε γυρίσει πίσω (στα προβλήματα) ... πέτα το.

Να ξέρεις ότι εμείς θα είμαστε εδώ και θα χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου. Τα οποία είμαι σίγουρη πολύ πολύ καλυτερά ... θα το δεις.

Δημοσίευση

duskoles katastaseis tis opoies i me ton enan tropo i me ton allon exw perasei.kai exw xwrisei kai exw gurisei kai merikes fores panw sta neura tou akoma akouw adikes brisies kai me kanei na thelw na fugw trexontas enw tis upoloipes meres einai o kaluteros.to mono pou borw na pw einai bravo pou exeis ta a.....a na fugeis.exeis ton gio sou alla panw apo ola exeis ton autosebasmo sou.kaneis den xanetai.kai na thumasai.xilies fores moni para na akouei to paidi sou na brizoun tin mama tou.krata to makria apo fasaries.sou euxomai kathe eutuxia.

Δημοσίευση

Αγγελική,

θα σου πω και εγώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γιαυτό τον αγώνα και για όλες τις καταστάσεις που κατάφερες με την δική σου δύναμη να ξεπεράσεις.

Αναλύσεις και τέτοια.... περιτά...εσύ τα ξέρεις καλύτερα!!! ;)

Θέλω και πάλι να σου ευχηθώ και πάλι καλή δύναμη και ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου , που όντας και εγώ μαμά θα ήθελα το καλύτερο στον κόσμο για εκείνο. :);)

Θα χαρώ να μαθαίνω νέα σου!

Δημοσίευση

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΑΚΟΥΣΕΙ" ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΓΗ...

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 1 ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΩ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠ ΕΞΩ! ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ 65 ΚΙΛΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΕΣΑ ΕΝΑ ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ!!!

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ... ΧΑΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ.

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ...

ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΕΙΟ... Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ :laugh: :laugh: :laugh:

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Δημοσίευση

Αγγελικουλα..μπορεί εσύ να πηγαίνεις σε ψυχολόγο αλλά άλλος δείχνει ότι έχει ανάγκη ψυχολόγο ή μήπως και ψυχιάτρου!! Τι ήταν πάλι αυτό με το ξύρισμα στο κεφάλι;;

Αχ..να λες καλά που ξέφυγες από κάτι που θα σε κατέστρεφε σίγουρα Αγγελικουλα...το λέω και το ξαναλέω..έχεις καταφέρει ήδη πάρα πολλά και είσαι άνθρωπος που ξέρει να στέκεται στο πλευρό του άλλου σε δύσκολη στιγμη..ήρθε η ώρα λοιπόν να στηρίξεις μόνο τον εαυτό σου αλλά και το παίδί..πρόσωπα πολύ σημαντικά!!!Αφιέρωσε χρόνο σε ολο αυτό καιθα δεις ότι θα βγεις για άλλη μια φορά νικήτρια΄. Κάπου εκεί έξω σε περιμένει η ευτυχία σε οποια μορφη θες..είτε ένας νέος έρωτας..είτε μια καινουρια δουλειά..κάτι σίγουρα πολύ ομορφο..για σένα και τον Ιασωνάκο!!

Δημοσίευση

κοπελα μου,διαβαζω μονο το αρχικο σου post και απο αυτο που βγαζεις απο την ψυχη σου ειναι πικρα,παραπονο και μοναξια....φυγε κοπελα μου,πηγαινε εκει που θα βρεις σιγουρα την αγαπη..η αρχικη μας οικογενεια ειναι η βαση μας,μη το ξεχνας και εσυ την συνεχισες με το μωρο σου...φοβαμαι οτι επειδη εσυ περασες στο επομενο σταδιο και εχεις τον αυτοσεβασμο και την αξιοπρεπεια σου,τον εκαναν να φοβηθει οτι τωρα εισαι δυνατη,οτι δε θα μπορει ενδεχομενως να εχει τον ελεγχο της καταστασης μεταξυ σας,για αυτο και οι βρισιες και τα υπολοιπα και κυριως για αυτο και τωρα συμβαινουν αυτα...γιατι εσυ εχεις αλλαξει...κοπελα μου σου ευχομαι ο,τι καλυτερο στην νεα σου ζωη...μπορει να εισαι μονο με το παιδι σου,αλλα πιστεψε με..εισαι πολυ νεα για να μεινεις σε μια σχεση που μονο θα σε υποβιβαζε και θα σε πηγαινε πισω...συνεχισε με θαρρος κι ευχομαι καποια στιγμη να σε ξανα-ακουσουμε...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!

Δημοσίευση

καληπερα για εμενα κοριτσακι μου εισαι αξια υχαριτηριων γιατι παραμεριζεις απο οτι φαινετε απο τη πραξει σου την αγαπη ου για των γιωργο κ θεσ να κανεισ το ποιο υγειεισ για εσενα κ το παιδι σου.το παιδι δεν πρεπει να μεγαλωσει σε οικογενεια με περιεργεσ συμπεριφορεσ κ λογια για τη στο τελοσ αυτο θα εχει ξυχολογικα κ αυτα τα ψυχολογικα δεν σβηνουν ποτε.ειναι δυσκολο αλλα σκεψου οτι αυτο το παιδι εχει το αιμα σου εσυ το υκιοφορησεσ 9 μηνες εσυ εισαι υπευθηνη να του χαρισεισ μια υγειη ζωη.σηκωσεσ πολυ μεγαλυτερουσ σταυρουσ αλλα ποτε δεν πρεπει να συγκρινουμε την καθε δυσκολια με καποια προηγουμενη για τη καθε μια ειναι ξεχωριστη καθε μια ποναει το ιδιο.καποιεσ παροιμιεσ δεν ειναι τυχεεσ πιστευω οπωσ αν ραγισει μια φωρα το γυαλι δενξανακολαει κ απο αυτα που μασ διηγηθηκεσ φενεται πωσ εχει ραγισει.μην στερισεισ σαυτο το μικρο πλασματακι που απο επιλογη σου το εφερεσ στον κοσμο την σωστη ζωη...καμια φορα πρεπει να κανουμε πραγματα που μασ πονανε γιαυτα τα αγγελουδια αλλα για σκεψου μεχρι τωρα τι σε εννωνει με το γιωργο?μονο αυτο το παιδι τιποτα αλλο αυτο το παιδι ειστε εσεις κ επιδει αυτο το παιδι ειναι κομματι σου γιαυτο το παιδι οχι μονο εσυ αλλα ολλεσ μασ γιατι πολλεσ ενω περνανε τα ιδια κ χειροτερα δεν βρισκουν την δυναμη να κανουν βημα μπροστα με αποτελεσμα να εχουν μια χαμενη ζωη οσο αυτεσ οσο κ τα παιδια τουσ,δεν μπορουμε δεν εχουμε το δικαιομα να στερισουμε την ευτηχεια σαυτο το παιδι για τα δικα μασ θελω.μπραβω απο εμενα κ εφοσον το εχεισ παρει αποφαση προχωρα κ μην κοιτασ λεπτο πισο.ο θεοσ ειναι μεγαλοσ κ δεν θα σε αφησει ετσι να το πιστευεις θα σου δινει δυναμη.καλη τυχη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...