Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos, καλημερα...κ εγω της φρεζιντερμ χρησιμοποιουσα,ειναι πολυ καλα κ οντως αρκετα ακριβοτερα.Δοκιμασα κ της chicco κ μου αρεσαν πολυ,η μυρωδια τους διαρκει πολυ περισσοτερο στο δερματακι του μωρου.Θα σου προτεινα να τα δοκιμασεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω της chicco χρησιμοποιώ απο τη 1η μέρα της γέννησής της και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Και το αφρόλουτρο/ σαμπουάν, το γαλάκτωμα σώματος και τη κρέμα για τα συγκάματα. Σου τα συνιστώ ανεπιφύλακτα και της μικρής μου της αρέσουν ιδιαίτερα γιατί στο μασάζ συνέχεια χαμογελάει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ FREZYDERM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΑΓΝΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ PARABEN ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το σαμπουαν της Freezederm δεν έχει Paraben. η κρέμα ομως έχει. Γερνικά στισ περισσότερες σειρες έχουν Paraben κάποια προιοντα και κάποια οχι. Πχ εγω χρυσμοποιω σαμπουαν της Freezederm αλλά αφρολουτρο της penaten και κρεμούλα της Nivea baby.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

telika i suskevasia tou baby bath pou pira tis frezzy ontos grafei paraben free alla i proigoumeni pou eixa parei prin ligous mines den egrafe,thumamai kati pou eixa dei sto parents,mallon allaksane ti sustasi,opos k na exei nomizo oiti se toso mikri posotita pou vazoume den tithete thema.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΥΠΟΘΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)

ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ FREZYDERM ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ SUDOCREAM ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ.

(ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑ ΟΛΑ ΤΗΣ CHICCO Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ)

ΚΑΙ ΕΤΣΙ 8Α ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΗΣ CHICCO TΩRA... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω της φρεζιντερμ χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

στην αρχη οταν γεννηθηκε η μπουμπου χρησιμοποιησα τησ κικο αλλα δημιουργησε κοκκινιλες και ξηροδερμια και αλλαξα και με της φρεζιντερμ ειναι οκ

θελω να ξανα χρησιμοποιησω της κικο μυριζει τελεια αλλα φοβαμαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΑΜΠΟΥΑΝ FREZIDERM ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ BABY OIL KAI BODY CREAM KAI TALC ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΤΗΣ CHICCO ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ CHICOO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΑΡΚΕΣ....

ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ SUDOCREAM ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΑΧΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΦΡΕΣΙΝΤΕΡΜ...(ΤΗ SUDOCREAM μΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕ ΤΗ ΒΑΖΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΤΗΝ ΕΧΩ?) ΜΑΛΑΚΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
    • Για το αιμάτωμα που λες οτι εχεις, γιατι ειναι επικίνδυνο; Ολα καλα θα πανε. Κοντεύουν οι μερες για την αυχενικη σου. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Θα πανε ολα καλα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...