Μετάβαση σε περιεχόμενο

Avrio 8a paw na dw posa avgoulakia :p exw kanei..!

Recommended Posts

εύχομαι όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου

και να έχεις ευχάριστα νέα!

Ο Θεούλης να σου δίνει δύναμη και κουράγιο

σε σένα και στις υπόλοιπες φίλες μας

και με το καλό να γεμίσουν οι κοιλίτσες σας :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι από μένα αλλά και από το μωράκι μου (που όπως ξέρεις ήρθε μετά από ΠΟΛΛΕΣ προσπάθειες) έχεις όλη μας την συμπαράσταση και περιμένουμε να μας πείς τα καλά νέα για τον αριθμό αλλά κυρίως μετά την τοποθέτηση. Να πάς χαμογελώντας αύριο, εεε???!!

Koritsia mou kalimera...Molis diavasa tis apantiseis sas sto 8ema mou k 8a '8ela na pw ENA TERASTIO EUXARISTW se oles sas ane3eretws..Sas euxaristw me oli tin dinami tis 4ixis mou..Kali sas mera!!!

Polla filia

:kiss::kiss::kiss:

Haroullini mou avrio an ta kataferw na epikoinwnisw mazi sas y apo4e to vradaki stis 9:20 8a paw sto giatro :blink: k to pc mou einai xalasmeno k einai sto texniko...8a prospa8isw na vrw ena daneiko gia na sas enimerwsw :laugh: .Sas euxaristw k pali..!

Kαλημερα και από εμένα!

Ευχομαι αυτή η αναμονή που είναι γεμάτη αγωνία να μετατραπεί σε μια τόσο γλυκειά εννιάμηνη αναμονή που θα γεμίσει την αγκαλιά και το σπίτι σας!

Καλά αποτελέσματα :kiss:

Kalimera sas :) ..

Ta nea einai etsi k etsi ;) ...Piga tin Tetarti to vradaki vrikame 2 waria se fisiologiko mege8os k 1 wario mikrouliko..Mou eipe na min stamatisw tin eneseis k malista tis kaname k diples gia na megalwsoume ta waria pou idi dimiourgi8ikan..Epomenws an megalwsei k to 3o pou itan mikrouliko milame gia 3 waria sinolika (stin arxi mou eipe pws 8a ekana 4 waria k twra 3 me to zori :blush: )..Mou eipe na pinw 4 xapakia Cyclacur apo ta 3 pou epina mexri ekeini tin mera...Avrio to mesimeraki 8a paw na doume se poia katastasi vriskonte, an exoun megalwsei an emeina sto arxiko mege8os ktl..Ipologizw Deutera na ginei i spermategxisi (den mou eipe akrivws mera akomi)...Auta koritsia mou :) ...

Kali sas mera k pollaaaaaaaaa filia

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Μακάρι να πάνε όλα καλά πουλάκι μου! Η Παναγιά μαζί σου! Συνέχισε την προσπαθειούλα σου και "με το κεφάλι ψηλά"!!!!! Είμαστε στο πλευρό σου!!!! Μην τα παρατάς!!!!! Και το κυριότερο..... ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!!!!!! Μια χαρά θα πάνε όλα!!!!! Είμαι σίγουρη!!!! Σε φιλώ!!!!!

Andria Mου δεν σε πέτυχα καθόλου αυτές τις μέρες γιατι και εγώ δεν μπήκα σε νορμάλ ώρες!! με το καλό ρε κορίτσι μου!!!!!!!!!!μια χαρα πάμε μην στεναχωριέσαι καθόλου!!!!θα δεις που θα μας λες τα ευχάριστα σε λίγο καιρό!!! ;) εχεις απο όλες μας τις ποιο θερμές και ζεστές αγκαλίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...