Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS 6ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ+ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ


ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας. θελω να μαθω αν οταν παρεις την 6μηνη αδεια του οαεδ δεν δικαιουσε το μειωμενο ωραρριο! το ρωταω αυτο γιατι σε μια συναδελφο που πηρε την εξαμηνη αδεια οαεδ η λογιστρια μας της ειπε οτι δεν δικαιουτε το μειωμενο ωραριο! για να σας διαυκρινισω, η αληθεια ειναι οτι δεν εμπιστευομαι και πολυ τις γνωσεις της συγκεκριμενης λογιστριας. :huh:

τελικα τι ισχυει?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΗΤΑΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ,ΕΙΤΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ( ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ 2 ΩΡΕΣ & ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ 1 ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μολις μιλησα και με την συνηφαδα μου που θα παρει τωρα την 6μηνη και μου ειπε ακριβως οτι και εσυ kalypso!οποτε η λογιστρια μας μαλλον δεν ξερει που παν τα τεσσερα!και να φανταστει η συναδελφο εχει προβλημα υγειας(λυκο) και ειχε αιμα μεχρι τωρα και την βαζουν να δουλευει υπερωριες! τι να πω!!!

ευχαριστω κοριτσια!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως τα λενε τα κορίτσια ειναι!!! Επιβεβαιωμενο απο ΙΚΑ ΟΑΕΔ και Επιθεωρηση Εργασιας!!! Το μαθαμε σημερα που ειναι η πρωτη μερα μου στην δουλεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή το θέμα με καίει ,

γύρισα στη δουλειά μετά το 6 μηνο του ΟΑΕΔ και εδώ και 6 μήνες παίρνω το μειωμένο κατά 2 ώρες, μεσοβδόμαδα πρέπει να μάθω αν ισχύει 1 χρόνο το μειωμένο κατά 2 ώρες ή θα περάσω κλατευθείαν στο μειωμένο κατά 1 ώρα?

Με έχουν ενημερώσει οτι για ένα εξάμηνο ισχύει και όχι για χρόνο ( πως λέει και η Ρενάτα ) αλλά που να το σιγουρέψω?Η επιθεώρηση με παραπέμπει στον ΟΑΕΔ κια Ο ΟΑΕΔ δεν έχει εγκύκλιο.Λογίστρια δεν έχουμε , είμαι εγώ...!ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια προσοχη!!!!! οποια παρει το 6ο και μετα δηλωσει ασθενεια ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ γιατι για το διαστημα των 6 μηνων δεν κολλανε ενσημα εργασιας παρα μονο συνταξιμα!!!!!!!!! κοινως δε δικουστε δεκαρα τσακιστη!!!!

αυτο το ανακαλυψαμε τις προαλλες οταν πηγε η νυφη μιας φιλης μου να ζητησει αδεια για επαπειλουμενη (ειναι στο δευτερο)- αφου ειχε παρει το 6μηνο και της ριξαν το χαμπερι!!!!

αντε μη πω καμια βαρια κουβεντα τωρα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!  Λοιπόν είχαμε αυτή τη συζήτηση και στο μάθημα με τις μαίες χθες.. θα πάρουμε εντέλει και μας κατετόπισαν και ως προς το ποια ζώνη είναι πιο ασφαλής για την εγκυμοσύνη και τι να προσέξουμε.. το θεώρησαν σημαντικό όμως για την ασφάλεια μας και του μωρού να πάρουμε οπότε θα πάρουμε..
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Υποθέτω ήταν καλή η καμπύλη ζαχάρου μου παρότι το φοβόμουν.. περιμένω από Δευτέρα να μιλήσω και με την ενδοκρινολόγο να πάρω το οκ της..!  Είχαμε και μάθημα χθες στο κέντρο με τις ανεξάρτητες μαίες!! Ήταν φοβεροί όλοι τους!! Σκεφτείτε το μάθημα ήταν 6 με 8 και φύγαμε 10(!!).. απάντησαν στην όποια απορία.. μας ανέλυσαν και γραφικά με κούκλες, διάφορα slides κτλ τη διαδικασία του τοκετού κάθε είδους.. πολλές πληροφορίες που αγνοούσα.. και σκεφτείτε θεωρώ τον εαυτό μου και "ψαγμένο"!! 🤦😅😅 Αξίζει σίγουρα να κάνετε ειδικά όσες δεν έχετε κάνει ποτέ.. Και έτσι επειδή ζήλεψα και εγώ χθες από τη @Θέτις Κ. μας, έβαλα το σύζυγο να με τραβήξει φωτογραφία βραδιάτικα..😳🤭😅
    • Ίσως αυτό να συμβαίνει και σε μένα! Δεν ταίριαξα με αυτά τα τεστακια εγώ. Σήμερα είμαι 16η ημέρα και έχω παρά πολλά υγρά, όποτε είμαι σίγουρη πως μέχρι αύριο θα έχω ωορρηξία. Με αυτά τα συμπτώματα παααντα είχα θετικό τεστ και τώρα παραμένει αχνό! Ούτε καν δείχνει πως πλησιάζει σε μια μέρα το θετικό. Θα κάνω ξανά και το απόγευμα και βλέπουμε. Πάντως επαφή θα επιδιώξουμε, γιατί πιστεύω στα συμπτώματα μου.
    • Ναι ναι έχεις δίκιο εγώ δε το διόρθωσα ποτέ 😁...πως τα πάτε εσείς κορίτσι μου??👣
    • Μήπως εννοείς την 7η? Γιατί αν θυμάμαι καλά έχει καμία εβδομάδα που σαραντισατε. Άρα λογικά τώρα είναι 7 εβδομάδες. Ή μπερδεύομαι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...