Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι εδώ και 2,5 χρόνια με τον άντρα μου και παντρεμένη 1,5. Έχουμε ένα γιο 9 μηνών.

Μέχρι σήμερα έχουμε περάσει τόση έτναση χωρίς λόγο καθώς η μητέρα του, μια άκρως παρεμβατική γυναίκα, μας έκανε τοσο άνω κάτω που τσακωνομασταν συνέχεια από τη στιγμή που έμεινα έγκυος.

Το πρόβλημα όμως είναι οτι ο ίδιος δεν είναι διατεθημένος να της βάλει έστω και το παραμικρό όριο και έτσι αφού δεν άντεξα άλλο και έφυγα για το πατρικό μου, σήμερα μιλήσαμε και ο ίδιος δεν βλέπει τη μάνα του ως πρόβλημα και μου είπε οτι είμαι κακότροπη και να το διαλύσουμε.

Είμαι με ένα μωρό το οποίο το λατρεύω αλλά και πάρα πολύ στεναχωρημένη με τη κατάληξη. Νιώθω ότι απέτυχα εντελώς και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος με έβαλε σε 2 μοίρα τόσες πολλές φορες και τελειώνει ο γάμος μου για ένα τρίτο άτομο έτσι απλά...

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lupamai polu ,elpizo na vreite mia mesi lusi,afto pou proexei einai to moro,deikste toy agapi,ola ta alla mpainoun se 2i moira,k stin teliki ama xorisete den tha eiste k oi protoi,dustuxos pleon guro mas to vlepoume sunexeia,me provlimatizei pou les oti eipe na to dialusete,toso polu ton epireazei i mitera tou?toso efkola egkataleipei ta opla?efxomai na apofasiseis to kalutero g sena k to paidi sas k fusika psuxraimia avrioo ksimeronei kainourgia mera

Δημοσίευση

Του το είπα. Στην αρχή είπε ναι αλλά είπε ότι θα ήταν πέταμα χρημάτων γιατί τα προβλήματα μας τα ξέρουμε και δεν θα μας τιποτα καινούργιο. Βασικά δεν θέλει να πάει γιατι θα ακούσει πράγματα που δεν θα του αρέσουν και ούτε θα θέλει να τα εφαρμόσει.

Δημοσίευση

Πολύ λυπάμαι βρε Μίνα. :( Μην στεναχωριέσαι και κάτσε να ηρεμήσεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις στην κατάσταση που βρίσκεσαι.. Ήταν τόσο τραγική η κατάσταση πιά; Άσε να περάσει λίγο ο καιρός, να ηρεμήσετε, να καταλάβει και εκείνος οτι έμεινε μόνος του και ότι δεν θα βλέπει το μωρό και ξανασυζητάτε σε άλλες βάσεις..

Πιστεύω να λυθούν οι διαφορές σας. Σκέψου πρώτα απ' όλα το μωρό... :dry:

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΡΙΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ?

Δημοσίευση

mina mou dixtou oti i oikogenia pou dimiourgisate kai to plasmataki pouferate ston kosmo den axizei na dialithoun...to swstotero itan na piasei oidios ti mana tou kai na tis pei na min xanaanakateutei..giati de to kanei??polloi antres vlepoun auta pou kanoun oi manades tous swsta ..suzitiste fertou paradeigmata gia oti k an sou exei kanei ..an uparxei agapi apo tin pleura tou de mporei na to dialisei etsi...to stirigma tou agapi mou eise esu...oxi i mana tou!!pas prwta esu kai to mwro sas kai meta ooi oi alloi.....

Δημοσίευση

Ναι, το φαντάζομαι, όλοι έτσι κάνουν, άντρες και γυναίκες. Δε θέλουν ν' ακούσουν κάτι που δεν τους συμφέρει...

Η αλήθεια είναι ότι ξέρω αρκετές περιπτώσεις που χώρισαν λόγω πεθεράς... :angry: Το πρόβλημα δεν είναι η πεθερά η ίδια, είναι όταν το παιδί της δε συνειδητοποιεί το πρόβλημα...

Πεθερός δεν υπάρχει να τη μαζέψει;;;

Δημοσίευση

Ο πεθερός την έχει χωρίσει εδώ και χρόνια και ειναι με άλλη σχέση. Συμφωνει με όσα λέω αλλά τι να κάνει κ αυτός εάν δεν το καταλάβει ο γιος του ?

Τα πραγματα ήταν εντελώς τρελά όταν ερχόταν η πεθερά. Δεν με σεβόταν σε τιποτα σε ότι αφορούσε το μωρό. Για παράδειγμα είχα ζητήσει μετα το βραδυνό μπάνιο να μη μπαίνουμε όλοι μπούγιο στο δωμάτιο του για να χαλαρώσει και να τον κοιμήσω. Οχι μόνο με σάρκασε, αλλά ερχόταν πάντα και του μίλαγε δυνατά. Σε μια φάση ο μικρός άρχισε να κλαίει και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Το είπα στον άντρα μου και η απάντηση ήταν ότι έλα μωρέ χαίρεται να το βλέπει, δεν παθαίνει τίποτα το μωρό. Αυτό είναι ένα από τα πολλάααααααααααα που έχει κάνει και ποτε δεν της σήκωνε κεφάλι.Πάντα έπαιρνε το μέρος της και με είχε στην απέξω. Ηταν λες και δεν είχε καταλάβει τι παέι να πει είμαι παντρεμένος και έχω μια γυναίκα.

Δημοσίευση

Κάποιοι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα ένα ήρεμο διαζύγιο από έναν ταραγμενο γάμο για την ψυχική υγεία ενός παιδιού...

Ωστόσο εγώ θα συμφωνήσω με τη "Θέλω να γίνω μαμα" ;)

Ισως ένας σύμβουλος γάμου, σας βοηθήσει να δείτε με συμπαθεια και αγάπη τη σχέση σας, να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις σας και να πάρετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις!

Εύχομαι να μπορέσετε να ξεπεράσετε την κρίση και οι αποφάσεις και η κατάληξη να είναι η καλύτερη δυνατή για όλους σας...

:(

Δημοσίευση

ειναι κριμα να χωρισεις γι αυτο τον λογο! αμαν πια αυτες οι πεθερες....( εγω πασχω απο κουνιαδα)!

νομιζω πως πρεπει να τα βαλετε κατω κ να δωσετε αλλη μια ευκαιρια στο γαμο σας! ειναι κριμα κ για το μωρακι σας....αυτη η αθωα ψυχουλα γιατι να στερηθει εναν απο τους δυο γονεις εξαιτιας ενος τριτου??? ξανασκεφτειτε το βρε κοπελα μου!απο τη στιγμη που υπαρχει κ ενα παιδι δεν χωρανε πεισματα κ εγωισμοι...

αν τον αγαπας πραγματικα κανε το πρωτο βημα εσυ...βαλτον κατω κ μιλα του!

οι αντρες θελουν κ λιγο "σπρωξιμο" καμια φορα! κανε μια προσπαθεια κ βλεπεις την αντιδραση του... ευχομαι ολα να πανε καλα!

Δημοσίευση

Χμ...

Κοίτα, μιας φίλης μου η πεθερά της ανέβαλε το γάμο, τη μειώνει διαρκώς και τη ρεζιλεύει μπροστά σε κόσμο, της πετάει απίστευτες χοντράδες (ότι ασχήμυνε, ότι πάχυνε), μέχρι που πήγε σπίτι της και έβγαζε φωτογραφία τις ντουλάπες της για να έχει αποδείξεις ότι τρώει τα λεφτά του γιόκα της στα ρούχα και στα παπούτσια. Φαντάσου τώρα να πας σπίτι της πεθεράς σου και να βρεις τυχαία φωτογραφίες απ' τις ντουλάπες σου!!! Big brother καταστάσεις!!!!!!! Κι ο άντρας της σαν το δικό σου, να της λέει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της και δεν τα κάνει από κακία!!!!!!!!!!!

Σκέψου: εσύ έχεις κι ένα παιδί... Είναι κρίμα να χαλάσεις το γάμο σου γι' αυτό το πράγμα.

Το θέμα είναι: τον αγαπάς πραγματικά και θες να μείνεις μαζί του, ή σου την έχει σπάσει τόσο πολύ αυτή η κατάσταση που δεν θέλεις να τον βλέπεις μπροστά σου;

Δημοσίευση

Τώρα είδα και το ποστ της Miss-Yakinthos και θα συμφωνήσω για το ήρεμο διαζύγιο!!! (πω πω, miss yakinthos, τι αβρότητες είναι αυτές βραδιάτικα;)!

Πολλές φορές ένας προβληματικός γάμος είναι εκατό φορές χειρότερος από ένα διαζύγιο.

Πρέπει εσύ να δεις τι θέλεις, κι αν μπορείς να το αντέξεις. Και νομίζω ότι για κάτι τέτοιο χρειάζεσαι χρόνο...

Δημοσίευση

Κορίτσια έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να του λέω. Του έχω πει όλα τα παραδείγματα, του έχω εξηγήσει ότι πάνω από όλα η οικογενεια του, του έχω πει ότι περνάω μίζερα και ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν πήρα έτσι ξαφνικά μια απόφαση να φύγω. Ο μικρός άκουγε τσακωμούς και έκλαιγε. Δεν γινόταν άλλο έτσι. Έπρεπε να κάνω κάτι να τον ταρακουνήσω και σήμερα αποδείχτηκε ότι και πάλι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα.

Όπως είπε και ο ίδιος, εμένα με ξέρει 3 χρόνια και δεν συγκρίνομαι με τους γονείς του. Μου είχε επίσης πει ότι η μάνα του θα ερχόταν σπίτι όποτε εκέινος ήθελε και αμα δεν μου άρεσε να εφευγα.

Ποια οικογένεια με όλα αυτά? Το μωρό θα μεγαλώσει και τι? Θα βλέπει μια αρρωστημένη κατάσταση και έναν μπαμπά που δεν ξέρει να φερθεί στη γυναίκα του με σεβασμό?

Είμαι τοσο εξαντλημενη που πρέπει να μαζέψω τον εαυτό μου και να επικεντρωθώ στον γιο μου και απο κει και πέρα ότι θέλει ο Θεός. Εγω σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Δημοσίευση

Γουάτ;;;;; Τι σου είπε;;;;;; Εσένα σε ξέρει τρία χρόνια και δε θα σε συγκρίνει με τους γονείς του;;; Αααααα.... Θα έρθω να τον δείρω...! Καλά, είναι δυνατόν; Εσένα σε παντρεύτηκε. Άμα ήταν έτσι, να μείνει για πάντα με τη μαμάκα του που την ξέρει μια ζωή... Σόρι κιόλας. Τς τς τς...

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες για τις άμεσες απαντήσεις. Είμαι τόσο κουρασμένη και παω να ξαπλώσω. Έχω και τα ενδιάμεσα ξυπνήματα. Α, παρεπιμπτοντως εγώ έκανα όλα τα ξενύχτια ακόμα και τα ΣΚ. Δεν πολυβοήθαγε ούτε με το μωρό. Δεν είναι κακό παιδί αλλα από ότι βλεπω δεν είναι υπεύθυνος. Δεν το περίμενα γιατί πριν το μωρό ήταν άλλος άνθρωπος. Αλλά μάλλον στα δύσκολα κουράστηκε πολύ γρήγορα..

Καληνύχτα σε όλες και ευχαριστώ.

Δημοσίευση

an einai dunaton an einai dunaton!!!!koritsaki mou mazepse ola sou ta komatiaa metetrepseta se agapi kai dunami kai dwsta sto mwraki sou....i diki sou zoi sigoura de tha katastrafei tou antra sou sigoura kai otan to katlavei tha einai arga....stirixou sta podia sou....den mporei na se meiwnei etsi o antrwpos sou...apo tin alli xerw einai duskolos enas xwrismos poso mallon me ena paidaki...ma an den uparxei eutixia mesa sto spiti wste na metadothei sto paidaki sas....kane auto pou pragmatika se kanei eutixismeni....

Δημοσίευση

Μίνα μου καλησπέρα.....το έχω δει πολλές φορές το έργο. Το ζω καθημερινά με την αδερφή μου.Μέχρι στιγμής δεν έχει χωρίσει,έχει τρεία μωρά, ο πατέρας μου της έλεγε να γυρίσει στον άντρα της, της είπε και εκείνος ότι δεν θέλει να χωρίσουν και γύρισε....Δεν ξέρω αν έκανε το σωστό....ξέρω πως αυτή η γυναίκα δεν σταματάει....λες και το ευχαριστιέται.εγώ αποφέυγω να πάω σπίτι τους γιατι τους βλέπω να μαλώνουν, βλέπω τα μωρά να τους κοιτάνε μες τα μάτια και τα πονάει η ψυχή μου.Αν έχεις στήρηξη απο την οικογένεια σου φύγε......Δεν είναι εύκολο αλλά σκέψου το μωρό σου...αυτή η ψυχούλα καταλαβαίνει τα πάντα και το μόνο που θέλει είναι να βλέπει τη μαμά του καλά, ήρεμη και ψυχηκά υγειής. Αν είσαι μέσα σε ένα περιβάλλον με συνεχείς εντάσεις με τη κουράγιο θα του δωσεις ηρεμία? Τα παιδιά σήμερα δεν χρειάζονται μόνο φαγητό και παιχνίδια,Γιατί να τραυματίζεται η ψυχούλα του. Αυτές οι γυναίκες καλώς ή κακώς δεν σταματάνε εύκολα και χαίρονται αφάνταστα με κάθε καυγά που δημιουργούν. Το να μήνεις για το παιδί σου για μένα είναι βλακεία, μείνε αν καταλάβεις πως μετάνειωσε....καλό κουράγιο και χαμογέλα...η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις,σήμερα όλα είναι μαύρα εκεί κάπου στο μέλλον όμως υπάρχει πάντα μια φωτεινή μέρα για σένα...αν ο άντρα σου δεν τη ζήσει μαζί σου αυτός θα χάσει!

Δημοσίευση

aston kopela mou me tin mamaka tou k grigora tha katalavei ti exase. Esi na skeftesai mono ton gioka sou k tipota allo. Tin zwi sou tha tin ksanaftiakseis k sigoura kalitera apo oti eisai. min stenaxwriesai katholou. An den se sevetai twra pou molis gennises topaidaki sas skepsou argotera.....aston na paei me tin manoula tou....kathe empodio k kalo koritsaki mou.min stenaxwriesai.

Δημοσίευση

Καληνύχτα καλή μου...

Παρε το χρόνο σου σκέψου αξιολόγησε τα λάθη του παρελθόντος κράτα τα σωστα και τις όμορφες στιγμές, και μετά κρίνε και παρε σταθερές αποφάσεις.

Ελπίζω και ο άντρας σου να πράξει τοιουτοτρόπως.

Αλλά σκέψου το και για τον οικογενειακό συμβουλο ή σύμβουλο γάμου...

Ευχομαι να παρθούν οι καλύτερες αποφασεις...

:(

Δημοσίευση

Δε θέλω να φανώ κακια αλλά όσοι δεν βάζουν στη θέση τους τους γονείσ τουσ δεν αγαπάνε αρκετά τον συντροφο τους.

Εγώ προσωπικα αλλά και ο άντρας μου έχουμε σαν μοτο μας ότι δε θ αφήσουμε κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα μας.

Τώρα στη δική σου περίπτωση ή το παιρνεισ απόφαση πως θα είναι πάντα έτσι ή του κάνεις μια συζήτηση τελεσίγραφο και του δίνεις μια ακόμα ευκαιρια

Δημοσίευση

Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις πριν χρονίσει το μωρό. Καμιά φορά ειναι η περίοδος προσαρμογής και ίσως ο άντρας σου χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να νιώσει ότι έχει οικογένεια και τη σημασία της.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...