Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια Μαρακι!!!! :woohoo:

Ο πρωτος υπερηχος θα ειναι μαλλον κολπικος κι αν εισαι μερικων εβδομαδων θα ακουσεις τη καρδουλα του και θα δεις ενα μικρουλικο φασολακι.... ;) αν ομως ειναι πολυ νωρις δε θα ακουσεις καρδουλα (οπως εγω..)αλλα παλι θα δεις μια κουκιδιτσα που σε λιγο θα γινει ενα ομορφο μωρακι.... :P

Δημοσίευση

μαρια καλως ορισες κ συγχαρητηρια!!

καλη επιτυχια αυριο!! να το ευχαριστηθεις κ να μην εχεις αγχος!! εδω υπαρχουν ολα αυτα που ισως αναρωτιεσαι...πολλα ισως κ γιατι θα σου λυθουν εδω...

αυριο θα δεις με το καλο το σακο κι αν εισαι πανω απο 5 εβδομαδων μπορει να δεις και καρδουλα....μαγικη στιγμη!!!!

μπορεις να πας στα κοριτσακια που γεννανε μαιο..εχει αναλογο θεμα...Εισαστε σχεδον μαζι,οποτε θα σου λυσουν πολλες αποριες!!

με το καλο!!!!!!!

Δημοσίευση

kalispera Maria, fantazomai tin agwnia sou...egw prin pao gia ton prwto yperixo evlepa oli nyxta (osi koimithika) roz grames opos sto test. Otan piga to prwi sto giatro perimena na dw to mwro mou ....kai eida ena fasolaki apogoiteftika ligo alla oi epomenes episkepseis me antamipsane. Twra gia tin diadikasia tou yperixou tin prwti fora me exetase apo ton kolpo gia na fanei...tis epomenes pano apo tin koilia.Efxomai na pane ola kala kai na exeis kali egymosini. Kali synexeia.

Δημοσίευση

Γεια σου μαράκι!!!!!

Ξερεις κάτι????

Λεω να σε παραπέμψω σε ένα βιντεάκι! να μην σου τα πω με λόγια... οι εικόνες μιλουν μόνες τους!!!

Τι λες???

πήγαινε εδώ και δες το θαύμα της ζωής... εσύ πρέπει να είσαι περίπου ενός μήνα! θα δείς σάκο.... το έμβρυο ίσως να μην φαίνεται ακόμα!

Ευχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!

Και μετά από 8-9 μήνες να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα πανέμορφο υγιέστατο μωράκι!!!

:woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Καλησπερα νεα εγκυούλα .Να σου πάνε όλα καλα οπως πηγε και σε μενα , να εχεις την τελει α εγκυμοσυνη και ακόμη καλυτερηγ γεννα , ολα θα ειναι τελει α και θα εφχαρισστηθεις τα παντα.Να μην αγχωνεσαι και να εχεις παντα θετικη σκεψη για ολα , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ (οπως προειπε και η φιλη happy mom) για οτι χρειαστεις.Αποριες και ερωτιματικα γελια και χαρες ορμονικα και αλλα ψυχολογικα ή μη ,συμπαρασταση ή απλη παρεα και γιατι οχι (οταν μας αφηνουν τα βρεφακια μας...) και απλό κους κους!!

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Δημοσίευση

MARIA 1984 έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

Ετοιμασου για την πιο μαγευτικη εμπειρια της ζωης σου κοπελα μου!

Με το καλο!

Ο 1ος ο υπερηχος ειναι καπως περιεργος μια που θα δεις απλα κουκιδα-βεβαια εξαρταται και ποσων εβδομαδων εισαι-!

Παρ'ολα αυτα απο εδω και περα περιμενε μονο συγκινησεις και τελειες υπερηχογραφικες εικονες!!!!! :P

Δημοσίευση

Καλως ήρθες και συγχαρητήρια!!!!

Η πρώτη επίσκεψη συνοδεύεται με κολπικό υπέρηχο που αν είσαι αρκετών εβδομάδων θα ακούσεις και την καρδούλα του μωρού σου!!! :woohoo:

Τέλειο συναίσθημα... :);)

Ο γιατρός σου θα σου δώσει διάφορες συμβουλές και κάποιεσ εξετάσεις που χρειάζονται.

Αυτά!

Μια τέλεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! αλήθεια πως πας από συμπτώματα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...