Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσιααααααα μου καλα!!!!!! B)B)B)

εχω θεμα!!!!!!

θυμαστε πως εγινε η πρωτη κουβεντα του αντρα σας με τον πατερα σας????????????? οχι γενικα η πρωτη γνωριμια, η πρωτη φορα που μιλησαν οι δυο τους για το οτι ''εγω κυριε μπαμπα της μαριας(για παραδειγμα) θελω την κορη σας!!!!!!!! ''

αυτες τις μερες οργανωνουμε το πως να μιλησει ο πατερας μου με τον χρηστο μου!!!!!! και εχω τρελαθει!!!!!! του ειπα βεβαια να πατησει την ηχογραφηση στο κινητο(κατεβασε ενα προγραμματακι που ηχογραφεις οση ωρα θελεις!!!!!!!!) για να μεινει το ντοκουμεντο!!!!!!!!!!

θελω τις πολυτιμες συμβουλες μας!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

eheheh...thimithika otan emena irthe spiti kai efere gluka.pastes hahah ti gelio erixa..ton sustisa o mpampas mou itan poli authormitos kai xamogelastos o dikos m pali gelastos ma mesa sto anxos...arxisan na milane den eipe xekathara thelw tin kori sou:P episis thimame oti pigame gia kafedaki meta apo to spiti etsi na spasei pio eukola o pagos..pes tou antrouli sou me mia anasa ola:P

Δημοσίευση

χιχιιχιι αχ βρε κελυ μου τελικα ολοι το περνανε αυτο το σταδιο ε?????? σοκολατακια και λουλουδια και ενα τρεμουλο στα χειλη!!! και κραααατς να μη σπαει ο παγος με τιποτααααααα!!!!!!!!!!! το περιεργο ειναι οτι στη προκειμενη περιπτωση δεν τρεμει ο χρηστος....αλλα ο μπαμπας μου!!!!!!!! ολο το αναβαλλει!!!!!!!!!! ιχιχχιχιχιιχ μαλλον δεν θελει να δεχτει οτι η κορουλα του μεγαλωσε..........

Δημοσίευση

Εγώ...τι να πω;; Οι αδερφές του Βασίλη ήταν συμμαθήτριες με την μαμά μου η μια και με τον θείο μου η άλλη! Όταν είχαν πάει Γερμανία οι δικοί μου το 92 ... ναι εγώ ήμουν σπόρος τότε ακόμα.. μόλις 10 χρόνων.. είχε πάει ο Βασίλης να τους πάρει για να τους πάει στο σπίτι της αδερφής του!!Τον γνωρίζανε τον άντρα μου οι γονείς μου.. πολύ πριν από μένα.. για μένα!!! :laugh:

Και σαν να μην έφτανε αυτή η σύμπτωση.. είναι και κολλητός με τον 1ο μου ξάδερφο, οπότε η αδερφή του μπαμπά μου τον ξέρει κι εκείνη από μια σταλιά σκατό! :laugh:

Και μιας και το Μιτσάκι μου κοιμάται.. πάω να ισοπεδωθω κι εγώ.. γιατί χθες με τρέλανε στο νιαρ νιαρ.. Φιλενάδα εύχομαι να σε πετύχω αύριο να σου πω κι άλλα!!

Δημοσίευση

xaxaxaxa emena o mpampas mou akoma noiothei amixana me ton giorgo meta apo 6 xronia,k o antras mou nomizei oti tou kanei moutra xaxaxaxa,otan emathe o giorgos oti exoume koritsaki me to pouvgikame apo ti giatro leei "tha ton peraso apo 40 kumata afton pou tha mas ferei" ,giati tou leo esena etsi se ekane o pateras mou? "allo agto "mou leei,xaxaxa xazompampades!!!

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ .....

εμεις προχθες κλεισαμε 9 χρονια μαζι(να τα 1000σουμε)

ο πατερας μου δ το ηξερε τον θανασακι μου οσα χρονια ειχαμε σχεση

αλλα γνωριζε την υπαρξη του ...

οταν μιλησαμε για γαμο ειπαμε πως πρωτα πρεπει να αγορασουμε σπιτι..

επρεπε ομως να κανουμε πολιτικο γαμο πρωτα(δ το γωριζε :P:D) κ μια μερα πριν γινει ο γαμος με παιρνρι τηλ(ειναι χωρισμενοι οι γονεις μου)

κ μου λεει

-τι ετοιμαζεσαι να κανεις????

-εγω?????? τιποτααααααααα γιατι??????

-κατι ακουσα!!!!!!!

-δλδ??????

-μην μου κανεις την χαζη (ειχε νευριασει γιατι δ το περιμενε κ του ηρθε ξαφνικο)χαχαχαχα

-μου λεει τι χαρτι φτιαχνετε?????/εεεεεεεε??????????

κ του εξηγω πως εχει η κατασταση χεχεχεχε (με πολυ αγχως θα ελεγα

γιατι αν κ νεος 46ετων ειναι ποντιος με παλιες αντιληψεις σε αντιθεση με την μανα μου 45 ετων)

31-12-2005 κανουμε τον πολιτικο με τα αδερφια μας μονο χωρις βερες κτλ δ θελαμε (ηταν καθαρα κ μονο για να παρουμε το σπιτι τπτ αλλο)

κ κανονιζουμε (αναποδοι σε ολα μας πια χαχαχαχ)

10-12-2006 να ερθει να με ζητησει κ να γνωριστουν οι γονεις μας

επιτελους χαχαχχαχα ειχε πολυ πλακα τυπου αρραβωνας ηταν η μανα μου με την θεια μου?????κλαμαααααααα!!!!!!!αφηστε τα χαχαχχαχα

πριν ερθουν σπιτι μας του λεει η πεθερα μου ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ μην με κανεις ρεζιλη χαχχαχαχαχα

ηρθαν σπιτι μας με μια τεραστια τουρτα με δυο καρδιες εννομενες(τι γλυκοοοοοο)που εγραφε να ζησουμε .... κ μια τερααααααααααστια ανθοδεσμη

με τριανταφυλλα..... 2-3 μερες πριν ειχα παει να διαλεξω το δαχτυλιδι

μου χαχαχαχα (δ το κατεχει το αθλημα)κ του το ειχα δωσει....

σηκωνετε ορθιος (ειχε πολυ αγχως :P) κ του λεει του μπαμπα μου...

λοιπον Γιωργο ....για να τελειωνουμε.... μου δινεις το χερι της κορης σου????σιγη........... σκαει στο γελιο σηκωνει το χερι του στον αερα κ λεει τωωωωωωωωωρα μου την ζητας??????? τωρα που την πηρες??????

αντε τεςπα του λεει παρτην (μιλαμε απο την ωρα που αρχισε να μιλαει ο θανασης μεχρι κ την ωρα που τελειωσαν ειχαμε πεθανει ολοι στο γελιο

δ μπορειτε να φανταστητε τι πλακα ειχε)

ΣΑς ΖΑΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :P:D

THN KALHMERA MOY!!!!!!

FILAKIAAAAAAA

Δημοσίευση

Κορίτσια, εμενα αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο....

Δεν με ζήτησε ποτέ από τους γονείς μου. Αν και είχαμε πάει Χριστούγεννα του 2004 στο χωριό μου κοντά στην Λιβαδειά (εγώ δούλευα στο Κουφονήσι κ ο αντρούλης μου έμενε Νάξο) αλλά δεν είπε τίποτα στον μπαμπά μου. Τον Ιούνιο του 2005 κάναμε τον πολιτικό γάμο στο κουφονήσι (χωρις καλεσμενους, εμεις κ οι 2 κουμπαροι - για να πάρω πιο εύκομα μετάθεση για ναξο) κ θρησκευτικό δεν εχουμε κάνει ακομα. Όποτε του λέω ότι δεν με έχει ζητήσει από τον μπαμπά μου, μου λέει ότι ότι ήταν να πάρει το πήρε. Τι άλλο να ζητήσει?

:P

Δημοσίευση

χαχαχα κοριτσια μου τι ωραιες που ειναι οι ιστοριες σας!! η καθεμια μοναδικη και με τη χαρη της!!!!

χαμιλοβλεπουσα μου μη μου στενοχωριεσαι, και εμενα ετσι οπως το πανε αυτοι οι δυο δεν προκειται να βρεθουνε σε αυτη τη ζωη!!! ιχχιιχχιχι

μπουγατσουλα μου αψογη η περιγραφη σου!!! πλακα ειχατε!!!

σαυροπιγκουινος αχ τελικα ολοι οι μπαμπαδες τα ιδια κανουν με τις κορες τους!!!! και ο χρηστος αυτο λεει τωρα.....''μα καλα,εγω τον παρακαλαω να ερθω να σε ζητησω και εκεινος ολο το αναβαλλει????? ''...του λεω ''μωρο μου απο την πικρα του το αναβαλλει... χιχιχιχχι'' !!!!!

νταλακι μου γλυκο καλα εσας ηταν της μοιρας σας γραφτο!!! ολοι οι αλλοι σας εκαναν τη δουλεια !!!!! εσεις απλα ερωτευτηκατε!!!!! ολα τα αλλα,γνωριμιες κτλ τα εκαναν οι αλλοι!!!! χχιχιχιχιχ τελειο!!!!

κελυ μου και εγω μακρυα εφυγα,γιαυτο εχειι φρικαρει ο ανθρωπος!!!!!! μοναχοπαιδι και μοναχοκορη ειμαι η ατιμη!!!!!! οταν παω να τον δω μου λεει..... επρεπε να πας πειραια να ερωτευτεις ε????? ολοι οι χαλκιδαιοι που ειναι στη πολη σου σκαρτοι ητανε??? και του απανταω........μπαμπακα μου.....στον πειραια ειναι η πηγη!!!!!!! εκει ηταν ο αντρας ο πολλα βαρης ο σωστος!!!!!!! και γελαει πονηρα.......

αχ κοριτσια εχω μια αγωνιαααααααααααα!!!!!!!! εμεις εντομεταξυ καναμε και την βλακεια και επειδη ειχε γινει ενα σκηνικο,σηκωθηκα και εφυγα απο το φοιτητικο μου σπιτι και πιασαμε δικο μας σπιτι με τον χρηστο,χωρις ο πατερας μου να ξερει τιποτα!!!!!!και πηγα ενα ωραιο πρωινο σπιτι μου και το ειπα στον πατερα μου και εμεινε αφωνος ο χριστιανος!!!!!!

τον εχει δει μια φορα τον χρηστο και ειχε πει μετα στη μανα μου οτι ειναι ομορφο παλικαρι και αρρενωπο αρρενωπο!!! χιχιχιχιχι αχ παναγιτσα μου τρεμωωωωωω!!! ο χρηστος εντομεταξυ λεει αντε ποτε θα παω!!!!!! αν ειναι δυνατον πια!!!!!!!

Δημοσίευση

Ο καλος μου με ζητησε πρωτα απολους απο μενα την ιδια..Χωρια να ξερω τιποτα,εκλεισε ενα υπεροχο δωματιο στα Χανια,το γεμισε λουλουδια και ροδοπεταλα,μια σαμπανια και ενα υπεροχο δαχτυλιδι(το οποιο τυχαια χαζευα πριν λιγες μερες στο κοσμηματοπωλειο..κουφο;; :P ).

Μετα απο μια εβδομαδα ηρθε με τους γονεις και τα αδερφια του στο σπιτι με γλυκα λουλουδια και τα σχετικα και ειχαν πει στον ανιψιο του να με ζητησει αλλα εκεινο ντραπηκε(4χρ ηταν τοτε..)! :laugh:

Μικρουλα μου πες να του πει "Εσεις δωσατε ζωη στη κορη σας κι εγω θελω να τη παρω για της κανω τη ζωη υπεροχη!"...Ε θα τον λιωσει τον ανθρωπο νομιζω!! :P :laugh:

Δημοσίευση

εμενα δε με "ζητησε" κανεις!

Ζητηθηκα μονη μου :P Ανακοινωσα στον αντρα μου στα γενεθλια του οτι αποφασισα να παντρευτουμε (για δωρο το ειχα σκεφτει χαχα),το ανακοινωσα επισης κ στις οικογενειες μας για να ετοιμαζονται και αμεσως μετα εφυγα για ενα ταξιδι με φιλους.Γρηγορα πραγματα κ ξεκαθαρα!

περα απ την πλακα απο τις αρχες της σχεσης μας (13 χρονια μαζι,απο αυτα 3 παντρεμενοι) νιωθαμε οτι θα κανουμε οικογενεια οι δυο μας.

Δημοσίευση

μια χαρα σε βρισκω!

εμενα αν με ζητησει απο τον πατερα μου θα του πει εμενα μην με ανακατευετε την μαμα της ρωτα και η μανα μου θα του πει κατι του στυλ οι μακακιες δεν επιστρεφονται ...το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ερθει οικογενειακως!αν ομως ερχοταν ...σιγουρα η μαμα του θα ερχοταν για να τον αποτρεψει!

Δημοσίευση

Εμάς πάλι γίνανε λίγο ανάποδα τα πράγματα. Ο μικρός Δημητράκης στις 14 Αυγούστου μας διάλεξε για γονείς..:) και φυσικά δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε!!!χεχεχεχε...Η πρόταση έγινε με ένα όμορφο τεστάκι σε ροζ κουτάκι και δυο υπέροχες γραμμούλες...:) Φυσικά τις επόμενες μέρες απόφασισαμε να ενημερώσουμε τους γονείς μας πως θα γίνουν παππούδες και πως φυσικά θα προχωρήσουμε σε γάμο..:) Κανένας δεν είχε αντίρρηση!!!:)

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια συγκινηθηκα τωρα με τις ιστοριουλες σας.......

φανουλα μου και εγω ονειρευομαι σε λιγες μερες να δειξει 2 γραμμουλες και να παμε στον μπαμπα μου με δωρακι!!! ιχχιχιχιχιχι

μαμα χινα καλε ποια ειναι αυτη η πεθερα που δεν σε θελει????? καταρχιν συγχαρητηρια στην μαμα σου και στον μπαμπα σου για την κορη τους!! χωρις πλακα τωρα,εχεις απιστευτο προσωπο,σαν σοκολατακι!!! οποτε πες στην πεθερουλα σου να παει να παιξει κανα τζοκερ και να τα αφησει αυτα!!! χιιχχιχι

μπεμπαδομαμα καλα ξηγηθηκες!!!!!!!!!! την καλυτερη δουλεια εκανες μου φαινεται!!!! τους οργανωσες ολους!!! τσακ μπαμ!!!!!!!!!

τονια μου και εμενα μου εκανε ωραια προταση γαμου....... δεν το ειχε σχεδιασει,εκεινη την ωρα του ηρθε!!!!!!!! την αλλη μερα ηρθε το δαχτυλιδι!!!!! ειχαμε παει πλουταρχο ενα βραδυ με τους αγαπημενους μας φιλους.....και καποια στιγμη τον ειδα στη σκηνη να τα λεει με τον πλουταρχο αγκαλια κιαι μετα σε 2000 κοσμο που ειχε το μαγαζι γυρισε με κοιταξε και μου ειπε ''αγαπη μου θελεις να με παντρευτεις?'' καλα ε το τι εγινε στο μαγαζι χαμοοοοοοοοος!!!!!! εκλαιγα εγω,εκλαιγε ο χρηστος,εκλαιγε ο πλουταρχος,οι φιλοι μας!!! τρελαθηκαμε!!!!!!!!!! περπατουσε να φτασει στο τραπεζι μας και του εδινε συγχαρητηρια ο κοσμος...και κατι παιδια του λεγανε,καλα ρε μεγαλε τι μπιιιιιιιιπ εχεις και το ειπες ετσι ανετα σε τοσο κοσμο μπροστα????? χχιχιχιχιχ τους εβαλε τα γυαλια το θηριο μου!!!!! χιχιιχι

Δημοσίευση

Βρε μικρούλα τι στιγμές έχεις ζήσει!!!!!!!! Πολύ καλός ο Χρήστος!!! Εχετε πολύ πλάκα πάντως, ο γαμπρός δεν κρατιέται... :laugh: Τι κορίτσι είσαι εσυ? ;)

Ο άντρας μου είχε έρθει για να τον γνωρίσουν, είχαμε πάρει απόφαση γάμου, και ακόμα θυμάμαι την φάτσα του... που μέχρι να μπει μέσα και να πει καλησπέρα είχαν περάσει όλα τα χρώματα από το πρόσωπο του!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Μετά έσπασε ο πάγος και όλα πήγαν πολύ καλά!!!!!

Αχ τι ωραία πολύ χαίρομαι!!!!

Δημοσίευση

Νταλια μου και οι δικοί μου τον ηξεραν πρίν απο μένα γιατι ηταν συμμαθητης και φίλος με 2 ξαδελφια μου. Και μου είπε εκ των υστέρων μα΄λιστα οτι με είχε βάλει στο μάτι απο τωτε που εφω ημουν 18, που με πρωτοείδε στον γάμο του ενος απο τα ξαδελφια μου αλλά δεν με πλησίασε γιατι του ειπε- ο ξαδελφος- οτι εχω άλλες πρωτερεότητες. Και μετα οποτε με εβλέπε - και μαθενε- με κανενα φλερτ εβραζε στο ζουμί του και εβριζε τον ξαδελφο μου.χιχιχι

Με τους γονεις μου επισημα γνωρίστηκε σε πολή χαλαρη φάση. Βγαίναμε ήδη 1 χρόνο και είχαμε κάνει την κουβεντα περι γαμου και ημασταν θάλασσα. Πηρε η μαμα τηλ. έφταξε το αγαπημενο φαγητο του καλού μου - καρμποναρα- αυτός λεει να χαμε να τρωγαμε μια τωρα- λεω εγω και δεν πάμε...και καταλύξανε να τρωνε καρμποναρα και να πήνουν κρασι με τον μπαμπα μου στο μπαλκονι.

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μου ζήτησε ο αντρούλης μου να παντρευτούμε!!!Αλλα εμένα το είχε οργανωμένο το....έγκλημα!!!Είχε κ το δαχτυλίδι,τα είχε όλα..Μόνο τον Πλούταρχο δεν είχε αλλα τέλοσπάντων!

Μην αγχώνεσαι καθόλου,εμένα ο μπαμπάκας μου δε τον ήξερε καθόλου τον αντρούλη μου,αλλα πίστεψέ με,όσο κ να μη θέλουν οι μπαμπάδες,όταν τελικά γνωρίζουν έναν άνθρωπο που δείχνει πόσο αγαπάει την κορούλα τους τον αποδέχονται κ τον αγκαλιάζουν..

Ο αντρούλης μου κατα κάποιο τρόπο μετά τη πρώτη κουβέντα σχετικά με το ποιός είναι κτλ κτλ ζήτησε κ επίσημα το χέρι μου απο τον μπαμπά,του είπε οτι θα είναι ευτυχισμένος μόνο αν μπορεί να κάνει ευτυχισμένη κ εμένα(εδώ έκλαιγα) κ τελικά είμαστε πια όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!

Με το καλό αγάπη μου,όλα να πάνε ονειρεμένα καλά μέσα απ την ψυχή μου!

Φιλάκια,να είστε πάντα τόσο ερωτευμένοι!!!!

Δημοσίευση

ειπαμε ειμαι μια ασχημη αταλαντη χηνα!

ε κοιταξε τοτε να μην παντρευτω ποτε! ακου εκει να ερθει αυτος ο κυριος γαμος και να σκοτωσει τον ερωτα μου! μακρυαααααααααα

θα φορεσω νυφικο ομως...ετσι για να παω για καφε ντυμενη απλα και λιτα! χααχαχα

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ειπαμε ειμαι μια ασχημη αταλαντη χηνα!

ε κοιταξε τοτε να μην παντρευτω ποτε! ακου εκει να ερθει αυτος ο κυριος γαμος και να σκοτωσει τον ερωτα μου! μακρυαααααααααα

θα φορεσω νυφικο ομως...ετσι για να παω για καφε ντυμενη απλα και λιτα! χααχαχα

παιδι μου δεν τα παμε?ο γαμος δεν σκοτωνει τον ερωτα,τα δωρα σκοτωνει :) γι αυτο τα ζηταμε μπροστα!χεχε! και αν δεν παντρευτεις και συ που σαι κουκλαρα....τι να πω?

Δημοσίευση

θα παντρευτω τον καλυτερο του χωριου!!!!

χαχαχα λες να ξεκινησω να ζηταω δωρα??? αστο καλυτερα...θα συνεχισω να ζηταω παιδι και αν κατσει κ κανενα αλλο δωρο...δεκτο!

το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα με ζητησει απο κανεναν! μαλλον θα τον ζητησω εγω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...