Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ (21 ΚΑΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ 20 ΕΓΩ)!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ!

ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!" ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΟ" ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ! (ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ)!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΓΛΥΚΑ (ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ) ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΤΗΣΑΝ! ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ! ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΖΗΤΗΣΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ, ΦΑΓΑΜΕ, ΕΙΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΑΔΕΡΦΗ, ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΛΟΓΟΥ!

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΘΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ! ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ! :P

Δημοσίευση

αχ συγκινιθικα ....κλαιω γιατι καθαρισα κρεμμυδια...αλλα πραγματικα συγκινιθικα!

τελειο που μαζεψε το σοι του ολο! αυτο νομιζω σε τιμαει!!!!!

τωρα πες μας γεωργια για το ονομα του παιδιου...εγινε κανενα κρητικο σκηνικο?????

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

αχ συγκινιθικα ....κλαιω γιατι καθαρισα κρεμμυδια...αλλα πραγματικα συγκινιθικα!

τελειο που μαζεψε το σοι του ολο! αυτο νομιζω σε τιμαει!!!!!

τωρα πες μας γεωργια για το ονομα του παιδιου...εγινε κανενα κρητικο σκηνικο?????

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ!!!

ΚΑΛΟ Ε? ΝΙΚΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! ΕΤΣΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ! ΝΙΚΟΛΑΣ!

Δημοσίευση

"mama_xina" θα σε μαλώσω :angry:

Είσαι πανέμορφη, γλυκύτατη, με απέραντα υπέροχο ψυχικό κόσμο, με αδαμάντινο χαρακτήρα, με δροσερη φατσούλα :woohoo:

Αυτό ήταν το orntevre!!!! :silly:

Και περνώ τώρα στο κυρίως πιάτο! :P

Λοιπον..., εμένα ο δικός μου ο αντρούλης είναι συνεργάτης του πατέρα μου και εργάζονται μαζί. Ο πατέρας μου τον είχε σταθμίσει ότι είναι καλό παιδί, και ότι έχει κοινά στοιχεία με εμένα, και ήθελε να μου τον γνωρίσει, ένεκα που ήμουν μονη μου... Ο μπαμπας είναι φοβερή προξενήτρα! :P

Μου λέει λοιπον, για το συνεργάτη του, τίποτα εγώ ανένδοτη. Κλειδώνομαι στο δωμάτιο μου! Ο πατέρας μου τον καλεί να πάμε όλοι μαζί για παγωτό...

Βαζω ένα ξωβυζο και γω, είχα τα νευρα μου και ήθελα να σπάσω τα μούτρα του ανθρώπου (του Βασίλη μου) γιατί θα ερχόταν για παγωτό. Πάμε για το παγωτό, ευγενέστατος αυτός, αλλά ατιμέλητος, με κοιταζε και έλιωνε,... εγώ να θελω να του φέρω το τραπέζι καπέλο και το παγωτό στη μουρη κατάπλασμα! :laugh:

Τον ειρωνευόμουνα στη μούρη του το Βασίλη,... τίποτα αυτός! Βλακείες του έλεγα, μπράβο μου απαντούσε. Είσαι ηλίθιος (περιφραστικά ντε!!! :P ) ευχαριστώ μου έλεγε.

Ε κάποια στιγμή, φέυγουμε... μετά ούτε που να τον αφοδεύσω... Ασε που τα έβαλα και με τον μπαμπα :angry:

ΤΕΣΠΑ.. ο μπαμπας σταμάτησε να τον λέει Βασιλη... γιατί όταν αναφερόταν το όνομα του μέσα στο σπίτι τους έκοβα την καλημέρα! :P

Αλλά ο μπαμπας που είναι είπαμε καλή προξενήτρα, άρχισε να τον λέει με το επώνυμο του, το οποίο εγώ δεν γνώριζα και μας στέλνει με το ζόρυ μαζί να αναλάβουμε ένα ιδιαίτερο μάθημα... Εκείνος τα Μαθηματικά, εγώ τις Φυσικές Επιστήμες... ;)

Ε και έρχεται ο Βασιλάκης, σενιαρισμένος, ξυρισμένος με τζελ στο μαλλί... και δωστου ειρωνεία εγω... ε τελικά, επειδή ήταν και πολύ γοητευτικός, και ωραίο παιδί, :silly: :silly: ... υπέκυψα και πήγαμε για καφε... αρμένικο γιατί κράτησε 8 ώρες παρακαλώ! :P

Ολο του την ελεγα, αλλά εκείνος εξυπνος, με ρώταγε τι θα ήθελα να αλλάξει επάνω του!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Του τα χωσα κανονικα... και το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο ήταν???????????????? B)

Μέσα σε μια βδομάδα είχε αλλάξει:

Γυαλιά

χτένισμα

ρούχα

τσάντα

μάρκα τσιγάρων

και είχε βάλει άρωμα... το BVLGARI...!!!!!

και ήρθε και με περίμενε έξω από τη δουλειά μου...!

Ε τι να κάνω και γω υπέκυψα! :(:):P

Ε και μετά με φίλησε... ε και μετά τα φτιάξαμε.... και φτάνουμε τώρα στο ψητό γιατι τα ενδιάμεσα επισόδεια σε όλες μας είναι λιγο πολύ γνωστά!!!! ;)

Ε μια μέρα, πάει στον πατέρα μου και δεν μίλαγε... του λέει ο πατέρας μου... Βασιλάκη? Εχουμε κάτι για τη δουλεια? Υπάρχει κάτι που δεν μου έχεις πει??? Βαζει ο Βασιλάκης τα κλάματα... και του λέει "Εγώ τη Βαγγελίτσα την αγαπάω!" και κλάααααααααμα να δει το μάτι σας! :woohoo:

Ε του λέει ο πατέρας μου, "μην κάνεις έτσι αγόρι μου, αγάπα τη... δεν είναι κακό"

Και μετά από λιγες μέρες με πήγε για πίτσα! και όπως καταβρόχθιζα την πίτσα μου στεναχωρημένη γιατί είχε σκοτωθεί ο αγαπημένος μου μαθητής σε τροχαίο, 1 μέρα μετά του αγίου βαλεντίνου... μου λέει ο Βασίλης "Λέω να αρχίσεις να κοιτάζεις για κάποια πράγματα ... να, πρέπει να δούμε για βέρες... να αρραβωνιαστουμε" Χανω τη λαλιά μου εγώ! Κάνω να του μιλήσω 2 μέρες! Με πιάνει πανικός.... ε αφού τον μάλωσα και πλάνταξε ο καημένος από το κλαμα πάλι... του λεω ΤΕΡΜΑ! ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ! :silly:

Και μου λέει έλα να σε πάω μια τελευταία βόλτα... :)

Ε... πάω και γω μέσα στα νεύρα και μέσα στη γκρίνια, με πήγε στη θάλασσα καθίσαμε στα βράχια, και έρχεται και με αγκαλιάζει... και μου λέει "Σ αγαπαω πολύ! Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου?"...

Ε μετά από τόσα που έχει τραβήξει.... Μπορουσα να του πω όχι??? :silly:

Αυτή είναι η δική μου ιστορία......

Ο Βασίλης όπως καταλαβαίνεται είναι ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑΣ!!!! :P

Αγαπιόμαστε πολύ!!!

Αυτός είναι Αιγόκερως με σελήνη στον Καρκίνο και γω Καρκίνος με Σελήνη στους Ιχθύς... :silly:

Οσες ξέρετε από ζώδια καταλαβαίνετε....... :laugh:

Ευχομαι κοριτσάκι μου τα καλύτερα!!! Μην έχεις καθόλου άγχος!!!

Αν ο μπαμπας δει ότι σε αγαπαει, μαλακώνει και ... όλα καλά!!!

Δημοσίευση

Μπεμπαντομαμά, κι εγώ ζητήθηκα από μόνη μου!!!!!! Αν ερχόταν να με ζητήσει απ' τους γονείς μου, δε θα δεχόμουν εγώ. Με εκνευρίζουν αφάνταστα όλα αυτά τα κατάλοιπα της ανδροκρατούμενης κοινωνίας: ανήκω στον πατέρα, κι έρχεται ο άντρας να με ζητήσει για να με πάρει και να ανήκω πλέον σ' αυτόν. Έτσι του το πρότεινα εγώ!!!!!

Ήρθε στην Κύπρο, και κάναμε ένα τραπέζι σε κάποιους συγγενείς, απλά για να το επισημοποιήσουμε.

Δαχτυλίδι μου έφερε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μάνας του, γιατί λέει το έχουν έθιμο. Ήθελε να μου το φορέσει, επίσημα, κ.λπ., αλλά δεν τον άφησα. Είναι το πιο κακόγουστο δαχτυλίδι που έχω δει σε ολόκληρη τη ζωή μου!!!!!!!!! Δεν κάνω πλάκα. Είναι πραγματικά απαίσιο! Εννοείται ότι δεν το έχω φορέσει ποτέ μου, και γιατί είναι φρικτό, αλλά και γιατί μου πέφτει πολύ μεγάλο (ευτυχώς)!!!

Όσο για την πρώτη γνωριμία του με τον μπαμπά μου, γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!! Το σκέφτομαι και τσαντίζομαι αφάνταστα. Τα είχαμε σχεδόν ένα χρόνο, και τον παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου εν αγνοία μου, για να τον ρωτήσει τι σκοπό έχει μαζί μου, συγγνώμη, απορώ πώς δε λάκισε το παλικάρι!!!! Μα είναι δυνατόν;;;;;;; Εγώ το έμαθα αργότερα, και στην αρχή δεν το πίστευα...

Μετά, συναντήθηκαν πρώτη φορά όταν ήρθε Κύπρο για τους αρραβώνες, και, οκ, δεν έγινε και τίποτα. Τίποτα το μελοδραματικό!!!

Δημοσίευση

Miss_Yakinthos έγραψε:

Ε μια μέρα, πάει στον πατέρα μου και δεν μίλαγε... του λέει ο πατέρας μου... Βασιλάκη? Εχουμε κάτι για τη δουλεια? Υπάρχει κάτι που δεν μου έχεις πει??? Βαζει ο Βασιλάκης τα κλάματα... και του λέει "Εγώ τη Βαγγελίτσα την αγαπάω!" και κλάααααααααμα να δει το μάτι σας! :woohoo:

Ε του λέει ο πατέρας μου, "μην κάνεις έτσι αγόρι μου, αγάπα τη... δεν είναι κακό"

:woohoo: :lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε το Βασιλάκη τι τράβηξε το παιδί!!!! Αχ βρε Miss_Yakinthos μεστην καψούρα το παιδί και εσύ στον κόσμο σου... :silly:

Πολύ γέλασα πάντως! Να στε καλα και ευτυχισμένοι!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ !!!

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ :P

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ

ΤΟ ΚΟΝΝΕ ...

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ή ΗΤΑΝ

ΑΝΗΞΕΡΟΣ :blink: :silly:

ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ

ΣΕ ΖΗΤΗΣΩ :blink: ΕΓΩ ΓΕΛΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ

ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ :P ... ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ

ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΥΡΙΟ...

ΚΑΙ ΠΗΡΕ... :laugh: :laugh: :laugh:

ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ (ΠΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΑΥΤΟΣ) ΚΑΙ

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ, ΤΟΥ

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΤΙΣ

ΣΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ :laugh: :woohoo: :laugh:

ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΤΗΛ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ? (Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ)

ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ... ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ (ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ) :laugh: :laugh: :laugh:

ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΙ

ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ :blink: :silly:

Δημοσίευση

....Ειχαμε καποιο χρονικο διαστημα σχεση. Τον ειχαν γνωρισει

και οι δικοι μου. Καποια μερα μου λεει: Θα ανεβουν οι γονεις

μου (απο Αθηνα)να με δουν. Ξερεις... εχουν πολυ καιρο να ερθουν,

να.... να σε γνωρισουν κιολας,.... ε? τι λες?

Οκ απανταω εγω!

Περασανε λοιπον λιγες μερες,και μου λεει καποια στιγμη:

"Αυριο πρωι ξεκινανε με το αυτοκινητο. Α! δεν σου ειπα! Ερχονται

με δαχτυλιδι κ σταυρο!"

Κοκκαλο εγω :blink::huh:

Παω σπιτι και τους λεω: μεθαυριο αρραβωνιαζομαι!

Ηρθαν να με ζητησουν, στιγμες αμηχανιας απο ολους.

Ειπαμε για το Ευρω που μολις ειχε μπει στη ζωη μας,

για τον πολυ βαρυ χειμωνα που εκανε (2001)και αλλα πολλα....

Ο πεθερος μου μετα απ ολα αυτα μπηκε στο προκειμενο:

"Ας τα αφησουμε ολα αυτα, εμεις τη Μπελλα ηρθαμε να ζητησουμε, μας τη δινετε?"

Τα υπολοιπα ειναι στερεοτυπα....

αλλαγη ¨"σημαδιων "(λογοσημαδα)

και πολυ πολυ φαϊ.

Απο το αγχος μου πηγα να σερβιρω την πεθερα μου και τη λερωσα! :huh: :woohoo: :silly:

τι να γινει!!! συμβαινουν κκαι αυτα! :silly:

τωρα ειμαστε 4μελης οικογενεια κ ειμαι Ευτυχισμενη!!!

Δημοσίευση

CRAZY ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!! :P :laugh: :laugh:

ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ (ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΜΑ!!!)

ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ

ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 7ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ! ;)

ΔΕΝ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ

ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ(ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ,

ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙ 1ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ)

ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΡΑΒΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ

ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΡΤΑ...ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...ΜΕ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ

(ΜΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ,ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ...ΛΑΤΕΡΝΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ)ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ

ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ....

ΚΑΛΑ !!!!!!!!!ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ!!!!! :blink: :silly: :)

ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ COOL!

ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ .....ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ

ΣΚΕΡΠΑΝΙ!!! ;)

Δημοσίευση

Τι ωραίες οι ιστορίες σας κορίτσια!!! :)

Θυμήθηκα κι εγώ τη δικιά μου.. πάνε κάμποσα χρόνια από τότε! :huh::dry::huh:

Λοιπόν... με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στη σχολή.. ήμασταν συμφοιτητές!! ;)

Φέτος κλείνουμε 18 χρόνια μαζί! :unsure::huh: :silly:

Κάπου στα μισά... του έκανα πρόταση γάμου! :P :laugh:

Είχε απολυθεί από φαντάρος και είχε πιάσει δουλειά.. είχαμε βγει για ποτό 2-3 μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του '99 και μου έλεγε πως ήθελε να φύγει από το φοιτητικό του σπίτι (σπίτι του αδελφού του και του το'χε παραχωρήσει για τις σπουδές κλπ), ν'αλλάξει σπίτι, να φτιάξει το σπίτι του όπως το ήθελε κλπ κλπ... Και φυσικά του είπα το αυτονόητο :dry: μετά από 9 χρόνια σχέσης με μηδέν συγκατοίκηση :blink: ..!!.. Εε;;; Μήπως να παντρευτούμε κι αντί να φτιάχνεις μόνος σου σπίτι, να ετοιμάσουμε μαζί το σπίτι μας;; :P

Παράπονο το’χω βρε κορίτσια… δεν έχω να θυμάμαι μια ρομαντική πρόταση γάμου… λουλούδια.. κεριά… κλπ κλπ… Μου τη χρωστάει!!! Τπ…

Εντωμεταξύ, τους γονείς μου τους ήξερε ήδη, ερχόταν αρκετό καιρό κάποιες Κυριακές για φαγητό το μεσημέρι στο σπίτι μας και υπήρχε αρκετή οικειότητα...

Αφού λοιπόν το αποφασίσαμε μεταξύ μας, είπαμε να το ανακοινώσουμε άμεσα και στους γονείς μας! Έρχεται την πρώτη Κυριακή, τυχαίνει να'χει έρθει σόι στο σπίτι και δε μπορούσε να το πει.. ε θέλαμε να'μαστε μόνο με τους γονείς, δε χρειαζόταν να το μάθει όλο το σόι αμέσως!! :P :laugh:

Έρχεται την επόμενη Κυριακή, τα ίδια!!! Λυσσάξανε όλοι με τις επισκέψεις τους!! :P :laugh: :laugh:

Τελοσπάντων, αφού είδαμε κι αποείδαμε με τις Κυριακές, είπαμε να πιάσουμε τις καθημερινές! :P

Ήταν λοιπόν μια Τρίτη βράδυ, 26 Ιανουαρίου κι είχαν οι γονείς μου επέτειο γάμου 30 χρόνια!! Η τέλεια ευκαιρία!! Έχω πάει κι έχω παραγγείλει τούρτα στο ζαχαροπλαστείο με μια ευχή γραμμένη πάνω και πέρασε ο άντρας μου και την πήρε ερχόμενος από τη δουλειά.. πήρε και ένα μπουκέτο λουλούδια και ήρθε!

Οι γονείς μου νόμιζαν πως όλο αυτό ήταν έκπληξη για τον εορτασμό της επετείου! Που να ξέρανε! :P Μόλις λοιπόν τελειώσαμε το φαγητό κι έφερε η μαμά την τούρτα, τους ξεφουρνίζουμε την απόφαση! "Με την ευκαιρία της δικής σας επετείου θέλουμε να σας πούμε ότι αποφασίσαμε να παντρευτούμε!!".. :woohoo:

Μπουμ! Πρώτο σοκ!!!

Σαν να τη βλέπω τώρα μπροστά μου την εικόνα! Ο πατέρας μου έγινε κατακόκκινος και του κόλλησε ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για όλο το υπόλοιπο βράδυ!! Η μαμά μου ήταν κάπως έτσι: :huh::blink: και να με κλωτσάει κάτω από το τραπέζι "μα δε μπορούσες να μου πεις τίποτα από πριν;;;;" :laugh:

Αγκαλιές, φιλιά.. χαμός!!

Και μετά ακολούθησε το δεύτερο σοκ!

Η επόμενη πρότασή μας ήταν ότι θέλαμε να κάνουμε το γάμο το ίδιο καλοκαίρι, του '99!!! Εκεί πια η μάνα μου τα'παιξε τελείως! Φανταζόταν τις στοίβες τα προικιά που έπρεπε να ετοιμαστούν! :P Το τρέξιμο για έπιπλα, νυφικά, ιστορίες κλπ κλπ... "Αδύνατον! Δεν προλαβαίνουμε!!" Ο πανικός ζωγραφισμένος στα μάτια της!! Αχ καημένη μανουλίτσα μου... :blush:

Τελικά ο γάμος έγινε το 2000, όχι γιατί δεν προλαβαίναμε, σιγά! Εδώ άλλοι ετοιμάζουν γάμους σ'ενα μήνα! Αλλά χάσαμε από την οικογένεια ένα θείο μου, πολύ στενή συγγένεια και πολύ αγαπητό, ε και δεν..

Αυτά που λες Μικρούλα μου…

Ο μπαμπάς σου γιατί αποφεύγει τη συνάντηση; Μήπως θεωρεί ότι είσαι ακόμα μικρή για γάμο; Του ΄χεις κάνει κουβέντα; Πάρε πρωτοβουλία γιατί αλλιώς δε βλέπω να γίνεται τίποτα!

Πάντως να ξέρεις πως την ευχή της θείας την έχεις! :woohoo: :laugh: :)

Με το καλό, για όλα!!! ;):)

Υ.Γ. Πάλι μ'έπιασε η πολυλογία μου βρε κορίτσια... πω πω... δεν ντρέπομαι;;; :blush::P :laugh:

Δημοσίευση

Αχ και εμάς πλάκα έχει η ιστορία μας.Μέναμε μόνοι μας και οι δύο (ο καθένας στο σπίτι του)και είχαμε σχέση, οχι πολύ καιρο.Μου λέει λοιπόν "Δεν θέλεις να μείνουμε μαζί? Γιατί να έχουμε 2 σπίτια, εφόσον μένουμε καθε μέρα μαζί?" και ετσι και εγινε. Μόλις μετακομίσαμε του λέω "Θέλω να καλέσουμε το μπαμπάμου μια μέρα, να δεί ο ανθρωπος που μένει η κόρη του και να ηρεμήσει"Ηρθε λοιπόν ο μπαμπάς μου , φάγαμε, ήπιαμε καφέ λέγαμε περι ανέμων και υδάτων και την ώρα που σηκώθηκε ο ανθρωπος να φύγει του λέει ο δικός μου "Πάντως εγώ τη κόρη σας τη βλέπω σοβαρά" Πατησε κατι γέλια ο μπαμπας μου :laugh: και του λέει "Αυτό το ξέρω αλλιώς δεν θα την άφηνα να έρθει εδώ , κατι άλλο?" και βουβα ο δικός μου :laugh: :laugh: Περνούσε ο καιρός και συζητηση για γάμο δεν γινόταν απο κανεναν μας. Μια μέρα λοιπον βγηκαμε για φαγητο το βράδυ και εκει που τρώγαμε ακουγεται στη διαπασων στο μαγαζι ο Παριος "Για μια γυναίκα αξίζει να καταστραφείς", και μου λέει μπηκε ο Πάριος στο μαγζί? και εγω συνεχιζα το φαγητο μου και του λέω "Μάλλον καποιος μ@#$Α$#ς κάνει πρόταση γάμου"(είχα πολλά νεύρα και εβριζα) κοκκαλωσε ο καημένος, βγάζει το δαχτυλίδι απο τη τσέπη του και μου το δίνει.

Τα έκανα επάνω μου (χιχιχι) και του είπα ΟΧΙ, οτι δεν είμαι έτοιμη κ τετοια, αφου περάσανε 5 λεπτά και είχε γίνει κοκκινος πάει να το πάρει , το αρπάζω και του λέω "Εισαι τρελός??εννοείται"

Την επομένη το μεσημέρι (ηταν Σαββατο)πηγαμε σπίτι του μπαμπά μου και με το που του έδειξα το δαχτυλίδι ουρλιάζει "Αρραβωνιαστηκατε???" και μετα αρχισε να κλαιει κ να μας αγκαλιάζει.

Σε μια εβδομάδα ήρθαν με τους γονείς του κ τα αδερφια του, μια ανθοδέσμη και μια τούρτα(επεμενε η πεθερά μου να ερθουν να με ζητησουν :laugh: ) ετσι όλα πήραν το δρόμο τους!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...