Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυριο η πρωτη μας μερα στον βρεφικο....μπρρρρρ

Recommended Posts

Αχ.... αυριο θα παω για πρωτη φορα τη μαργαριτουλα μου στον σταθμο για καμια ωριτσα να αρχισει να εγκλιματιζεται γιατι απο 10/10 θα μπει για καλα στο ρυθμο....

Εχω αναμεικτα συναισθηματα :unsure::unsure::unsure: .... αγχος πως θα τα παει, αν τελικα θα ειναι καλοι μαζι της, πως θα περασει, στεναχωριεμαι που θα την αφηνω... εστω και αν στις αρχες θα καθομαι απ εξω σα τις χαζομαμαδες που περιμενουν τα παιδια τους που γραφουν πανελλαδικες.... :blink::blink::blink: :silly: :silly: :silly:

για πειτε βρε κοριτσια εσεις που ειστε πιο εμπειρες.... ειμαι υπερβολικη???? :blush::blush::blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: οχι βρε δεν εισαι, ειναι λογικο να αγχωνεσαι.. :P

Εδω εγω που δουλευω σε β.σταθμο(τωρα εχω αδεια) και ξερω οτι, αν κρινω απο μενα,τα αγαπανε και τα φροντιζουν οσο καλυτερα μπορουν παρολα αυτα αν χρειαζοταν να τον αφησω θα μου ερχοταν καπως...

Νομιζω οτι σαν μανουλα εχεις ενστικτο και αν κατι δε παει καλα θα το καταλαβεις.. ;).Θα περασει μια χαρα θα δεις!!! :P

Σου ευχομαι τα καλύτερα Φραπεδιά!

Να ξέρεις οτι εμείς μόνο δεν περνάμε καλά , τα παιδάκια μας είναι μια χαρούλα ανάμεσα σε άλλα παιδάκια!

Μην ανησυχείς , αν και στα λέω , βουρκώνω και μόνο στη σκέψη , αλλά θα βρείτε το ρυθμό σας και θα αισθανθείς και εσύ πολύ καλύτερα!

Καλή αρχή ! :kiss:

Frapedia μου, όχι, δεν είσαι υπερβολική! Η ξαδέλφη μου έλεγε για τους γιούς της που είναι 3 ετών ότι θα πάει μαζί τους μέχρι και στο στρατό γατί δε θ' αντέξει να τους αφήσει μόνους τους!!! Κι αν αυτό είναι απλά μια υποθετική υπερβολή, άκου και το άλλο: ένας φίλος μου έδινε το proficiency όταν ήταν 30 χρονών. Ο πατέρας του πήγε μαζί του, τον περίμενε απ' έξω, και στο προφορικό πήγε και στάθηκε απέναντί του και του κουνούσε μία σοκολάτα! Το παιδί φρίκαρε, βέβαια, και του έκανε νοήματα να φύγει, αλλά αυτός εκεί!! Οπότε, όχι, δεν είσαι υπερβολική!!!!!!! :P :woohoo:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Frapedia μου, όχι, δεν είσαι υπερβολική! ένας φίλος μου έδινε το proficiency όταν ήταν 30 χρονών. Ο πατέρας του πήγε μαζί του, τον περίμενε απ' έξω, και στο προφορικό πήγε και στάθηκε απέναντί του και του κουνούσε μία σοκολάτα! Το παιδί φρίκαρε, βέβαια, και του έκανε νοήματα να φύγει, αλλά αυτός εκεί!! Οπότε, όχι, δεν είσαι υπερβολική!!!!!!! :P :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ε, οχι δε νομιζω να φτασω σ αυτο το σημειο!!!!! χαχαχαχα

Αχ καλή μου, η Μαργαριτούλα σου είναι πολύ μικρούλα και είναι λογικό να είσαι τόσο προστατευτική και καλά κάνεις και είσαι υπερβολική.

Εμένα η δικιά μου 2,5 ετών και δεν την έχω στείλει ακόμα, αν και τώρα μου το ζητά μόνη της όταν βλέπει τα παιδάκια που σχολάνε. Βέβαια εμείς είμαστε σε πολυ καλή ηλικία και μπορούμε να συνεννοηθούμε για το πως περνά.

Σκέψου όμως παιδαγωγοί είναι κι αυτοί, γιατί να μην φέρονται σωστά στο παιδί. Άλλωστε αν την είχες σπίτι με μια γυναίκα θα ήσουν πιο σίγουρη? Τόσα και τόσα ακούμε για βίαιη συμπεριφορά νταντάδων.

Τουλάχιστον στον βρεφικό σταθμό έχουν κάποια μόρφωση και κάποιο επίπεδο, και ξέρουν πως να φερθούν.

Η πρώτη μέρα θα είναι δύσκολη ...μετά θα φτιάξουν τα πράγματα..

Καλή αρχή και στις δυο εύχομαι!!!! :)

Οντως mirlitsa και μεις ετσι σκεφτηκαμε και αποφασισαμε για παιδικο... τωρα αν ειχα επιλογη θα την εστελνα οταν θα χρονιζε, αλλα βλεπεις οταν δεν υπαρχουν επιλογες πρατεις αναλογα

ευτυχως που μια συναδερφος που ειχε παει τα δικα της εμεινε ευχαριστημενη και ετσι καπως ειμαι ελαχιστα πιο ηρεμη :)

ουφ!

ΕΓΩ ΠΕΡΣΙ ΠΗΓΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ...ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΩΝΑΖΕ...ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ....ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ....ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ....ΚΛΑΑΑΑΑΑΜΑ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΠΙΤΙ...ΚΛΑΜΑ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΟΛΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ....ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ 20ΗΝΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ "ΜΑΖΕΥΕΙΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ....ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

ένας φίλος μου έδινε το proficiency όταν ήταν 30 χρονών. Ο πατέρας του πήγε μαζί του, τον περίμενε απ' έξω, και στο προφορικό πήγε και στάθηκε απέναντί του και του κουνούσε μία σοκολάτα! Το παιδί φρίκαρε, βέβαια, και του έκανε νοήματα να φύγει, αλλά αυτός εκεί!! Οπότε, όχι, δεν είσαι υπερβολική!!!!!!! :P :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: όταν πήγε φαντάρος τι έκανε? πήγε ξανά και αυτός?! :silly:

ο γιος μου πήγε 3 ετών στον παιδικό και την 1η μέρα - μέρα προσαρμογής - ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα,......εμείς είχαμε!! :laugh:

η δικιά σου είναι και μικρούλα, θα προσαρμοστεί γρήγορα.....όσο για το ότι είναι παιδαγωγοί, που είπε η μιρλίτσα, υπάρχουν και παιδαγωγοί που δεν φαίρονται καλά στα παιδιά!!!! :angry:

Αφού λοιπόν έχεις και την εμπειρία της συναδέλφου σου θα δεις όλα καλά θα πάνε και σε ΄σας.

Όχι πολύ άγχος και να σκέφτεσαι θετικά. :)

Θα δεις, όλα τέλεια θα πάνε!!!

Όλα τα παιδάκια στην αρχή έχουν κάποιο κολληματάκι με τον παιδικό σταθμό, αλλά το ξεπερνάνε μετά. Η κόρη μιας φίλης μου πήγε πέρσι νηπιαγωγείο. Ήταν 2.5 χρονών. Τη ρωτούσαμε τι κάνει στο σχολείο, και μας έλεγε "με πηγαίνει η μαμά μου, μπαίνω στην τάξη, χαιρετώ τη δασκάλα, κλαίω, μας λέει παραμύθι, παίζουμε", κ.λπ.!!! Δηλαδή, το κλάμα ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα!!!!! Το ξεπέρασε όμως, και τώρα το λατρεύει το σχολείο!!!!!

Εγώ γενικά πιστεύω ότι οι παιδικοί σταθμοί είναι καλύτεροι από τη γυναίκα στο σπίτι. Το παιδί έτσι κοινωνικοποιείται και μαθαίνει να μοιράζεται, να συμβιώνει με άλλους, κ.λπ.!

popo frapedia se noiotho mesa oktomvri ksekiname k emeis,den ti fovamai dioti einai polu koinoniki,tis arrosties fovamai!kali arxi!!episis epeidi einai duskoli me to fai den ksero kata poso tha epimenoun...

Στους 7 μήνες πήγα τη Ναταλία σε μια κυρία που πρόσεχε 5 παιδιά. Ήταν καταστροφή! Στις 2 εβδομάδες την πήρα. Το παιδί έκλαιγε κάθε φορά που το άφηνα και εμένα μαύριζε η ψυχή μου. Το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει πάνω μου και να νιώθω πολλές τύψεις. Στους 10 μήνες την πήγα σε παιδικό σταθμό και η προσαρμογή έγινε μεθοδικά και αργά. Ένιωθα και εγώ εμπιστοσύνη στις κοπέλες και έβλεπα πως η μικρή δεν εχει περίεργες αντιδρασεις. Με τον καιρό άρχισε να περνάει όμορφα, να κάνει καινούρια πράγματα, να έχει παρέες και γενικά να κοινωνικοποιείται. Όταν την έπαιρνα είχαμε και οι δύο καλή διάθεση για να κάνουμε κάτι μαζί.

Τώρα την Δανάη θα την πάω μόλις χρονίσει.

κοιτα στην αρχη θα φρικαρεις ειναι ξερεις η συνηθεια αλλα να ξερεις ολα ειναι στο μυαλο μας.Τωρα πως θα το περασει το παιδι ειναι καθαρά στ χερι σου πως θα το χειρειστεις εσυ.Αν της το παρουσιασεις σαν μια κατασταση φυσιολογικη που απλα πρεπει να γινει δεν θα εχεις καποιο προβλημα .

Ξερεςι ο γιος μου παει νηπιο περσι πηγε προνηπιο καιηταν η πρωτη του επαφη μετο σχολειο δεν ειχε χρειαστει αν τον παω παιδικο σταθμο φοβομουν λοιπον όλ το καλοκαιρι πως θα αντιδρασει αν θα κατσει καιμιλαμε για ενα παιδι το οποιο ηταν απολυτα εξαρτωμενο απο μενα .Ετσι μερικες μερες πριν παει τον [ηρα μαζικαιπηγαμε στοσχολειο για να δωσουμε κατι χαρτια κει λοιπον εβλεπε το χωρο τα παιχνισια και του ειπα οτι σε λιγες ημερες θα ηταν εκει για καποιες ωρες .Στην αρχη μου λεει :εσυ; του ειπα οτι εγω θα πηγαινω σπιτι α κανω τις δουλειες καιμολις τελειωνα θα πηγαινα να τον επαιρνα , αυτος ηθελε να καθομαι απ εξω και τη δευτερη μερα που πηγε μου λεει ο αντρας μου :που ειναιτ ο πουκαμισο το μπλε ; ασειδερωτο του λεω γιατι μου λεει εκινος α να ημουν με το Σταυρο εξω απο το σχολειο και τον περιμενα α για να δεις μου λεει καιμου εκλεισε το ματι εμενα η δουλεια μου ειναι να ππηγαινω στην εταιρεια του Σταυρου το σχολειο και εσυ να εισια να κανεις στο σπιτι δουλειες με το που το ακουσε αυτο ο μικρος μου λεει μαμα να με αφηνεις καινα φευγεις .Απλα νανγκαζεσε να κανεις κατι που δεν σουειναι σιγουρα ευκολο αλλα δεν μπορεις να κανεις καικατι άλλο πρεπει τα παιδια να μαθουν να κοινωνικοποιουνατι και εκτος οικογενειας και αυτο γινετε μεσα απο την εμπειρια του παιδικου .

Επισης η μικρη μπορει αρχικα να σου λεει διαφορα οτι ποναει η κοιλια της το ποδι της οτι νυσταζει μην σε ριξει να εισια απολυτη αλλα ηρεμη και όλα θα πανε καλα

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ..... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ , ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ... ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΦΙΚΟ... ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...