Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

νονα ειμαι αλλα τον αγαπαω τοσο πολυ που θελω να ειμαι μαζι του συνεχεια.μολις παω σπιτι και με βλεπει πο πο σαν τρελος κανει να τον παρω αγκαλια και ακομα ειναι 6 μηνων.ναι εχουμε αποφασισει και το στολισμο ολα μαζι με την κουμπαρα μου τα καναμε.ο στολισμος θα ειναι γαλαγιος και η βαφτιση εχει θεμα τον μικρο πριγκιπα.

  • Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω παλι θα σου ελεγα να φτιαξεις ενα παπουτσι peep toe στο χρωμα που ειναι στο μπουστο ... πχ μωβ λιλα? κοινως βρες εναν παπουτσα, αν εισαι θεσσαλονικη θα σου πω εγω εναν καλο, ρωτα τον ποσο υφασμα θελει και καντο ετσι μονοχρωμο. το πεδιλο ειναι μια καλη επιλογη αλλα πολυχρησιμοποιημενη. επισης αν βλεπω καλα το σχεδιο ειναι χρυσο, αρα δεν γινεται να βαλεις ασημι πεδιλο καλη μου...

ασχετο ρωτησεσ τον παπα αν εχει προβλημα με το ντεκολτε? ειναι μερικοι που εχουν ξεφυγει τελειως

παντως ειμαι σιγουρη οτι θα σαι κουκλα!

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ :P ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΜΙΑ PEEP TOE ΓΟΒΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΣΑΡΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ.ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ PEEP TOE Η ΠΕΔΙΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΞΑΝΑΦΟΡΑΣ.ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ(ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΠΕΔΙΛΟ)ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑ?ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ!ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ :) ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :kiss: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ :)
Να πω λιγο και εγω την γνωμη μου? καταρχην η καθεμια ξεχωριστο ατομο και φυσικα το συγκεκριμενο φορεμα ειναι πολυ ωραιο και με τα συγκεκριμενα χρωματα!Το θεμα ειναι ποσο μπορει να το στηριξει η ιδια!

Δεν ξερω βεβαια και την katsaridoyla,

αλλα αν εχει καποια παραπανησια κιλα, τα συγκεκριμενα χρωματα θα την τονισουν!

Τωρα, να πω την γνωμη μου με βαση της rose25,

την πρωτια την εχει το παιδι και αυτο πρεπει να λαμπει!

Η μαμα ειναι απλα η συνοδος, αυτη που θα παρει λιγο απο την λαμψη του παιδιου!

Δεν ειπαμε να ειναι σαν τον λετζο αλλα ενα φορεμα "πολυ" ισως δεν εχει αυτο που επυθημουμε!

Εξαλλου ενα απλο φορεμα μπορει να διξει πολυ ωραιο με ενα πολυ ωραιο χτενισμα και με ενα πολυ ωραιο μακιγιαζ.

Και εμενα μου αρεσουν αυτοι οι χρωμματισμοι, απλα εγω δεν θα το εβαζα!

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

νονα ειμαι αλλα τον αγαπαω τοσο πολυ που θελω να ειμαι μαζι του συνεχεια.μολις παω σπιτι και με βλεπει πο πο σαν τρελος κανει να τον παρω αγκαλια και ακομα ειναι 6 μηνων.ναι εχουμε αποφασισει και το στολισμο ολα μαζι με την κουμπαρα μου τα καναμε.ο στολισμος θα ειναι γαλαγιος και η βαφτιση εχει θεμα τον μικρο πριγκιπα.
Νονα θα εισαι? μηπωσ να μηνκλεψεις εσυ την παρασταση αλλα η μαμα και το μωρο? Μην παρεξηγεις κοπελα μου!Γνωμη μου ειναι!

Αντε οτι και να αποφασισεις θελουμε φωτο με το τελικο αποτελεσμα!

Δημοσίευση

καντινου ΜΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η katsaridoula ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Η ΟΧΙ ΠΡΩΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ!

Δημοσίευση

κατσαριδουλα το βαφτηστηρι σου θα ειναι πολυ τυχερο! ευχομαι να γινεις η καλυτερη νονα και να μην το θυμασαι μονο στις γιορτες!!!

χαχαχα

αυτο ειναι το βασικο! να εισαι διπλα του και να νιωθει στα ματια σου ασφαλεια!

αυτο που σ ειπε η φραπεδια για τα παπουτσια ειναι φοβερη ιδεα!!!!!!

Δημοσίευση

εννοειτε οτι εκεινη η μερα ειναι ΜΟΝΟ του μωρου και κανενος αλλου αλλα και εγω σαν νονα θελω να ειμαι ωραια και η μαμα θα ειναι ωραια,το φορεμα της θα ειναι τελειος διαφορετικο και δεν εχει προβλημα με το τι θα βαλω αρκει να μου αρεσει και να ειμαι ωραια.αληθεια αυτο με τα παππουτσια πως να το κανω.χαλκιδα μενω.

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

καντινου ΜΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η katsaridoula ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Η ΟΧΙ ΠΡΩΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ!
Σου φαινεται!Καθολου επιθετηκη δεν θελω να ειμαι! Συμφωνω με ολλα οσα ειπες παραπανω!

Κλεινω!

Δημοσίευση

katsaridoula :woohoo: ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕΝΩ.ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ?ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΤΟΙΜΟ ΦΟΡΕΜΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΠΜ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ!

ΟΚ καντινου ΜΟΥ :)

Δημοσίευση

Φίλη Katsaridoula, να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας κι είδα το θεματάκι σου! Καταρχήν, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ...... το φόρεμα που φαίνεται αριστερά, με την πλάτη. Κι αυτό που είναι δεξιά βέβαια, είναι πανέμορφο. Εάν τελικά ράψεις κάτι τέτοιο, μπορείς να συνδυάσεις λαχανί γοβίτσα peeptoe κι αντίστοιχο χρώμα τσαντάκι.

Κι αυτό που προτείνει όμως η Καντινού (γεια σου Ελένη μου!!!!) είναι πάρα πολύ ωραίο φόρεμα κι ωραιότατα τα μαύρα πεδιλάκια!!! Επίσημο και γουστόζικο φόρεμα και σοβαρό για μία καθώς πρέπει περίσταση, όπως είναι η βάφτιση!!!!

Τώρα...... να σε μπερδέψω κι εγώ λιγάκι παραπάνω????? Γιατί δεν συνδυάζεις και τα 2???? Τί εννοώ????? Λαχανί ύφασμα από μέσα...... μαύρο διαφανές ύφασμα απ' έξω....... μαύρο γοβάκι και τσαντάκι..... δεν θα είναι ούτε πολύ έντονο, ούτε πολύ σκοτεινό, ούτε συνηθισμένο..... Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν ράψεις! Με το καλό και η βάφτιση!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Elenaki12 και @Maria98 εσεις που το χετε βρει με το θηλασμο πιστευετε αν το καθυστερησω μια δυο μερες θα μπορεσω να ξεκινησω; Τι να κανω παραληλλα για να μην πετρωσει το στηθος; Δεν εχω ακομα ενοχληση δεν εχει κατεβει δηλαδη γαλα απλα πηρε το πρωτογαλα απο το ενα στηθος. Το αλλο σαν να μην ειχε ουτε αυτο ετσι το πιπιλησε. Θελω ηρεμια ρε σεις για να το κανω και θελω το περιβαλλον του σπιτιου γιαυτο το ψιλο αναβαλλω
    • Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και στις επερχομενες του Μαιου @Diwni και @Katerinioo μου πως πατε.;Και γω ειχα τελευταιες μερες εντονους πονους στα ισχια αλλα δεν ειχε κατεβει καν. Οταν περπατουσα υποχωρουσαν οι πονοι. Θα φτασετε ως το τελος απλα να χετε το νου σας λιγο με την κουραση δηλαδη οπου χτυπαει καμπανακι να κοβετε. Οι γιατροι σας τι λενε εχετε ενδειξεις; @ΜαρίαΔημήτρης νιωθω οτι την πηρες καλα την αναρρωση απο την καισαρικη και σε θαυμαζω εγω δεν ειμαι τοσο δυναμικη. Εφαγα τελικα και ηπια νερο με ρεγουλο χθες  πρωτη φορα, τσαι με φρυγανια και φιδε επειδη αεριστηκα και σημερα εφαγα φιδε και σουπα το βραδυ. Ηταν σαν λουκουμι. Βαζω λιγο στηθος καποιες στιγμες μπας και κατεβει γαλα και προσπαθω να βαζω μεσα ολη τη θηλη για να μην ερεθιστει. Κατα τα αλλα τρωει το συμπληρωμα της nuk ο μουργος. Με βοηθησαν πολυ καποιες μαιες οπως μ ειπατε. Εμενα με πηγε πολυ πισω η παρουσια της πεθερας μ η οποια δεν κουνησε ρουπι μεχρι και σημερα απο εδω και ηταν πολυ παρεμβατικη στο ποσο θα φαει το παιδι και λοιπα λες και ηταν δικο της. Ενιωσα πληρως αποσυνδεδεμενη απο τον μπεμπη μου και απογινα ψυχολογικα το ειπα στον αντρα μου. Αυριο ισως βγω και θα καλεσω μαια στο σπιτι να μ δειξει μερικα πραγματα. Οταν ομως τον εχω αγκαλια η μπαινει στηθος ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στη γη ρε σεις ζω το ονειρο επιτελους ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει αυτο το μωρο. 
    • Ξέρεις πόσο σε σκέφτομαι.. ξέρεις ότι είμαι σίγουρη για την επόμενη εξωσωματική. Πάρε το χρόνο σου. Πραγματικά όσες φορές δεν πήρα το χρόνο μου έφαγα το κεφάλι μου  Όσες φορές έδωσα χρόνο σε εμένα είδα μόνο θετικά αποτελέσματα 
    • Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Ανοίγω ένα θέμα το οποίο δεν ξερω ακριβώς πως να το πιάσω και που θα καταλήξω αλλά νιώθω να με τρώει καθε μερα πιο πολύ.  Στις 16/2 γεννησα ενα κοριτσάκι στην 41η εβδομάδα με καισαρική. Περασα δύσκολα στη γεννα κοιλοπονουσα 2 μερες πριν γεννήσω χωρις αποτέλεσμα, ημουν αυπνη, οταν πηγα στο μαιευτήριο πηγα ημιλυποθυμη ,επισκληριδιο δε μου καναν τις πρωτες 5 ωρες ( εχοντας τεχνητους πονους) ενω ζητουσα απεγνωσμένα και γενικα κουράστηκα αρκετά και γεννησα μετα απο 16 ωρες. Το μωρο μου το εβαλαν στο στηθος στην ανάνηψη και θηλαζε για τουλάχιστον 40 λεπτά. Στη συνεχεια αντιμετωπιζα προβλήματα, εκλαιγε παρα πολύ, δε μπορουσα να το τοποθετησω καλα μόνη μου, οταν τα καταφερνα ακομα και μια ωρα να το ειχα στο στηθος μολις το εβγαζα εκλαιγε σπαρακτικα και δεν ηξερα τι του φταιει. Οσο ημουνα στο μαιευτήριο δεν ειχα βοήθεια, ο αντρας μου δε μπορούσε να ειναι μαζι μου το βράδυ κι εγω ειχα ολη μερα το μωρό μου το οποίο δεν έτρωγε και πεινουσε κι εγω με το ζορι ήθελα να το θηλασω. Για να μη τα πολυλογώ γυρισαμε σπίτι και τις πρώτες μερες ειχαμε βοήθεια τη θεια του αντρα μου η οποία μου ειπε πως προφανώς δεν εχω γαλα και το μωρό ειναι νηστικό οποτε του δωσαμε φορμουλα. Σωσρι λάθος δε θα μάθω ποτε. Μεσα στη μερα το ειχα ομως συνέχεια στο στηθος και εκανα πολλες φορες προσπάθεια να θηλασω αποκλειστικά, αγορασα και θήλαστρο αλλά εβλεπα πως βγαζω λίγο γαλα. Δεν ξέρω τι πηγε λαθος πραγματικά το θέμα μου ειναι οτι ο αντρας μου με πιεζει πολυ να θηλασω, εχω φτασει πολλες φορες στα ορια μου, η ψυχολογία μου απο τις τύψεις και τις ενοχες και την κουραση δεν ειναι καλή και παρολα αυτα εκεινος μου λεει πως έχω γάλα και θα ηθελε ιδανικα να θηλαζω για 3 χρόνια. Και να ρωτησω κατι βρε παιδια ; απο ποτε εχουν άποψη για τον θηλασμο; δε λεω ειναι και παιδιά τους και θελουν το καλύτερο αλλά αν δεν γινεται τι να κάνουμε; Πριν μερες αποφάσισα να αποθηλασω σιγα σιγα και για πρωτη φορα ενιωσα ότι ειμαι καλα και δεν εχω πλεον τυψεις για εμένα και το μωρο μου ,αλλα επειτα ακολούθησε ενας τσακωμος για ακυρο λογο μεσα στον οποίο θιχτηκε και το κομματι του θηλασμου. Και απο τοτε αντε ξανα μανα να προσπαθώ για επαναγαλακτισμο μεχρι που νοικιασα και νοσονομειανο θήλαστρο. Στο μεταξύ δεν θελει να εχουμε βοήθεια, ερχεται η μητέρα μου λιγες ωρες τα πρωινά και πανω στον τσακωμο μου το χτυπησε κι αυτό. Δεν ξερω αν έχω επιλόχειο ή αν απλά η συμπεριφορά του αντρα μου με έχει ισοπεδωσει αλλά νιώθω τοσο μπερδεμένη για το αν εκτελώ καλα τον ρολο μου ως μητέρα που το μωρο μου το οποιο λατρευω βλεπει κατα βαση μια θλιμμενη και αγχωμένη μαμα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...